انقدر بیشین تا یک جنتلمن بیاد سراغت![]()
فقط ایرانا خانم قبلش یک تحقیق کن که خدای نکرده یارو سیگاری نباشه.![]()
انقدر بیشین تا یک جنتلمن بیاد سراغت![]()
فقط ایرانا خانم قبلش یک تحقیق کن که خدای نکرده یارو سیگاری نباشه.![]()
شایعات نقل و انتقالات، گزارش مارکا: خدیرا به شالکه میپیوندد
چلسی به دنبال واران...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by metalhead_forever; 14-03-2015 at 00:12.
با اولی کاملا موافقم
خدیرا بدون هیچ معطلی باید به فروش بره !
با توجه به تمام زحماتی که واسه رئال کشید و کلی هم قابل تقدیره
ولی وجودش هم به ضرر خودشه و هم رئال
در مورد واران هم
فروش و یا حتی قرض دادنش هم حماقت محضه !
و شاید یکی از بزرگترین حماقت های 10 سال اخیر !
متاسفانه رئال از این اشتباها کم نداشته ، تو فروش بازیکنای خوبشون
ماکله له و ...
الان فروش ایسکو و واران از بدترین اشتباهاتی هست که باشگاه میتونه داشته باشه
این دوتا بازیکن خریدارای خوبی هم دارن ولی هر طور شده باید نگهشون دارن
یه مهاجم و مدافع هم بگیرن تو تابستون
خوشحالم از اینکه رئالی هستم
نه به خاطر افتخارات
به خاطر اینکه اینقدر دشمن داره که تو تلویزیون تا میتونن عقده گشایی میکنن !
عادل فردوسی پور و کلا دار و دسته فوتبال 120 که نمیشه تو 1 کلمه خلاصشون کرد !
یعنی یعد اون همه چرت و پرت هایی که از گزارشگران صدا و سیما از جمله جواد میشنویم
باید اینا رو هم تحمل کنیم !!
Last edited by kasra_khan2003; 14-03-2015 at 12:17. دليل: لحن نامناسب - کسری
شما ببین طرفدارای آلمان چی کشیدن از رسانه ملی(!)
ما که عادت کردیم شما هم اینقدر زود رنج نباشین
به واسطه همین می تونسته بعضی چیزا رو ندیده بگیره..۵ سال طول کشید که از طریق رونالدو معروف بشه.
ولی خب این همه تو تی وی ایران میگن این روابط آخر و عاقبت نداره، همینه دیگه
باید چند قسمت زلال احکام رو بفرستن براشون تا هدایت بشن![]()
ظاهراً خطر گرفتن کارت زرد و از دست دادن ال کلاسیکو داره آنجلوتی رو مجاب میکنه که به Kroos استراحت بده و Silva رو بجای اون واسه بازی با لوانته به زمین بفرسته. ضمن اینکه Kroos شدیداً نیاز به استراحت داره ( از ۲،۳۴۰ دقیقه ی ممکن ۲،۲۶۳ دقیقه بازی کرده ).
بحث سر پخش کردن و یا نکردن و هر چیز دیگه ای نیست !
بحث سر توهین هست !
برنامه 120 عملا به رئال و رئالی توهین میکنه !
به گزارش "ورزش سه"، کارلو آنچلوتی و بازیکنانش این روزها تحت شدیدترین انتقادات رسانه ای قرار دارند. رئال در آستانه ال کلاسیکو و در حالیکه صدر جدول را نیز به بارسا واگذار کرده، فردا نیاز مبرمی به پیروزی دارد. سرمربی رئال در نشست خبری امروز خود گفت:
تغییر در دروازه رئال
هنوز در مورد 11 بازیکن اصلی در بازی فردا تصمیم گیری نکرده ام. اگر فردا ناواس بازی کند، کاسیاس در ال کلاسیکو دروازه بان رئال خواهد بود. در صورتیکه فردا کاسیاس بازی کند نیز اتفاق دیگری نمی افتد و بازهم خود اوست که در ال کلاسیکو برای ما بازی خواهد کرد.
وضعیت تیم پس از شکست مقابل شالکه
بازیکنان برای هرچه سریعتر خارج شدن از اوضاع کنونی و حل مشکلات موجود، انگیزه بالایی دارند. هنوز اتفاقی نیفتاده و ما شانس قهرمانی در هر دو رقابت پیش رو را داریم. این خود بزرگترین انگیزه برای ماست.
گفتگو با کاپیتان های تیم
هیچ صحبتی با کاپیتان های تیم نداشتم چرا که برای حل مشکلات رخ داده، کارهای به مراتب مهمتری باید انجام می دادیم.نیازی نیست که به من ثابت شود بازیکنان، حامی من هستند. حمایتشان را هر روز در تمرینات حس می کنم.
راموس
او خیلی خوب تمرین کرده و آماده است. بازگشت او و مودریچ به ما کمک زیادی خواهد کرد.هر دو بازیکن شخصیت و مسئولیت پذیری بالایی دارند.از بازگشت آنها همه ما خوشحالیم.
اوضاع بد روحی رئال
طبیعی است که با نتایج بد اخیر، اوضاع روحی خوبی نداشته باشیم اما این دلیلی بر این نیست که پا پس بکشیم. برای تغییر وضعیت فعلی، حداکثر تلاش و فداکاری لازم را درون زمین خواهیم کرد.
تحت فشار قرارداشتن از سوی رسانه ها بخاطر بیل
نمی دانم. روی این مساله تمرکز نکرده ام.این مسائل روی من فشاری وارد نمی کند.روی بازیکنانم کنترل و تمرکز کامل دارم و نگران چیزی نیستم.
نشست خبري سرمربي رئال مادريد
آنچلوتی(2): قصد تنبیه کاسیاس را ندارم
رئال مادريد پس از دو شکست متوالي، فردا در برنابئو به مصاف لوانته خواهد رفت. تساوي مقابل ويارئال و شکست مقابل بيلبائو و شالکه، 10 روز کابوس وار را براي رئال مادريد رقم زدند.
به گزارش "ورزش سه"، کارلو آنچلوتی و بازیکنانش این روزها تحت شدیدترین انتقادات رسانه ای قرار دارند. رئال در آستانه ال کلاسیکو و در حالیکه صدر جدول را نیز به بارسا واگذار کرده، فردا نیاز مبرمی به پیروزی دارد. سرمربی رئال در نشست خبری امروز خود گفت:
خدیرا و شایعه پیوستنش به شالکه
اطلاعی در این زمینه ندارم و او با ما صحبتی نداشته است. یک بازیکن با شرایط او می تواند با تیم دیگری قرارداد ببندد اما این دلیل بر این نیست که او دیگر با جدیت برای ما بازی نخواهد کرد. می دانم که خدیرا حداقل تا 30 ژوئن با تمام توانش برای ما به میدان خواهد رفت.
تاثیر مصدومیت ها روی رئال مادرید
مصدمیت مودریچ و خامس روی ما تاثیر منفی زیادی گذاشت. این حرف البته بدین معنا نیست که ایارامندی و لوکاس سیلوا بازیکنان خوبی نیستند ولی واقعیت را نمی توان کتمان کرد. از غیبت مودریچ و خامس ضربه زیادی خوردیم.
سوت های اعتراضی هواداران
این مساله آزارم نداد. به خوبی با این شرایط آشنایی دارم. وقتی یک هوادار انتقاد می کند، در واقع شما را برای بهتر شدن و حل مشکل ترغیب می کند.
لوانته
بازی با کیفیتی خواهیم دید. قصد داریم با تمرکز روی بازی خودمان، این روند بد را تغییر دهیم.باید با هم متحد باشیم. ضمن احترام به حریف، برای کسب سه امتیاز به میدان خواهیم رفت.
تا انتهای قراردادتان در رئال خواهید ماند؟
فکر می کنم همینطور باشد. فلورنتینو پرز با تکذیب شایعاتی که صحت نداشتند(اولتیماتوم به کادر فنی)بار دیگر حمایت خودش را از من اعلام کرد که اقدام بسیار خوبی بود. او در همه شرایط، حامی من بوده است.از دل بوسکه هم بخاطر حمایتی که از من داشت متشکرم.برای ادامه فعالیتم در رئال، انگیزه بالایی دارم.از حضور در این تیم راضی و خوشحالم. تا سال 2016 با رئال قرارداد دارم و برای تمدید نیز زمان به اندازه کافی وجود دارد.
تقویت بحران در رئال
با جدیت تمام، مشغول انجام دادن وظایفم هستم. در وضعیتی قرار داریم که نباید در مقابل انتقادات عقب نشینی کرده و ذهنمان را منحرف کنیم. انتقادات موجود را درک می کنم و از آنها برای بهتر شدن عملکردمان استفاده می کنم. رئال مادرید باشگاه بسیار بزرگی است و مربیگری در این تیم یعنی مربیگری بهترین باشگاه دنیا. هدایت بزرگترین باشگاه جهان، دردسرهای خاص خود را نیز دارد.
نیمکت نشین کردن کاسیاس
اگر فردا ناواس بازی کند، به این معنا نیست که قصد تنبیه کردن کاسیاس را داشته ام. هدف تنها بازی دادن به بازیکنی است که در این مدت خیلی خوب تمرین کرده و شایسته است که در ترکیب قرار بگیرد. 11بازیکنی که فردا به زمین می فرستم، تنها با هدف پیروز شدن است نه اخطار به یک سری از بازیکنان.
خبر خوب براي هواداران رئال
بازگشت راموس به ترکیب اصلی رئال مادرید
سرخيو راموس که در رئال به آقاي رئيس معروف است، پس از 39 روز غيبت به دليل مصدوميت، فردا از ابتدا مقابل لوانته به ميدان خواهد رفت.
به گزارش "ورزش سه"، دقیقه 8 بازی عقب افتاده رئال مادرید و سویا بود که سرخیو راموس از ناحیه مچ پا آسیب دید و مجبور شد زمین بازی را ترک کند. رئال مادرید که آن روزها په په را نیز در اختیار نداشت، مجبور شد در دو سه بازی بعدی، با زوج دفاعی ناچو و واران بازی کند و نتایج به دست آمده هرگز مطلوب رئالی ها نبود.
رئال مادرید در غیاب راموس، 7 بازی را برگزار کرد که حاصل کار سه برد، سه باخت و یک تساوی بود. رئال در این فاصله صدرنشینی لالیگا را به بارسلونا واگذار کرد و تا آستانه حذف از لیگ قهرمانان نیز پیش رفت. راموس در این فصل 14 بازی رئال را از دست داده است. 10 بازی به دلیل مصدومیت، دو بازی به دلیل محرومیت و 2 بازی مقابل کورنیا در کوپا دل ری نیز از سوی آنچلوتی به وی استراحت داده شد.
بازگشت راموس در آستانه ال کلاسیکوی 22 مارس، بدون شک می تواند خبر خوبی برای هواداران رئال باشد. رئال مادریدی که این روزها زیر شدیدترین انتقادات رسانه ای قرار دارد. امروز نشریه as به نقل از منابع نزدیک به راموس اطلاع داد که روند تمدید قرارداد این مدافع ارزشمند، ماه ژوئن از سر گرفته خواهد شد. او که تا ژوئن 2017 با رئال قرارداد دارد، بارها اعلام کرده است که دوست دارد به فوتبالش در رئال پایان دهد و اینکه هرگز به خاطر مسائل مالی این تیم را ترک نخواهد کرد.
بازگشت راموس به خط دفاع کهکشانی ها، به این منطقه حساس در رئال شخصیتی دوباره خواهد بخشید. شخصیتی که رئال در ال کلاسیکو مقابل براسا به شدت به آن نیاز دارد.
طـرفداری- په په مصاحبه ای با ایستگاه رادیویی La COPE انجام داده و به دفاع از کارلو آنچلوتی پرداخته است.
آنچلوتی-مورینیو: "آنچلوتی ادامه خواهد داد، هیچ شکی در این مورد وجود ندارد. او مربی بزرگی است و در بازه زمانی کوتاه شادی های زیادی برای ما به ارمغان آورده است. دل من برای مورینیو تنگ نشده است. آن یک دوره متفاوت بود که تمام شده است. او خیلی با ما ملایم نیست. او یک برنامه آموزشی بسیار برجسته دارد و توقع زیادی از ما دارد. جلسات تمرینی ما زیر نظر آنچلوتی خیلی فشرده تر از زمان مورینیو است. من خدا را شکر می کنم که چنین مربی داشته ام - او واقعاً به من خیلی کمک کرده است. او به من می گوید: 'په په، با کیفیت تو، باید بازی را پیش بینی کنی. تو سریع و قوی هستی و بازی را خوب می خوانی. باید متمرکز باشی.'"
تنفر از رئال مادرید: "هر زمان که ما در اسپانیا به ورزشگاه دیگری می رویم، می توانیم احساس کنیم که مردم چقدر از ما متنفر هستند، درست مثل زمانی که مورینیو با ما بود. امروز، مادرید باشگاه بسیار بزرگی است؛ ما تصویر خود را تمیز کرده ایم. حالا ایسکو هنگام پا به توپ شدن تشویق می شود - که چنین چیزی قبلاً غیر قابل تصور بود."
کاسیاس: "در حال حاضر کاسیاس بهترین دروازه بان جهان است. عجیب است که کسی مثل او با سوت های انتقادی مواجه شود. زمانی که مورینیو اینجا بود هیچ چیز روشن نبود؛ من به خاطر اینکه گفتم وی باید به خاطر کارهایی که برای اسپانیا انجام داده مورد احترام واقع شود، تاوان دادم. این ناعادلانه بود. مردم خیلی زود همه چیزهایی که ایکر به دست آورده را فراموش می کنند و هرچیزی که او به فوتبال بخشیده است و دیدن آن وضعیت برای من کاملاً دردناک بود. زمانی که من آمدم و گفتم او شایسته احترام است، اینطور برداشت شد که من بهترین دوست او هستم و ما دشمن هرکس دیگری هستیم. مردم کاملاً اشتباه متوجه شدند؛ ایکر به بهترین نحوی که می توانست شرایط را تحمل می کرد - او بیشتر از همه ما می داند که پوشیدن پیراهن رئال مادرید چه معنایی دارد و همیشه از این باشگاه دفاع می کند. ایکر و چند نفر دیگر باید آنچه که واقعاً اتفاق افتاد را شفاف سازی کنند."
مهمانی کریستیانو: "کریستیانو از نظر من، همیشه بهترین بازیکن تاریخ خواهد بود. هر انسانی حق جشن گرفتن تولدش را دارد اما آن زمان مناسبی نبود. ما باید جشن می گرفتیم اما همیشه به آرم باشگاهی که نماینده اش هستیم احترام می گذاریم."
بحـران: "هو شدن در برنابئو اذیت کننده است، اما هواداران ما کاملا حق دارند که سوت بزنند. وقتی ما بازی ضعیفی داشته باشیم آنها متوجه می شوند و ما هم باید به خوبی این را تشخیص دهیم. فکر نمی کنم در دیدار مقابل شالکه فاقد نگرش بوده باشیم. ما خیلی دویدیم - اما نه به عنوان یک تیم. ما به اندازه ای که باید متمرکز نبودیم و فاقد جدیت بودیم. پس از بازگشت از تعطیلات، شادابی خود را از دست داده ایم؛ ما باید بیشتر تمرکز کنیم و به روش مناسبی با مسابقات روبرو شویم. اگر متواضع بمانیم همه چیز بهتر خواهد شد؛ با این تفکر که همه چیز صرفاً به خاطر کیفیت ما بهتر خواهد شد، بسیار اشتباه کرده ایم. ما باید سخت تر کار کنیم، حمله و دفاع کنیم و به عنوان تیم رنج بکشیم. ما تنها در صورتی پیروز خواهیم شد که با شدت حریفان برابری کنیم. ما باید طوری با هر بازی مواجه شویم که گویی آخرین بازی ماست؛ ما به پایین ترین سطح خود رسیده ایم و حالا باید واکنش نشان دهیم و خود را بازیابی کنیم."
کارلو آنچلوتی پیش از دیدار مقابل لوانته که فردا شب در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار خواهد شد به گفتگو با خبرنگاران پرداخت.
طـرفداری- بنا به گزارش AS، صحبت های این مربی را می خوانیم:
تغییر درون دروزاه: "من هنوز در مورد ترکیب اصلی تیم تصمیم نگرفته ام، و فردا تصمیم گیری خواهم کرد، اما ترکیبی انتخاب خواهم کرد تا پیروز شویم نه اینکه تنها یک بازیکن عوض شود. من به همه بازیکنان اعتماد دارم."
تیم بعد از شکست مقابل شالکه چطور است؟ "بازیکنان مشتاق هستند تا سریعاً از این وضعیت خارج شوند و مشکلاتی که داشته ایم را حل کنند. چیزی از دست نرفته و این انگیزه فوق العاده ای به ما می دهد."
گفتگو با کاپیتان های باشگاه: "ما در این مورد صحبت نکرده ایم چرا که چیز های مهم تری از جمله پیدا کردن مشکلاتی که داشته ایم، داریم و این کار را انجام داده ایم. من نیازی ندارم که آنها حمایت خود را به من ابراز کنند چرا که هر روز این را در تمرینات می بینم."
سـرخیو راموس: "او خوب کار کرده و مثل مودریچ به ما کمک خواهد کرد. آنها شخصیت و کیفیت دارند، و همه ما از بازگشت آنها خوشحال هستیم."
یک لحظه بد از لحاظ احساسی: "این طبیعی است که تحت تأثیر چنین اتفاقی قرار بگیرید، اما این به معنی تسلیم شدن ما نیست. ما تلاش و فداکاری بیشتری انجام خواهیم داد تا این وضعیت را تغییر دهیم."
فلورنتینو پرز گفت که رسانه ها تلاش می کنند تا با استفاده از گرت بیل شما را تحت تأثیر قرار دهند: "نمی دانم چون روی این موضوع تمرکز نکرده ام، آنها به من فشار نمی آورند چون من روی بازیکنان متمرکز شده ام نه چیزی دیگر."
خدیـرا و شالکه: "اطلاعی ندارم. شما باید از بازیکن سؤال کنید... اگر صحبت نکنید متوجه نخواهید شد. این بازیکن می تواند با تیم دیگری قرارداد امضاء کند اما به این معنی نیست که جدی کار نمی کند. او بسیار جدی است و تا 30 ژوئن بهترین عملکرد خود را ارائه خواهد کرد."
مصدومیت ها تیم را از پا در آوردند: "مصدومیت بازیکنان مهمی چون هامس و مودریچ تأثیر گذار بود، اما این بدین معنی نیست که ما به ایارا یا لوکاس اعتمادی نداریم یا تفاوت زیادی بین آنها وجود دارد. اما درست است که این مصدومیت ها هزینه زیادی برای ما به دنبال داشت."
آیا از سوت های انتقادی اذیت شده اید؟ "در کل این مرا اذیت نمی کند. من این دنیا را از همان ابتدا خیلی خوب می شناسم. زمانی که از شما انتقاد می کنند این دائمی نیست. بلکه به خاطر این است که در کار خود بهتر شوید."
لوانـته: "ما باید روی کار خود و آنچه که برای تغییر این روند لازم است تمرکز کنیم. ما تلاش خواهیم کرد تا یک بازی با کیفیت و جدی ارائه کنیم و همه با هم کار خواهیم کرد، و همه به هم کمک خواهند کرد و به حریف نیز احترام قائل خواهیم شد."
کیـلور ناواس: "خوب است، هر روز گریه نمی کند. او دوست دارد بازی کند، بسیار خوب و جدی کار می کند. اگر او بازی کند، مطمئنم که خوب عمل خواهد کرد."
طـرفداری- کارلو آنچلوتی در مورد رابطه اش با بازیکنان رئال مادرید، مصاحبه ای با روزنامه ایتالیایی La Gazzetta dello Sport انجام داده است. این مربی همچنین اعلام کرد که په په قصد ترک پایتخت اسپانیا را داشته است.
پویـایی تیم:"رابطه با بازیکنان چیزی است که بیشترین اهمیت را دارد، این خیلی بیشتر از رابطه با رئیس باشگاه اهمیت دارد. اگر هیچ احساس خوبی با این بازیکنان وجود نداشته باشد، شما یک مرد مرده هستید. برخی آن را دوستی می خوانند، اما من به سادگی آن را احترام می خوانم، هرچند دوست دارم با آنها شوخی کرده و بخندم. افراد باهوش می دانند که چه زمان وقت جدی شدن است. هرکس مرا 'بیش از حد نرم' تعریف کند، عصبانی می شوم چون این درست نیست."
رابطه با بازیکنان بزرگ: "سابقه ام از همان ابتدا در یک باشگاه به من کمک می کند. همیشه به خاطر دستاورد هایم احترام فوق العاده ای وجود داشته است، اما بعد از آن من با رابطه روزانه با گروه تست می شوم. من باید از آغاز تا پایان ثابت قدم باشم."
چگونه په په را در رئال مادرید احیا کردید؟ "من از هیچ گونه استراتژی استفاده نکردم. او درخواست جدایی داشت چرا که در اسپانیا او را بد و کثیف در نظر می گرفتند. من به او گفتم که خواهد ماند، و من روی او حساب می کنم. ما مأیوس نشدیم، مثل کریستیانو رونالدو که هیچوقت ما را دلسرد نکرده است. زیدان بازیکنی بود که در تمرینات بیش از همه مرا سرگرم می کرد، اما کریستیانو باعث می شود در بازی ها هم لذت ببرم، چرا که او همیشه گلزنی می کند."
تیم ملی ایتالیا: "بله، من دوست دارم روزی هدایت تیم ملی ایتالیا را به عهده بگیرم. اما در ابتدا باید به تمایلات خود برای کار روزانه، غلبه کنم. ایتالیا هر 12 سال یک بار به فینال جام جهانی راه پیدا می کند و هر 24 سال یک بار قهرمان می شوند. بنابراین همه چیز برای سال 2030 آماده است."
فوق ستاره پرتغالی روز به روز بر تعداد طرفدارهایش افزوه می شود.
طرفداری- به گزارش مارکا، کریستیانو رونالدو مرد سال فوتبال جهان که در دنیای مجازی هم هواداران زیادی دارد، امروز به عنوان پرطرفدارترین فرد در شبکه اجتماعی فیسبوک معرفی شد. او که چندی پیش تعداد هوادارانش از مرز 100 میلیون نفر گذاشت، تا امروز تعداد هوادارانش از شکیرا خواننده کلمبیایی و نامزد جرارد پیکه کمتر بود و امروز طبق آمار جدید شماره 7 مادریدی ها تعداد هوادارانش به عدد 107 میلیون و 94 هزار نفر رسید. این در حالیست که تعداد هواداران شکیرا 107 میلیون و 90 هزار نفر می باشد.
ویسنته دل بوسکه که میهمان برنامه رادیویی MARCA بود در مورد باخت رئال مادرید مقابل شالکه صحبت کرد.
طرفداری- بنا به گزارش MARCA، ویسنته دل بوسکه در باره بازی رئال مادرید و شالکه گفت: "تیم آلمانی بسیار خوب بازی کرد. دوست دارم توجه شما را به نظر های معقول آنچلوتی در کنفرانس مطبوعاتی جلب کنم. او با نظر ها و بیان های خود می تواند در مقابل همه پیروز باشد. صحبت در مورد دست خالی بودن او وجود دارد و او روشن فکرانه با این موضوع برخورد می کند."
وی در مورد نمایش کاسیاس در مقابل شالکه گفت: "او خوب عمل نکرد و خودش نیز این موضوع را قبول دارد. اما او در آخر با چندین سیو خوب رئال را از حذف شدن نجات داد. دلیلی ندارد که کاسیاس نیمکت نشین شود تا وقتی که عمل کرد او به صورت خطرناکی پایین بیاید. او تا به اینجا خوب عمل کرده است."
دل بوسکه همچنین از بازی با اوکراین در 27 مارچ در سویل صحبت کرد و گفت: "در زمینی بازی خواهیم کرد که برای تیم اسپانیا همیشه شانس خوب داشته است. امیدوارم در انتخاب بازیکنان تیم ملی خوب عمل کرده باشیم. ویتولو بسیار خوب بازی می کند. کریستین تیو در پورتو نیز عالی عمل کرده است. بازیکنان خوبی در حال رشد داریم."
"باید تیم ملی اسپانیا را به جایگاه اصلی خودش بازگردانیم. بعد از اینکه از تیم ملی اسپانیا کناره گیری کنم دیگر مربیگری نخواهم کرد."
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)