تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 421 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

بنظرتون بهترین راه برخورد با افرادی که توی رانندگی الفاظ زشت استفاده میکنن و گاهی وقتا هم حتی از ماشین پیاده میشن و صداشونو بلند میکنن و اینجور چیزا چی هست ؟
    در حالی که نه تصادفی رخ داده نه چیزی فقط سر یه راه دادن یا ندادن و اینجور مسائل کوچیک
    سلام .
    به هیچ عنوان نباید عصبانی بشید و شما بگذر و اینم بدون حتما رانندگی خطر ناکی داشتی که طرف از ماشین پیاده میشه و داد میزنه.

تو رانندگی باید خیلی خیلی صبور باشید به هیچ وجه نباید عصبانی بشید و تا میتونید باید به ماشین های دیگه راه بدید حتیا گه حق با ماشین مقابل نباشه. وقتی نمیتونید راه بدید باید نور بالا رو نگهدارید. و با احتیاط رد بشید.
    برای منم پیش اومده که طرف بوق یا فوش رو بگیره بعد که بش فکر کردم دیدم واقعا کارم خطر ناک بوده و حق داشته .

2. 5 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

بنظرتون بهترین راه برخورد با افرادی که توی رانندگی الفاظ زشت استفاده میکنن و گاهی وقتا هم حتی از ماشین پیاده میشن و صداشونو بلند میکنن و اینجور چیزا چی هست ؟
    در حالی که نه تصادفی رخ داده نه چیزی فقط سر یه راه دادن یا ندادن و اینجور مسائل کوچیک
    بهترین جواب به این آدما یه نگاه عاقل اندر صفیـــه هست. صبر و تحمل بهترین شیوه در رانندگی هست.

4. 8 کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بهترین جواب به این آدما یه نگاه عاقل اندر صفیـــه هست. صبر و تحمل بهترین شیوه در رانندگی هست.
    کلا نمیدونیم مشکل کار کجاس که وقتی پیاده هستیم سره هر چارچوبی تعارف میکنیم و میگیم خواهش میکنم اول شما بفرمائید اما وای بر زمانی که پشت فرمونیم دیگه خدا نیاره اون روز رو .تعارف معارف سرمون نمیشه و باید خودمون تحت هر شرایطی اول باشیم

6. 5 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام .
    به هیچ عنوان نباید عصبانی بشید و شما بگذر و اینم بدون حتما رانندگی خطر ناکی داشتی که طرف از ماشین پیاده میشه و داد میزنه.
    کلا نمیدونیم مشکل کار کجاس که وقتی پیاده هستیم سره هر چارچوبی تعارف میکنیم و میگیم خواهش میکنم اول شما بفرمائید اما وای بر زمانی که پشت فرمونیم دیگه خدا نیاره اون روز رو .تعارف معارف سرمون نمیشه و باید خودمون تحت هر شرایطی اول باشیم
    من راه دادن یا ندادنو مثال زدم
    خیلی مسائل ممکنه توی رانندگی پیش بیاد که من و شما هم مقصر نباشیم
    ولی اینکه یکی هرچی از دهنش درمیاد بگه و ادم خودشو کنترل کنه سخته واقعا
    ولی نگاه گزینه ی خوبیه
    Last edited by Hatek; 04-03-2014 at 23:58.

8. 3 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یکی از دلایلش اینه که کلا صبر و تحمل و شکیبایی توی ژنتیک ما ایرانیا تعریف نشده. حالادر بیرون ماشین به خاطر یکسری معذوریتها صبر به خرج میدیم ولی در شرایطی که کسی مارو نمیشناسه مثل توی صف و پشت رول خودمون رو نشون میدیم

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

10. 3 کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

پيش فرض

توی کوچه‌ها وقتی یه پیاده از کنار راه حرکت میکنه و راه هم باریک میشه ماشین‌ها از پشت این پیاده میرسن دستشو میذارن روی بوق میره رو اعصاب.
    به نظرم کار اشتباهی هست چون کوچه که خیابون نیست پیاده‌رو داشته باشه. توی کوچه ها باید راننده‌ها پیاده‌ها رو مراعات کنند بوق نزنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان برای رد کردن درخواست های آدم های خود برتر بین زالو صفت باید چیکار کرد؟

چند نفر از همکلاسی ها هستن که بخاطر 1-2 بار لطفی که در حقشون کردم پررو شدن... مثلا یکیشون یاد گرفته برای درخواستی که داره جلوی جمع هی پاپیچ میشه نه یه بار نه دو بار مثلا نیم ساعت ازم میخواد یه کاری رو براش انجام بدم در صورتی که خودش میتونه با صرف 1 ساعت وقت انجامش بده از عمد هم جلوی جمع این کار رو میکنه که من نتونم بعد از نیم ساعت اصرار ردش کنم(عزت طرف = 0). یا مثلا یکی دیگه شون وقتی درخواستشو رد میکنی، منت هم میذاره سرت... مثلا: «حالا این سری اشکالی نداره» اینو که میگه، میخوام بزنم تو دهنش یا یکی دیگه شون، یه بار از دانشگاه داشتم میرفتم خونه، یه تعارف زدم، مسیرم خونه نبود، تا یه جایی رسوندمش، حالا فکر میکنه شدم سرویسش، هر سری بم میگه: «یادت باشه با هم بریم»...

یه نفر یه راه حل جامع بده که دور و برم پر هست از آدمای اینجوری...
    آقا شرمنده ، نقل قول اشتباه شد ...پست بالایی ، برای همین نقل قول بودش ....برای آقای soroosh-cz

عزیزم بذار یه چیزی بگم ، در این مواقع ، پیچوندن طرف ، فوق العاده موثر هست و جواب میده ، به نظر من هر آدمی باید توی زندگیش دو واحد پیچوندن پاس کنه با نمره ی عالی ، و تخصصیش هم که مونده به علاقه .
    منظورم این نیست که خدای نکرده من و یا شما بشیم روباه مکار .
    برای مثال اون دوستی که فک میکنه شما سرویسش هستی ، بهش بگو خونه مونو عوض کردیم و از یه مسیر دیگه باید برم و یا بگو میخوام برم سرکار و مسیرم با تو یکی نیست و این جور حرفا.
    کلا سعی کنید زیاد با کسی خودمونی نشید ، مگر اینکه طرف تون آدم حسابی باشه ، همیشه یکم جدی بودن رو چاشنی کار تون قرار بدید ..

13. 3 کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

من با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم.
    ولی اگه من باشم به طرف میگم باشه انجام میدم ولی پشت گوش میندازم. براش انجام نمیدم یا نصفه و نیمه انجام میدم.

15. 2 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال دارم یه دختری پدرش فوت کرده و 50 روز از این موضوع میگذره ایا من برم جولو که ازش شماره بگیرم؟
    ایا این حرکت زشته؟
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال دارم یه دختری پدرش فوت کرده و 50 روز از این موضوع میگذره ایا من برم جولو که ازش شماره بگیرم؟
    ایا این حرکت زشته؟
    مرسی
    توصیه میکنم در این مواقع کاملا هوشیار باشید ، دخترا مثل یه معادله ی دو مجهولی هستن و معلوم نیست چه جوابی بهتون بدن، دیدم که میگم ( اسناد و شواهد این ادعا موجود میباشد! )

18. 4 کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •