گلدبرگ واقعا استار توپ و خیلی قدرتی بود و یادتون هست که تو آنفورگیون 2002 چه بلایی سر دی گیم آورد
واقعا حیف بود که کمپانی استار به این خوبی از دست بده
گلدبرگ یک بار میخواست با تیکر مبارزه کنه که وقتی آهنگ تیکر شنید فرار کرد
گلدبرگ واقعا استار توپ و خیلی قدرتی بود و یادتون هست که تو آنفورگیون 2002 چه بلایی سر دی گیم آورد
واقعا حیف بود که کمپانی استار به این خوبی از دست بده
گلدبرگ یک بار میخواست با تیکر مبارزه کنه که وقتی آهنگ تیکر شنید فرار کرد
این کین که همون کینه ولی تو wwf همه ازش میترسیدن و ابهت داشت ولی تو wwe دیگه نه
در رابطه با استوری کین هم که 779 ( اسمت بگو راحت صدات کنیم) اشاره کرد و کلا اتوری کین و تیکر خیلی باحال بود و زمانی هم که تیکر هیل شد و شیطان پرست شد خیلی شخصیت باحالی داشت
ولی در کل به نظرم تو این چند ساله میتونستن به کین بیشتر بها بدن
کی به ری فش داد من خودم عاشق ری و حرکاتش هستم و ری دیگه الان کاملا جای ادی گررو و حرکات قشنگش پر کرده
ولی قبول کن استوری کین و ری مسخره بود و کین تابلو خودش مینداخت و کتک می خورد
به نظرم ری نباید با گنده ها درگیر کنن و و بیشتر باید با هم قد و غواره های خودش مسابقه بده البته اگه با یک هیولا مثل همین کین یا خالی که جدیدا فیس شده تیم بشه خیلی جالب میشه مثل زمانی که با باتیستا تیم بود
بعیده دیگه تیکر امسال cell داشته باشه و احتمالا استوری جدیدی براش در نظر میگیرن و دیگه استوریش با بیگ شو هم داره خسته کننده میشه
خوب در مورد اسمم بگم که اسمم شایانه.
ری هم سوپر استار فوق العاده ای که میتونه بزرگا رو بزنه و آخه مگه هم قد ری هم کسی هست؟
نکنه هورانسوگال رو میگی : دی
در مورد استوری شونم تا حدودی آره ولی خوب ری هم خوب میزنه مگه یادت نیست تو رویال رامبل امسال نزدیک بود ادج رو ببره که مثل همیشه شد.
در مورد آندرتیکرم منم خودم همین نظر رو دارم ولی من اینو یک جایی خوندم از خودم که در نیاورده ام.
آره گلدبرگم سوپراستار فوقالعاده ای بود وتوی زمان خودش خیلی قوی بود ولی حیف که از wwe رفت حتی hall of fame هم نشد و رفت مثل اینکه به یک لیگ دیگه رفت و بعدشم دیگه بازنشسته شد.
ولی خیلی قدرت داشت ولی از تیکر و کین میترسید یادش بخیر من کلا 4 تا بازی بیشتر از گلدبرگ ندیدم
کلا کشتی کج کار خوبی بود و در مورد مسابقه اش با تیکر فکر نکنم بازی کرد چون من بیشتر مسابقه های تیکر رو دیدم از زمانی که با کین بود و آهنگش هنوز تغییر نکرده بود یادمه بازیهاش رو خیلی قشنگ انجام می داد و معمولا هم با یک بولیز پاره میومد
در کل گلدبرگ یک بار بیشتر کمربند مهم نگرفت که اونم سال 2003 با شکست تریپل اچ بود که مسابقه ی خیلی قشنگی هم بود افتخارات گلدبرگ هم اینجا براتون گزاشتم البته اون توی رویال رامبلی برنده نشده و در حد کشتی کج کارای فوق محبوب نبود مثل برت هارت و آندرتیکر اینم افتخارات گلدبرگ:
World Heavy Weight : در سال 2003 باشکست تریپل اچ
United State Champion: در سال های 98 و 99 او 2 بار قهرمان یونایتد استید چمپین شد.
کلا افتخاراتش در حد یک سوپر استار قوی نیست ولی خوب کار میکرد.
Last edited by 779; 01-12-2008 at 21:13.
گلدبرگ
میتونست به یکی از ابرقدرت ها تبدیل بشه ولی نخئاست و کمپانی هم روش سرمایه گذاری نکرد
و به قول یحیی اسپیر که میزد وحشتناک بود و اون سال هم د گیم ترکوند
براک هم خیلی خوب بود و حیف شد رفت ولی خب الان قهرمان ufc هست و اونجا داره عالی کار می کنه
اقا دستتون درد نکنه عجب تاپیک پر باری شده!!!
راستی تیکر شیطان پرست هست؟بی خود نبود بهش بلک متالر میگفتم پس
اما این کین صورتشو جراحی کرد این با عقل جور در میاد ولی این هیکلشو چی میگین خیلی کوچکتر از اون کین شده بود وجدا اون کین شبیه شخصیت صورت چرمی تو فیلم کشتار با اره برقی در تگزاس بود ولی این!!
راستی این صحبتهای کین و تیکر در مورد شیطان پرستی تو Youtube هست؟اگه هست لینکش را میدید بی زحمت
اما یک مسئله هم هست این مسابقه های Hell in A Cell مسابقه قدیمیاش انصافا خوبار بودند میزدند همیدگر را میکشتن اما به نظرم میاد الان دارن یکم مراعات میکنن نظرتون چی هست؟
کلا کمپانی به گلدبرگ زیاد بها نداد و فکر کن علت ترک wwe هم همین بود
الانم برگرده که عالیه کشتی کج سن و سال نداره که نومونش ریک که تا هین چند وقت پیش داشت کشتی می گرفت و ضمنا بعید میدونم سن گلدبرگ از تیکر و شان بیشتر باشه
نمیدونم ولی به نظرم این کین همون کینه راستی کین 2بار از تیکر تامبستون خورد و پین نشد و تو این زمینه رکورد داره
تیکر 2سال شخصیتش هیل شد و تو اون زمان شیطان پرست شد ولی دوباره شخصیش عوض شد
در رابطه با hell i a cell موافقم کلا قدیما خون بیشتر بودکه هیچ هم دیگه دار میزدن ( تیکر بیگ باس من دار زد ) هم دیگه از روی قفس پرت می کردن پایین و کلا cell ها اون موقع خونریزی بیشتری داشت
البته بعضی از این خونا الکیه مثلا مسابقه شان و جریکو من انقدر جریکو فش دادم بابت چشم شان ولی بعدش یک فیلم دیدم که داور کیسه خون میده به جریکو و اون همه خون همش الکی بود و همش استوری بود که آخرش منجر به قهرمانی شان شد
گلدبرگ کشتی گیر خوبی بود ولی بیشتر وقتها میخورد مخصوصا از آندرتیکر و استون کلد.
ای کاش بشه استون کلد برگرده و بازنشسته نشه
در مورد hell in a cell هم که این تابستان اصلا ادج خونی نشد
در مورد این هم بگم که مسابقات cell استوری های wwe رو رو میکنه چون توی مسابقات معمولی فینیشر که میخورن پین میشن اما توی cell فینیشر تازه بازی رو دست گرم میکنه
خوب تیکر که الان دینش شیطان پرستیه و در این مورد هیچ شکی نیست یعنی که اون واقا شیطان پرست
آره اون زمان کین یک هیکل توپ و قد بلندی داشت و موهاشم بلند بود ولی الان تمام هیکلش به شیکمش رفته
توی یوتاب چیزی پیدا نکردم ولی بازم میگردم.
و اما در مورد مسئله ی cell:
در قدیم مسابقات cell از روی سقف زندان شروع میشد! البته در یک جایی خوندم اینجوریه در واقع خودم هر مسابقه ی cell که دیدم اولشو نشون نداد ولی از یک تیکه هاییش دیدم از روی سقف بازی میکردن!
یک مسابقه بود یکی یادم نیست ولی از روی سقف زندان به یارو روی میز پایین زندان اسپیر زد!!!!!!!!!!!!!!!
الان به دلیل مصدومیت چندتا از کشتی گیرها مانند میک فولی و ... مسابقات از تو برگزار میشه و کلا در قدیم مسابقات واقعی بود مثل ufc حالا که البته ufc خیلی مسخره ی همش خوابیدن.
در اون زمان یکی تا 10 سال هم تایل دستش بود مثلا از سال 60 تا 71 تایل دست یک نفر بود!!!!!!!!!!!!
ولی خوب چون که واقعی بود کسی که زور بیشتری داشت بازی ها رو میبرد و بیشتر تایل ها رو قهرمان میشد.
مثلا اگر الان به زور بود تیکر و گریت کالی توی اسمک داون بهترین ها بودن و مارک هنری تو ecw و توی راو هم کین و باتیستا اگه به زور بود اینی معمولا قهرمان بودن.
کلا قدیم باهالتر بود.
راستی عکس نقاب برداشتن کین رو هم دارم ایناهاش:
خیلی جالبه نه کلا کین اون زمان جوون بود و ریش داشت علت لاغر بودنشم همینه.
کین 14 سال از آندرتیکر کوچیک تره.
Last edited by 779; 03-12-2008 at 14:34.
استون کلد میگن بدنش به خاطر مصرف بیش از حد الکل خیلی افت کرده ولی وقعا جاش خالیه
آستین تو سال 200 و 2001 عالی بود و خیلی آماده بود و کلا استوری هاش با راک هم همیشه جذاب بود
cell امسال همه چیز داشت الا خون ولی همون جور که خودت گفتی قدیمی ها cell وحشتناک بود و این همو ویدئو cell ها بگیر ببین خیلی قشنگ و جذاب هست و بعد از 15-0 که الان شده 16-0 به نظرم قشنگ ترین هوم ویدئو کمپانی هست
ولی فولی زود از کمپانی کنار کشید و حیف شد همیشه خونی مالی میشد و تا برانکارد میومد بلند میشد وواقعا استار تکی بود و سلطان hard core بود
راستی شایان نظرت در رابطه با tna چیه؟؟؟؟؟
مال کی رو میگی الان دیگه مصرف الکلشو کم کرده برای شروع استوری هاش تا بتونه توی رسل مانیا بجنگه.
سال های 97 و 98 که قهرمان رویال رامبلم شد خیلی قوی بود ولی جالبه استون کلد توی سال 97 و 98 قهرمان شد 99 و 2000 هم به فینالش رفت ولی قهرمان نشد ولی دوباره 2001 قهرمان شد واقا رکورد زده ها.
از کجا هوم ویدو شو بگیرم من کلا این مسابقات رو از اینترنت نگاه میکنم با صرفه تره چون adsl 1 مگ دارم خیلی حال میده.
اما TNA :
TNA کمپانی پر طرف داری هست ولی ppv هاش زیاد ارزش نداره و کمپانیه اخراجی های wwe ولی خوب سوپراستار های قدیم wwe رو داره که میتونم از برت هارت کرت آنگل و کریس بنوات و کریستین و ... نام ببرم که اینها سوپر استارهای قدیم wwe هستند کلا من زیاد از tna خوشم نمی آد و مسابقه هاش خیلی طولانیه و کشتی کج کاراشم ته مونده های wwe هستن البته من خیلی از کرت آنگل و برت هارت و کریس بنوات خوشم میاد مخصوصا کرت انگل که خیلی باهال مسابقه میده مخصوصا قفلش خیلی باهاله الانم که یک ppv به نام final resolution دارن که ارزش نگاه کردن داره چون که استار هایی که توی wwe بودن رو داره کرت انگل هم هست و petey wiliams و کینگ بوکر خودمون یا همون بوکر تی هم هستن که کلا ppv خوبیه ولی خوب به ppv های wwe اصلا نمی رسه در حد خود خوبه.
میک فولی هم که الان توی tna هست و حتما بهش خوش میگزره. اون خیلی کشتی گیر خوبی بود و همیشه با ریک فلیر درگیری داشت و مسابقات خونی هم زیاد انجام می دید کلا کشتی گیر خوبی بود.
نام رخداد : راء
تاریخ برگزاری : اول دسامبر سال 2008
محل برگزاری : واشنگتن دی سی
عكس های این هفته ی راء (شامل 71 عكس) :: لینک دانلود | حجم: Mb 5.14
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راء این هفته با پخش ویدیویی از قهرمانی جان سینا در سروایور سریس و پیروزی كریس جریكو در راء هفته ی قبل شروع میشه.
جریكو به همراه چند تا از ماموران امنیتی دبلیو دبلیو ای به رینگ میاد و میكروفون رو میگیره و با سینا صحبت میكنه . جریكو در حالی كه به طرف رینگ میومد گفت كه اون ماموران امنیتی رو به این دلیل همراه خودش داره كه با مردم و طرفداران سینا درگیر نشه . جریكو به رینگ میاد و درباره ی طرفداران سینا صحبت میكنه و بعد به سه سال قبل اشاره ای میكنه كه در سامراسلم و راء از جان سینا شكست خورد و علاوه بر ناكامی در كسب عنوان قهرمانی دبلیو دبلیو ای مجبور شد این كمپانی رو به مدت دو سال ترك كنه . كریس جریكو درباره ی پسر خودش صحبت میكنه و میگه در مدتی كه در دبلیو دبلیو ای نبود پسرش راء رو نگاه میكرد و جریكو هم مانع اون نشد و طی همین مدت پسر جریكو به یكی از طرفداران سینا تبدیل شده بود . جریكو میگه كه من پسرم رو از تماشای سروایور سریس منع نكردم و اون رو از تماشای آرماگدون و نابودی سینا هم منع نخواهم كرد . همچنین جریكو در كلام آخر خودش میگه كه پسرش بعد از آرماگدون شاهد قهرمانی پدر خودش و كمربند سنگین وزن به دور كمر او خواهد بود... بعد هم لبخندی میزنه و رینگ رو ترك میكنه .
قرار هست ری میستریو در یك آی سی تورنمت مچ به مصاف میز بره .
ابتدا ری میستریو وارد میشه و طبق روال همیشگیش قصد داره ضمن دست دادن با طرفدارانش به رینگ بیاد ولی بعد از انجام این كار مایك ناكس (سوپراستار جدید راء كه به تازگی از ای سی دبلیو به این برند اومده) بهش حمله میكنه و اونو در قسمت رمپ ورزشگاه میزنه و داور هم سریعا به صحنه میاد و به نایك ناكس دستور ترك رمپ رو میده . ری میستریو در حالی كه روی زمین افتاده بازوی خودش رو گرفته و احساس درد میكنه .
بعد از یك كامرشال در بك استیج تاد گریشام به سراغ استفانی میره و درباره ی وضعیت ری میستریو از او سوال میكنه . در حالی كه استفانی در حال پاسخگویی بود لیلا (كه این چند هفته همراه ریگل هست) میاد و به استفانی میگه كه ری میستریو باید از دور تورنمت خارج بشه . استفانی هم قبول میكنه و صحنه رو ترك میكنه .
مسابقه ی اول :: قهرمانان تگ تیم جهان سی ام پانك و كوفی كینگستن در برابر كودی رودز و مانو
این مسابقه بر سر قهرمانی تگ تیم جهان نیست . ابتدا قهرمانان تگ تیم جهان سی ام پانك و كوفی كینگستن وارد میشن . پشت سر اونها كودی و مانو وارد میشن و بازو رو سریع آغاز میكنند . در همون ابتدای كار كودی از فرصت استفاده میكنه و به كینگستن حمله میكنه و اونو به گوشه ی رینگ میفرسته و جاشو به مانو میده . مانو با شونه ضربه ای به كوفی وارد میكنه ولی كوفی اونو وسط رینگ میندازه و میره بالای سه گوش رینگ و میپره روش اما كودی دخالت میكنه . بعد از كامرشال برمیگردیم . پانك به همراه كودی در رینگ هست و مانو وارد میشه و به همراه كودی یك دابل تیم بر روی پانك اجرا میكنند . مانو با پانك درگیر میشه و كودی رو وارد میكنه و باز هم دابل تیم میزنن . كودی پانك رو لاك میكنه ولی پانك خودش رو آزاد میكنه و سعی داره كوفی رو وارد بازی كنه اما كودی اون رو میزنه و كاور میكنه ولی موفق نمیشه ... مانو به رینگ میاد و یك بك ساید سنگین روی پانك میزنه و بعد از كمی درگیری كودی رو وارد بازی میكنه . كودی دو بار با زانو ضربه ای به پانك وارد میكنه و كاور میكنه اما موفق نمیشه . مانو به رینگ میاد و به همراه كودی یك دابل تیم دیگه روی پانك اجرا میكنند . پانك با مانو درگیر میشه و سعی داره كوفی رو وارد بازی كنه اما كودی به رینگ میاد و بهش این اجازه رو نمیده . سی ام پانك با زانو ضربه ای به صورت كودی وارد میكنه و بالاخره كوفی رو وارد مسابقه میكنه و در همین بدر ورودش یك پرواز رو روی كودی انجام میده و پشت سرش لگ دراپ میزنه و كاور میكنه اما موفق نمیشه . پانك به رینگ میاد و مانو رو به بیرون میندازه و كودی داخل رینگ سعی داره از دست كوفی نجات پیدا كنه اما بعد از یك بیگ كیك كوفی اونو پین فال میكنه و به این ترتیب قهرمانان تگ تیم جهان برنده ی این مسابقه میشن .
در حالی كه كودی و مانو دارن به بك استیج میرن رندی اورتن داره تمامی عملكرد های اونها رو از تلویزیون نگاه میكنه .
ویدئویی از تریپل ایچ و شان مایکلز در قالب گروه دی اکس (به مناسبت کریسمس) پخش میشه .
در بک استیج ، کودی رودس و مانو دارن راه میرن که به رندی اورتن میرسن و کودی به رندی میگه : " من فکر نمیکنم تو هفته ی پیش چیزی برده باشی . " رندی میگه : " ببین ، ما در سروایور سریس با هم تیم بودیم و خوب کار کردیم و پیروز شدیم . من در تو پتانسیلی رو دیدم که بقیه ندارن . " رندی در ادامه به کودی و مانو میگه که میتونن با اتاق او رو لاکر روم خودشون بدونن .
در بک استیج ، کریس جریکو سراسیمه بدنبال چیزی میگرده . او در اتاقی رو میزنه که توش کین هست . جریکو به کین میگه : " ببین ، امشب دارن همه به این فکر میکنن که کین چطور سینا رو شکست میده و ... " کین حرف جریکو رو قطع میکنه و میگه : " امشب دیگه رو اعصاب من نرو . من خودم میدونم باید چی کار بکنم . " سپس کین به جریکو نگاه میکنه و میگه : " از پیشم برو کنار (دور شو) . "
ویدئویی از هفته ی پیش راء و درگیری های لفظی شین و استفانی پخش میشه .
مسابقه دوم :: جیلیان هال در برابر ملینا
جیلیان وارد میشه و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . جیلیان بعد از اتمام موزیکش شروع میکنه به شعر خوندن که عده اش گوشاشون رو میگیرن و عده ای هم او رو هو (بو) میکنن . در حین شعر جیلیان ، آهنگ ملینا پخش میشه و او بعد از ماه ها دوری بدلیل مصدومیت ، به رینگ برمیگرده . ملینا میره داخل رینگ ولی قبل از شروع مسابقه آهنگ سانتینو مارلا پخش میشه و او به همراه قهرمان زنان ، بث فینکس وارد میشن و میرن تا در کنار مایکل کول و لالر بشینن . ملینا و جیلیان لاک آپ میشن . جیلیان ملینا رو به بیرون رینگ پرت میکنه . ملینا برمیگرده و میخواد به جیلیان حمله کنه اما جیلیان ساید اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ملینا بلند میشه و میره تا سابمیشنی رو اجراء کنه که موفق هم هست اما جیلیان بالاخره قفل رو میشکونه و به بازی برمیگرده . جیلیان میره برای هندسپایرین اما ملینا کونر میکنه ، یک..دو.. . ملینا یه جاء بریکر و چند مشت و کیک میزنه . حالا ملینا فینیشرش رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
در بک استیج ، سانتینو مارلا و بث فینکس در کنار هم هستن که در همین لحظه گلداست از پشت میاد و به سانتینو میگه : " خوشحالم که داری از با بث فینکس بودن لذت میبری . " سانتینو در میره .
مسابقه سوم :: استریت فایت :: جی بی ال در برابر شان مایکلز
جی بی ال وارد میشه و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . جی بی ال میره داخل رینگ و میگه : " هفته ی پیش از شان مایکلز چیزی خواستم و بهش پیشنهادی دادم اما او به من جوابی نداد . حالا من او رو به یه استریت فایت دعوت میکنم. من از شان جواب میخوام . " آهنگ شان مایکلز پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . شان لباس خیابونی پوشیده . داور میخواد مسابقه رو شروع کنه اما جی بی ال به داور میگه که صبر کنه . جی بی ال به شان میگه : " شان میتونه امشب با من تو این رینگ بصورت استریت فایت بجنگه ، یا اینکه کار درست رو انجام بده و بره و در بهترین شکل ممکن از خانواده اش نگهداری کنه . زمانی که کل کشور داشتن همه چیزشون رو از دست میدادن ، من داشتم پول جمع میکردم . من میخوام به ایچ بی کی یه کار رو پیشنهاد بدم ، بهش یه شانس بدم تا با من کار کنه . فکر نمیکنم با فروش کالا هایی مثل تی شرت دی اکس ، شان به اون چیزی که میخواد برسه . من فقط میخوام به خانواده ی شان کمک کنم . ها ، شان جوابت چیه ؟ " شان جوابی نمیده و فقط وایمیسه . جی بی ال میگه : " هر دفعه که من میام ، این طرفدارا از تو میخوان که یه لگد به صورت من بزنی . خوب بزن ! ضربه رو بزن . " تماشاگرا سرود ' ایچ بی کی ' رو سر دادن . جی بی ال میگه : " ولی بدون اگه ضربه بزنی ، برای همیشه این موقعیت رو از دست میدی . " شان مایکلز سرش رو میندازه پایین و میره بیرون رینگ . او آروم آروم بسمت بک استیج میره . جی بی ال میگه : " من فقط میخوام که با تو یه بیزینس راه بندازم . " شان وایمیسه و سرش رو برمیگردونه . شان میخواد اشک بریزه و بسیار گرفته (غمگین) هست . شان به راهش بسمت بک استیج ادامه میده و جی بی ال لبخند میزنه .
نشون داده میشه که باتیستا داره آماده میشه تا به رینگ بیاد .
بعد از کامرشال برمیگردیم .
مسابقه چهارم :: باتیستا در برابر دالف زیگلر
باتیستا وارد میشه و بشدت مورد تشویق همشهریاش قرار میگیره . خانواده و دختر های باتیستا در بین تماشاگرا دیده میشن . بعد از او ، حریفش دالف زیگلر وارد میشه که او اولین مسابقه اش رو بصورت رسمی برای دابلیو دابلیو ای انجام خواهد داد . زیگلر به باتیستا میگه : " سلام ... من دالف زیگلر هستم . " باتیستا لبخند میزنه و زیگلر بار دیگه میگه : " اسم من دالف زیگلر هست . " مسابقه شروع میشه و زیگلر به باتیستا سیلی میزنه . باتیستا زیگلر رو به بیرون رینگ پرت میکنه . باتیستا خودش هم میره بیرون و زیگلر رو میزنه . بعد از چند رفت و برگشت ، زیگلر یه کیک به سر باتیستا و چند مشت به او میزنه . هر دو به رینگ برمیگردن . زیگلر نک بریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چند البوء از زیگلر . کاور میکنه ، یک..دو.. . زیگلر میره برای یه حمله ی دیگه اما باتیستا بیگ بوت میزنه . باتیستا میره برای اسپیر اما زیگلر جاخالی میده و چند کیک به باتستا میزنه . زیگلر میره برای یه پرش اما باتیستا او رو تو هوا میگیره و پرت میکنه وسط رینگ . سپس باتیستا زیگلر رو بلند میکنه و بهش باتیستا بامب میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
بعد از مسابقه ، باتیستا با تماشاگرا شادی میکنه که در همین لحظه آهنگ رندی اورتن پخش میشه و او مورد تشویق قرار میگیره . رندی اورتن وارد رینگ میشه و باتیستا بهش میگه : " من با استفانی صحبت کردم و استف گفت که در آرماگدون ما دو تا در یه مسابقه ی تک به تک برابر هم قرار میگیریم . " رندی میگه : " خیلی خوبه ، من سال هاست که منتظر این مسابقه بودم . "
بعد از کامرشال برمیگردیم .
در بک استیج ، کریس جریکو سعی داره تا رندی اورتن رو وادار کنه تا یه طرف برای خودش انتخاب کنه . جریکو از رندی میخواد که بین او (جریکو) و سینا یکی رو انتخاب کنه و بگه طرف کدومه . جریکو در پایان میگه : " در رابطه با سینا یخورده فکر کن . "
مسابقه پنجم :: آی سی تورنمنت مچ :: جان موریسن در برابر فینلی
جان موریسن وارد میشه . در حین ورود او از مانیتور ورزشگاه پخش میشه که لیلا داره تلفنی با ویلیام ریگل صحبت میکنه و به او میگه که با استفانی صحبت کرده و نقششون میگیره (در رابطه با ری) . آهنگ فینلی و هورنسواگل پخش میشه و این دو در میان تشویق تماشاگرا وارد میشن . بازی شروع می شود و این دو با هم گلاویز میشن . فینلی مشت محکمی به موریسون میزنه و باعث میشه موریسون از جریان بازی خارج بشه . سپس فینلی با آرنج ضربه ایی به صورت موریسون میزنه و جان را تا شماره ی 2 میبره . موریسون به بازی میگرده و یک ضربه با پا به فینلی میزنه . جان موریسون حالا یک حرکت سابمشن روی فینلی اجرا میکنه . فینلی داره سابمشن را میشکنه ولی موریسون یک نیکبریکر به فینلی میزنه . سپس موریسون به گوشه ی رینگ میره تا پرشی رو فینلی بکنه ولی فینلی سریع از جای خودش پا میشه و از گوشه ی رینگ موریسون را به پایین پرت میکنه . سپس موریسون میخواد یک ضربه با پا به فینلی بزنه ولی او اجازه نمیده و فینلی 3 کلوزلاین پشت سر هم به موریسون میزنه . حالا فینلی برای شماره 3 میره ولی موفق نیست . حالا موریسون به بیرون از رینگ رفته و در حال مشغول کردن داور است . هورنسووگل بیرون میاد ولی موریسون هورنی رو میزنه و همین مسئله باعث ناراحتی فینلی میشه و موریسون از این فرصت استفاده میکنه و سر فینلی را به پله ی رینگ میزنه . به رینگ برمیگردیم و موریسون یک ضربه ی سنگین با پا به پشت فینلی میزنه و او را تا شماره ی 3 میبره تا برنده ی بازی بشه .
استفانی مک مهن به رینگ میاد و میگه در هفته ی آینده و در راء قرار است که بهترین سوپراستار سال معرفی شود و کاندیدها بدین شرح هستند : جان سینا ، کریس جریکو ، اج ، تریپل اچ ، باتیستا ، جف هاردی
مسابقه ششم :: آی سی تورنمت :: د میز در مقابل ری میستریو
د میز اول وارد رینگ می شود . پس از مدتی ری میستریو نیز با دستی بانداژ شده وارد رینگ میشه . د میز بر روی دست مصدوم ری کار میکنه . ری میخواد یک اسپلش بزنه ولی موفق نیست و روی زمین می افته . دوباره میز میاد و روی دست ری کار میکنه . میز ری میسریو را به گوشه ی رینگ میبره تا حرکتی را بر روی عملی کنه ولی ری با زدن مشت هایی به میز مانع از انجام این کار میشه . سپس میز طی یک جا به جایی ری را رول آپ میکنه ولی ری تا شماره 2 میره . سپس ری یک کراس بادی به میز میزنه ولی میز این حرکت را دفاع میکنه و ری را تا شماره ی 2 میبره . حالا ری به بازی میگرده و ضربه هایی با پا به سر میز میزنه . حالا میز میخواد نیکبریکر بزنه ولی ری دفاع میکنه و میز را رول آپ میکنه و بازی را به سود خودش به پایان می برد .
مسابقه هفتم :: کین در مقابل وورلد هویویت چمپین جان سینا
اول کین وارد رینگ می شود . بعد از کمی مکس قهرمان سنگین وزن یعنی جان سینا در میان تشویق مردمان واشنگتن دی سی وارد رینگ می شود . بازی شروع میشه و کین سینا را به گوشه ی رینگ میبره . حالا سینا با زدن ضربه هایی با دست راستش به بازی میخواد برگرده ولی کین یک کلوزلاین سنگین به سینا میزنه . حالا یک ضربه ی سنگین با دست راست کین به سینا میزنه . حالا یک درپ کیک از کین و سینا تا شماره ی 2 میره . حالا کین یک هد لاک به سینا یزنه و داره روی گردن او کار میکنه . حالا سینا با یک کلوزلاین به بازی برمیگرده و فن اس تی اف یو را روی کین اجرا میکنه . کریس جریکو میخواد به رینگ بیاد ولی سینا میاد و یک کلوزلاین به او میزنه . حالا جان سینا به رینگ برمیگرده ولی کین یک بیگ بوت بهش میزنه . حالا کین داره خودش را برای زدن چوک اسلم به سینا آماده میکنه ولی سینا اجازه نمیده دوباره کین میخواد چوک اسلم بزنه ولی این دفعه جان سینا دفاع میکنه و این دفاع را به یک اف یو تبدیل میکنه و کین تا شماره ی 3 میره و جان سینا برنده ی بازی میشه .
بعد از اتمام بازی جان سینا در حال جنگیدن با جریکو است که از پشت سر مانو و کودی رودز وارد میشن و به سینا حمله میکنن . حالا رندی اورتون هم اضافه میشه و هر 4 نفری شروع به زدن سینا میکنن . حالا رندی اورتون یک حرکت خطرناک میکنه و یک دی دی تی بر روی زمین به جان سینا میزنه . حالا جریکو با پا ضربه هایی به سینا میزنه و حرکت والز آف جریکو را اجرا میکنه . در آخر نیز جریکو از سینا سوال میکنه حالا چه کسی قهرمان است ؟
و در همین لحظه راء این هفته با درگیری 4 به 1 سینا جریكو رندی كودی و مانو به پایان میرسه .
------------------------------------------
Last edited by reza boy; 04-12-2008 at 01:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)