اگه شوخی نمیکنی آره !![]()
اگه شوخی نمیکنی آره !![]()
اگه اشتباه نکنم توی بازی خداحافظی پیوس،بهزاد غلامپور دروازه بان استقلال بود.
یه خطا نزدیکای محوطه جریمه استقلال انجام شد و پیوس خودش ایستاد پشت توپ.از اونطرف هم قرار بود که بعد از ضربه خطا تعویض بشه(یادم نیست اما انگار با کیا تعویض شد).
دعا دعا میکردم توپ گل بشه و پیوس با گل خداحافظی کنه اما غلامپور توپ رو دفع کرد.
۱۴ سال از اون موقع گذشته و دیگه مثل پیوس توی خط حمله ندیدم.
نه آخه تا حالا اسمشو نشنیده بودم! بازیکن مخفی باید بوده باشه ...
منم مثل دوستمون شک دارم که دارید شوخی میکنید یا جدی میگید ، ولی باور اینکه کسی به انجمن ورزش سر بزنه و زننده ی "گل قرن" رو نشناسه برای من یکی ثقیله /نه آخه تا حالا اسمشو نشنیده بودم! بازیکن مخفی باید بوده باشه ...![]()
آخه تاپیک خیلی جدی بود ... گفتم دور هم بخندیم
![]()
خبرگزاری فارس: عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: از تمرینات دنیزلی لذت بردم و در نیم فصل دوم میتوانیم با او نتیجه بگیریم. به گزارش خبرگزاری فارس علی پروین در حاشیه بازی دوستانه امروز پرسپولیس و آرمین قزوین گفت: دنیزلی که به پرسپولیس آمده کارش را بلد است و انشاءالله بتواند گوشهای از کار را بگیرد تا به پرسپولیس کمک کند. او با فوتبال ایران آشنا است و من خوشحال شدم که به این تیم پیوست. خوشبختانه دنیزلی از روزی که به تمرینات ما آمده پرسپولیس سروسامان گرفته است. از تمرینات او لذت بردم و در نیم فصل دوم میتوانیم با دنیزلی نتیجه بگیریم چون کارش را بلد است. وی افزود: دلیل اینکه برخی حواشی برای استیلی به وجود آمده درگیری مدیریت وقت با دایی بود که اجازه نداد پرسپولیس یارگیری خوبی انجام دهد و خودتان دیدید چطور و به چه شکلی چه اتفاقاتی افتاد. پروین اظهار داشت: هواداران صبوری کردند اما الان باید بیشتر صبور باشند. دنیزلی آمده و باید نفرات را بیشتر بشناسد چون سابقه حضور در ایران را داشته قطعا نیم فصل دوم میتوانیم به نتایج خوب برسیم.
Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:20.
بزودی نیم فصل دوم شروع میشه و برعکس نیم فصل کابوس وار اول یکی از بهترین استراحتهای میان فصلمون رو داشتیم که دلایل زیادی داره
- دنیزلی بالاخره به پرسپولیس برگشت و این یکی از زیباترین اتفاقات چند سال اخیر فوتبال ایران بود و البته در سیستم مدیریت فوتبال ما جزء نادرترین تصمیماتی بود که بر اساس خواسته قلبی مردم شکل گرفت و پیش رفت
و زیبایی این مسئله دقیقا به همین خاطر بود
- برعکس چیزی که گفته میشد دنیزلی با گذشته فرق چندانی نکرده و چیزی که تا حالا من از حواشی و اخبار دیدم خوندم و شنیدم اینه که پیرتر شدن دنیزلی از جذبه و شخصیتش چیزی کم نکرده و علاوه بر اون ما حالا دنیزلیه باتجربه تری رو در تیممون میبینیم کسی که در این فاصله اولدترافورد رو هم فتح کرده
- دنیزلی گربه های زیادی رو دم حجله کشت که حالا واردش نمیشیم اما سربسته میشه اینجوری گفت که مثلا نوری دیگه مثل نیم فصل اول در زمین راه نمیره
تمرین پشت درهای بسته آرامش گمشده پرسپولیس رو تا حدود زیادی به تیم بر میگردونه و به تیم فرصت میده بیشتر با خودش خلوت کنه
- مهدوی کیا بعد از سالها به تیمش برگشت شاید خیلیها از جمله خودم معتقد باشن که سن بالای مهدی اجازه نده تا بازیهای خوبی برای تیم انجام بده اما نمیشه از تجربه و شخصیتی که مهدی با خودش به تیم میاره به سادگی عبور کرد
چیزی که بعد از کریم باقری جاش حتی با وجود کریمی در پرسپولیس کمی خالی بود
مهدی برای خداحافظی با پرسپولیس به تیم اومده و به قولی برای این کار به آب و آتش زد و این برای من به عنوان یه طرفدار واقعا ارزشمنده که بازیکنی با این سابقه ، اخلاق و شخصیت برای برگشتن و خداحافظی در تیم محبوبش از خیلی چیزها عبور کنه و در این بین باید از دنیزلی ممنون باشیم که خیلی زود این موضوع رو متوجه شد و نظرش رو تغییر داد
- یه مهاجم خارجی گرفتیم که نیاز شدیدی بهش داشتیم و آمار خوبی هم داره هر چند تا حالا به ایران نیومده اما امیدوارم به زودی به تیم اضافه بشه و بتونه ضعف مشهود نیم فصل نخست رو برطرف کنه
- رفتن حقیقی به سرزمین دروازبانها برای فوتبال و دروازبانی ایران خوبه علاوه بر اون فکر میکنم این مسئله آرامش رو به دروازه پرسپولیس هم برگردونه
خرید یه دروازبان جوان ولی میدون دیده مثل همین دروازبان یاسوج در کنار معمارزاده میتونه ترکیب بهتری باشه نسبت به حقیقی و معمارزاده
- اگر پولادی و یک مدافع میانی هم به تیم اضافه بشن میشه به ساختار دفاعی تیم در نیم فصل دوم امیدوار بود
هر چند به نظر تیم هنوز به یه هافبک طراح مثل جانواریو یا نویدکیا نیاز داره
به نظر من تماشاگری که اینقدر خودش رو مشتاق اومدن دنیزلی نشون داد باید در نیم فصل دوم از تیم حمایت کنه و بدون اینکه توقعش رو از تیم بیجهت بالا ببره تیمش رو نشویق کنه
من به عنوان یه طرفدار اینها رو از دنیزلی میخوام
1- اومدن به جمع چهار تیم بالای جدول که با وجود بهترین استقلال تاریخ (البته صرفا از نظر مهره و بازیکن) یکی از بهترین تیمهای تاریخ تراکتور و صبا و نفت و مشخصا آماده تر شدن دو تیم اصفهانی در نیم فصل دوم فکر نمیکنم برای این تیم بسیار بد و ناهمگون بسته شده نتیجه بدی باشه (البته اگر سوم بشیم که چه بهتر)
2- بازگردوندن شخصیت و اعتماد به نفس به بزرگترین جامعه ورزشی کشور با بازیهای خوب و مثلا بردن استقلال یا ارائه بازی خوب در برابر تیمهای بالانشین لیگ
3- بالا رفتن از گروه خودمون در آسیا هر چند گروه بسیار سختی داریم و تیممون هم ناهماهنگیها و خلاء های زیادی در ترکیبش به خاطر بد بسته شدن داره
این سه چیز رو اگر دنیزلی به ما بده فکر میکنم باید باهاش مثل یک قهرمان رفتار کنیم
____ اتفاق بسیار خوبی که در زمان رویانیان افتاد این بود که دنیزلی رو برای فصل بعد هم داریم و این بهترین نکته ی بازگشت دنیزلیه و بهترین اتفاقیه که برای پرسپولیس در فصل بعد افتاده و اون موقع دنیزلی میتونه به دلخواه خودش تیم رو ببنده و شاید با یه خونه تکونیه اساسی در پرسپولیس تیمی رو ببنده که تا چند سال بتونه پرسپولیس رو در اوج نگه داره
ژنرال مهران دستت درد نکنه
سروش جان این سوال خوراک پ ن پ بود ها
ای کاش یه پ ن پ خوب در جواب میگفتی تا ژنرال هم به هدفش که خندیدن بود برسه
در مورد دايي گفتم كه يكي از مقصرين بوده نه مقصر اصلي من هوادار هم مقصر بودم همه هوادارها استيلي كاشاني و دايي و غيره
در مورد فرشاد پيوس بايد بگم با اينكه سنم كم بود ولي خوب اون بازي رو بياد دارم كه اون ضربه كاشته رو زد كه غلامپور گرفت و بهد هم در ميان استقبال تماشگران خداحافظيي كرد
كه بازي بود سه صفر برديم و و فكر كنم رفت رو هم يك هيچ برديم
هنوزم كه هنوزه به ياد دوران استانكو پروين زنده ام چه دوراني بود
مهدی مهدوی کیا در روز بیستم تیرماه 1376 برای اولین بار با پیراهن شماره 17 پرسپولیس به میدان رفت و برابر استقلال موفق به گلزنی شد.
در این بازی فرشاد پیوس کاپیتان با سابقه پرسپولیس از دنیای فوتبال خداحافظی کرد و پیراهن شماره 17 خود را به تن مهدی مهدوی کیا جوان اول پرسپولیس کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب گلی هم زد کیا.دفاع استقلال نصف زمین رو دنبالش دوید ولی نتونست کاری بکنه.آی بدو آی بدو به این میگن.
تیم انگاری اگه خدا بخواد داره با آرامش تمرین و خودش رو برای نیم فصل آماده میکنه.چیزی هم که به گوش میرسه جدیت بازیکنها و خود دنیزلی هست که دوست عزیزمون گرافيكار(شرمنده اسمتون رو نمیدونستم) هم بهش اشاره کردن.
اما متاسفانه دوباره یه عامل حاشیه ساز که از قضا جز پرسپولیسیهای قدیمی هم حساب میشه شده عامل حاشیه برای تیم.
حتما همه میدونن دارم در مورد مایلی کهن حرف میزنم.
نمیدونم مصاحبه چند روز پیش و بیانیه جدیدش رو خوندین یا نه.رویانیان رو با لقب مرد هزاران چهره و زارع رو با لقب آقای دوربینی نامیده.البته لقب مرد هزار چهره قبلا به رویانیان داده شده بود که اگه اشتباه نکنم بدلیل شغلهایی که داره بود(اگه اشتباه دوستان تصحیح کنن).
پریدنش به دایی هم که کار همیشگیش هست.که دایی رو آقای پول پرستی و آقای خاله نامیده.
فعلا که انگار قراره باشگاه ازش شکایت کنه.رویانیان هم احتمالا یه شکایت فردی ازش میکنه و دایی هم همین قصد رو داره.متاسفانه کسی که از بدنه خود باشگاه محسوب میشه تیشه برداشته تا آرامش این روزها رو خرد کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)