تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 152 از 328 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

خوبه آمار طلاق رو شماها بردید به مریخ!
    والا نسل‌های قبل زن تربیت می کردن و تحویل می دادن کجاش طلاق ملاق درکار بود؟
    اگر هم بوده آمار امروز رو نداشته، زنان همسر بودن تا جلاد مردان؛ نه خیانتی به همسر بوده نه دندون تیز کردن برای پول مرد
    شما خانم عزیز خودت عمراً حاضرشی با یه مرد نجیب و چش و گوش بسته ازدواج کنی؟ عمراً. من از خود دخترا نقل می کنم ما مردان چش و گوش بسته نمی‌خواهیم. توصیه می‌کنم به جنس خودتون یه سوزن بزنید بعد یه جوال‌دوز به ماها، شماها تأمین مالی، جنسی، عاطفی هم باشید باز هم خیانت می‌کنید. پس زن‌ها بیمارترند تا مردها مگر اینکه علم روانشناسی و یونگ و فروید رو قبول نداشته و فقط حرف حرفِ خودتان باشد. ماشاالله دیوار حاشا تمامی نداره، از نگاهه فرویدی هم بخوام مثال بزنم زنان اگر تو یک چیز استاد باشند تو دروغ گویی ست، همتا ندارند!
    آرایش خوبه کی گفته بده؟
    مردان هم آرایش می کنن، کلاً کیه که دوست نداشته باشه زیبایی رویان را
    ولی اون چیزی که زنان و دختران ایرانی انجام میدن آرایش نیست گریمه! متوجه شدید؟
    نقل قول می‌کنم از س ک س ی ترین زن جهان در سال 2012 میلا کونیز، مدیران پاک نکنند، داریم بحث می‌کنیم، من مصاحبه شو دیدم ازش پرسیدن رازِ زیبایت چیه: هیچی صب که بیدار میشم یه مرطوب کننده می‌زنم به لبم! این از این.
    خانم عزیز من که از پیش خودم آمار نمیدم وقتی خود رسانه های ایرانی، پزشکان زیبایی و انجمن این قبیل جراحی‌ها این آمارها رو منتشر می‌کنند، دیگه چرا انکار؟
    دختران ما از زندگی و همسر داری چیزی نمی دونن به جرئت به تجربه این حرف رو می‌زنم، تصوری که از ازدواج دارن یک دنیای کودکانه و فنتزی واره، نمیگم همشون منتها بیشترشون این تصور خیالی رو دارن.
    لطفا درست صحبت کنید کاربر محترم! من روی صحبتم به جمع بود شما مستقیما داری در مورد من نظر میدی؟شما از کجا میدونی من حاضرم باکی ازدواج کنم یا نکنم؟ وقتی بحث رو شخصی میکنی مطمئنا پست شما لیاقت حذف رو داره!
    دو کلمه فروید و از دیدگاه روانشناسی قرار نیست نشان از منطقی بودن و درست بودن نظر کسی باشه!
    من انکار نکردم !کجای حرفام گفتم که جراحی کمه یا ارایش کم میکنن؟من میگم هرکی دوست داره هرجوری که میخواد رفتار کنه .اقایون رو کسی مجبور نکرده برن دختری که جراحی زیبایی انجام میده بگیرن! بگردن غیر از اون رو انتخاب کنن .نبود؟ برن اروپا دختران ساده بگیرن

2. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بعضی از آقایون این تاپیک برای کل کل وارد این بحث میشن درحالی که این تاپیک برای یه بحـث منطقیـه که ازدواج پسر و دختر رو آسون تر کنه ..

بالاخره هر کدوم از افراد این تاپیک از نظر تاهل تو یه وضعیت قرار دارن یکی مجرد یکی در شـرف ازدواج و یکـی هم متاهل ممکن هست باشه

هر کس بنا به تجارب و ایده های عقلانیش می تونه کمکی به حل مشکل ازدواج کنه ولی با توهین و کل کل کردن مطمئن باشین مشکل ازدواج

به هیچ وجه حل نمیشه فقط مخاطب شما متوجه شخصیت شما میشه همین .. و تمایل افراد مودب برای هم صحبتی با شما از بین میره

4. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تا ادب را که معنا کند!
    کسی که انگ بیماری به مردان میزنه ادب رو رعایت می کنه خانم؟
    زنان همیشه چشماشونو رو حقایق می بندن و اونچیزی که دوس دارن رو فقط می بینن ، کاری هم به درست و غلط بودنش ندارن
    شما برگردین به پست های قبلی حتما پیدا می کنید، منتها میدونم که پیدا نمیکنید چون چشماتون نمیخواد ببینه
    من نمیدونم چرا جواب درست و درمون نمیشنوفم، هر چی میگید توهینه و شکلک فرستادن خو حداقل یه مثالی، داستانی از زندگی نزدیکانتون، کتابی چیزی بگید، بزنید تا بحث به سرانجامی برسه.
    من خونسرد اینجا نشستم دارم چای مینوشم، دوس دارم حرف حساب ببینم از خانومهای اینجا ، حاضرم اثبات کنم که 98 درصد دختران ما اصن نمیدونن ازدواج چیه، یه سوال برای شروع چرا یه پسر 30 ساله که باید ازدواج کنه میره با زن شوهردار که بچه هم داره یا که بیوه اس رابطه برقرار میکنه، چرا دروس درمون تشکیل خانواده نمیده؟

6. این کاربر از waltz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تا ادب را که معنا کند!
    زنان همیشه چشماشونو رو حقایق می بندن و اونچیزی که دوس دارن رو فقط می بینن ، کاری هم به درست و غلط بودنش ندارن
    شما برگردین به پست های قبلی حتما پیدا می کنید، منتها میدونم که پیدا نمیکنید چون چشماتون نمیخواد ببینه
    من نمیدونم چرا جواب درست و درمون نمیشنوفم، هر چی میگید توهینه و شکلک فرستادن خو حداقل یه مثالی، داستانی از زندگی نزدیکانتون، کتابی چیزی بگید، بزنید تا بحث به سرانجامی برسه.
    من خونسرد اینجا نشستم دارم چای مینوشم، دوس دارم حرف حساب ببینم از خانومهای اینجا ، حاضرم اثبات کنم که 98 درصد دختران ما اصن نمیدونن ازدواج چیه، یه سوال برای شروع چرا یه پسر 30 ساله که باید ازدواج کنه میره با زن شوهردار که بچه هم داره یا که بیوه اس رابطه برقرار میکنه، چرا دروس درمون تشکیل خانواده نمیده؟

نقل قول پستی که انگ بیماری به شما زده شده ؟!
    شما ادعای وجود این پست رو دارین من دنبالش بگردم ؟!

+

ریلکــس شما خودتو ناراحت نکن !
    Last edited by V E S T A; 28-10-2013 at 15:47.

8. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نقل قول پستی که انگ بیماری به شما زده شده ؟!
    شما ادعای وجود این پست رو دارین من دنبالش بگردم ؟!

+

ریلکــس شما خودتو ناراحت نکن !
    دوستمون فکر کنم منظورشون این پست بود!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خب عزیزم شما که مو رو از ماست میکشی بیرون برو بگرد پیداش کن، وقت من ارزش بیشتر از اینا ارزش داره، بالاخره تو 152 صفحه تو ده تای اخر یه چیزایی پیدا میکنی، منتها گو چشم بینا که بیند تقص خویش!

وظیفه اثبات بر عهدی مدعی است

اصولا تحقیق درباره چیزی که وجود خارجی نداره و جزو مخیلات شخصی هست، نتیجه ای جز اتلاف وقت و تشویق شخص به اسپم و کل کل نداره ..

با منطق و استدلال عقلی بدون غرض ورزی و جانب داری و حهت گیری می شه بحث جدی رو به سمت یه نتیجه گیری اساسی پیش برد.

12. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اسم دوستمون یا اسم آقای خاصی رو تو این پست مشاهده نکردم !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اسم دوستمون یا اسم آقای خاصی رو تو این پست مشاهده نکردم !
    منظورشون این بوده که به مردان توهین شده نه شخص خاصی!!

15. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منظورشون این بوده که به مردان توهین شده نه شخص خاصی!!
    یعنی به نظر شما اگر اشاره بشه که جامعه افرادی داره که افکار بیمارگونه دارن یعنی توهین شده به همه مردا ؟!!!

17. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

یعنی به نظر شما اگر اشاره بشه که جامعه افرادی داره که افکار بیمارگونه دارن یعنی توهین شده به همه مردا ؟!!!
    نه من کاری ندارم اصلا فقط منظور دوستمونو رسوندم.. به نظر خود من این بحثا بی‌فایده است چون هرکس عقیده و نظری داره و اینجا هم که ماشالا تعصب هر دو طرف رو کور کرده و ادامه‌ی بحث به جاهای خوبی نخواهد رسید.. دلایل عدم تمایل دوستان به ازدواج هم به طور کلی از روی نظرسنجی که قرار داده شده ملموس هست.. ببخشید

19. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •