تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 456 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض گواردیولا: سسک شروع خیلی خوبی داشت

مربی بارسلونا بعد از برد 0-5 تیمش مقابل ناپولی به تمجید از بازی شاگردانش پرداخت

سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا بعد از برد 0-5 شاگردانش در جام خوان گامپر به خبرنگاران گفت که تیمش اکنون بیش از پیش آماده انجام بازی سوپرکاپ اروپا مقابل پورتو است
    مربی جوان بارسا در این رابطه اعلام کرد که نمی توان این پیروزی را معادل آمادگی فیزیکی بازیکنانش دانست و البته به این نکته اشاره کرد که با انجام سه یا چهار جلسه تمرینی دیگر، تیمش آماده می شود تا با شرایط بهتری گام به سوپرکاپ اروپا بگذارد.
    گواردیولا در مورد دیدار مقابل ناپولی هم گفت:« این سبک بازیها برای تست کردن برخی مسائل به کار می آید. مثل جایگاه سسک که به عنوان یک بازیکن شماره 9 کاذب بازی می کرد. ما می خواستیم سسک را در این جایگاه تست کنیم.وسسک دراین بازی یک گل زد که این خیلی خوب بود.»
    مربی بارسا با تحلیل شیوه بازی شاگردانش دراین مسابقه گفت:« در خطوط کلی بازی خوب و کاملی را ارائه دادیم و نباید فراموش کنیم که ناپولی تیم سوم لیگ ایتالیاست و آنها با شایستکی شخصی شان به لیگ قهرمانان اروپا راه یافتند وتیم قدرتمندی را هم ارائه کردند.»
    مربی بارسا در ادامه به تمجید از سیدو کیتا که بهترین بازیکن میدان بود پرداخت و گفت:« کیتا در طول اردوی پیش فصل، بازیکنی حیاتی برای ما بود.»
    پپ در بخش پایانی به این نکته اشاره کرد که سانچس که به دلیل مصدومیت و گرفتگی عضلانی شانس حضور در این دیدار را از دست داد، در سوپرکاپ اروپا که روز جمعه مقابل پورتو برگزار می شود حاضر خواهد بود

2. 15 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض سسک : هم تیمی هایم کار را برای من آسان کردند

کاپیتان سابق آرسنال برای اولین بار بعد از انتقال تابستانی اش به بارسا برای این تیم گلزنی کرد

سایت گل –سسک فابرگاس ستاره باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که هم تیمی هایش کار را برای او آسان کرده اند. او که اخیرا از آرسنال به بارسا پیوسته در دیدار تیمش مقابل ناپوی که با برد 0-5 کاتالونیایی ها مقابل این تیم درجام خوان گامپر همراه بود گلزنی کرد
    سسک ، سیدو کیتا، پدرو و مسی ( دوگل) ،گلهای بارسلونا را به ثمر رساندند.
    در پایان این دیدار فابرگاس در صحبتهایی اعلام کرد که باید به ارزش کار هم تیمی هایش که به او کمک کردند تا هرچه بهتر در ترکیب بارسا جابیفتد اشاره کرد و گفت:« تمام هم تیمی هایم کار را برای من آسان کردند. در آرسنال کمتر با آزادی بازی می کردم ولی اینجا اوضاع منسجم و برنامه ریزی شده تر است و من باید با این شرایط عادت کنم.»
    سسک ادامه داد:« من در مقایسه با آرسنال در پست متفاوتی بازی می کنم ولی این هم تجربه جدیدی است و اوضاع برای من بهتر خواهد بود.»
    سسک که در این دیدار اولین گلش را برای بارسا به ثمر رساند ادامه داد:« خیلی خوشحالم که توانستم اولین گلم را با پیراهن بارسا به ثمر برسانم. این تجربه فوق العاده ای است و امیدوارم که از این روزها نهایت لذت را ببرم.»
    بارسلونا روز جمعه در موناکو در دیدار سوپرکاپ اروپا مقابل پورتو، قهرمان لیگ اروپا قرار خواهد گرفت

4. 14 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض گزارش روز: تیتو ویلانووا، قهرمان جدید نوکمپ

هوادارانی که دوشنبه شب برای تماشای دیدار دو تیم بارسا و ناپولی به نوکمپ رفته بودند ،از تیتو کمک مربی تیمشان به شدت حمایت کردند

سایت گل- «تیتو، تیتو، تیتو» این صدایی بود که در جریان دیدار دوشنبه شب دو تیم بارسلونا و ناپولی بیش از هر نام دیگری به گوش می رسید. تیتو ویلانووایکی از اعضای کادر مربیگری بارسلوناست که در جریان دیدار برگشت دو تیم رئال و بارسا در سوپرکاپ اسپانیا، مورینیو به ناگاه انگشتش را در چشم او فرو برد

طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، در جریان دیدار دوشنبه شب جام خوان گامپر،پیش از آغاز دیدار دو تیم بارسا و ناپولی، مراسم معارفه رسمی بازیکنان و اعضای کادر فنی بارسلونا انجام شد. کسانی که بیش از سایرین مورد تشویق هواداران قرار گرفتند، مسی، سسک و گواردیولا بودند که به محض اعلام نامشان توسط بلند گوی ورزشگاه، هواداران به شدت آنها را مورد تشویق قرار دادند ولی با قرائت نام تیتو، این تشویقها دوچندان شد و هواداران بارسا بدین ترتیب حمایتشان را از کمک مربی تیمشان اعلام کردند

6. 12 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض سوبی ساره تا: آفلای فروشی نیست

روز گذشته رسانه های ایتالیایی اعلام کردند یوونتوسی ها پیشنهادی 8 میلیون یورویی برای خرید این بازیکن ارائه داده اند

سایت گل- آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا، اعلام کرد که این باشگاه قصد ندارد ابراهیم آفلای را بفروشد و قصد دارند این ستاره هلندی را در نوکمپ نگه دارند.
    بعد از حضور الکسیس سانچس و سسک فابرگاس در نوکمپ، شایعاتی در مورد جدایی آفلای منتشر شد و روز گذشته رسانه های ایتالیایی اعلام کردند یوونتوسی ها پیشنهادی 8 میلیون یورویی برای خرید این بازیکن ارائه داده اند.
    با این وجود، سوبی ساره تا از ارائه چنین پیشنهادی ابراز بی اطلاعی کرد و تاکید کرد که این بازیکن در بارسا خواهد ماند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" آفلای در بارسا خواهد ماند. من چیزی در مورد علاقه مندی سایر باشگاه ها نمی دانم."
    آفلای در ژانویه گذشته از آیندهوون به بارسا پیوست و در این مدت با این تیم قهرمان چمپونزلیگ، لالیگا و سوپرکاپ اسپانیا شد.

8. 12 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض برلوسکونی: 50 درصد موفقیت های بارسا به دلیل خوش شانسی است

آبی و اناری ها در رقابت های فصل قبل قهرمان لالیگا و چمپیونزلیگ شدند و فصل جدید را نیز با پیروزی 5-4 مقابل رئال در سوپرکاپ آغاز کردند

سایت گل- سیلویو برلوسکونی، رئیس باشگاه میلان و نخست وزیر ایتالیا، معتقد است اگرچه بارسا بهترین باشگاه دنیاست، اما بخشی از موفقیت این تیم به دلیل خوش شانسی است.
    آبی و اناری ها در رقابت های فصل قبل قهرمان لالیگا و چمپیونزلیگ شدند و فصل جدید را نیز با پیروزی 5-4 مقابل رئال در سوپرکاپ آغاز کردند.
    او در گفتگو با گازتا دلو اسپورت گفت:" بارسا؟ از نظر من آنها بهترین تیم اروپا هستند. با این وجود، تنها 50 درصد موفقیت آنها به دلیل کلاس، مهارت و تاکتیک های آنهاست. نیم دیگر به دلیل شانس خوبی است که از آن برخوردارند."
    برلوسکونی سپس در مورد خط حمله میلان صحبت کرد و گفت که زلاتان، پاتو و کاسانو باید با هم در ترکیب اصلی قرار بگیرند.
    " خط حمله ما؟ به نظر من ما باید با ایبرا و پاتو بازی کنیم وکاسانو پشت سر آنها قرار بگیرد."

10. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض ساندرو روسل: در صورت ادامه این شرایط، بارسایی ها و رئالی ها یکدیگر را می کشند

در یک سال گذشته اختلاف و دشمنی دو باشگاه به اوج رسیده است که آخرین نمونه آن، در دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا بود.

سایت گل- ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا، اعلام کرد اگر تنش بین دو باشگاه رئال و بارسا به همین ترتیب ادامه پیدا کند، می تواند آسیبی جدی به هر دو طرف وارد کند.
    در یک سال گذشته اختلاف و دشمنی دو باشگاه به اوج رسیده است که آخرین نمونه آن، در دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا بود.
    اما روسل معتقد است این شرایط نباید ادامه پیدا کند:" ما باید با یکدیگر این تنش را کاهش دهیم. اگر این شرایط تغییر نکند، ممکن است یکدیگر را در خیابان بکشیم. تصاویر گویای همه چیز است. این آنها هستند که با ما مشکل دارند، نه ما. تصاویر همه چیز را نشان می دهند و مقامات باید تصمیم بگیرند که چطور واکنش نشان دهند."
    روسل همچنین اعلام کرد که این باشگاه به دنبال محروم کردن ژوزه مورینیو به دلیل حرکتی که در قبال تیتو ویلانووا انجام داد، نیست:" ویلانووا یکی از آنهایی است که دوست ندارد مشکل بیشتری ایجاد شود."
    دیدار بعدی دو تیم در اواسط دسامبر در سانتیاگو بربنابئو برگزار می شود.

12. 12 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

برلوسکونی: 50 درصد موفقیت های بارسا به دلیل خوش شانسی است
    یه کلام هم از مادر عروس....
    ایشون توی ایتالیا مشغول حرم سرای خودشون باشن خیلی بهتره
    __________________________________________________ ___

بازی دیشب یه حسنی که داشت (به غیر از گلزنی فابرگاس) این بود که تقریبا تموم بازیکنان آکادمی بازی کردن.
    امیدوارم هر چه زودتر الکسیس هم به تیم برگرده.

اگر سوپرکاپ اروپا رو هم ببریم تقریبا کمتر از یک هفته 3 تا جام بردیم
    +

امیدوارم آفلای هم جایی نره . بازیکن به شدت آینده داری هست.

پول هم نداریم که مدافع بخریم ...

14. 10 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان توی این لینک می تونید به ترتیب برترین نقل و انتقالات این فصل رو ببینید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته به نظرم در حق چند تا بازیکن به شدت نامردی شده.علی الخصوص مانوئل نویر.
    اگر من بخوام سه انتقال برتر رو بنویسم :

1-فابرگاس
    2 - مانوئل نویر
    3- الکسیس

البته باید منتظر بمب میلان و مقصد نصری هم باشیم.

16. 11 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض پزشک پویول: او تا سه هفته دیگر به میادین برمی گردد

این مدافع 33 ساله در ماه ژوئن تحت عمل جراحی قرار گرفت و در حال حاضر دوران نقاهت را سپری می کند.

سایت گل- کارلس پویول، کاپیتان مصدوم بارسا که مدتی پیش زانوی مصدومش را به تیغ جراحی سپرد، می تواند از سه هفته دیگر برای تیمش به میدان برود.
    این مدافع 33 ساله در ماه ژوئن تحت عمل جراحی قرار گرفت و در حال حاضر دوران نقاهت را سپری می کند.
    او به همین دلیل در دو دیدار تیمش مقابل رئال در سوپرکاپ اسپانیا را از دست داد اما دکتر رامون کوگات که این عمل جراحی را روی پای یوپول انجام داد معتقد است او به زودی به میادین بازخواهد گشت.
    او در گفتگو با اسپورتس کوپه گفت:" پویول تا سه هفته دیگر می تواند بازی کند. من انتظار دارم او از نیمه سپتامبر به میادین برگردد. او خیلی زود فرم خوبش را پیدا می کند.
    این جراحی هیچ عوارض بلند مدتی نخواهد داشت. پویول می تواند بعد از این عمل، تا دو- سه فصل دیگر بازی کند."

18. 14 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برلوسکونی: 50 درصد موفقیت های بارسا به دلیل خوش شانسی است
    البته موفقیتای تو به دلیل استعدادته بی شک

20. 12 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •