تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 197 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

انگار همین دیروز بود نه 16-17 سال پیش که فرشاد پیوس خداحافظی کرد و پیراهن شماره 17ش رو داد به مهدی مهدوی کیا...
    در یک بازی پایانی لیگی که پرسپولیس قهرمانش شد ؛ یک کاشته عالی پیوس زد و در نهایت پرسپولیس 3-0 استقلال رو برد.
    پیوس هم بخاطر اختلاف با استانکو مونده بود بیرون. و بعد یک سال فقط برای خدا حافظی برگشت. اما استانکو یک مربی واقعی بود، یک سرمربی بزرگ که رنسانس پرسپولیس رو با مدیریت خوب اون دوران عابدینی رقم زد، سیاسی کارای محض و حتی تکنوکراتها مثل محلوجی اون پشتها بودند و اینطور نبود که سیاستمدارها که چه عرض کنم، یک نیروی نظامی-انتظامی در راس نیروی اجرایی اینطور ساده و قشنگ آزمون و خطا کنه و بخاد چرخ رو از نو اختراع کنه!
    همه چیز مرتب پس رفته در طول این سالها...

2. 7 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

دوستان امکان داره مهدوی کیا سرمربی بشه ؟
    باید مدرک مربیگری بگیره بعد ایشالا...اما گفته برای همیشه مث عابدزاده میخواد از ایران بره!
    دوستان منم واقعا متاسفم اما قبل بازی بدلم بود متاسفانه پرسپولیس قهرمان نمیشه...ضربات پنالتی هم که شانسیه...من بیشتر از بدست نیاوردن جام قهرمانی برای فصل بعد خیلی نگرانم چون با این وضعیت خیلی تیم داغونی خواهیم داشت که نمیشه جمش کرد....خدا بدادمون برسه.

یکشنبه شب واقعا تهران خیلی سوت و کور و خلوت بود انگار نه انگار حداقل استقلال قهرمان شده البته به لطف داور...!

4. 2 کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود
    متاسفانه شکست غم انگیزی بود . باز هم فینال جام حذفی مقابل سپاهان شکست خوردیم و باز هم مقصر خودمون بودیم .
    از اشتباهات کادر فنی گرفته تا بازیکنان , همگی در این شکست تاثیر گذار بودن .
    ولی برای من نکته ای که بیشتر ناراحتم میکرد اون غم توی چهره مهدوی کیا بود . چقدر صبر کرد تا نوبت بهش برسه تا به زمین بره .
    درسته چهره و شخصیت آرامی داره ولی مشخص بود که با تمام وجود میخواد که به زمین بره و به پرسپولیس کمک کنه تا شاید این بازیکنان دو زاری پرسپولیس بفهمن لباس چه تیمی رو به تن کردن !

انگیزه مهدی رو درون میدان دیدیم ولی اون غیرتی که مهدوی کیا داشت توی وجود بقیه نبوده و یک سری بازیکن بی بخار توی تیم جمع شدن و این شده وضعیت پرسپولیس فعلی.
    بازیکنی مثل نوروزی که میاد اولین پنالتی رو با ژس خاصی بزنه تا بگه ما هم هستیم و خیلی راحت حساس ترین پنالتی بازی رو از دست میده و ککش هم نمیگزه که این پنالتی سرنوشت تیم قهرمان رو مشخص میکنه.
    ضعف پرسپولیس در پنالتی ها به کنار .... اون زاویه مسخره فیلم برداری از ضربات پنالتی دیگه اوج بی هنری و بد سلیقگی کارگردان تلویزیونی رو به نمایش گذاشت . مسخره به تمام معنا !!!

من نمیدونم کجای دنیا ضربات پنالتی از همچین زاویه ای نمایش داده میشه ؟!
    واقعا همه چیزمون به همدیگه میاد . این از تیم های باشگاهی و تیم ملی ... این هم از هنرنمایی در تصویر برداری تلویزیونی !

فکر کنم تماشای فوتبال ملی و لیگ ایران رو ببوسم بذارم کنار برای خودم بهتر باشه .
    با این وضعیت فوتبالمون من یکی اگه به تماشای اون ادامه بدم فوتبال زده میشم . میچسبیم به رقابت های اروپایی و لذتش رو میبریم .

همون اخبار پرسپولیس رو دنبال کنم , فکر کنم برای من یکی کفایت کنه .
    به امید موفقیت پرسپولیس در فصل آینده .

6. 12 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    wonderland

پيش فرض

من دیروز استادیوم بودم ودوست دارم چند نکته رو بگم بدون هیچ منظور شخصی :
    مربی پرسپولیس اشتباهات فاحشی کرد وبا دست خودش تیم رو پاشوند .
    دیروز بدترین حالت پرسپولیس بود و برام جالب بود بازم داشت بازی رو میبرد .
    اشتباهات خط دفاعی و پنالتی ها نشون داد مربی اصلا بازیکنهای خودش رو نمی شناسه .
    تماشاگر ها از 8 تا 6 ساعت قبل از بازی وحتی حدود 10 تا 20 هزار نتونستن بیاین تو استادیوم و من به همشون حق دادم ناراحت استادیوم رو ترک کنن و برای خداحافظی مهدوکیا نمونن ( دیدن بردن سپاهان وگرفتن جام عذابشون می داد و شرمنده مهدوی کیا شدن ) در قبل و حین بازی خیلی علی کریمی ومهدی مهدوی کیا رو تشویق کردن و دم همشون گرم .
    در اخر هم باید بگم که چند حرکت زشت مثل پرت کردن نارنجک از تماشاچی های سپاهان به طرف تماشاچی های پرسپولیس دیدم که واقعا متاثر شدم و همچنین بازم میگم این تماشاچی ها رو باید بهشون حق داد و نباید به خاطر نموندن تو استادیوم بهشون خرده گرفت واین بازیکنان همیشه باید مدیون این تماشاچی ها باشند که چند ساعت قبل از بازی تو سرما وگرما میرند استادیومها و تیمشون رو تشویق می کنند بدون هیچ چشم داشتی ( ورزشگاه واسه رئیس جمهور با نهار هم پر نمی شه ولی واسه پرسپولیس 120 هزار میرند استادیوم )
    دلم همیشه با تیمم می مونه حتی اگر قهرمان نشه
    پرسپولیس دوست داریم

8. 9 کاربر از amir_dvb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نوروزی که مشخص بود بازی نمیکرد پنالتی رو هم از دستی زد بیرون

داره خودمونی میشه jabarmandumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

امروز صبح رادیو گوش میدادم فلاحتی نژاد عضو هیئت مدیره شدیدا از رویانیان و گل محمدی میخواست که استعفا بدن و گرنه تو جلسه هیئت مدیره بر کنار میشن

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

انگار همین دیروز بود نه 16-17 سال پیش که فرشاد پیوس خداحافظی کرد و پیراهن شماره 17ش رو داد به مهدی مهدوی کیا...
    در یک بازی پایانی لیگی که پرسپولیس قهرمانش شد ؛ یک کاشته عالی پیوس زد و در نهایت پرسپولیس 3-0 استقلال رو برد.
    پیوس هم بخاطر اختلاف با استانکو مونده بود بیرون. و بعد یک سال فقط برای خدا حافظی برگشت. اما استانکو یک مربی واقعی بود، یک سرمربی بزرگ که رنسانس پرسپولیس رو با مدیریت خوب اون دوران عابدینی رقم زد، سیاسی کارای محض و حتی تکنوکراتها مثل محلوجی اون پشتها بودند و اینطور نبود که سیاستمدارها که چه عرض کنم، یک نیروی نظامی-انتظامی در راس نیروی اجرایی اینطور ساده و قشنگ آزمون و خطا کنه و بخاد چرخ رو از نو اختراع کنه!
    همه چیز مرتب پس رفته در طول این سالها...
    قیاس کنیم دوران مدیرتها رو دوره عابدینی هم از نظر رنگ جام و ترانسفر بازیکنا و هم ستاره سازی نه ستاره سوزی قابل قیاس با این مدیرا نیست که عمر مدیریتشون دوزاریه . نترس بودنش هم که هنوز ادامه داره و حتی اون زمان که واسه روزنامه پرسپولیس به دادگاه کشیدنش تا الان کمه داماش رو داره ادامه پیدا کرده.
    پرسپولیس رو به خاطر سبک بازیش مردم دوست داشتن . تیم هجومی ای که با بالهای کناریش و گلزنای سرزنش هر تیم رو توی 15 دقیقه اول زمین گیر میکرد . الان چی ؟ با اینهمه ستاره اسمی بازیا رو میکشونیم به پنالتی .... لیگ رو که کلا ول کردیم . اگه اصرار فردوسی پور نبود همین یه جام حذفی هم نبود ! که بخوایم الان حسرت نداشتنش رو بخوریم !

12. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

دیشب نرسیدم بازی رو مستقیم ببینم آخر شب از نت دیدم.ته داستان خداحافظی کیا واقعا برای من دردناک بود.
    ایکاش بازیکنان و کادر پرسپولیس،کیا رو تنها نمیزاشتن دور افتخار بزنه!!
    من به عنوان یه استقلالی احترام زیادی برای امثال مهدویکیا و کریمی قائل هستم.
    کاش مدیران میدونستن اینها چه کسانی هستن...
    هرچی بود تموم شد اما هرگز نباید اسطوره فوتبال ایران و پیروزی توسط هواداران سپاهان فقط تشویق بشه و خداحافظی کنه!
    پ ن:دل بزرگ میخواد توی اون شرایط تک و تنها و با اون شرایط دور خداحافظی بزنی...
    در اخر با احترام تقدیم به مهدوی کیا و کریمی دوست داشتنی.
    "ایران شما فراموش نخواهد کرد"

14. 7 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

امروز صبح رادیو گوش میدادم فلاحتی نژاد عضو هیئت مدیره شدیدا از رویانیان و گل محمدی میخواست که استعفا بدن و گرنه تو جلسه هیئت مدیره بر کنار میشن
    عدم حرفه ی گریی تو باشگاه همین جاها مشخص میشه.درسته رویانیان هم در این ناکامیها نقش داشتن ولی هیچ لزومی نداره عضو مثلا هیئت مدیره بیاد این موضوع رو رسانه ای کنه و ازشون بخاد استعفا بدن.بنظرم استعفای رویانیان هیچ کمکی به باشگاه برای سال بعد نمیکنه که هیچ باعث میشه حداقل یه سال دیگه هم این تیم اسیر حاشیه های انتخاب مدیرعامل،سرمربی و بازیکن و.......بشه.بهنظرم سردار در اولین فرصت باید یحیی رو برکنار کنه(دایی یا دنیزلی بهترین گزینه جایگزینی)- حتما یه ادم فوتبالی و دلسوز باشگاه(مثلا حسن انصاری فر) رو برای رئیس فوتبالی باشگاه(یا هر عنوان دیگه ای) انتخاب کنن و تمام اختیارات فنی باشگاه رو بهشون بدن و خودشون فقط به کارای اقتصادی و بنیادی باشگاه برسن-شاید حضور اقای شیرینی برای منافع مالی باشگاه باشه ولی باید از یه شخص تحصیلکرده ورزشی تو پست سرپرستی باشگاه استفاده بشه(دکتر زادمهر،پیروانی،خاکپور)- امیدوارم اعضای هیئت احساسی تصمیم نگیرن و باشگاه رو بیشتر از این به حاشیه نبرن.

16. 3 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

باید قبول کنیم سپاهان خیلی حرفه ای بازی کرد و حقشون برد بود
    صرف میزبان بودن و صدهزارتا تماشاچی داشتن،اسطوره ملی داشتن،منتظر جام بودن،تیم را پیروز نمی کنه.من و خانوادم که از نظر فوتبالی جزو عوام هستیم هم به ترکیب و تعویض های گل محمدی اعتراض داشتیم
    از اون طرف کرانچار مربی گری رو یاد این بی تجربه داد
    منتظر قهرمانی برای سال بعد نباشید
    اسکلت یک تیم قهرمان باید 2 سال حفظ بشه.البته منظورم وجود نوروزی و فشنگچی و کلاه کج و قاضی و این خارجی های بی مصرف تو این اسکلت نیستا
    در کنارش یک مربی کاربلد حاشیه جمع کن نه مثل دایی که یه روز با حاجی جنگ داره یه روز با داور یه روز با فدراسیون
    یکی می خوایم مثل کرانچار

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

18. 4 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •