برا من هم نت گوشی هم نت خونه خرابه.با هیتلر شکن خوب میشه ولی بعضی وقتا همون هم کار نمیکنه!!!
برا من هم نت گوشی هم نت خونه خرابه.با هیتلر شکن خوب میشه ولی بعضی وقتا همون هم کار نمیکنه!!!
سلام دوستان
بازی رو روی یک جیمیل سینگ کرده بودم، جیمیل رو تو خود بازی وصل شدم و ساختم، بازی رو حذف کردم و دوباره نصب کردم هر چی جیمیل رو میزنم پسوردش رو قبول نمیکنه، موقه ساخت جیمیل تنها چیزی که برای مواقع ضروری و ریکاوری ازم خواستن یک ایمیل بود که بهش دادم حالا که پسوردش رو نمیدونم میخوام ریکاوری کنم سوال هایی میپرسه که من هیچ کدوم رو نمیدونم مثل آخرین باری ک بهش وصل بودم ، چهار نرم افزار گوگلی که با اون حساب ازش استفاده میکردم و چند سوال دیگه ، تنها استفاده ای که از این جیمیل کردم برای بازی بود. حالا روستامو از دست دادم و نمیدونم باید چکارش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.
تو خود بازی توی قسمت ساپورت بازی Lost Village رو زدم اما کنسلش کردم اگه بشه با این روش بازی رو برگردوند اگه مشکلی دوباره پیش بیاد فکر نکنم دیگه بشه برش گردوند چون باز پسورد جیمیل رو ندارم بنظرتون رهش چیه میشه از سوپر سل درخواست بدم روی یک جیمیل دیگه سینگ کنم؟
با تشکر
امروز آخر کینگ بربر رو ساختم
عالیه![]()
سلام دوستان،
لطفا" یه سری هم به تاپیک زیر بزنین : ممنون
سلام
ینی رمزی که زده بودی یادت نیست؟
خب اون سوالارو راحت میتونی جواب بدی فقط یکم اروم باش راهنماییت میکنم!
اول ازت میپرسه که اخرین رمزی که بیاد داری چی بود! اگه میدونی بنویس و اگه نمیدونی گزینه بیاد ندارم رو بزن!
بعد صقحه بعد سوالایی که میپرسه تو قسمت اینکه اخرین باری که وارد شدی همون روزی که بازی رو حذف کردی رو بزن! برو یه تقویم پیدا کن و تاریخ میلیادی رو بنویس!
بعد میپرسه که ایمیل رو ساختی! فکر کن و سعی کن یادت بیاد کی ساختیش تقریبا! تاریخشو بزن!
بعد چهارتا سرویسی که استفاده کردی هم ایمیل یا اندروید رو بزن و همون تاریخ حذف کردن بازی رو بزن!
کاری نداره و اگه تاریخ هارو درست وارد کنی میتونی یه رمز دیگه بذاری برای خودت! من برای چند نفر که رمزشونو یادشون رفته بود اینجوری ریست کردم رمزشونو و یه رمز دیگه وارد کردم! با دقت بزن ایشالا موفق میشی
ممنون دوست عزیز، همه این کار ها رو کرده بودم هیچ فایده ای نداشت. خوشبختانه مشکلم حل شد و رمزو تغییر دادم اینجا میگم برای کسانی که ممکنه این مشکل براشون پیش بیاد.
اگه موقع ساخت فقط ایمیل برای ریکاوری دادین و حالا با این سوال ها روبرو شدین نمیخواد این مراحل رو انجام بدین. توی صفحه ورود به جیمیل اونقدر رمز رو برنید من تقریبا 15 باری زدم که یهو خودش رفت به یک صفحه و ایمیل ریکاوری رو ازم خواست منم اون ایمیل رو زدم و لینک تغییر پسورد به اون ایمیل اومد، رمز رو تغییر دادم و مشکلم حل شد.
موفق باشید.
دلايل جذابيت بازي کلش اف کلنز
بازي بسيار جذاب و استراتژيک کلش اف کلنز بسياري از علاقه مندان به بازي هاي آنلاين را به خود جذب کرده است و در سرتاسر دنيا اين بازي دوست داران زيادي دارد. اين بازي توسط کمپاني سوپرسل براي دو سيستم عامل اندرويد و IOS عرضه شده است. جذابيت اين بازي از اين جهت هست که بازي سه حالت را براي شما فراهم کرده است. حالت اول شما مي توانيد يک سري از مراحل از پيش تعيين شده را مثل هر بازي کلاسيک ديگري انجام دهيد. در حالت دوم همچنين شما مي توانيد به افراد ديگر مثل خودتان حمله کنيد و از اين طريق طلا، اکسير و کاپ به شما تعلق مي گيرد. در حالت سوم که بسيار جذابت تر است شما بايد عضو يک گروه يا همان کلن بشويد تا بتوانيد بازي گروهي را با دوستان و هم کلني هاي خود انجام دهيد.
دليل محبوبيت اين بازي از جهت سربازهاي جذابي هست که توسط شرکت سازنده ساخته شده است. انواع سربازها عبارتند از بربرين يا شمشير زن، آرچر يا همان تيرانداز، گوبلين که به دزد معروف هست و يا سرباز جاينت که در حملات بسيار نقش مهمي دارد. يکي از امکانات بازي لابراتوار هست که شما در آن مي توانيد سربازان قدرتمند تري تربيت کنيد بدين صورت که با پرداخت اکسير و صرف مدت زمان معين سربازهاي تربيت شده در سربازخانه قدرتمند تر مي شوند. همچنين کارگر که وظيفه ساخت وساز را دارد. نحوه بازي طوري هست که شما براي اضافه کردن کارگر يا سرعت بخشيدن به ساخت و ساز نياز به جم يا الماس خواهيد داشت. بسياري از دوستان و طرفداران براي سرعت بخشيدن به پيشرفت خود در بازي اقدام به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مي کنند. شرکت سازنده بازي کلش اف کلنز از طريق فروش جم سود کلاني را به دست آورده است. اين گيم يکي از موفق ترين بازي هاي آنلاين مي باشد.
نامحدود يا بيکران بودن بازي شايد يکي از دلايل جذابيت بازي باشد بدين معني که شما هرچقدر هم که بازي کنيد باز هم بازي از شما جلوتر هست و شما مي توانيد به مراحل بالاتر برويد. باز هم مي توانيد قدرت سربازهاي خود را ارتقا دهيد و در حال حاضر نيز در آپديت بعدي بازي شخصيت هاي جديدي به بازي اضافه خواهد شد. خيلي از شايعات مبني بر افزوده شدن کينگ گوبلين به بازي و همچنين تاون هال 11 اين روزها شنيده مي شود. براي اين کار بايد منتظر ماند تا ببينيم شرکت سوپرسل در آپديت جديد چه امکاناتي را به بازي خواهد افزود.
تو فیسبوک بازی این پستو گذاشت :
cooming soon :name change and more
stay for sneak peeks!
همین یکی دو روز اینده اپدیت میاد![]()
از سایتا که خبری نیست! مثلا داره اخبار ورژن جدید میاد!
یه پست دیگه گذاشت تو فیسبوک :
clan bookmarks! bookmark up to 30 clans,compare and view them easily at any time!
اگه اشتباه نکنم یعنی اینکه میشه تا 30 کلن رو علامت گذاری یا نشان گذاری یا همچین چیزایی کرد!
نمیدونم معنیش چیه دقیق ..باید منتظر بمونیم ببینیم چی هست!
ویرایش: طبق فیلمی که گذاشته تو یوتیوب سی تا کلن رو میشه تو بوکمارک گذاشت تا راحت تر بتونی بهشون دسترسی داشته باشی!
بعنوان مثال من دوستم تو یه کلن دیگه هستش ،من کلن دوستمو میذارم تو قسمت بوکمارک تا هر وقت خواستم نگا کنم مپ دوستمو راحت بتونم دسترسی داشته باشم!
چیزی که من از ویدیو فهمیدم این بود
Last edited by jamal9; 29-04-2015 at 19:33.
بازی واسه اپدیت قطع شد همین امرو ز اپدیت میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)