پایین همین ها Data Rate نوشته لطفاً اون عدد رو هم برای Downstream بنویسید.
ممنون.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پایین همین ها Data Rate نوشته لطفاً اون عدد رو هم برای Downstream بنویسید.
ممنون.
مبارکه بالاخره وصل شدی پرسیده بودم از پشتیبانیشون گفتن رو60 هست اینجوری که حرف نداره میترسم من که مرکز3 هستم بگیرم سرعت کم باشه
آقا من موندم بگیرم یا نه! خیلی بابت مبین نت ضرر کردم میترسم!
همه سرعتشون خوب بوده ولی این دلیل نمیشه من بگیرم خوب باشه! صد البته که سرعت به طرز عجیبی هم رفته بالا!
یکی به من بگه این ریپورت ها رو دارم تو خواب میبینم یا نه بیدارم؟ یکی کشیده بزنه تو صورتم شاید بیدار شدم![]()
متشکرم.فعلا که خوبه چون قبلا نوین نتم داشتم عالی بود. نه قطعی داشتم نه افت سرعت. مرکز 6 کلا کارش درسته البته فعلا
امیدوارم همینجوری باشه و به خوبی استفاده کنی خدا رو چه دیدی شاید مث مخابرات مازندران کلا سرعتاااااا بالا رفتیعنی میشه یا موقتیه
اینترنت مخابرات 2020 چطوره؟
سرعت دانلود 128 نامحمدودش چنده؟
من لاهیجانم
خب اول و آخرش تصمیم با خودتونه ولی به نظر من حداقل مدتی سرویس ها اینجوری باید باشه. دلیلش اینه که شرکتی که داره به گیلان و مازندران سرویس می ده یکیه مطابق تصویر زیر:
حتماً تو تاپیک مازندران رفتید و دیدید که سرعت ها چه عددیه و چند ماه تو این وضعیت هست.
بعدش باید گفت که الآن سرعت ها رو رو 2 مگ بستن. خب اگه بخوان پایین تر بیارن تدریجی این کار صورت می گیره و نمی یان یکدفعه ای سرعت رو مثلاً به 1/4 یا 1/5 برسونن چون مشتریاشونو از دست می دن. شما در نظر داشته باشید که قیمت اینترنت 256 نامحدود اندیشه با سرعت 32، 28000 تومان هست در حالیکه الآن من سرویس 512 مخابرات رو دارم 25000 تومان می دم.
نکته ای بیشتر از سرعت برام جالب بود تفاوت SNR مخابرات با اندیشه بود. راستش من فکر نمی کردم که SNR به شرکت ارائه دهنده هم مربوط باشه ولی خب مثل اینکه مربوطه چون تو اندیشه SNR من حدود 20 بود الآن حدود 32 هست.
در نهایت هم این نکته رو بگم که اینترنت وایمکس رو نمیشه با ADSL مقایسه کرد چون تعداد شرکت های ارئه دهنده وایمکس فقط 2 تاست که تازه فقط مبین نت هست که پوشش سراسری داره و اصلاً رقابتی وجود نداره که بخوایم انتظار کیفیت خدمات رو انتظار داشته باشیم.
در هر صورت بعید می دونم از خرید اینترنت مخابرات پشیمون بشید. من خودم هم قبل از تعویض سرویس حس شما رو داشتم ولی الآن می گم که چرا زودتر این کار رو نکردم.
بنده اهل مازندرانم. adsl مخبرات یک مگ نامحدود دارم.در عرض یک ماه حدود 900 گیگ دانلود داشتم یعنی حدود 30 گیگ در هرشبانه روز. میخواستم ببینم نسبت به استان گیلان وضعیتم چطوره؟
خب من 512 نامحدود مخابرات دارم. و در 1 ساعت مجموع دانلود و آپلود حدود 730 مگابایت هست. که در 24 ساعت میشه حدود 17 گیگ. با توجه به اینکه سرعتتون دو برابر من هست حجم دانلودیتون هم دو برابر من هست و مشخص هست که سرعت خیلی خوبی هست.
با اینکه مخابرات گیلان و مازندران رو یه شرکت (ضحی کیش) داره تأمین می کنه ولی من تاپیکتون رو دیدم و سرعتهاتون واقعاً عالیه.
حالا یه سؤال برام پیش اومده:
شما بعد از 1 ماه یا حدکثر 2 ماه (هارد 2 ترابایتی) هاردتون پر میشه، بعد دوباره یه هارد جدید می گیرید؟
Last edited by ::TeCHnoLogY::; 12-04-2013 at 11:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)