نه بت نیست ولی خداییش ایراد بنی اسراییلی میگیرین!
هیچ جا به صدای خفیف هارد ایراد نگرفتن دیگه!
نه بت نیست ولی خداییش ایراد بنی اسراییلی میگیرین!
هیچ جا به صدای خفیف هارد ایراد نگرفتن دیگه!
عزیزان من. صدای هارد لپتاپ به هیچ وجه غیر طبیعی نیست. اصلا چیزی نیست که قابل توجه باشه. مگه شما لپتاپ گرفتین که گوشتونو بگذارین نزدیک دستگاه که ببینید صدای هاردش در میاد یا نه؟!
این حرفها چیه؟ الکی خودتونو عذاب ندهید.
تنها ایرادی که میشه بهش گرفت باتری داخلی دستگاه هست. ولاغیر.
در ضمن من یکی از اینکه صفحه مات نگرفتم خوشحالم.
بچه ها یه سوال
وقتی لپ تاپ به برق وصله هی شارژ و دشارژ میشه یا همون 100 درصد میمونه؟
اتفاقا به نظر من باطری غیر قابل جداشدنش یه حسن محسوب میشه. همونطور که دوستان گفتن بسیار کار اشتباهی هست که باطری لپ تاپ رو دربیارید و فقط با اداپتور روشن کنید. خیلی از کسانی که از لپ تاپ اینجوری استفاده میکردن در اثر رفتن برق یا جدا شدن اداپتور هاردشون بد سکتور شده یا مادربوردشون سوخته و متحمل ضرر سنگینی شدن! این کار خوبیه که جدیدا کمپانی ها دارن انجام میدن و باطری ها رو یکپارچه با لپ تاپ قرار میدن اینجوری احتمال این خرابی ها به صفر میرسه. از طرفی نگران همیشه تو شارژ بودن باطری نباشید چون وقتی کاملا شارژ شد از مدار خارج میشه و دیگه شارژ نمیشه و برق لپ تاپ از اداپتور تامین میشه
بله. حق با شماست. منظور من هم در آوردن باتری و زدن به برق نبود. من از جهت تعویض باتری گفتم.
تعویض باتری رو هم بالاخره یه راهی هست دیگه یا سلولاش رو میدین عوضمیکنن یا کلش رو فرقی در هر صورت نمی کنه فکر نمیکنم یه کمپانی مثل ایسوس فکر تعویض باتری رو نکرده باشه
سلام سایت لوتوس دوباره با کانفیگ و قیمت زیر این لپ تاپ رو ارائه میکنه، که به نظر میرسه معقولترین کانفیگه، ولی آیا به نظر سروران، بهترین قیمت هم هست؟
(مخصوصاً که من تا به حال باتری 6 سلولی برای این لپ تاپ نشنیده بودم، ویندوز هم ظاهراً اورجینال باید باشه، گارانتی آواژنگ هم که دوستان میگن کیبرد فارسی داره... منو این همه خوشبختی محاله....)
Asus-Nseries-N550JV-i7-8-1T-4G-Win8-Touch-
گارانتی : آواژنگ+طلایی شرکت لوتوس
پردازنده : Core i7
حافظه :8GB DDR3
هارد دیسک : 1TB
کارت گرافیک : 4GB- Geforce GT750
صفحه نمایش : FULL HD Touch "15.6 HD 16:9 LED
سیستم عامل : Windows 8
امکانات:Bluetooth-Wifi-HDMI-USB3...
قیمت:
نوع باتری : 6 سلولی توضیحات باتری : Lithium-Ion battery کارکرد باتری : 3 ساعت
4,110,000 تومان
Last edited by maj_razz; 05-03-2014 at 12:00.
باتری هم که پلیمری نیست .!احتمالا ویندوزهم نباید اورجینال باشه .!کارکردباتری هم سه ساعت بایدکم باشه .
از نظر من اینجور کانفیگ هایی که نیستن و کسی نشنیده نخر اینا خیلی توشون تقلبی و جنس های بدرد نخور هست همینایی که همه میگیرن رو بگیبر با کانفیگ 4 گیگ تاچ 4 سلول باتری![]()
به نظرشما n56 بهتره یا n550 غیر لمسی باگرافیک 4g!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)