تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 686 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه ها اگر انحصار رایتل تموم شه یعنی کسایی که رایتل دارن دیگه سیم کارتشون غیر فعال میشه و نمیتونن با جایی تماس بگیرن ؟
    نه. برای چی باید غیر فعال بشه؟

2. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نه. برای چی باید غیر فعال بشه؟
    پس یرای چی مردم دارن میزنن تو سر خودشون ؟ بلاخره بعد از اتمام دوره انحصار یه تغییری میکنه من میخام همونا رو بدونم یعنی مثلا اسم شرکت عوض میشه جمع میکنه میره گرون میشه چه جوری میشه یعنی ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

زمانی که از انحصار رایتل در بیاد ایرانسل و همراه اول هم میتونن 3g راه بندازن و رقابتی تر میشه.اینطوری گیگ 3 تومنی رو داریم 13 تومن میدیم

ببینید الان انحصار تری جی دست رایتله یعنی فعلا هیچ کسی جز رایتل حق نداره بده .حالا اگه از انحصار رایتل دربیاد اونوقت اینترنت رایتل قطع میشه میافته روی ایرانسل ؟

من فقط میخام بدونم اگه رایتل بگیرم همیشه اینترنتش فعاله یا بعد از انحصار قطع میشه ؟

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببینید الان انحصار تری جی دست رایتله یعنی فعلا هیچ کسی جز رایتل حق نداره بده .حالا اگه از انحصار رایتل دربیاد اونوقت اینترنت رایتل قطع میشه میافته روی ایرانسل ؟

من فقط میخام بدونم اگه رایتل بگیرم همیشه اینترنتش فعاله یا بعد از انحصار قطع میشه ؟
    قطع که نمیشه فقط به سرنوشت تالیا دچار میشه چون با این آنتن دهی مزخرفشون مشترکا میرن تقریبا ورشکسته میشه!

6. 3 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سرعت اینترنت من 7 کیلوبایته با اینکه پشتیبانی میگه روی 1Mb برای شما روی چنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان یک سوال من تو تهرانم ولی در قسمت پوشش خارجی اگه سیم کارت اعتباری بگیرم میشه استفاده کرد؟و سرعت دانلود چه جوری میشه با 128 ؟ اصلان انتن میده در قسمت پوشش خارجی ؟
    مرسی

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان یک سوال من تو تهرانم ولی در قسمت پوشش خارجی اگه سیم کارت اعتباری بگیرم میشه استفاده کرد؟و سرعت دانلود چه جوری میشه با 128 ؟ اصلان انتن میده در قسمت پوشش خارجی ؟
    مرسی
    آنتن دهی زیاد روی سرعت تاثیری نمیزاره. بیشتر روی پینگ و تایم اوت تاثیر میزاره . احتمالا بتونید سرعت 32 رو با 128 رایتل بگیرید.

10. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

آنتن دهی زیاد روی سرعت تاثیری نمیزاره. بیشتر روی پینگ و تایم اوت تاثیر میزاره . احتمالا بتونید سرعت 32 رو با 128 رایتل بگیرید.
    والا اینجور که من فهمیدم کلا آنتن دهی رایتل خیلی آشغاله !!! امروز داشتم تو اتوبوس تست میکردم که از محدوده شهری تبریز هنوز کلی مونده بود ولی آنتن صفر بود
    با این سرعتی هم که رایتل داره آنتشون خیلی روی سرعت تاثیر نمیزاره

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من قصد داشتم براي آيپد يه رايتل بخرم ، اما اين تاپيك رو كه خوندم نظرم عوض شد...... به نظرتون بهتر نيست ايرانسل بندازم روش ؟ لااقل اكثر جاها اينترنتش كار ميكنه...

13. این کاربر از jamshidjap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام من قصد داشتم براي آيپد يه رايتل بخرم ، اما اين تاپيك رو كه خوندم نظرم عوض شد...... به نظرتون بهتر نيست ايرانسل بندازم روش ؟ لااقل اكثر جاها اينترنتش كار ميكنه...
    ایرانسل خیلی بهتر از این هستش !!! چه فرقی داره ایرانسل هم سرعتش 20-45 هستش این رایتل هم سرعتش 30 ×× در عوض تفاوت قیمت از زمین تا آسمون ×× شک نکن که ایرانسل خیلی بهتره !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •