تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 302 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خب شما که داری جواب خودت رو میدی نمیتونه تحمل کنه و میخواد بره شایدم نمیخواد بره ما داریم برا خودمون خیال بافی میکنیم به هر حال ایکر هنوز در اوجه و اگه قراره نیمکت نشین باشه هم برای خودش و هم برای روحیه اش و از همه مهم تر برای تیم ملی اسپانیا بهتره که بره جایی که فیکس باشه و بتونه دورازه بان اول تیم اسپانیا باشه که براشون مهمتر از باشگاه هست
    عزیزم، من رفتن ایکر برام مهم نیست و به اون کار ندارم..
    الان تویه تیم از کریس که تاثیرگذار تر نداریم، داریم؟
    من میگم کریس هم میخواد بره، بره...مشکلی نداره...
    موضوع اون تهدید کردن تیم هست که اگه فیکس نباشم میرم!
    این قشنگ نیست و از کاپیتان تیم انتظار نمیره...
    اوزیل اینکار رو کرد و دلخوری نداشت چون کاپیتان و نماد تعصب نبود...
    اما مثلا فرض کنید رائول میخواست اینکار رو بکنه...میخواست بگه اگه فیکس نباشم، میرم!
    قشنگ نیست اینکار ها..
    رئال مهمتر از شخصه..
    حالاهرکی میخواد باشه اون شخص...رائول...ایکر...کریس...خوز ه...دلبوسکه...پرز...یا حتی برنابئو...(من تعجبم از اینه که خوزه با اون غرورش، وقتی میخواست بره، با وجود اینکه 3 سال بیشتر نبود، به این نتیجه رسید که رئال مهمتر از اونه اما کاپیتانمون...)
    رئال مهمه نه اسم اشخاص

2. 2 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

این مدل طرز برخورد رئال با اسطوره هاش رو من فقط در رئال مادرید میبینم
    یک لحظه داشتم فکر می کردم الان مثلا کاسیاس اگه دروابزبان بارسلونا بود مگه همچین رفتاری باهاش می کردن؟ نه به خدا
    همون والدز که کلا انگشت کوچیکه کاسیاس هم نمیشه چند سال سنگربان تیم بارسلونا بود، حالا مگه بارسلونا اگه می خواست نمی تونست یک دروازبان
    رده بالاتری بخره و جایگزینش کنه که چه بسا حتا خود طرفداران بارسلونا هم دروازبان والدز رو یک نقطه ضعف تیمشون میدونن
    اما ما، رئال مادرید جز اسطوره کشی کار دیگه ای بلد نیستیم
    اون از رائول، این از کاسیاس، یادمه با چه وضعی با مورینتس برخورد کردن، ماک له له اون هم به راحتی کنار گذاشته شد.

امروزه دوره ای نیست که دیگه یک تیم که در سطح بالایی قرار داره بیاد در مورد همچین مسائل پیش پا افتاده ای درون خودش اغتشاش و دو دلی ایجاد کنه، تیم باید اعتماد سازی کنه.

4. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

بعدشم اون تیکه ی بولد شده تمام اختلاف من با شما و کاسیاس هست. در قیاس با رئال تیم ملی نباید براش ارزش داشته باشه. ایکر کاسیاس دروازه بان رئاله و از رئال به تیم ملی و همه چی رسید. هرچی که کاسیاس داره از رئاله. زحمات شخصیش جای خودش ولی اولویتش باید رئال باشه.
    خواستم جواب بدم که دیدم پست ها زیاد شده
    ولی در جواب به 15 پست قبلی کاملا موافق همین قسمت بولد شده و به خصوص اون قسمت قرمز هستم

//////////

کاسیاس هرکی هست واسه خودش هست
    باید واسه رئال زحمت بکشه و اگه یک لحظه به قول دوستان بخواد من من بکنه میتونه بره !!!

فکر کنم دوستان رئالی یادشون رفته قبل از مورینیو اوضاع رئال چه شکلی بود ؟؟

من به عنوان یه رئال نتیجه گیری تیم واسم مهم هست
    حالا چه کاسیاس داخل دروازه باشه چه نباشه !!

قبل از اومدن مورینیو رئال یه تیم کاملا نابود شده بود
    بعدش مورینیو اومد و تیم رو فوق العاده کرد
    قبلش که کاسیاس بود چی ؟؟

فقط جایزه های فردی (( بهترین دراوزه بان -بهترین و بهترین و ......... ))

رئال یه تیمه و باید جام بگیره
    حالا کاسیاس یا هر کس دیگه ای بخواد خلاف حرف مربی (( مورینیو )) کار بکنه میتونه بره

قبل از مورینیو که کاسیاس فیکس بود چه گلی به سرمون زد ؟؟

بعد از 12 سال هنوز چمپیونز نتوستیم بگیریم ولی این مورینیو بود که 3 بار تا نیمه نهایی برد تیم رو و رکورد لالیگا رو شکوند !!!
    بازیکن هم بخواد خلاف نظر بده همون بهتر رو نیمکت بشینه !!

به قول مدیر عزیز سروش (( فکر کنم بعد از رفتن مورینیو )) اینو گفته بود
    واقعا لیاقت ما رئال های همون تیم نابود شده رو داریم که افرادی مثل کاسیاس بیان و افتخارات خودشون رو زیاد کنن
    و تیم هرچی باشه مهم نیست !!!
    Last edited by wooooow; 29-12-2013 at 13:50.

6. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

رائول بعد از اینکه از رئال رفت فکر کنم چند فصل دیگه بازی کرد. شما حساب کن اگه قرار بود این چند فصل رو تو رئال ذخیره بشینه بهتر بود؟

بعدشم اون تیکه ی بولد شده تمام اختلاف من با شما و کاسیاس هست. در قیاس با رئال تیم ملی نباید براش ارزش داشته باشه. ایکر کاسیاس دروازه بان رئاله و از رئال به تیم ملی و همه چی رسید. هرچی که کاسیاس داره از رئاله. زحمات شخصیش جای خودش ولی اولویتش باید رئال باشه.
    قربونت حالا اگه کاسیاس که الان تو اوج تجربه و آمادگی هست نیمکت نشین باشه بهتره؟چون قراره اگه لوپز عزیزمون زمانی مصدوم بشه دروازه بان تراز اولمون رو داشته باشیم این خودخواهی محضه و باید به تصمیم کاسیاس احرتام گذاشت چه بره و چه بمونه
    میمونه تیکه دوم صحبت شما که اصلا هیچ جوره درک نمیشه شاید کلا بر همین عقیده هستید برای تمام بازیکنهاو بزرگتر از اونها انسانهای جهان ملیت و کشورشون در اولویته و کلیت اینطوریه بوده زمانی که بازیکنی نیمکت نشین بوده و سرمربی اون کشور گفته یا تیمت رو عوض کن و فیکس باش یا جایی در تیم ملی نداری
    رئال ماله کشور اسپانیاست از منابع و امکانات اسپانیا استفاده کرده کاسیاس در درجه اول اسپانیایی حساب میشه بعد رئالی و مطمئنا کشورش اولویت داره براش مثل تمام انسانهای روی کره زمین
    Last edited by D o l f i n; 29-12-2013 at 14:13.

8. 4 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

عزیزم، من رفتن ایکر برام مهم نیست و به اون کار ندارم..
    الان تویه تیم از کریس که تاثیرگذار تر نداریم، داریم؟
    من میگم کریس هم میخواد بره، بره...مشکلی نداره...
    موضوع اون تهدید کردن تیم هست که اگه فیکس نباشم میرم!
    این قشنگ نیست و از کاپیتان تیم انتظار نمیره...
    اوزیل اینکار رو کرد و دلخوری نداشت چون کاپیتان و نماد تعصب نبود...
    اما مثلا فرض کنید رائول میخواست اینکار رو بکنه...میخواست بگه اگه فیکس نباشم، میرم!
    قشنگ نیست اینکار ها..
    رئال مهمتر از شخصه..
    حالاهرکی میخواد باشه اون شخص...رائول...ایکر...کریس...خوز ه...دلبوسکه...پرز...یا حتی برنابئو...(من تعجبم از اینه که خوزه با اون غرورش، وقتی میخواست بره، با وجود اینکه 3 سال بیشتر نبود، به این نتیجه رسید که رئال مهمتر از اونه اما کاپیتانمون...)
    رئال مهمه نه اسم اشخاص
    charlize عزیز
    پست های من موجوده از همون اول بحث خوزه و ایکر منم از همون اول گفتم جلو نام رئال هیچ کس اهمیتی نداره الانم میگم و زیر حرفم نزدم
    من دارم از سیاستهای اشتباه باشگاه مورد علاقم در برابر اسطوره هاش میگم و این مروبط به الانم نیست و منم تنها نیستم که دارم انتقاد میکنم
    حالا ربط نداره ولی نظر شخصی من اینه خوزه به این خاطر رفت که نتونست جو باشگاه و فشار رو تحمل کنه و اگه میموند اون لقب پرافتخار ترین شاید به چالش کشیده میشد
    در ضمن میشه متن مصاحبه ای که ایکر مستقیم تهدید کرده یا فیکس باشم یا میرم رو برای بنده بزارید چون من ندیدم

10. 3 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اینجوری که من می بینم ریشه بحث ها مسئله ای هست که اتفاق نیفتاده؛ اتفاقات فصل قبل و ماجرای مورینیو به کنار، اون رو به اندازه کافی راجع بهش صحبت شده، اما:
    توی مصاحبه ای که با ایکر انجام شده، خبرنگار می پرسه که نظرتون راجع به رفتن به سیتی (و نه ماندن در مادرید!) چی هست؟ که ایکر جواب میده من جایی نمیرم که شماره 2 باشم.
    At the end of the discussion, he took questions from the group and was asked directly if he was
    interested in joining Manchester City, the Premier League club managed by his former Madrid coach Manuel Pellegrini

"I'm not going anywhere I'm going to be No.2"
    اما اینجوری که من توی بحث ها می بینم، این جواب داره به صورت مستقل از سوال به عنوان نظر کلی ایکر درباره وضعیتش آورده میشه که خب صحبت درستی نیست و out-of-context هست.
    البته میشه این خرده رو گرفت که این اظهار نظر با جایگاه فعلیش در باشگاه کاملا همخوانی نداره، اما دقت کنید که صحبت راجع به رفتن و شرایط رفتن به یک تیم جدید هست نه شرایط ماندن.
    شاید ایکر هنوز این احساس رو داره که با حضور توی بازی های CL و کوپا دل ری شماره 2 نیست یا شاید احساس می کنه که می تونه در آینده به جایگاه قبلیش برگرده که اون بحث دیگه ای هست.
    +
    در مورد جدایی رائول: جدایی رائول هیچ شباهتی به جدایی اوزیل نداره.
    خود رائول چندین بار راجع به این مسئله اظهار نظر کرده که با وجود خواست مورینیو و باشگاه، خودش مایل به جدایی بود، چون از یه طرف می دونست با خریدهای جدید بازی های کمتری بهش
    می رسه و از طرف دیگه دوست داشت توی سال های آخر بازیگریش تجربه های جدیدی رو هم داشته باشه، که به نظر من با درخششی که در فوتبال آلمان و شالکه خصوصا در بازی های CL
    داشت نمی تونیم بگیم برای خود رائول تصمیم درستی نبوده، به عنوان نمونه الان عده زیادی از هوادارهای شالکه رائول رو در حد پرستش دوست دارن و جایگاهی که توی اون باشگاه و بین مردم
    یه کشور دیگه پیدا کرده و تجربه های جدیدی که داشته فوق العاده ارزشمند بوده، در ادامه درحالی که اینبار شالکه مایل به موندن و تمدید قرارداد رائول بود، به خاطر دلائل خانوادگی و برای اینکه
    دیگه اون ساعت های طولانی تمرینات در سطح اول اروپا رو نداشته باشه و بتونه بیشتری رو در کنار خانوادش بگذرونه و به آسیا اومد.

12. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یعنی رئال نابود بشه که x یا y بازی کنه؟!
    مشخصه که یا باید بشینه رو نیمکت یا اگه نمیتونه بره..
    یعنی با بازی کردن کاسیاس رئال نابود میشه ؟؟؟؟؟
    شما بخاطر یه موضوع دیگه از کاسیاس خوشت نمیاد ، چرا خوبیاشو نمیبینی ؟؟
    همون چندتا بازی که تو CL انجام داد بهترین دروازبان مرحله ی گروهی شد ، یعنی بهتر از نویر ، والدز ، بوفون ، چک و ...
    این نشون میده که هنوز هم آمادس و حقش نیمکت نشینی نیست
    حالا شما این نظرو نداری ، خیلیا میگن خوب هست که هست
    البته لوپز هم خوب بوده و هست
    پس اگه کاسیاس رو بازی ندن ، حق داره مثله رائول بره تا خیلی زود مجبور به خداحافظی از فوتبال نشه

محتوای مخفی: صورتی، رنگ پیراهن دوم فصل بعد رئال مادرید 
    Last edited by Abdolreza2012; 29-12-2013 at 16:06.

14. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

این بحث کاسیاس به جایی ختم نمیشه
    پس بهتره همه دوستان کنار بکشن تا تموم بشه

2 تا خبر جالب

\\\\\\\\\

تمايل رونالدو براي کارکردن دوباره با مورينيو

ستاره پرتغالي رئال مادريد از تمايل خود با کار کردن دوباره با سرمربي پيشين رئال مادريد خبر داد.

بر اساس گزارش رسانه‌ها کريستيانو رونالدو و ژوزه مورينيو در زمان حضور سرمربي پرتغالي در رئال مادريد از ارتباط رو در رو با يکديگر خودداري مي‌کردند اما ستاره رئال هيچ احساس بدي نسبت به مربي سابق خود ندارد و اعلام کرده است که از کار کردن دوباره با ژوزه مورينيو خوشحال مي‌شود.

رونالدو پس از اينکه مورينيو او را به عنوان بهترين بازيکن تاريخ مربيگري خود اعلام کرد، تأکيد کرد که حاضر است باز هم شاگرد آقاي خاص باشد.

وي اظهار داشت: مورينيو را ببخشم؟ من همه را مي‌بخشم. ما هرگز اختلافي با هم نداشتيم و من هيچ‌وقت حرف بدي درباره کسي نمي‌زنم.

ستاره 28 ساله رئال ادامه داد: دوست دارم دوباره با مورينيو و ساير مربياني که داشته‌ام مثل فرگوسن، پيگريني و بولوني کار کنم. چيزهاي زيادي از آنها يادگرفته‌ام.

رونالدو به عنوان يکي از سه نامزد نهايي دريافت توپ طلاي 2013 معرفي شده و تأييد کرد که دوست دارد برنده اين جايزه شود.

وي خاطرنشان کرد: مثل سال گذشته و سال قبلش هميشه فکر مي‌کنم شايسته کسب توپ طلا هستم. من هر سال دوست دارم برنده اين جايزه شوم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

//////////////

هافبک رئال‌ مادريد در يک‌قدمي آرسنال

آلوارو موراتا هافبک اسپانيايي رئال‌مادريد آماده است تا در نقل و انتقالات ژانويه به جمع بازيکنان آرسنال ملحق شود.

آرسنال در فصل جاري ليگ برتر يکي از تيم‌هاي مدعي بوده است که توانسته جايي در بين صدر‌نشينان داشته باشد.

به گزارش ديلي ميل آرسن ونگر سرمربي فرانسوي آرسنال اميدوار است آلوارو موراتا هافبک اسپانيايي رئال‌مادريد را به خدمت بگيرد تا قدرت هجومي تيمش را براي نيم‌فصل دوم ليگ برتر افزايش دهد. موراتا در فصل قبل ليگ اسپانيا پديده رئال مادريد بود و توانست عملکرد بسيار خوبي از خود نشان دهد و همراه تيم ملي جوانان اسپانيا به عنوان برترين بازيکن جوانان اروپا دست يافت اما در فصل جديد، ترافيک بازيکنان در تيم رئال‌ مادريد باعث شده است تا اين بازيکن نيمکت نشين شود و نتواند جايي در ترکيب اصلي اين تيم داشته باشد.

آرسن ونگر فرانسوي که تبحر خاصي در به خدمت گرفتن بازيکنان جوان دارد، قصد دارد تا با 15 ميليون پوند موراتا را در نقل‌و انتقالات ژانويه به خدمت خود دربياورد. از طرفي با مصدوميت اوليويه ژيرو فرانسوي و لوکاس پودلسکي آلماني اين تيم به دنبال جذب بازيکني جديد است تا با مشکل بازيکن در نيم فصل دوم مواجه نشود.

///////

در مورد خبر اول که جوک هست
    رونالدو تازه تمدید کرده

خبر دوم هم
    موراتا بازیکن خوبی هست
    امیدوارم بمونه
    Last edited by wooooow; 29-12-2013 at 20:20.

16. 5 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

موراتا به مدت 6 ماه به صورت قرضی رفت ارسنال

به نظرم چون به صورت قرضی میره بد نشد همچین

18. 3 کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

قربونت حالا اگه کاسیاس که الان تو اوج تجربه و آمادگی هست نیمکت نشین باشه بهتره؟چون قراره اگه لوپز عزیزمون زمانی مصدوم بشه دروازه بان تراز اولمون رو داشته باشیم این خودخواهی محضه و باید به تصمیم کاسیاس احرتام گذاشت چه بره و چه بمونه
    میمونه تیکه دوم صحبت شما که اصلا هیچ جوره درک نمیشه شاید کلا بر همین عقیده هستید برای تمام بازیکنهاو بزرگتر از اونها انسانهای جهان ملیت و کشورشون در اولویته و کلیت اینطوریه بوده زمانی که بازیکنی نیمکت نشین بوده و سرمربی اون کشور گفته یا تیمت رو عوض کن و فیکس باش یا جایی در تیم ملی نداری
    رئال ماله کشور اسپانیاست از منابع و امکانات اسپانیا استفاده کرده کاسیاس در درجه اول اسپانیایی حساب میشه بعد رئالی و مطمئنا کشورش اولویت داره براش مثل تمام انسانهای روی کره زمین
    نتیجه همچین تفکری حاصلش میشه تماس گرفتن با ژاوی و بردن تیم تو حاشیه و اون داستانها.

موراتا به مدت 6 ماه به صورت قرضی رفت ارسنال

به نظرم چون به صورت قرضی میره بد نشد همچین
    امیدوارم تو نقل و انتقالات یکیو بگیریم! بنزما که آماده نیست. خسه هم خوبه ولی بی تجربست. موراتا هم که رفت.

20. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •