ساسان جان من تو یکی از سایتهای رقیب دیده بودم که خیلی با اطمینان گفته بود نسخه فول 2006 اومده .ولی من نصب نکردم.حالا نمیدونم حرفش صحت داشت یانه .ولی خیای با اطمینان میگفت.موضوع هم برای هفته قبل بود.
ساسان جان من تو یکی از سایتهای رقیب دیده بودم که خیلی با اطمینان گفته بود نسخه فول 2006 اومده .ولی من نصب نکردم.حالا نمیدونم حرفش صحت داشت یانه .ولی خیای با اطمینان میگفت.موضوع هم برای هفته قبل بود.
دوستان یه پیشنهاد براتون دارم.
کسانی که از کاسپرس استفاده میکنند در قسمت ساپورت بر روی لینک فروم کلیک کنید تا فروم تخصصی کاسپرس برید.واقعا باحال.من 1 هفته پیش عضو فروم شدم و چند سوال رو به انگلیسی مطرح کردم از جمله یه سوال در مورد همون ویروس ناشناخته شبیه ساسر بود.که یکی از مدیران که فکر میکنم از سازنده های آنتی ویروس بود به من در حال حاضر پیشنهاد نصب sp2 و یک پچ امنیتی جدید مایکروسافت که الان اسمش یادم نیست رو داد.بقیشم که هیچی نفهمیدم چون انگلیسیم خوب نیست.تازه خدا رو شکر که روسی ننوشت واسم.
کلا با عضویت تو انجمنهای این آنتیویروس خیلی اطلاعاتتون بالا میره نسبت به مسائل امنیتی و کلا ساختار این آنتی ویروس.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرکی جانکرکی نوشته :
دوستان همانطور که در نظرات میبینید و خوندید این آنتی ویروس یک مشکل کلی برای سیستم های دارای رم کم داره
و اون اینکه رم رو بیشتر از از حد نرمال یک آنتی ویروس اشغال میکنه.
ولی یک چیزی که من هم بهش پی بردم اینه که Gdata AntiVirusKit از Database های معمولی کاسپرسکای و بیت دفندر
استفاده میکنه.
همونطور که قبلا اشاره کردم AVK توی این نسخه یعنی 2006 سرعت سیستم و مخصوصا شبکه رو بطرز وحشتناکی پایین میاره
و دلیلش هم معلومه مانیتورینگ بسیار قوی برنامه هم بر روی سیستم و هم بر روی نت این یکی یعنی مانیتورینگ بر روی نت خیلی شدید سرعت نت و لود شدن صفحات وب رو کاهش میده بطوریکه برا لود شدن کامل این سایت چیزی حدود 5 دقیقه طول میکشه
اما نسخه 2005 اون خیلی بهتر بود و بهیچ عنوان و به این اندازه سرعت رو پایین نمیاورد واقعا عجیبه و نمیشه گفت چه بلایی بر سر این آنتی ویروس اومده ولیکن قدر مسلم پسرفتش مسجل هستش
البته بگم AVK اصلا براش فرقی نمیکنه رمت 256 باشه یا 512 یعنی بهمون نسبتی که سرعت رو برا 256 پایین میاره بهون نسبت سرعت رو برا 512 هم پایین میاره
در مورد استفاده کردن AVK از دیتابیس های استاندارد کاو و بیت شکی وجود نداره دلیلش هم نتایجی است که سایت Virus.gr
در ماه آپریل اعلام کرد که در اون تستها AVK با 97 درصد در مکان دوم قرار گرفت
ولی یه چیزی که برام عجیبه اینه که دیروز که آپدیتش کردم و ویندوز رو اسکن کردم تروجان دانلودرهایی رو پیدا کرد که کاسپرسکی و بیت اصلا روحشون هم خبر نداشت
نمیدونم چطوریه این کاسپر چرا اینقدر دیتابیس هاش با هم اختلاف داره
یعنی نسخه استانداردش بعضا در برخی از موارد ویروس یا تروجان هایی رو تشخیص میده که دیتابیس پیشرفتش روحش هم از اون خبر نداره
این اختلافات و مشکلات دیتابیس کاسپر همونطور که خودت میدونی اولین باری نیست که مشاهده شده یادمه اولین بار این مورد رو یکی از دوستان بنام شهاب 1980 و سپس خود شما اعلام کردی بعد از اون هم چندین مورد دیگه نیز مشاهده شد
یعنی دقیقا مشکلات دیتابیس کاسپر بعد از آپدیت بوجود میاد ویروس رو که قبلا شناسایی میکرده بعد از آپدیت بهیچ عنوان شناسایی نمیکنه ولی 10 روز یا یکماه بعد دوباره اون فایل رو دوباره ویروسی اعلام میکنه
این دوگانگی و اختلافات دیتابیس کاسپر واقعا برخی مواقع کاربران رو کلافه میکنه که آیا به استفاده از این آنتی ویروس ادامه بدن یا نه
همونطوری که خودم نیز در مورد استفاده ازش دیگه اطمینان کامل ندارم
منشا این مشکلات مشخص نیست از کجاست لیکن احتمال زد و بند و ساخت و پاخت کاسپر با برخی شرکتهای تبلیغاتی وجود داره
و این احتمال این روزها که این شرکت اسم و رسم در کرده قوت یافته است
اما از طرفی من به نسخه جدیدش یعنی 2006 خوش بین هستم چونکه ظاهرا مشکلات دیتابیس این نسخه کمتر است
من از اولین نسخه بتاش رو که نصب کردم تا این نسخه آخریش باید بگم پیشرفت های خیلی خوبی داشته و تنها مشکلش پایین اوردن سرعت که دلیلش اسکن درون فایلهای آرشیو و فشرده در زمان RealTime Protection است که اگه این گزینه رو مثل بیت دفندر اختیاریش کنه این مشکلش هم حل خواهد شد
در مورد مسیر ذخیره سازی آپدیت های AVK برای دوستانی که قصد نگه داشتنش رو دارن بگم که دوستمون برزو جان به اشتباه مسیر ذخیره سازی فایل های Log رو گفتند و مسیر درست اونی هست که توی پست قبلی اشاره کردم
در پایان باید بگم واقعا حیف اون سه ساعتی که وقت گذاشتم و این آنتی ویروس حیف نون رو دانلود کردم وحیف این اینترفیس جالب که بر روی این آنتی ویروس قرار گرفته واقعا حیفشه
سایر دوستان هم اگه نظری داشته باشن خوشحال میشم
با تشکـــــــر
Masoud.ebi جان سلام ممنون از توضیحاتتون ولی اگر دقت کرده باشید اون پوشه هائی که برای ذخیره ابدیتهای kit فرمودید( UpdateBase1و UpdateBase0) بعد از ابدیت هم خالی هستند وحتی 1کیلوبایت هم به اون دوتا پوشه اضافه نمیشه
در مورد این انتی ویروس دوستان همه باتفاق نظرشون این هست که سرعت سیستم واینترنت را به طرز وحشتناکی پائین میاره واین دلیل کافی هست تا از استفاده این انتی ویروس صرف نظر کنیم اما من یه پیشنهاد برای دوستانی که به خاطر استفاده از دتابایس دو انتی ویروس; دوستدار این انتی ویروس شدند دارم :من بعد از استفاده از انتی ویروسهای مختلف وازمایش اونها ازسه تاانتی ویروس که با هم مچ بوده وهیچ گونه تداخلی توی کار هم نمیکنند و اثر ی در پایین اوردن سرعت سیستم واینترنت ندارند استفاده میکنم که عبارتند از : kasperskay-nod32-antivirxp تاکید میکنم که این سه تا انتی ویروس به طور همزمان در سیستم من فعال میباشند .
وبالطبع من از دیتابایس سه تا انتی ویروس معروف که حداقل دوتا از انها در رده اول ودوم برترین انتی ویروسهای دنیا هستند استفاده میکنم وفکر کنم این مجموعه دیتا بایسش بسیار بیشتر از دیتا بایس kit باشه یه نکته دیگه به دوستانی که از ترس تداخل انتی ویروسها با هم از این کار امتناع میکنند بگم که من الان یک ماه هست که این مجموعه را دارم وهیچ مشکلی حتی یک مورد برام پیش نیومده (تصویر پائین ):
ازدوستان خواهش میکنم نظرات خودشونا در مورد این پیشنهاد مرقوم بفرمایند
سلامنوشته شده توسط Gilopa
می دونم کدوم سایت رو میگی،اون سایت اشتباه نوشته بود،هنوز 2006 نیومده،اگه اشتباه نکنم تو بخش نظرات همون سایت هم کاربران گفته بودند که ورژنش بتاست.
گیلوپا جون خود Kaspersky Labs هنوز کاملشو نداده بیروننوشته شده توسط Gilopa
شما کاسپرسکی لبز رو بچسب حرف مردم رو وللش![]()
برزو جان سلامبرزو نوشته :
Masoud.ebi جان سلام ممنون از توضیحاتتون ولی اگر دقت کرده باشید اون پوشه هائی که برای ذخیره ابدیتهای kit فرمودید( UpdateBase1و UpdateBase0) بعد از ابدیت هم خالی هستند وحتی 1کیلوبایت هم به اون دوتا پوشه اضافه نمیشه
اینی که نوشتم مسیر آپدیتی است که در حال اجرا است
مسیر اصلی اونیه که اول گفتم یعنی
C:\Program files\Common files\G Data\AVScanner
با سلام خدمت دوستان .
من هم آنتي ويروس AVK 2006 را دانلود و نصب كردم.جاي سوال است كه اصلا تغييري در سرعت سيستم من ايجاد نكرده و حتي بهتر از زماني شده كه كاسپر نصب بود.ولي اشكالي كه داشت اين بود كه تقريبا 4.5 ساعت طول كشيد تا سيستم من را اسكن كنه ولي مانند كاسپر چيزي پيدا نكرد.database اين انتي ويروس را هم كه نگاه ميكردم چيزي در حدود 161000 بود.يعني كمي بيشتر از كاسپر.
اين هم تجربه من بود كه خدمت دوستان مطرح كردم.
همیلتون جان سلام
میتونم بپرسم سیستم شما چیه که سرعتش رو پایین نیاورده ؟
بعد هم شما قرار بود یه Patch برای AVK2006 آپلود کنید چی شد ؟
من آخرین نسخه نود رو میخوام . ادمین باشه .
با یوزر معتبر برای آپدیتش .
حتی المقدور فاینال باشه نه بتا .
ممنونم از همه .( کار کاره مهدی بسته )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)