سلام خروجی این دستور را بزار :
lspci
سلام خروجی این دستور را بزار :
lspci
بالاخره بعد از کلی مکافات تازه تونستم بفهمم که مشکل پورت لن چی بود و تونستم باهاش به اینترنت وصل بشم (البته در ویندوز).گفتم شاید به درد بقیه هم بخوره اینجا مطرح می کنم. مشکل اینجا بود وقتی کیس رو باز کردم دیدم پورت لن من onboard هست رفتم تو قسمت تنظیمات motherboard دیدم در حالت disable قرار داره اونو enable کردم همه چی حل شد همین. اما تو لینوکس بازم نتونستم به اینترنت وصل بشم با ISP هم تماس گرفتم چندان کمکی به من نکرد آیا تنظیمات خاصی لازم داره؟
یه چیزه دیگه، من توی ویندوز مجبور شدم آی پی اینارو دستی وارد کنم شاید مشکل از اونه، توی لینوکس جایی هست که IP رو دستی وارد کنم؟
اکانت اینترنت شما احتمالا باید یوزر و پسورد داشته باشه ! این یوزر و پسورد رو بهتره یک بار برای همیشه در تنظیمات خود مودم انجام بدید. به این صورت که باید آی پی مودمتون رو مرورگر اینترنتی وارد کنید تا وارد تنظیمات مودم بشید و در اونجا یوزر و پسورد و احتمالا دیگر تنظیمات مورد نیاز رو که باید از شرکتتون بگیرید وارد کنید. در توزیع لینوکستون هم مثلا اوبونتو تنها کاری که باید بکنید اینه که از طریق ابزار گرافیکی System—>Preferences—>Network Connections و در صفحه ی wired کانکشن رو فعال کنی. و در همون صفحه و در قسمت تنظیمات گزینه ی dhcp رو انتخاب کنی یا اگر از آی پی static استفاده می کنی باید گزینه ی مربوط به آی پی ثابت رو فعال و تکمیل کنی.
یه روش دیگه هم اینه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من مودم رو نصب کردم از نوع HSF ولی موقع کانکت شدن با kppp میگه The modem busy نمیدونم چکار کنم
لطفا کمک کنید اگه مقدور
ممنونX:
یبار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو با روت باز کنید با دستور sudo kppp یا su . ببینید مشکل حل میشه یا نه. اگر نشد برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو امتحان کنید.
این هم خروجیش :
00:00.0 Host bridge: Intel Corporation 82865G/PE/P DRAM Controller/Host-Hub Interface (rev 02)
00:01.0 PCI bridge: Intel Corporation 82865G/PE/P PCI to AGP Controller (rev 02)
00:1d.0 USB Controller: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB UHCI Controller #1 (rev 02)
00:1d.1 USB Controller: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB UHCI Controller #2 (rev 02)
00:1d.2 USB Controller: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB UHCI Controller #3 (rev 02)
00:1d.3 USB Controller: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB UHCI Controller #4 (rev 02)
00:1d.7 USB Controller: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB2 EHCI Controller (rev 02)
00:1e.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801 PCI Bridge (rev c2)
00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) LPC Interface Bridge (rev 02)
00:1f.2 IDE interface: Intel Corporation 82801EB (ICH5) SATA Controller (rev 02)
00:1f.3 SMBus: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) SMBus Controller (rev 02)
00:1f.5 Multimedia audio controller: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) AC'97 Audio Controller (rev 02)
01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation NV34 [GeForce FX 5200] (rev a1)
02:01.0 Multimedia video controller: Conexant Systems, Inc. CX23880/1/2/3 PCI Video and Audio Decoder (rev 05)
02:04.0 Communication controller: Conexant Systems, Inc. HSF 56k Data/Fax Modem (rev 01)
02:09.0 Ethernet controller: Marvell Technology Group Ltd. 88E8001 Gigabit Ethernet Controller (rev 13)
مودم شما کانکسانت از نوعhsf هست02:04.0 Communication controller: Conexant Systems, Inc. HSF 56k Data/Fax Modem
پست اول همین تاپیک رو ببینید
سلام ممنون از توجهت
من wvdial رو اجرا کردم ولی این جواب رو گرفتم:
?sorry , no modem was detected! Is it in use by another program
خوب حالا من جواب این سوال رو از کجا پیدا کنم
ممنو اگه راهنمایی کنی![]()
احتمالا مودمت کانکسانت نیست
پست اول همین تاپیک رو ببین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)