نه. برای چی باید غیر فعال بشه؟
نه. برای چی باید غیر فعال بشه؟
پس یرای چی مردم دارن میزنن تو سر خودشون ؟ بلاخره بعد از اتمام دوره انحصار یه تغییری میکنه من میخام همونا رو بدونم یعنی مثلا اسم شرکت عوض میشه جمع میکنه میره گرون میشه چه جوری میشه یعنی ؟
ببینید الان انحصار تری جی دست رایتله یعنی فعلا هیچ کسی جز رایتل حق نداره بده .حالا اگه از انحصار رایتل دربیاد اونوقت اینترنت رایتل قطع میشه میافته روی ایرانسل ؟
من فقط میخام بدونم اگه رایتل بگیرم همیشه اینترنتش فعاله یا بعد از انحصار قطع میشه ؟
قطع که نمیشه فقط به سرنوشت تالیا دچار میشه چون با این آنتن دهی مزخرفشون مشترکا میرن تقریبا ورشکسته میشه!
سرعت اینترنت من 7 کیلوبایته با اینکه پشتیبانی میگه روی 1Mb برای شما روی چنده؟
دوستان یک سوال من تو تهرانم ولی در قسمت پوشش خارجی اگه سیم کارت اعتباری بگیرم میشه استفاده کرد؟و سرعت دانلود چه جوری میشه با 128 ؟ اصلان انتن میده در قسمت پوشش خارجی ؟
مرسی![]()
آنتن دهی زیاد روی سرعت تاثیری نمیزاره. بیشتر روی پینگ و تایم اوت تاثیر میزاره . احتمالا بتونید سرعت 32 رو با 128 رایتل بگیرید.
والا اینجور که من فهمیدم کلا آنتن دهی رایتل خیلی آشغاله !!! امروز داشتم تو اتوبوس تست میکردم که از محدوده شهری تبریز هنوز کلی مونده بود ولی آنتن صفر بود
با این سرعتی هم که رایتل داره آنتشون خیلی روی سرعت تاثیر نمیزاره
سلام من قصد داشتم براي آيپد يه رايتل بخرم ، اما اين تاپيك رو كه خوندم نظرم عوض شد...... به نظرتون بهتر نيست ايرانسل بندازم روش ؟ لااقل اكثر جاها اينترنتش كار ميكنه...
ایرانسل خیلی بهتر از این هستش !!! چه فرقی داره ایرانسل هم سرعتش 20-45 هستش این رایتل هم سرعتش 30 ×× در عوض تفاوت قیمت از زمین تا آسمون ×× شک نکن که ایرانسل خیلی بهتره !!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)