تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 752 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

فکر کنم چاره ي ديگه اي نداشته باشم، همين مدل رو ميگيرم ...

ريويوهاش هم چيزاي جالبي گفته ! فقط يک چيزي ! من نميخوام صدا ضعيف باشه !!! يعني بدم مياد وقتي صدا ضعيف باشه ! به نظرتون ميتونه نيازم رو برطرف کنه ؟

قيمتش هم 80 بايد باشه ...

به هر حال ...

مدل HD280 Pro چطوره ؟ هست تو بازار ؟
    مدل k99 چطوره از AKG ?
    مطمئن باش از این مدل راضی خواهی بود واقعا از نظر کیفیت خوبه ! ... منظورت از این که صدا ضعیف باشه چیه؟!
    من بهمن گرفتم 120 میتونی الانم زنگ بزنی بپرسی(البته با کلی تخفیف 120 تومن شد !)
    و 485 هم به درد کامپوتر میخوره هم پلیر هم برای سیستم خانگی و دیدن فیلم و ... واقعا مناسب هست !
    از نظر طراحی و راحتی هم من واقعا باهاش راحت هستم و واقعا گوش و ... رو اذیت نمیکنه
    *البته کسایی که اولین تجربه استفاده از هدفون های circumaural شون هست ممکنه اولش عادت نداشته باشن و ناراحت باشه که به مرور درست میشه ... جنس ear هاشم راحت هست و منکه زیاد گوشم عرق نکرده ...
    * فقط اینکه موهای بیچاره منو پرس میکنه و من رسما کچل شدم ( به زودی مجبورم کچل کنم چون کچل شدم)

دلت خوشه ها 555 نیست 280pro باشه ؟ حالا خواستی اونم بپرس ضرر نداره البته الان که 380pro اومده و از نظر جنس و کیفیت از 280 بالاتر هست توصیه میشه از 380pro استفاده بکنید ....
    البته اینم بگم این دسته هیچ ربطی به 555 و 485 نداره چون این ها واقعا هدفون های حرفه ای هستن و اصولا هم به بیشتر به درد سبک های الکترونیک و هیپ هاپ و ... میخورن ! چون closed هم هستن و اینکه استفاده محدودی دارن و برای موسیقی هست تا فیلم و ... برخلاف 555 و 485 !

2. 3 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من در مورد 485 چيزهاي خوبي هم شنيدم ولي گفته اند نسبت به 555 فقط يک هدفون معموليه که شايد بتونه کاربر رو راضي کنه ولي به 555 نميرسه !!!
    من که تلاشم روي 555 هست و الان هم موندم چيکار کنم ...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

من در مورد 485 چيزهاي خوبي هم شنيدم ولي گفته اند نسبت به 555 فقط يک هدفون معموليه که شايد بتونه کاربر رو راضي کنه ولي به 555 نميرسه !!!
    من که تلاشم روي 555 هست و الان هم موندم چيکار کنم ...

به هر حال من هم 555 و هم 485 رو تست کردم ... از نظر کیفیت صدا خوب 555 بهتر از 485 هست ولی نه در حد خیلی زیاد ! ... به هر حال 555 از نظر کیفیت بالاتر از 485 قرار داره ... ولی 485 هم واقعا خوب هست ...
    حالا شما دوس داری میتونی 2-3 سال دیگه هم صبر کنی به امید اینکه اون یارو 555 بیاره که فک نکنم بیاره ...
    یا میتونی از خارج بیاری ...

و به نظرم اگه 485 نمیخوای که به نظرم واقعا گزینه مناسبی برای شما بعد از 555 هست میتونی بری توی برند AKG و مدل هاش رو ببینی البته قیمت هدفون های AKG کلا بالاتر از سن هایزر هست نمیدونم میتونی بودجه اش رو بدی یا نه ! ...
    به هر حال بهترین هدفون OPEN که تو ایران هست و گیر میاد K 701 هست از AKG ... قیمتش هم 250 تومن هست
    و واقعا محشر هست و به شخصه خودم که تستش کردم 555 در مقابل 701 هیچ هست البته میتونی نتیجه ازمایشات رسمی و بررسی های تخصصی معتبر رو هم ببینی !

5. 2 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ديگه قطعي شد ... همين HD485 رو ميگرم !

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ديگه قطعي شد ... همين HD485 رو ميگرم !

مطمئن باش پشیمون نمیشی از نظر طراحی+راحتی که خیالت راحت باشه از نظر جنس و ... هم قابل قبول هست.
    از نظر صدا هم واقعا صدای معتدلی داره + صدای استریو عالی به طوری که صدا روو تا اخرم بالا ببری به هیچ وجه کیفیت افت نمیکنه و صدا هم تیز نمیشه ... از نظر باس هم واقعا خوب هست + اینکه کاربرد زیادی داره واسه کامپیوتر + پلیر + سیستم خانگی Hi-fi و دیدن فیلم واقعا مناسب هست ...
    به هر حال مدلی هست که امتحان خودش رو پس داده این ها همه تجربه شخصی من بود نه چیزهایی که تو بررسی ها و تست های استاندارد و رسمی منتشر شده ! ... که میتونی اون ها رو هم ببینی یا من برات اینجا میذارم اگه خواستی ...
    در ضمن کابلشم جدا میشه و میتونی از کابل های مختلف استفاده بکنی !

* در ضمن تو باکس هدفون یه هولدر هست + یه جک 1.4 اینچی .

8. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مي خريم، مطمئنا مدل خوبيه با اين همه تعريفي که هم اينجا و هم جاهاي ديگه ازش شد ...

فقط يک مورد، اين جاي گوشش کوچيک به نظر ميرسه ! گوش ميره توش ؟ ميتونه خوب بپوشونه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

مي خريم، مطمئنا مدل خوبيه با اين همه تعريفي که هم اينجا و هم جاهاي ديگه ازش شد ...

فقط يک مورد، اين جاي گوشش کوچيک به نظر ميرسه ! گوش ميره توش ؟ ميتونه خوب بپوشونه ؟
    والا ear هاش اندازه خوبی داره و گوش راحت توش میره البته بستگی داره به سایز گوش شما شاید خیلی بزرگ باشه
    مشکلی نیست ... اگرم رفتی اونجا یه پلیر با خودت ببر که همونجا تستش بکنی صدا رو هم کم و زیاد کن و ...
    در ضمن وقتی میگیری روزه اول تا یه مدتی صدا طبیعی نیست خوب قاعده اش هم همینه باید ازش کار بکشی تا دیافراگم نرم بشه و از حالت نو بودن در بیاد ...

11. 2 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله اين مورد صدا که به مرور بهتر ميشه رو شنيده بودم...

شانس نداريم ! اين مدل هم نبود ! قيمت 485 رو گفتند 140 تومان​! اقاي رضوي نمايندگي ...

من موندم چي کار کنم الان ...

حالا که اين هم نيست بريم سراغ اولي :دي

البته قيمت ها هم بالاست !!!

شما خودت جايي 555 نديدي بفروشند دسته دو هم باشه ميشه ...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

بله اين مورد صدا که به مرور بهتر ميشه رو شنيده بودم...

شانس نداريم ! اين مدل هم نبود ! قيمت 485 رو گفتند 140 تومان​! اقاي رضوي نمايندگي ...

من موندم چي کار کنم الان ...

حالا که اين هم نيست بريم سراغ اولي :دي

البته قيمت ها هم بالاست !!!

شما خودت جايي 555 نديدي بفروشند دسته دو هم باشه ميشه ...
    اره رضوی هست ... ولی خوب ایشون خیلی از ما خوششون اومد 20 تومن تخفیف داد البته موضوع پدرم بود !
    و اینکه نپرسیدی 485 میاره یا نه ؟ ... فک کنم بیاره ! ...
    اون موقع هم 140 بود ...
    555 من فقط همینجا سال پیش میفروخت ... اصلا پرسیدی چه مدل هایی داری تو سری فول سایز ؟ ..

14. 2 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نميدونم والا ...
    اعصاب ندارم !
    همه چيز تموم شده :((

435 چطوره ؟
    آقا اصلا بي خيال اين سنهايزر ...
    کرتيو ؟​AKG ? مدل هاي اپن ؟
    Last edited by Benygh; 29-07-2010 at 23:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •