لینک عکس شیلتره
لینک عکس شیلتره
اهواز خونه
سرعت مثل همیشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
من همراه اولمو تازه راه انداختم چون تازه دکل زده خونه ما
باید بگم فوقالعاده ست. سرعت باز کردن صفحات مثل نوره، اسپید تست از 5 تا 8 مگ نشون میده، از همه اپراتور ها ارزون تره
و اینکه الان شوکه شدم :
روی پی سی هات اسپات کردم پینگ 8.8.8.8 رو 85 ms نشون میده..یعنی واقعا معرکه ست...
متاسفانه همراه اول سمت شمالغرب تهران پوشش مناسبی نداره. چندین بار از طریق 195 شکایت کردم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم. یه دکل خالی زدن نزدیک محل ما ولی چندین ماهه ولش کردن به امان خدا، نیومدن آنتن یا همون سکتور روش نصب کنن. جالبه ایرانسل و رایتل که تو محل ما دکل نصب کردن حدود یک هفته بعد سایت کامل راه اندازی شد.
وقتی بسته میخری mms هم بهت میده اگه تونستیش مصرف کنی میتونی تمدید کنی mms هم ک دیگه منسوخه!!
همراه اول همیناش بده اصلا قانوناش و کاراش منطقی نیس
ولی ایرانسل رو قواعد و اصول پیش میره بد بختیش اینه ک بسته رو گرون کرده
زنگ بزن 9990 گزارش بدهمتاسفانه همراه اول سمت شمالغرب تهران پوشش مناسبی نداره. چندین بار از طریق 195 شکایت کردم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم. یه دکل خالی زدن نزدیک محل ما ولی چندین ماهه ولش کردن به امان خدا، نیومدن آنتن یا همون سکتور روش نصب کنن. جالبه ایرانسل و رایتل که تو محل ما دکل نصب کردن حدود یک هفته بعد سایت کامل راه اندازی شد.
درجا حلش میکنن
متاسفانه در قزوین که جزو شهرهای لیست 3G سایت همراه اول هست در منطقه ما هنوز 2G هست و سرعتش از دایل آپ بدتره![]()
سلام
شما به صورت دستی شبکه رو چک کردید؟
دوستان سلام
من میخوام با خارج کشور تماس بگیرم میخواستم ببینم راهی هست که بشه تماس موبایل به موبایل ارزونتر برقرار کرد? البته به غیر از تماس اینترنتی.
۰۲۰ رو موبایل کار نمیکنه؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)