نسخه جدید فوق العاده است ... تغییرات کوچیک و بزرگ مثبت خیلی تو روون شدن بازی تاثیر داشتن.
سیستم دریبل و دویدن جدید عالیه.
گرافیک خیلی شارپ تر شده.. فونت بازی رو هم بالاخره عوض کردن و خیلی بهتر شد.
در کل 10 از 10.
نسخه جدید فوق العاده است ... تغییرات کوچیک و بزرگ مثبت خیلی تو روون شدن بازی تاثیر داشتن.
سیستم دریبل و دویدن جدید عالیه.
گرافیک خیلی شارپ تر شده.. فونت بازی رو هم بالاخره عوض کردن و خیلی بهتر شد.
در کل 10 از 10.
EA واقعا گام بزرگی به سمت یک عنوان ایده آل شبیه ساز فوتبال رسید با این نسخه
همون fifa 13 هست البته بدون ایراد ، باگ ، با چندتا نکته ی خوب اضافه شده مثل
تماشاگرا
از لحاظ گرافیکی منظورم نیست... خیلی تشویق های طبیعی تری میکنند... برای اکثر تیم های مطرح تشویق خاص خودشون رو گذاشتند... عالیه
منو
محشر، بی نظیر، هم طراحی هم کارایی
اهنگ ها هم که عالین
فیزیک
هم توپ هم خود بازیکنا
و چندین و چند نکته که بعدا میگم
ما که هنوز اصلی رو بازی نکردیم
ولی تو دمو بعضی وقتا حس میکنی بازیکن لیز میخوره رو زمین
تو نسخه اصلی این چیزا نیست؟
هنگام سر توپ زدن؟ این طبیعیه ، البته مثل دمو نیست تو نسخه اصلی ولی مثل 13 هم نیست.
تغییر جهت 90 درجه به طور مثال بعد از تغییر جهت توپ ، بدن بازیکن تمایل به ادامه حرکت داره که به طبیعی تر شدن بازی کمک میکنه ولی لیز نمیخوره.
اتفاقا یه سری تغییرات جزئی داشته گیم پلی که بازی هر چه بیشتر به واقعی تر شدن بازی کمک میکنه.
بازی خوراک پاسکاری پشت محوطه حریفه. به طوری بعد از گذشت تعدادی پاس یکی از وینگر ها فضایی پیدا میکنه واسه فرار و با یه پاس هوشمندانه میشه موقعیت خلق کرد.
ضد حمله های 14 هم واقعا چشمگیر و زیبا طراحی شدن .
انصافا این نسخه شبیه ساز ترین نسخه ی FIFَA بوده و EA کاملا میدونه هدفش چیه نه مثل ...
نظر شما کاملا محترمه،منم خیلی با بازی حس خوبی دارم ولی فکر میکنم نمره ای که دادید قدری احساسی بود !![]()
اره ولی خداییش 9.5 حقشه با این نسخه محشر .
کسی نگفت اون خطا رو تا حالا دیده تو فیفا ؟ همون موقع هد زدن روی حریف خطا کنی ؟
سلام
بنده یه نیم ساعتی تونستم بازی کنم ولی یه جورای به دلم نمیشنه هنوز اپدیت نکردم
ولی برای انلاین بازی کردن فکر میکنم مشکل زیادی داشته باشه اولا حمله کردن یه کم سخت شده که من اینو دوست دارم ولی دفاع کردن واقعا حالب نیست با پاس هوای میتونید از دفاع به حمله برید خیلی راحت کافیه امتحان کنید دفاع ها هم یه کم دیر جمع میشن اینو واسه انلاین بازها میگم که اگه بازی کردم میفهمن
یه کم چمن توری هست کم رنگ و مات شده ولی در کل خوبه
بازی از همنه نظر خوبه و خیلی جالبه دیگه نمیشه با یه بازیکن سریع مثل رونالدو ومسی سرعت رو بگیری و بری خیلی سختتر شده
ولی یه عیب دیگه هست بازیکنهای مثل ژاوی اینیستا و مسی ... حفظ توپ و کنترل توپ در هنگام دریافت خیلی جالب نیستن یه کم توپ ازشون جدا میشه طبق واقعیت نیست تو واقعیت انگار این مسی لامصب توپ چسبیده به پاش درصد کنترل توپ و دقت در کنترل خیلی خوبه در واقعیت ولی یه کم سخت تر شده
توپ هم یه زره (خیلی کم یه زره) سبک تر بشه خیلی خیلی عالی میشه هیمن الانش هم عالی هست مخصوصا صدا گذاری روی توپ و شوت زدن به توپ واقعا عالی هست
در کل با نیم ساعت نمیشه دقیق جزییات رو گفت ولی این نیم ساعت اینجوری بنده حس کردم انشالله جزییات دقیقتر رو بیان میکنم یه همفکری با دوستان و کسب فیضی کرده باشم
مد انلاینش هم ببینیم این اینترنت کشور گل وبلبل چی میشه درست میشه ×
با سپاس
تماشاگرا ویا رو خیلی خوب صدا می زنن وقتی باش شوت می زنی. اما در مورد مسی ندیدم نمی دونم چرا، چون تو نیوکمپ تماشاگرا خیلی مسی رو صدا می زنن. کلا این دست واکنشهای تماشاگرا خیلی هیجان انگیزه.![]()
ایشون منظورشون از 10 همون نمره و امتیاز نبود میخواست بگه بازی عالیه
کلا ایراد گرفتن هم کیفیت داره به نظرم به سوژه های معلوم و آسون ایراد نگیریم بهتره (گیر الکی نده)
Last edited by O H; 30-09-2013 at 22:29.
برا من زیاد پیش اومده. از فیفا های خیلی قدیمی تر هم هست. ولی لگد تو صورت ندیدم تا حالا. احتمالا یا هند کرده یا هلش داده. کلا خطا های روی هوا تو فیفا بخاطر شارژ بازیکن هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)