شما یک تست کنکور رو بزار جلوت ببین اصلا از یک سال میاد؟؟
نه عزیز از کل کتاب ها (ادبیات 2 و 3 و 4 ) 5 تست ترکیبی املا و لغت میاد....سختیش هم فقط بخاطره ترکبیبی بودنشه
شما یک تست کنکور رو بزار جلوت ببین اصلا از یک سال میاد؟؟
نه عزیز از کل کتاب ها (ادبیات 2 و 3 و 4 ) 5 تست ترکیبی املا و لغت میاد....سختیش هم فقط بخاطره ترکبیبی بودنشه
بچه ها مبحث فیزیک کوانتوم که توی آخر بحث فیزیک پیش هست رو که میدونین چیه ؟
این مبحث توی دانشگاه به عنوان چه رشته ای شناخته میشه ؟
رشته ي فيزيك مانند بسياري از رشته هاي ديگر دانشگاهي، گرايش هاي متنوعي دارد كه در مقطع كارشناسي خيلي تفاوتي با يكديگر ندارند؛ در واقع بيش از ٪٨٠ از واحد هاي گرايش هاي مختلف فيزيك مشترك هستند…، با اين حال مباحثي كه در دو فصل آخر فيزيك پيش مطرح شده به ترتيب به رشته هاي فيزيك اتمي-مولكولي، فيزيك حالت جامد و فيزيك هسته اي مربوط مي شوند كه بحث هايي به روز و كاملا تخصصي هستند كه در سطح كارشناسي خيلي به آن ها پرداخته نمي شود و از اين رو اكثر دبيران در ارائه مطالب اين دو فصل و فهم آن به دانش آموزان دچار مشكل مي شوند كه اين، هم به دليل سنگيني و جديد بودن اين مطالب هست و هم اين كه اكثر دبيران گرامي، خود درك عميقي از مباحث مطرح شده ندارند.
موفق باشيد
یکی از دوستام با رتبه ی 400 داره فیزیک می خونه بغلش رتبه 30 هزار هم نشسته...به امید این که در ارشد فیزیک هسته ای بخونه
همین الان فهمیدم کل عید رو مهمون شهرستانی داریم
بدبخت شدیم رفت
چه خاکی تو سرم بریزم؟ کتابخونه ها از چندم باز میکنن؟
اردو ها چطوره؟ ولی خودم از این اردو های مسخره خوشم نمیاد
Last edited by A/|\IR; 26-02-2013 at 16:41.
برای رفتن به رشته فیزیک توی بهترین دانشگاه ایران چه رتبه ای لازمه ؟
شریف یا تهران یا امیر کبیر دارن این رشته رو ؟
دوستم که 400 شد اولش رفت تهران می گفت رتبه 4 هزار تو کلاسشون هست...ولی بعدش انتقالی به شهر خودش گرفت
بله دارن همه گرایش ها رو هم میتونی برداری
شریف با بالای 4000 منطقه 2 و امیرکبیر با بالای 8000 من دیدم
تسلیت میگم امیر منو هم در غم خودت شریک بدون.
کتابخونه ها بعضی هاشون بعد از 5 فروردین و بعضی ها نزدیکای 10 فروردین شروع میکنن. من ندیدم کتابخونه ای قبل از 5 فروردین باز باشه
این اردوهای عیدی چطوره؟ البته فک کنم اونجا از خونه بدتر باشه:|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)