ممنون عزیز
ممنون عزیز
کدوم td lte خوبه
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
یعنی چی کدوم خوبه ؟ کدوم چیش خوبه ؟
یادم رفت کدوم مودم td lte خوب هست
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
من خودم Z6000 رو دارم و هی ریست میشد که بعد از آپدیت فریمور و گذاشتن وایرلس از N به G دیگه به هیچ عنوان ریست نمیشه و داره نرمال کار میکنه (روی N کلا مشکل داره و مودم همش ریست میشه کل مودم های Z6000 هم همین جوری هستن) ولی اگر میخواید روی N حتما وایرلس داشته باشید من GP-2101 رو توصیه میکنم چون ظاهرا دوستان باهاش مشکلی نداشتن ولی بعضا گزارش شده که حتی DT-350 هم مشکل ریست شدن وسط استفاده رو داشته در حدی که تنظیمات کارخونه ای میشه بعد از ری استارت شدن
به لحاظ پوشش وای فای کدوم قوی تر هست ؟و میانگین سرعتی که می ده چقدر است ؟من مودم d100دارم ولی قصد دارم یک مودم دیگه بگیرم حالا بین فورجی و td lte موندم اگه td lte سرعتش بالاتر باشه می ارزه بگیرم قیمتش هم که مناسبه
اگه d100 دادی دیگه td نگیر
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
این TDD چه مزیتی به FDD داره ؟
وای فای Z6000 من دارم از توی سالن 2 خط سیگنال میگیرم با فاصله حدودا 12 13 متر وای فایش خوبه ولی گفتم روی N نمیتونی استفاده کنی که باز هم پوشش بهتر بده چون همش مودم ری استارت میشه
الان هم TD-LTE بهترین سرعتی که دوستان گرفتم 40 50 مگابیت بوده با سیگنال پر من خودم با دو خط سیگنال دارم 23 24 مگابیت میگیرم روی TD در حالی که روی FDD دارم حدودا 50 مگ میانگین میگیرم
فقط ثبات بیشتر و پینگ گاهی یکم کمتر و هزینه گرونتر
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)