اين لينك خرابه. ممنون ميشم اگه تصحيحش كنيد.
اين لينك خرابه. ممنون ميشم اگه تصحيحش كنيد.
من با اين روش رفتم جلو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني اول با ++XS اون patch رو روي گوشي اعمال كردم تا Far Manager بتونه گوشي رو بخونه (تا قبل از اعمال اين Patch برنامه Far Manager گوشي ام رو نميخوند اصلا)
بعدش تغييراتي كه ميخواستم رو اعمال كردم. (تنها تغييري كه دادم ظرفيت sms ها بود) آخر كار بايد از داخل Far يه چيز ديگه رو patch مي كردم تا گوشي دوباره برگرده به حالت سابق. بايد قاعدتا يك هشدار قرمز رنگ ميومد كه هيچ وقت واسه من نيومد و بعدش هم گوشي روشن نشد و ادامه ماجرا ...
من موقع اعمال patch ثانويه گزينه remove patch رو هم زدم اما تأثيري نداشت.
الان هم چند بار اين مراحل رو از اول تكرار كردم ولي بازم دقيقا مثل دفعه اول توي مرحله آخر كاري كه بايد انجام بشه انجام نميشه.
يه چيز ديگه هم كه هست اينه كه من اصلا نمي دونم فايلهاي فلش main , fs رو از كجا دانلود كنم. سايتهايي مثل topsony پولي شدن. يكي دو تا سايت ديگه هم بود كه الان آدرسشون يادم نيست ولي اونها هم پولي شدن.
تنها فايلهايي كه ميتونم بگيرم با davinchi هست كه اونم موقع فلش هنگ ميكنه و هيچ كاري انجام نميده به جز اينكه باتري گوشي رو خالي ميكنه!!
از اين مشكل روشن نشدن گوشي كه بگذريم ميمونه اطلاعات داخل گوشي شامل contact ها و sms ها.
من اينها رو نياز دارم. البته كل اطلاعات گوشي ام رو تونستم يه جوري با Far Manager روي سيستم كپي بگيرم. الان مثلا به عكسها و آهنگهايي كه روي خود گوشي بودن خيلي راحت دسترسي دارم. اما چيزي كه من ميخوام اطلاعات sms ها و contact ها هست كه كد شده هستن. نرم افزاري هست كه بتونه اين اطلاعات رو decode كنه و بخونه؟
يه چيز ديگه اي كه هست اينه كه وقتي از گوشي با داوينچي Read CID Test ميگيرم اين خروجي رو بهم ميده (كه دقيقا همون خروجي اي هست كه قبل از دستكاري ميداد!!)
ولي با k750 Flasher كه بازش مي كنم اين پيغام رو ميده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا من نمي دونم چيكار كنم كه در درجه اول گوشي روشن بشه و در درجه دوم اطلاعات contact ها و sms ها رو بشه در آورد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بازم لينك تصحيح شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در FarManager در قسمت انتخاب Boot Script حتماً توجه كنيد كه K750 _W800_Cid49 انتخاب شده باشد نه Cid36
من هم مدتها همين مشكل رو داشتم كه نميتونستم وارد پوشه هاي Flash , Fs بشم تا اينكه دقت كردم و متوجه شدم كه اين انتخاب اشتباه بوده .
Last edited by rezakf; 10-05-2007 at 10:32. دليل: ويرايش لينك
اين فايل هاي K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn و
K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49.fbn رو من دارم و هركاري كردم نتونستم آپلود كنم .
توي گوگل اسم اونا رو سرچ كن حتماً پيداشون ميكني ... اگه يه سايت خوبي هم سراغ دارين كه بتونم بدون دردسر اونا رو آپلود كنم معرفي كنين . من تو 4shared.com نتونستم آپلودش كنم ( اجازه نميداد)
يه سايتي هست كه من همه فايلهاي گوشيمو از اونجا گرفتم .
امتحانش كن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by rezakf; 08-05-2007 at 00:07.
میشه برنامه و آموزش فلش گوشی سونی اریکسون P910i رو بزارید
مجبور شدم اینجا بگم
کسی جوابم نداد
خیلی مهم هست
خواهش میکنم !
دوستان سلام و خسته نباشیدمن یک سوال از بزرگان داشتم، گوشی بنده k750i است میخواستم بهw800 تبدیل کنم آموزش آنرا هم کامل خواندم زمانیکه با فار میخواهم به داخل main یا fs شوم ارور اسکریپت میدهد گویا مشکل از cid است، حال سوال اینجاست
1.من می خواهم اولا از cid و... گوشی مطلع شوم که بعدا مشکلی نیاید میترسمبا داوینچی وصل شوم اطلاعات بگیرم، چطور قطع شوم که گوشی روشن و مشکلی پیش نیاید؟
![]()
2.ورژن R1CA021 است ولی نمیدانم چرا داخل اف اس و مین نرفت؟ و با چه نرمافزاری فار یا ایکس اس؟ میتوانم بدون خطر این کار را انجام دهم اگر ممکن است آنهایی که مشکل من را میدانند یا تجربه آن را داشتند کمکم کنند.![]()
لطفا با جزئیات بیشتر یک دنیا ممنونم از اساتیدم![]()
((( داوینچی کرک شده[k750 flasher] رو از تو تاپیک پیدانکردم لطفا یه بار دیگه لینکشو قراربدید)))
مطمئني لينك رو تصحيح كردي؟ لينكت وسطش سه نقطه داره!! خرابه!
من بار Far همون CID49 رو انتخاب كردم. دقيقا مو به مو مثل همون آموزشي كه لينك دادم رفتم جلو ولي آخرش اون اخطار رو كه بايستي ميداد و نداد و گوشي روشن نشد. اصلا مشكل من توي وارد شدن به فولدرهاي FS , Main نيست. مشكل اينه كه گوشي روشن نميشه آخر كار.
ممنون بابت سايت.
اين فايلها رو كه گرفتم با چه برنامه اي ميتونم گوشي ام رو فلش كنم؟ با K750 Flasher وقتي گوشي رو وصل مي كنم اين پيغام رو ميده :
اگه فلش كنم مشكلي پيش نمياد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من سعی کن اول با برنامه Gslide این فایلها رو پردازش(Process) کنی(و میتونی به غایل Main پچ اضافه کنی) بعد فایلها به پسوند BIN تبدیل میشه و با XS میشه گوشی رو فلش کرد.در ضمن فکر می کنم با اینکار سرعت عملیات فلش کردن هم زیاد میشه.قبل از اینکار آموزشی که اکتیو داده رو بخون.
سلام...عاجزانه تقاضای کمک دارم...گوشیه من w810i r4db005سریال غیر اصلیه من فایلهای لازم برای دسترسی به فولدر fs رو با ++XS رو گوشیم فلش کردم و تغییرات دلخواهمو با فار رو گوشیم اعمال کردم...اما وقتی میخوام فایل rest رو با فار رو گوشیم فلش کنم ارور script میده....تو رو خدا کمکم کنید....چیکار کنم؟ آیا باید main Firmware رو کامل دوباره رو گوشیم فلش کنم با ++XS ? از کجا میتونم main Firmware رو دانلود کنم؟؟؟؟راه دیگه ای هم هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)