تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 152 از 391 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اون راهی که برای کمک مالی گفتم عملی است .توی پچ کنترا 006 میتونی توی خونهی پولت یه چیزی رو بگیری که 5000 تا پول میخواد و وقتی میگیری میتونی هر جا که مشخص کنی یه هواپیما بیاد و 5 تا جعبه بندازه که هر کدومشون 1000 تا بهت میده .حالا من میکم اگه بتونی 5000 تارو بکنی 10000 تا و اینکه بشه چند بار اون رو زد و چند دفعه هواپیما بیاد . اگه یه دست کنترا 006 رو بازی کنی کاملا متوجه شی من چی میگم .من فقط با usa امتحان کردم

داره خودمونی میشه tapesh95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

اون راهی که برای کمک مالی گفتم عملی است .توی پچ کنترا 006 میتونی توی خونهی پولت یه چیزی رو بگیری که 5000 تا پول میخواد و وقتی میگیری میتونی هر جا که مشخص کنی یه هواپیما بیاد و 5 تا جعبه بندازه که هر کدومشون 1000 تا بهت میده .حالا من میکم اگه بتونی 5000 تارو بکنی 10000 تا و اینکه بشه چند بار اون رو زد و چند دفعه هواپیما بیاد . اگه یه دست کنترا 006 رو بازی کنی کاملا متوجه شی من چی میگم .من فقط با usa امتحان کردم

آره میدونم تو ریبون ورژن 6 و 5 یه ساختمون داده که نفتکش هستش و خودتم میتونی بسازیش بعد هرجا که خواستی میتونی دستور بدی با هواپیما پول بریزه خیلی هم باهاله

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

اامکان ارسال پول و امکانات برای دو ستان و متحدین خود در بازی آنلاین

آره میدونم تو ریبون ورژن 6 و 5 یه ساختمون داده که نفتکش هستش و خودتم میتونی بسازیش بعد هرجا که خواستی میتونی دستور بدی با هواپیما پول بریزه خیلی هم باهاله
    دو ستان بابا صبر کنید درستش کردم یکی یکی الا ن من بر ای هر ژنر الی یک تلمبه نفت گذاشتم که به شما این امکان رو می ده که هر چند دقیقه یکبار یک هو اپیما می آد و براتو ن جعبه پول میریزه و هر کجای نقشه که دوست داشته باشید بر اتو ن خالی می کنه دوست یا دشمن فرق نداره ....
    من تما م مدها ی معر وف رو بازی کردم نز دیک به 70 -80 مد همه خصوصیاتشون رو هم می دونم نظر شما رو هم اجر ا کردم حتی بر ای روسیه درون تلمبه نفتش یک دفا عی آتشی گذاشتم که به هیچ کس اجازه نمی ده سا ختمون رو مال خود کنه یعنی تسلیم شدن نداره........
    حالا اگه موافق باشید مال همه ژنر ال ها رو اینجوری کنیم ....

دارم رو این کار می کنم ببینم می تو نه تانکهای خاموش هم بفر سته تا با یک نفر داخلش کنی و مال خود کنی حالا یا خودت یا دو ستان ........
    Last edited by ufo-alien; 16-09-2009 at 00:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حتما باید بگیم پست های مارو ببینی (صفحه 150)
    این چاه نفت یه نوع تقلید حساب میشه بجاش یه چیزه دیگه بزار که برای هر ارتش شکلش متفاوت باشه.
    gla مخفف چیه این رو حتما پیدا کن یه اون رو از ابتدای ارتش های demilition وtoxin وcamouflage و...بردار.(محض اطمینان اگر معنیه مشکل داری نداشت بزار باشه)
    راستی ایران و حزب الله جزو چیه(مثلا toxin مال جی ال ای هست یا air force مال usa )

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام داشتم پاسخ میدادم یه دفعه سایت هندی شد!!!!!!!!!!!!
    super weapon همون اتم شماست.
    در اون مورد (داستان) من این رو تویه مقاله که نمایشگه قرآن بهم دادن خوندم که بازی رو زیر سوال برده بود.
    در مورد اشتراک ارتش ها(کمک) همین جوری کشکی نباشه مثلا باید 3 یا5 ستاره باشی اون لودر هم هر سا ختمونی رو نسازه و توی war factory یا از این دست ساختمون ها هر تانکی رو نشه ساخت(یا سرباز).
    هیرویه ایران کیه (کسانی مثل black lotus یا colonel burton ) یه عکس از همشون بزاری دمت از اینی که هست گرم تر میشه.
    یه سمه خفن برایه اسرائیل بابت این بمب هایی که ریخته بزار که حتی از سم toxin althrax gamma هم بدتر باشه.(روش هایی هم برای مقابله با این سم ها بزار حتی با هزینه ی خیلی بالا مثلا 10هزار تا طوری که اثرات این سم ها و تشعشعات اتمی به شدت کاهش پیدا کنه)
    در نهایت اولین کپی که از مادت رایت میکنی قبل از upload کردنش میخوام خیلی برام با ارزشه (قیمت نجومی ندی ما دایال اپیم) من داییم داداشم 3تا پسر دایی هام و اون یکی داییم جن بازیم.(اختصار شده ی جنرال).
    منم اون مسئاله ی سریال رو دارم(با dial up میشه 1به1 بازی کرد)در ضمن پچ 1.4 رو هم ریختم.
    در آ خر خیلی خسته نباشی.
    لازمه بگم نوشته های من فقط یک پیشنهاده نه چیزه دیگه.
    بر ای داستان بازی هیچ کاری فعلا نمی تو نم بکنم اگه بخو ایم یک داستان دیگه از بازی بذاریم می تو نیم اصلا یک بازی بسازیم کا ملا مستقل ول با استفا ده از این مو تو ر گر افیکی ...کارش خیلی زیاده و انشا ءالله حتما در آینده روش کار می کنم
    کمک هم تنها پولیه اگه بشه تا نک هم بهش اضا فه می کنیم
    تما م مو شکهای اسر ائیل شیمیا ئی و بمب اتمی داره ایر ان تنها مو شک داره و یک جور بمب مثل اتم ولی موشک اتمی نیست ...اگه اسر ا ئیل رو این جوری که شما می گید بکنیم خیلی قوی می شه همینجوریش هم خیلی قویه..
    اگر تیم ایر ان باشم سخت می تو نم 2-1 اگه یکی اسر ائیل باشه ببر م در صو رتی که قبلا 7-1 در حالت سخت را حت می بر دم
    در مورد طرز تهیه این پک می گم چطوری صبر کنید فکر نکنم از طر یق اینتر نت بشه اصلا چون زده بالای یک گیگ بایت ...

در مورد چاه نفت هم باشه ببیینم چیکار میشه کرد
    معنی gla رو منهم نمی دو نم ...
    ایران و حزب الله جز ئ زیر مجمو عای نیستند ایر ان حز بالله سور یه اتحا دیه عرب با همند
    صدام بن لا دن القا عده و علی شیمیا یی که جای دکتر تاکسینه با همند
    امر یکا خودش 4 ژنر ال داره چین سه ژنر ال
    روسیه و چین با دو ژنر الش و کره شمالی هم با همند

از پیشنها داتت بسیار سپاس گذارم ...
    ================================================== ==
    پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپ

را ستی می خوام اگه مو افق باشید زمان سا خت اتم و موشکها رو زیاد کنم چو ن با اتم و مو شکها بازی زو د جمع می شه ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    فارس-گراش

پيش فرض

salam man (gholam_hossein_nk)hastam.Misheh tamame MODha ro vase kharid bezarid

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

اامکان ارسال پول و امکانات برای دو ستان و متحدین خود در بازی آنلاین

دو ستان بابا صبر کنید درستش کردم یکی یکی الا ن من بر ای هر ژنر الی یک تلمبه نفت گذاشتم که به شما این امکان رو می ده که هر چند دقیقه یکبار یک هو اپیما می آد و براتو ن جعبه پول میریزه و هر کجای نقشه که دوست داشته باشید بر اتو ن خالی می کنه دوست یا دشمن فرق نداره ....
    من تما م مدها ی معر وف رو بازی کردم نز دیک به 70 -80 مد همه خصوصیاتشون رو هم می دونم نظر شما رو هم اجر ا کردم حتی بر ای روسیه درون تلمبه نفتش یک دفا عی آتشی گذاشتم که به هیچ کس اجازه نمی ده سا ختمون رو مال خود کنه یعنی تسلیم شدن نداره........
    حالا اگه موافق باشید مال همه ژنر ال ها رو اینجوری کنیم ....

دارم رو این کار می کنم ببینم می تو نه تانکهای خاموش هم بفر سته تا با یک نفر داخلش کنی و مال خود کنی حالا یا خودت یا دو ستان ........
    ایول کار توپی کردی دمت گرم همون چیزی بود که من میگفتم برای درست کردن تانک خاموش هم تمام تلاشت رو بکن
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

حتما باید بگیم پست های مارو ببینی (صفحه 150)
    این چاه نفت یه نوع تقلید حساب میشه بجاش یه چیزه دیگه بزار که برای هر ارتش شکلش متفاوت باشه.
    gla مخفف چیه این رو حتما پیدا کن یه اون رو از ابتدای ارتش های demilition وtoxin وcamouflage و...بردار.(محض اطمینان اگر معنیه مشکل داری نداشت بزار باشه)
    راستی ایران و حزب الله جزو چیه(مثلا toxin مال جی ال ای هست یا air force مال usa )
    پس خود شما هم باید پست های قبلی رو اول بخونی بعدا نظر بدی
    در صفحه های قبلی ufo-alien گفته بود که واسه این کارا باید یه برنامه نوشت تا بشه به بازی این ویژگی هارو داد که زمان زیادی میبره و اینشاالله میره واسه دفعات بعد
    اما GLA تا اونجایی که من میدونم مخفف حذب الله البته مطمئن نیستم اینو اونوقتها بچه های گیم نت میگفتن
    البته من فکر میکنم مخفف کشورها یا بهتر بگم ژنرال های متحدی عربی باشه

شاید اینو ufo-alien بدونه

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

salam man (gholam_hossein_nk)hastam.Misheh tamame MODha ro vase kharid bezarid
    ببین حسین جان این مدها خریدنی نیست بصورت رایگان قابل دانلود هستن فقط شما باید لینک هاشونو از صفحه های قبلی پیدا کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگه دعوا نشه
    ببخشید هیرو کی بود؟
    در مورد داستان من فقط میخوام که همه جا این ماد و سازندش مورد توجه قرار بگیره حالا که نمیشه بی خیال. ما باید به چنین افرادی بها بدیم نه بخاطر یه مساله ی نه چندان مرتبط اون هارو زیر سوال ببریم.
    اون سرعت رو تا چه حد کم میکنی اگه تا حدی باشه که معقول باشه کار بدی نیست
    مگه نگفتی می خوای همه چیز برابر بشه پس چرا اسرائییل که منفی هم هست این قدر قویه؟
    ببخشید حجم کل بازی (c&c generals zero houre) حدوده 1.20gb هست پس یه بسته ی الحاقیه جدید ساختی شوخی کردم ولی حقیقتا اگه کار بکنی نمی تونی بسته ی الحاقی بسازی یا باز هم مساله یه داستان پیش میاد؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •