دقیقا همینطوره ..... برد پرگل ایران برابر لبنان+ برد کره برابر ازبک + تساوی ایران و کره تو سئول === صعود مستقیم ایران با تفاضل ....!!![]()
دقیقا همینطوره ..... برد پرگل ایران برابر لبنان+ برد کره برابر ازبک + تساوی ایران و کره تو سئول === صعود مستقیم ایران با تفاضل ....!!![]()
کره نشون داده این مسائل حالیش نیست !![]()
دوره قبلم صعودش پیش از بازی آخر با ایران به جام جهانی قطعی شده بود ولی دیدیم که اصلآ بازی رو دست کم نگرفتن و حسابی جون کندن تا ما صعود نکنیم
پس چه خوب که بازی امروزش رو نبرد . البته میباخت دیگه نور علی نور بود ولی به همینم راضیم من ...![]()
در بدترین حالت ایران باید هر 2بازی رو ببره؟
چرا هیشکی ننوشته بازی چند چند شد؟![]()
1-0 ایران![]()
دم قوچان نژاد گرم. 1 هیچ به نفع ایرانبازی بعد کی هست؟ تو تهرانه؟
من نمیدونستم بازی رودررو حساب میشه ..
اما شما هم اینو در نظر بگیر که در شرایطی که امشب کره میباخت تو بازی آخر مارو لول میکرد و ایران تیمی نیست که بشه بهش اطمینان کرد و مطمئن باش نمیتونه خیلی جلوی حملات کره دووم بیاره .. بهترین حالت برد امشب کره بود نه باختش ..
اتفاقا کره چنین تیمی نیست ... دوره قبل هم ثابت شد که با وجود صعود قطعیش نه از ترکیب جوان(تیم دوم + بدون لژیونر ها) استفاده کرد و نه ذره ای شل گرفت اونم جلوی ایران که به نوعی حریف سنتی هست و الانم که بازی رفت ددمنشانه و شانسی بردیمش میخواد انتقام بگیره!
حرف من این بود در هر صورت ما باید جلوی یک کره با انگیره و قدرتمند (با همه توان برای برد میاد صرف نظر از وضعیتش تو جدول)بازی کنیم و تساوی بگیریم منتها اگه امشب کره این 1 امتیاز رو هم نمیگرفت شانس ما برای صعود مستقیم حتی به عنوان تیم اول خیلی بیشتر میشد!
دوباره باید ماشین حساب و چرتکه دستمون بگیریم واقعا امتیازهای مفت مقابل ازبکستان و لبنان رو اگه از دست نمیدادیم شاید الان صعودمون قطعی شده بود ...
بازی بعدی سه شنبه 21 خرداد با لبنان - تهران
و بازی آخر سه شنبه 28 خرداد با کره - سئول
پ.ن : امیدوارم بعد از آخرین بازی آهنگ محسن چاووشی ( لعنت به این سه شنبه ها ) واسمون تداعی نشه !
اولیش که به خیر گذشت !![]()
بدترین نتیجه برای ایران مساویه چون اون وقت کره تو سیول باید حتما ایران رو ببره اینجوری ازبک و کره مستقیم میرن ایران میره پلی اف..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)