تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 626 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

اگه نباشه جاش خالی می مونه shik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

والا نمی دونم این راست کلیک برای چی برا بعضیا کار نمی کنه! اینکه به نسخه ویندوز هم ربط داشته باشه زیاد منطقی نیست.در کل از یه متخصص IT کمک بگیر(لپ تاپ رو ببر پیشش ... )
    اگه کسی برنامه ای سراغ داره که بشه باهاش از درایور بکاپ گرفتو و بعد بکاپه رو آپلود کنه بده و ما هم بکاپو با استفاده از همون نرم افزار نصب کنیم خیلی خوب میشه
    مشکل فقط اینجوری قابل حله

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

سلام دوستان گل
    امروز من مجتمع کامپیوتر پایتخت بودم
    و با لپپتاپ های سونی که کار میکرم اونایی که ویندوز 8 داشتن راست کلیک با 2 انگشتش مشکلی نداشت و درایور Synaptic V8 اگه اشتباه نکنم نصب بود.
    در مورد دوستانی هم که میخوان این لپتاپ رو با گرافیک Gt740m تهیه کنن باید بگم من بیشتر از 10 جا رفتم و فقط یه جا Core I7 سفید بکلایت دار داشتش
    و رمش هم 6 بود که گفتش 80 تومن میگیره رم 8 میندازه در مودر Cpu هم سوال کردم اما اکثرا جواب های ضد و نقیض میدادن

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا یکی بیاد و بزرگواری کنه و در مورد بعضی از درایورهایی که تو سایت لنوو قرار داره یه توضیحاتی بده میدونم یکم درخواسته بزرگیه اما اخه برا یه تاپیک بزرگی مثل همین تاپیک z500 احتیاج است چون واقعا اگه کسی این کارو بکنه به خیلی از دوستان کمک میشه.البته اینم بگم که بعضی از درایورها واقعا قابل فهم است و احتیاجی به توضیح نداره.اما مثلا من خودم نمیدونم درایور Battery Firmware Upgrade برای چیست و اگه یکی پیدا بشه و یه توضیحی در مورد درایورهای دیگه هم که خیلیا در موردش اطلاع ندارن بگه خیلی خوب میشه و باعث بالا رفتن عمر و کارایی لپ تاپشون میشه.مثلا من چند روز پیش تازه فهمیدم که درایور Energy Management برای این است میتوان باتری رو تا 100 درصد شارژ کرد و بعد اون دیگه از طریق کابل برق استفاده میشه که باعث بالا رفتن عمر باتری میشه البته این برنامه کارایی های دیگر هم داره.پس یکی بیادو کمک کنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من 5 روزه پیش یه z500 i7 خریدم ولی مشکل اینجا بود که من به فروشنده گفتم که با CPU 3630 میخوام اما وقتی اورد و باز کرد یوهو گفت که ااااا CPU 3612 است بعدش دیگه من مجبور شدم که بخرم اما کلی دل چرکین شدم و حالا میخوام بفروشمش فقط به خاطر اینکه سی پی یوش به جای 3630 یا 3632 بهم 3612 داد حالا میخوام ببینم که واقعا ارزش فروختن داره یعنی میخوام ببینم که ایا اگه سی پی یوش 3630 یا 3632 بود ایا سرعتش زیادتر میشد یا فرقی نمیکرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستان من 5 روزه پیش یه z500 i7 خریدم ولی مشکل اینجا بود که من به فروشنده گفتم که با CPU 3630 میخوام اما وقتی اورد و باز کرد یوهو گفت که ااااا CPU 3612 است بعدش دیگه من مجبور شدم که بخرم اما کلی دل چرکین شدم و حالا میخوام بفروشمش فقط به خاطر اینکه سی پی یوش به جای 3630 یا 3632 بهم 3612 داد حالا میخوام ببینم که واقعا ارزش فروختن داره یعنی میخوام ببینم که ایا اگه سی پی یوش 3630 یا 3632 بود ایا سرعتش زیادتر میشد یا فرقی نمیکرد.
    بابا داداش گلم برا یه CPU میخوای لپتاپ رو بفروشی
    وقتی آورد چرا تو رودرواسی گیر کردی میگفتی نه ممنون
    الیته من خودم هم میوقع خرید اینجوری شد
    فروشنده گفت گرافیکش Gt650 هستش منم از خدا خواسته گفتم همین رو برمیدارم
    وقتی که ویندوز رو نصب کرد رفت تو Device Manager تازه فهمیدم 635 هستش و دیگه نتونستم عوضش کنم
    اما به نظر من به خاطر این موضوع نفروش و اگه الان هم باهاش کار کردی کمه کم 500 تومن از قیمت لپتاپ کم میشه
    و اون موضوع 3630-3610 و.... شاید یه میزان خیلی کمی رو سرعت تاثیر بذاره باز هر جور راحتی

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

تاثیر قابل توجهی نداره.حتی فکر کردن بهش هم اندازه این اختلافشون نیست
    اگه هم خیلی حساسی رنگش سفید باشه حاضرم با سیستم خودم عوضش کنم

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاثیر قابل توجهی نداره.حتی فکر کردن بهش هم اندازه این اختلافشون نیست
    اگه هم خیلی حساسی رنگش سفید باشه حاضرم با سیستم خودم عوضش کنم
    سیستم شما چیه و رنگش و اینکه کی خریدین و گارانتی و..

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سیستم شما چیه و رنگش و اینکه کی خریدین و گارانتی و..
    نوشتن اینجا صحیح نبود براتون پخ کردم
    Last edited by shik; 11-07-2013 at 23:43.

داره خودمونی میشه MR_KH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    به هر آن کجا که باشد

پيش فرض

اگه کسی برنامه ای سراغ داره که بشه باهاش از درایور بکاپ گرفتو و بعد بکاپه رو آپلود کنه بده و ما هم بکاپو با استفاده از همون نرم افزار نصب کنیم خیلی خوب میشه
    مشکل فقط اینجوری قابل حله
    کار که نشد نداره با نرم افزار زیر میشه ، من با همین برات بکاپ گرفتم پس با همین ورژن restore کن (نقطه ها رو سافت 98 دات ir بذار)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دو تا درایور وجود داره یکی Lenovo Pointing Device البته ویدیو های آموزشی رو از داخلش پاک کردم تا حجمش کم شه ، مشکل نداره
    کد:
    بعدی Synaptics SMBus Driver
    کد:

10. 2 کاربر از MR_KH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

کار که نشد نداره با نرم افزار زیر میشه ، من با همین برات بکاپ گرفتم پس با همین ورژن restore کن (نقطه ها رو سافت 98 دات ir بذار)
    کد:
    دو تا درایور وجود داره یکی Lenovo Pointing Device البته ویدیو های آموزشی رو از داخلش پاک کردم تا حجمش کم شه ، مشکل نداره
    کد:
    بعدی Synaptics SMBus Driver
    کد:
    آقا دستت درد نکنه حالا ما دانلود کنیم ببینیم چی میشه ایشالا که جواب بده
    بازم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •