به نطر من که خیلی دنبال دوربین بودم این مدل سونی رو نخر.آبرنگیه
همین 240 خوبه.اگه هم زوم میخوای 500hs رو بخر
به نطر من که خیلی دنبال دوربین بودم این مدل سونی رو نخر.آبرنگیه
همین 240 خوبه.اگه هم زوم میخوای 500hs رو بخر
سلام.
دوستان متسفانه چون الان عجله دارم نمیتونم پست هارو بخونم که شاید مشابه من سوالی باشه لطفا منو راهنمایی کنین
من الان بانه هستم یه دوربین که سرعت شاتر خوبی داشته باشه و نسبتا حرفه ایی و خوب باشه (والا نمیدونم چی بگم چون نه سرم از دوربین در میاد نه محدوده قیمت میدونم)
یه چیزی حدود
900 تا 1.5 یا 2 که خوب باشه معرفی کنین (چند مدل معرفی کنین که ببینم اینجا قیمتا چطوریه و کدومو بخرم)
ببخشید که خیلی ناجور سوال کردم ! فرض کنین خودتون تو این محدوده بودجه یه دوربین عکاسی میخوایی چه چیزی رو پیشنهاد میدین
ممنون امیدوارم زود جواب بدین
اپدیت: همچنین یکی دیگه هم دور و بر 600 معرفی کنین (برای فامیل)
الان فهمیدم که اینجا تایپک دوربینای کامپکت بوده (تعریف کامپکت رو نمیدونستم) پس فکر کنم جای سوال من اینجا نباشه (چون دوربین حرفه ایی با قابلیت تعویض لنز میخوام) اگه میتونستین جواب بدین
Last edited by pedi_xx; 20-09-2013 at 15:35.
به نظر شما بهترین دوربین Bridge فعلی بازار کدومه
سلام
دوربینهای حرفه ای زیر 2ت
Nikon d5100, canon 600d هر دو حدود 1700
البته 650d مدل جدیدتر کنن باید حدود 2ت باشه
Nikon d3100حدود 1400
دوربینهای بدون اینه سونی nex f3 بقیت1500
Nex3nهمراه با لنز خوب و کمجا 16-50 بقیمت1900
بقیه مدلها همراه با لنز 18-55
فوجی ex1هم پیشنهاد میشه.(دورببن بدون اینه از نظر کیفی و خروجی تفاوتی با حرفه ای ندارد فقط شما در دوربین حرفه ای تصویر رو از طریق اینه کار گذاشته شده در چشمی میبینید و در بدون اینه ها بصورت الکرونیکی و+بدن کوچک و جمع و جورشون )
راستی برای فامیل هم ixus 132hs ,ixus 125hs,ixus240با حدود قیمت 500 پیشنهاد میشه ,با آف,ایش بودجه تا 700 حالا یه کم شاید بیشتر sx260 پیشنهاد میشه که عالیه ,اگر canon s100هم گیر بیارید خوبه
موفق باشید
Last edited by m0fidi; 22-09-2013 at 15:29.
Panasonic fz200 که انگار تو بازار نیست بعد از اون مدل پایین ترش fz150 از بقیه بریج ها سرترند.
راستی چند وقت پیش تو فروشگاه پیکسل یه سری آداپتور یا شاید بهتر باشه بگیم کانورتور لنز برای دوربینهای سونی سری NEX دیدم که امکان استفاده از لنزهای کانن سری FD و نیکون به استثنای سری G رو روی این دوربینها فراهم می کرد . قیمتش هم 160000 تومان.
سلام به همه دوستان
یه دوربین کامپکت زیر یک میلیون معرفی کنید.
یه چیزی تو مایه های canon sx260
سلام
Fuji xf1
Canon s110/120
Canon sx280/260
اینایی که گفتید همه تو یه رنجن؟؟
بین اینا کدوم رو پیشنهاد می کنید؟؟
سلام این سوال منم هست
ممنون از جوابتون
واینکه در مدل sx280 که وای فا داره یعنی امکان این هست عکسی رو که گرفتیم با بلوتوث ارسال کنیم؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)