تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1520 از 2376 اولاول ... 52010201420147015101516151715181519152015211522152315241530157016202020 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,191 به 15,200 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

من هم اینو تو ابی دلان دیدم گفتم اینجا بزارم.قصه ناتمام جذب بازیكن!البته یك مصاحبه از قلعه نویی وجودداشت كه صراحتا گفته بود نیازی به دروازه بان نداریم.... قوی ترین احتمال ( البته ازنظرمن) درمورد دیدگاه قلعه نویی این است كه دروازه بان مطرح دوم ، استقلال را بامشكل مواجه میكند.درمورد بازیكن های مورد نیاز خطوط مختلف برای استقلال واقعا بحث های جالبی تاكنون ازطرف هواداران انجام شده است كه از جمیع جهات به این قضیه نگریسته اند و بسیاری از مسایل را لحاظ كرده اند (درصفحات اخیر ) ولی باید قبول كنیم كه ملاك و معیار واقعی تر همان دیدگاههای كادرفنی وبخصوص سرمربی استقلال در باره این موضوع می باشد و قطعا دیدگاه مزبور با واقعیت های استقلال و بازی های آینده سازگاری بیشتری دارد ( باتوجه به اشراف كادر فنی و سرمربی بر وضعیت تیم ) هرچند كه ملاحظه و بررسی تفكرات هواداران بانشاط و شاداب استقلال درانجمن بسیار لذت بخش است و نشان میدهد كه فهم و درك فوتبالی هواداران نسبت به مسایل تیمشان چقدر ارتقا’ یافته است كه دیدگاه های سرمربی موفق تیم محبوبشان را هم بطور صددرصد برنمی تابند و از زوایه نقد و تحلیل با این مسایل برخوردمی كنند...صحبت از نظرات هواداران شد و بااجازه دوستان اشاره ای هم به تیم رقیب داشته باشیم.درمورد تعیین سرمربی تیم رقیب ( پرسپولیس ) هم نظرات جالبی در تاپیك ارتش سرخ آمده است كه جای تحسین دارد و این موضوع هم حاكی از رشد فوتبالی دوستان رقیب است هرچند كه دراین مقطع كارآنها مشكل ترازاستقلال است زیرا تیم محبوب آنها درحال حاضر و برخلاف استقلال فاقد ثبات لازم است و باید ازیك دوره بحرانی عبور كرده و مهیای بازیهای لیگ قهرمانان گردد و ازطرف دیگر مداقع عنوان قهرمانی درلیگ برترباشد..... واقعیت این است كه پرسپولیس دراین فصل تیم پرمهره ای است ( بخصوص بابازگشت خلیلی ) و اگر براین بحران فائق آید می تواند اوج بگیرد هرچند كه هواداران پرسپولیس باید صبورتر باشند ( بخصوص هواداران ورزشگاهی) زیرا درغیراینصورت اسیرجریاناتی خواهند شد كه نقاب فنی برصورت می زنند ولی مقاصد شخصی را دنبال می كنند!یكی ازمحاسن چنین انجمن هایی همین است كه تلاقی اندیشه ها درآن به اوج می رسد و تا’ثیر متقابل افكار متفاوت و یاحتی متناقض اعضای آن در شكل گیری و جهت دهی تفكرات جدید هواداران ( ازهررنگ ) تا’ثیربسزایی دارد.... همین كه یك هوادار ( ازهررنگی ) خودرا ملزم به سانسور افكارونظرات خود نمی بیند و نظراتش را آزادانه در مورد تمام اركان تیم محبوبش ( مدیریت ، بالاترازمدیریت! ، سرمربی و بازیكن و ...) بیان میكند آغاز راه رشد و تكامل است كه البته نباید دراین مرحله باقی بماند و می بایست پیگیر پرسش های بیشمار خودباشد تا به هدف برسد و دراین وانفسای جریان سازی های رایج رسانه ای ( نه همه آنها ) محتاج تفسیر و تحلیل هررسانه ای نباشد!به استقلال برمی گردیم: درمورد جذب بازیكن درتعطیلات نیم فصل كاملا حرف بجایی است چون هماهنگ شدن بازیكن جدید با تیم زمان براست و برای بازدهی و نتایج مطلوب تر می بایست اینكار زودترانجام گردد.... وضعیت جذب بازیكن برای استقلال ( باتوجه به اعلام نیازكادرفنی ) را می شود بایك مثال روشن تركرد:استقلال مانند ماشین پرازبنزینی بوده است كه راننده قبلی ( فتح الله زاده ) آن را پركرده و به راننده بعدی ( مدیر عامل فعلی ) تحویل داده است و ایشان هم تخت گاز می تازد و فعلا برخرمرادسواراست ولی بهرحال بنزین مزبور تمام شدنی است و پایانی دارد!... تا’كید این نكته بجاست كه مدیریت ابعاد و جنبه های مختلفی دارد و صرفا در جذب بازیكن محدود نمی گردد ( هرچند كه اشتباها برخی از هواداران صرفا از این منظر با مدیریت برخورد میكنند و مدیران را با توانایی یا عدم توانایی در جذب یك بازیكن محك می زنند ) و نمی بایست همواره صلاحیت های مدیران را بااین مقوله سنجید و یا زیرسئوال برد ، ولی ازاین واقعیت هم گریزی نیست كه " بازیكن " هم از ابزارهای اصلی موفقیت تیم است و اگر تابحال استقلال دراین مقوله به مشكلی برخورد نكرده است هیچگونه تضمینی برای آینده نیست!... استقلال دربازیهای لیگ 13 بازی حساس را درپیش رو دارد و تا چندهفته دیگر باید مهیای بازی های لیگ قهرمانان گردد و بازیهای حذفی هم باقی مانده است و لذا بیش از این دلیلی برای اتلاف زمان وجودندارد!... آیا این قصه چه زمانی تمام خواهدشد؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

چهارم مهر ماه 1324 ...شايد كسي تصور نمي‌كرد آن روز سنگ بناي باشگاهي گذاشته شود كه روزي ميليون‌ها عاشق سينه‌چاك داشته باشد.برايت چه خنده‌هايي كه از ته دل نكرديم ...چه اشك‌هايي كه برايت نريختيم ...حرص خورديم ...نگران شديم ...فرياد زديم و پرچم‌هاي آسماني‌مان را به رقص درآورديم.دروغ چرا ؟براي خيلي‌هايمان "عشق" با تو معنا شد،مگر "عشق" چيست غير از خنديدن و اشك ريختن براي كسي، بدون هيچ چشمداشت ؟و ما را ياراي آن نيست كه بگوييم اين چه عشق و علاقه‌ايست كه ريشه خود را همچون درخت تنومندي در دل ما دوانده و ما را هيچ راه فراري از آن نيست. گويي غرور ما نيز به تو متصل است !مي‌خواهيمت به اندازه وسعت آبي آسمان و اقيانوس‌ها ...مي‌خواهيمت به اندازه شادي قهرماني‌هايت ...مي‌خواهيمت با تمام نامهرباني‌هايي كه در حقت كردند ...و شايد نمي‌دانند آن نامهرباني‌ها چقدر تو را دوست‌داشتني‌تر مي‌كند ...و افتخار مي‌كنيم كه قهرماني‌هايت همچون آب چشمه، پاك و زلال است.هر چه بگويم تمام نمي‌شود ...بگذار تمام احساسم را در همين چند كلمه بگويم كه((عاشقانه دوستت دارم استقلال)).

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

گر جهان دوباره به وجود آید استقلال همانند منصور خان پورحیدری نمی یابد.مهم نیست امیر پرست یا حجازی پرست باشی مهم اینکه دلت آبیه پس به آبی دلان احترام بگذار

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

تلويزيون ورزشي عربستان سعودي كه اين روزها به دليل بازي‌هاي فوتبال كشورهاي عربي حاشيه جنوبي خليج فارس در عمان تمام نگاه خود را متوجه اين ديدارها و مسابقات كرده است، به دليل اهميت ليگ قهرمانان آسيا و تركيب دوره جديد آن در تحليلي كامل به بررسي قرعه‌كشي، وضعيت تيم‌هاي عربستاني و حريفان آنها پرداخت و در نهايت حريفان ايراني را رقيبان اصلي تيم‌هاي باشگاهي سعودي دانست.به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مفسر اين تلويزيون ورود استقلال و پرسپوليس دو باشگاه پرطرفدار در سطح ايران و آسيا را باعث دلگرمي اين دوره از مسابقات توصيف كرده و صعود دو تيم از هر گروه را بازگشت منطق فوتبال به اين مسابقات ارزيابي كرد.اين مفسر عرب درخصوص گروه اول و تيم صباي قم گفت: اين تيم اگرچه در فوتبال ايران نوظهور است و از مدعيان ليگ باشگاه‌هاي آسيا به شمار نمي‌رود، اما تيمي پيش‌بيني نشده است كه مربي آن يكبار تجربه قهرماني در جام باشگاه‌هاي ايران را در پرونده خود دارد.مفسر سعودي اسپورت در تحليل خود از پيش‌بيني صعود صباي قم خبر داد و گفت: پرسپوليس اگرچه در اين فصل فوتبال ايران از افت محسوسي برخوردار بوده است اما، نام اين تيم مي‌تواند براي حريفانش مويد اين باشد كه نبايد سرخ پوشان پايتخت ايران را دست كم گرفت. به ويژه براي تيم الشباب عربستان كه همواره در مصاف با تيم‌هاي ايراني دچار مشكل بوده است.مفسر اين تلويزيون جدي‌ترين رقيب الاتحاد را در گروه سوم تيم استقلال ايران برشمرد و گفت: تيم استقلال مدعي جدي قهرماني فوتبال باشگاه‌هاي ايران است كه از قابليت‌هاي بالايي برخوردار است و ستاره‌اي همچون برهاني را در اختيار دارد كه چارچوب دروازه را در اين فصل به خوبي مي‌شناسد.وي درخصوص تيم سپاهان نيز گفت: سپاهان كه تجربه بازي در فينال باشگاه‌هاي آسيا را نيز دارد، حضور مستمري طي سال‌هاي گذشته در ليگ باشگاه‌هاي آسيا داشته است و راه پيروزي بر تيم‌هاي عربي منطقه و باشگاهي سعودي را نيز خوب مي‌داند، اگرچه قدرت اين تيم در ارزيابي‌هاي اوليه نسبت به فصل‌هاي پيشين كاهش داشته است.تلويزيون ورزشي عربستان با نمايش چند ديدار اخير تيم‌هاي پرسپوليس، صبا، استقلال و سپاهان به بررسي وضعيت ستارگان اين تيم پرداخت و استقلال را داراي بيشترين سهم براي حضور پرقدرت و مدعي قهرماني در ليگ پيش روي باشگاه‌هاي آسيا دانست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

تو ارسال علیرضا یه نكته مهم نهفته هست:كشوری مثل عربستان میاد و در برنامه تلویزیونیش تیم های همگروه با تیم های خودشون رو بررسی میكنه و مورد تجزیه و تحلیلشون قرار میده با این حساب هوادارهای اون تیم های می تونن شناخت خوبی از تیم های رقیبشون داشته باشن و وضعیت جدول رو مورد ببرسی قرار بدن اما رسانه ملی ما...اینجا ما مجبوریم از روی سایت ها یا حدس و گمان و دوستانی كه در اون طرف مرزها داریم اطلاعات جمع كنیم و حدس و گمانی بریم جلو.خیلی جالبه كه آدمهای متعصبی مثل اعراب میان از قدرت تیم های ایرانی و خطرناكیشون حرف می زنن (حتی صبا رو كه گروه وحشتناكی داره رو مدعی صعود میدونن) اما اینجا كسی واسه الهلال و الاتحاد و ... تره هم خورد نمی كنه و وقتی خدای نكرده تیم ها مون نتیجه نمی گیرن. اونوقت تحلیل ها شروع میشه كه اون ها تا دندون مسلح بودند، وقت نداشتیم، پول کم بود، فیم بازیهاشون دیر به دستمون رسید، وقتی مهمان بودیم کارشکنی شد و این حرف ها....تا کی باید توخواب غفلت بمونیم؟

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تلويزيون ورزشي عربستان سعودي كه اين روزها به دليل بازي‌هاي فوتبال كشورهاي عربي حاشيه جنوبي خليج فارس در عمان تمام نگاه خود را متوجه اين ديدارها و مسابقات كرده است، به دليل اهميت ليگ قهرمانان آسيا و تركيب دوره جديد آن در تحليلي كامل به بررسي قرعه‌كشي، وضعيت تيم‌هاي عربستاني و حريفان آنها پرداخت و در نهايت حريفان ايراني را رقيبان اصلي تيم‌هاي باشگاهي سعودي دانست.به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مفسر اين تلويزيون ورود استقلال و پرسپوليس دو باشگاه پرطرفدار در سطح ايران و آسيا را باعث دلگرمي اين دوره از مسابقات توصيف كرده و صعود دو تيم از هر گروه را بازگشت منطق فوتبال به اين مسابقات ارزيابي كرد.اين مفسر عرب درخصوص گروه اول و تيم صباي قم گفت: اين تيم اگرچه در فوتبال ايران نوظهور است و از مدعيان ليگ باشگاه‌هاي آسيا به شمار نمي‌رود، اما تيمي پيش‌بيني نشده است كه مربي آن يكبار تجربه قهرماني در جام باشگاه‌هاي ايران را در پرونده خود دارد.مفسر سعودي اسپورت در تحليل خود از پيش‌بيني صعود صباي قم خبر داد و گفت: پرسپوليس اگرچه در اين فصل فوتبال ايران از افت محسوسي برخوردار بوده است اما، نام اين تيم مي‌تواند براي حريفانش مويد اين باشد كه نبايد سرخ پوشان پايتخت ايران را دست كم گرفت. به ويژه براي تيم الشباب عربستان كه همواره در مصاف با تيم‌هاي ايراني دچار مشكل بوده است.مفسر اين تلويزيون جدي‌ترين رقيب الاتحاد را در گروه سوم تيم استقلال ايران برشمرد و گفت: تيم استقلال مدعي جدي قهرماني فوتبال باشگاه‌هاي ايران است كه از قابليت‌هاي بالايي برخوردار است و ستاره‌اي همچون برهاني را در اختيار دارد كه چارچوب دروازه را در اين فصل به خوبي مي‌شناسد.وي درخصوص تيم سپاهان نيز گفت: سپاهان كه تجربه بازي در فينال باشگاه‌هاي آسيا را نيز دارد، حضور مستمري طي سال‌هاي گذشته در ليگ باشگاه‌هاي آسيا داشته است و راه پيروزي بر تيم‌هاي عربي منطقه و باشگاهي سعودي را نيز خوب مي‌داند، اگرچه قدرت اين تيم در ارزيابي‌هاي اوليه نسبت به فصل‌هاي پيشين كاهش داشته است.تلويزيون ورزشي عربستان با نمايش چند ديدار اخير تيم‌هاي پرسپوليس، صبا، استقلال و سپاهان به بررسي وضعيت ستارگان اين تيم پرداخت و استقلال را داراي بيشترين سهم براي حضور پرقدرت و مدعي قهرماني در ليگ پيش روي باشگاه‌هاي آسيا دانست.

با این شخصیتی که استقلال برای خودش تو اسیا درست کرده خیلی حال میکنم :esteghlal:

همه ازش می ترسند به قوله عماد گروه c گروه مرگه اما نه برای ما برای رقبا

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قلعه نويى:
    بايد در لباس مربيگرى هم قهرمان آسيا شوم

ايران ورزشى- استقلال در گروهى قرار گرفته كه به گفته AFC گروه مرگ است. الاتحاد و الجزيره به ببرها و عنكبوت سياه تشبيه شده اند. به همين دليل همه منتظرند تا ببينند امير قلعه نويى درباره همگروهى استقلال با ببرها و عنكبوت ها چه نظرى دارد قلعه نويى كه تازه از دبى بازگشته گروه استقلال را دشوار مى داند اما اصلا نااميد نيست بلكه با حرارت بيشترى از صعود حرف مى زند.
    با ببرها و عنكبوت سياه همگروه شديد!
    (مى خندد) به اين القاب توجه نكنيد. نتيجه بازى در زمين مشخص مى شود البته من براى حريفان احترام قائل هستم.
    اطلاعات دقيق درباره حريفان داريد
    به گروه آناليز گفته ام درباره حريفان تحقيق كنند. واقعيت اين است كه به طور دقيق نمى توانم درباره حريفان چيزى بگويم اما در كل حريفان قدرى داريم و در گروه بسيار سختى قرار گرفته ايم.
    پتانسيل استقلال براى قهرمانى در ليگ قهرمانان كافى است
    استقلال در آسيا شخصيت قابل احترامى دارد. البته بايد در فرصت باقى مانده تا شروع مسابقات ضعف مان را برطرف كنيم. من فكر مى كنم اگر كمى تقويت شويم قهرمانى استقلال در ليگ قهرمانان، دور از دسترس نيست.
    سابقه قهرمانى آسيا را هم داريد
    وقتى بازيكن بودم سال ۱۹۹۱ قهرمان آسيا شديم. دوست دارم در لباس مربيگرى هم قهرمان آسيا شوم. قهرمانى در لباس مربيگرى فوق العاده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

كوشكى: كارشناسان حتى پست من را نمى دانند

هم پست منتظرى ام نه شكورى!

ايران ورزشى- بيژن كوشكى معتقد است كه كارشناسان و گزارشگران تلويزيونى هنوز پست تخصصى اش را نمى دانند و در بازى هاى استقلال به اشتباه درباره اش نظر مى دهند! و همين مى شود كه منتقدان بعد از بازى با نوشته هايشان هجوم مى برند و مورد انتقاد قرارش مى دهند.
    گفته بودى معدنچى استقلالى شدى چرا چنين عقيده اى دارى
    چون الكى به من گير مى دهند، هر چى مى شود به سراغ من مى آيند ولى اكثر خبرنگاران و كارشناسان اشتباه مى كنند.
    چطور
    كارشناسان فوتبال حتى پست تخصصى من را نمى دانند، آن وقت در موردم اظهارنظر مى كنند! من را با شكورى قياس مى كنند. در حالى كه شكورى دفاع راست است و من دفاع آخر و پوشش. اگر قرار باشد من را با كسى قياس كنند بايد با منتظرى قياس كنند نه شكورى!
    يعنى قبول ندارى كه اشتباه مى كنى
    من هر چيز كه در توانم بوده است را نشان دادم، بد كار نكردم شايد جاهايى هم مى توانستم بهتر باشم اما باور كنيد فشار روى ما زياد است. حرف من اين است كه به پست تخصصى ام توجه داشته باشيد.
    استقلال و پرسپوليس تيم هاى بزرگى هستند و زير ذره بين، بازيكنانى هم كه به اين تيم مى آيند بايد خودشان را براى لحظات حساس و انتقادها آماده كنند
    درست است، ما زير ذره بين هستيم اما ما هم آدم هستيم و نبايد اين قدر فشار روى ما باشد اما مشكل فوتبال من در اين فصل از همان درگيرى ام با خبرنگار شروع شد باور كنيد الان اگر ببينمش نمى شناسمش.
    حريفان آسيايى استقلال معرفى شدند نظرت در مورد حريفانتان چيست
    حريفان سختى داريم. حريف عربستانى ۲ بار قهرمان شده است و تيم اماراتى هم تيم پولدارى است اميدوارم هم در ليگ برتر هم در آسيا بتوانيم نتيجه بگيريم.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

استقلال 3
    برق شیراز 2

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خيلى ها فكر مى كردند در امارات تمرين نكردم
    مجيدى: الاهلى مى ترسيد با ما همگروه شود

ايران ورزشى- استقلال در گروهى قرار گرفته كه از نگاه AFC گروه مرگ شناخته مى شود. به همين دليل همه توجه ها بهگروه C جايى كه استقلال با دو تيم الاتحاد و الجزيره همگروه شده دوخته شده است. در اين ميان تقابل لژيونرهاى اسبق استقلال با الجزيره در ليگ اتصالات امارات بازى مى كند مى تواند اهميت فراوانى داشته باشد. فرهاد مجيدى، كاپيتان استقلال كه از تجربه فراوان در فوتبال امارات برخوردار است و شناخت بسيارى از تيم هاى عربى به خصوص اماراتى ها دارد، الجزيره را يك تيم فوق العاده مى داند اما فرهاد به واسطه تجربياتش استقلال را شانس اول صعود از اين گروه مى داند! فرهاد كه اين روزها با بازى هاى هنرمندانه اش تداعى گر روزهاى اوجش است درباره استقلال و حريفان آسيايى اش حرف هايى دارد. با فرهاد حرف مى زنيم و او هم مثل هميشه با روى باز به سؤال هاى ما جواب مى دهد.

آقافرهاد ستاره سهيل شدى !

(مى خندد) چند روزى امارات بودم. بعد به ايران آمدم. به همين دليل نمى توانستم با كسى ارتباط برقرار كنم.
    امارات كه بودى شايعه شده بود ديگر به ايران نمى آيى.
    من كاپيتان استقلال هستم و تيمم را از صميم قلب دوست دارم. چه دليلى دارد يك دفعه استقلال را رها كنم، آن هم ميان فصل.
    وقتى نتوانستى خودت را به بازى سپاهان برسانى اين شايعه قوت گرفت.
    مى دانم اما واقعيت اين است كه به شدت درگير كارهاى شخصى بودم. مشكلى پيش آمده بود كه بايد آن را برطرف مى كردم...
    مقابل مس كرمان شرايط فوق العاده اى داشتى. اصلا يك بازيكن ناآماده نبودى.
    در امارات روزى ۲ جلسه تمرين مى كردم. اهل كم كارى نيستيم. تيمم را دوست دارم براى همين به خودم اجازه نمى دهم حتى وقتى دور هستم از تمرين ها غافل شوم. براى همين با آمادگى به تهران آمدم و همانطور كه ديديد مقابل مس خيلى آماده بودم، خيلى ها فكر مى كردند فرهاد تمرين نكرده!
    گروه بندى استقلال در ليگ قهرمانان چطور است !
    الجزيره يك تيم عالى است. ديشب النصر را با ۴ گل مغلوب كردند.
    در مورد اين تيم اطلاعاتى دارى
    الجزيره هميشه يكى از تيم هاى خوب فوتبال امارات بوده. آنها را به خوبى مى شناسم. 2 سالى هست سرمايه گذارى بسيار خوبى مى كنند اما بايد قاطعانه بگويم حريف استقلال نمى شوند.
    اماراتى ها درباره همگروهى با استقلال چه گفته اند
    اين را مى دانم كه الاهلى حريف صبا اصلا دوست نداشت با استقلال در يك گروه قرار بگيرد. آنها به شدت از استقلال مى ترسيدند.
    فكر مى كنى استقلال توانايى عبور از اين مرحله را داشته باشد
    مطمئن باشيد وقتى ليگ قهرمانان شروع شود همه مى فهمند كه اين تيم ها حريف استقلال نيستند. نمى خواهم آنها را كوچك كنم اما شرايط فعلى استقلال بسيار بهتر از حريفانش است، حتى الاتحاد عربستان.
    با اين وضعيت مى توان به قهرمانى استقلال اميدوار بود
    ما بايد باتلاش بيشتر خودمان را تقويت كنيم اما من مثل اول فصل معتقدم استقلال مى تواند در ۳ جام قهرمان شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •