بیا عزیزم ..
اینم لینک مستقیم ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیا عزیزم ..
اینم لینک مستقیم ....
اینم برای بلوتوث
[QUOTE=peikesaba;1349688]من می خوام امروز یا فردا n73 بخرم (امروز سوم مرداد 86) لطفا قیمتش را بگید چنده ؟
یعنی چند بخرم خوبه ؟[/QUO
دوست من اگر به فکر 5 -10 تومان هستی هیچ وقت نمیتونی بگیری بازار ایران نوسان داره هر روز باید منتظر بشینی شاید فردا ارزون بشه بزن به دریا اخرش 30 تومان بیشتر ضرر میکنی
[QUOTE=peikesaba;1349688]من می خوام امروز یا فردا n73 بخرم (امروز سوم مرداد 86) لطفا قیمتش را بگید چنده ؟
یعنی چند بخرم خوبه ؟[/QUO
دوست من اگر به فکر 5 -10 تومان هستی هیچ وقت نمیتونی بگیری بازار ایران نوسان داره هر روز باید منتظر بشینی شاید فردا ارزون بشه بزن به دریا اخرش 30 تومان بیشتر ضرر میکنی
قیمت دیروز 369 تومن بود......
قیمت موزیک هم 395 تومن ........
[quote=madscoother;1352253]سلام
من N&# music edition خریدم تو همین هفته.
قیمتش 385 تومن بود و من 380 خریدم.
البته طرف آشناست.
گزینه ی خوبی رو در نظر داری.
[quote=madscoother;1352253]پیشنهاد دوستمون رو من هم قبول دارم
الان پایین ترین قیمت موبایله
شاید هم فردا 4 تومن پایین بیاد اما به ریسک و صبرش نمی ارزه
همین الان برو و بگیر
Last edited by meweaddl; 26-07-2007 at 11:53. دليل: دوبار فرستاده بودم یه متن رو
من هنوز موفق به خرید نشدم میشه یک کم در مورد n73 internet edition توضیح بدین تو ایران هست یا نه ؟ قیمتش ؟ ممنون
دوست من با یک تغییر Product Code میتونی به اینترنت ادیشن تبدیل کنی....
سلام من 2 هفته پیش ان 73 موزیکال گرفتم ولی دوربین کا 800 بنظرم بهتره ولی چون گرفتم باید تعریف ان 73 کنم ولی اگه کا 800 صدای ان 73 رو داشت حتما کا 800 میگرفتم در ضمن قسمت گالریش زیباست ولی یه مشکلاتی داره مثل مرتب نشدن فایل ها بر اساس حروف الفبا یا تفکیک فیلم و عکس که سونی اریکسون همه اینا رو داشت انشا الله کا 850 که دوربینش 5 مگاپیکسله صداش درست شده و آخر سال 2007 میاد بازار اونو میگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)