سلام دوستان
من يك ورژن دانلود كردم، كار كرد، اما متاسفانه زبانش آلماني و فرانسه هست فقط.
امكانش هست با دانلود فايلي انگليسي رو هم اضافه كنم؟
سلام دوستان
من يك ورژن دانلود كردم، كار كرد، اما متاسفانه زبانش آلماني و فرانسه هست فقط.
امكانش هست با دانلود فايلي انگليسي رو هم اضافه كنم؟
از دوستان کسی نیست سوال منو جواب بده؟!!!![]()
من الان DLC کونامی رو دانلود کردم. وقتی رفتم توی بازی یه پیغام اومد که data pack جدیدی اومده اون رو دانلود کنم یا نه که زدم دانلود بشه. یه ربعی طول کشید تا دانلود شد. 13 کفش جدید اضافه شده. دروازبانها تا حدودی بهتر شدن. توپ گیری آسونتر شده دیگه مثه قبل نیست که محمد نصرتی هم بیاد پویول و پیکه رو دریبل بزنه و تو نتونی توپ رو ازش بگیری. درکل بازی روونر و بهتر شده
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
من که با صفحه کلید بازی می کنم کلید C رو میزنم. با دسته پدال سمت راست پایینیش یا همون R2
![]()
آشیل اگه می خوای پچ رو پاک کنی برو تو محل نصب بازی kitserver رو پاک کن . از مای داکیومنت هم konami رو پاک کن . ولی لباسا و آرم تیم ها برمیگرده به حالت اول که درست نبودند . وایسا پچ pesedit بیاد[/QUOTE]
هم پوشه کیت سرور و هم کل فایلای مربوط به پی اس ادیت رو پاک کردم...پوشه کنامی رو هم پاک کردم...دوباره آپدیت کردم باز تا 99 رفت و ارور داد....
من هیچ کدوم ازین کارها رو نکردم اما به راحتی پچ نصب شد و اخطاری نداد. اگه کیت سرور رو قبلا نصب کردید و آرم باشگاهها و لباساشون درست شده یه کم حال گیری داره چون آرمهای باشگاها قاطی میشه (فقط لیگ انگلیس) اما لباسا بهم نمیریزه
اینم از لینک dsl دوستان خوش باشیدکاملا تست شده
http://www.uploadbaz.com/8swvl01ckx7x/DLC_11th_oct.rar
تشکر یادتون نره
Copy dt0f.img to C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download
Last edited by SANBOR; 11-10-2011 at 16:29.
لطفا جواب منم بدید
ببخشید این dlc رسمی konami است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با پچها سازگاری داره یا باید فقط یکیو ریخت؟
اشتباه ننوشتی ؟ تو پوشه دانلود ؟ همچین پوشه ای که نداریم که اونجا....فایلای با پسوند img رو که باید بریزیم تو پوشه img بازی...یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)