تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 186 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

يادگرفته‌ايم در همه شرايط خوب کار کنيم

کاپيتان تيم فوتبال منچستريونايتد معتقد است در غياب آنتونيو والنسيا شياطين سرخ با قدرت به کار ادامه خواهد داد.

به نقل از روزنامه سان، ریو فردیناند گفت: مصدومیت همسترینگ والنسیا، باعث ناراحتی همه هواداران و ما بازیکنان منچستریوایتد بود. در غیاب او مجبوریم بیشتر تلاش کنیم تا نتیجه خوبی بگیریم. این وضعیت در هر حال به تیم فشار مضاعفی وارد می‌کند. اما منچستر تیمی است که اصولا به بازیکنی تکیه ندارد و همچنان با قدرت به کار ادامه خواهد داد.

مدافع میانی یونایتدها این اظهارات را پس از محرز شدن مصدومیت بازیکن اکوادوری و دوری اجباری ۴ هفته‌ای والنسیا بیان کرد. اتفاقی که سرآلکس فرگوسن، سرمربی تیم پس از بازی پنج شنبه شب با آژاکس آمستردام از آن به تلخی یاد کرد.

با این حال فردیناند افزود: درست است مصدومیت آنتونیو برای کل منچستر اتفاقی بد است. اما ما یادگرفته‌ایم حتی در شرایطی که با کمبود بازیکن مواجه هستیم، برای کسب نتایج خوب تلاش کنیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

پس از بازنشستگي‌

فرگوسن: سفير من‌يونايتد خواهم شد

سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: پس از بازنشستگي از مربيگري سفير من‌يونايتد خواهم شد.

سرآلکس فرگوسن معتقد است اکنون با وجود ۷۰ سال دو، سه سالی دیگر می‌تواند به عنوان مربی در خدمت شیاطین سرخ باشد و کار کند. تازه پس از این دوره نیز امکان ادامه همکاری با یونایتد‌ها در نقشی دیگر برایش وجود خواهد داشت.

وی اظهار داشت: هر زمان که از مربیگری بازنشسته شوم، همچنان فعال باقی خواهم ماند. فکر می‌کنم برای این منظور کاری وجود داشته باشد که در منچستر انجام دهم.

مربی اسکاتلندی و موفق ربع قرن اخیر «اولدترافوردی‌ها» افزود: به عنوان مثال امکان حضور به عنوان سفیر یونایتد وجود دارد. می‌توانم نقشی شبیه به آن چه سربابی چارلتون دارد، بگیرم و سفیر یونایتد شوم.

او اضافه کرد: آنچه مسلم بوده، این نکته است که تا زمانی که سالم باشم و شرایط جسمانی‌ام اجازه دهد، فعالیت خواهم کرد. با وضعیت پزشکی خوبی که دارم، گمان نکنم شرایط خاصی برایم در دو، سه سال آینده بوجود آید.

4. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

فهرست 20 گلزن برتر تمام ادوار يونايتدها

يک آمار منتشرشده مشخص مي‌کند مهاجم ملي‌پوش کنوني منچستريونايتد در رده هفتم بهترين گلزنان تمام ادوار حيات شياطين سرخ قراردارد.

به نقل از سایت اخبار فوتبال جهان ، وین رونی که در فصل جاری موفق شده در رقابت‌های لیگ برتر انگلیس برای اولدترافوردی‌ها ۱۷ گل بزند،‌ اکنون در ردیف هفتم بهترین گلزنان تاریخ باشگاه قدرتمند بریتانیایی قرار گرفته است.وی

که در سال ۲۰۰۴ از اورتون جذب یونایتدها شد، در این مدت توانسته ۳۴۹ بازی برای تیمش انجام دهد و ۱۶۶ گل به ثمر رساند.

مطابق این فهرست سربابی چارلتون، اسطوره انگلیس با انجام ۷۸۸ بازی موفق به زدن ۲۴۹ گل شده و بهترین گلزن تمام ادوار است. پس از او دنیس لاو با ۲۳۷ گل زده در ۴۰۴ بازی و جک رولی با ۲۱۱ گل زده در ۴۲۴ بازی در رده های دوم و سوم این رده‌بندی جای دارند.

* فهرست ۲۰ گلزن برتر تمام ادوار یونایتدها به شرح زیر است:

۱- سربابی چارلتون: ۷۸۸ بازی، ۲۴۹ گل زده

۲- دنیس لاو، ۴۰۴ بازی، ۲۳۷ گل زده

۳-جک رولی، ۴۲۴ بازی، ۲۱۱ گل زده

۴-جورج بست، ۴۷۰ بازی، ۱۷۹ گل زده

۵- دنیس ویولت، ۲۹۳ بازی، ۱۷۹ گل زده

۶- جو اسپنس، ۵۱۰ بازی، ۱۶۸ گل زده

۷-وین رونی، ۳۴۹ بازی، ۱۶۶ گل زده

۸-مارک هیوز، ۴۶۷ بازی، ۱۶۳ گل زده

۹-ریان گیگز، ۸۹۹ بازی، ۱۵۵ گل زده

۱۰-پل اسکولز، ۶۸۳ بازی، ۱۵۱ گل زده

۱۱-رود فان نیستلروی، ۲۱۹ بازی، ۱۵۰ گل زده

۱۲-استان پیرسون، ۳۴۳ بازی، ۱۴۸ گل زده

۱۳-دیوید هرد، ۲۶۵ بازی ، ۱۴۵ گل زده

۱۴-تامی تایلور، ۱۹۱ بازی، ۱۳۱ گل زده

۱۵-برایان مک کلر، ۴۷۱ بازی، ۱۲۷ گل زده

۱۶-اوله گونار سولشیر، ۳۶۶ بازی، ۱۲۶ گل زده

۱۷-اندی کول، ۲۷۵ بازی، ۱۲۱ گل زده

۱۸- کریستیانو رونالدو، ۲۹۲ بازی، ۱۱۸ گل زده

۱۹-ساندی تورن‌بال، ۲۴۷ بازی، ۱۰۱ گل زده

۲۰-جورج وال، ۳۱۹ بازی، ۱۰۰ گل زده

گيگز به دنبال رکورد 1000 بازي براي من يونايتد

بازيکن ولزي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: دوست دارم به رکورد 1000 بازي براي يونايتد برسم.

به نقل از سایت اخبار فوتبال جهان، رایان گیگز در گفت‌وگویی اظهار داشت: دوست دارم آن قدر در منچستر بمانم که به رکورد ۱۰۰۰ بازی برای یونایتد برسم.

این بازیکن ولزی افزود: در تمام دوره طولانی که برای یونایتد فعالیت می‌کنم با مشکل حادی از نظر مصدومیت مواجه نشدم. این امتیاز به من کمک کرده تا بازی‌های زیادی را در کارنامه ثبت کنم.

گیگز ۳۸ ساله که از اوایل دهه نود درخدمت شیاطین سرخ قرار گرفت، رکورد بیشترین تعداد بازی تمام ادوار را برای سرخ‌پوشان دراختیار دارد. او در مدتی بالغ بر ۲۲ سال توانسته ۸۹۹ بازی برای منچستریونایتد انجام دهد.

فهرست ۲۰ بازیکن تاریخ من‌یونایتد که بیشترین تعداد بازی‌ها را انجام داده اند، به شرح زیر است:

۱- رایان گیگز ۸۹۹ بازی

۲- بابی چارلتون ۷۵۸ بازی

۳-بیل فوکلس ۶۸۸ بازی

۴-پل اسکولز ۶۸۳ بازی

۵-گری نوویل، ۶۰۲ بازی

۶-آلکس استفنی ۵۳۹ بازی

۷-تونی دان ۵۳۵ بازی

۸-دنیس اروین ۵۲۹ بازی

۹-آرتور آلبیستون ۴۸۵ بازی

۱۰-روی کین ۴۸۰ بازی

۱۱-بریان مک‌کلر ۴۷۱ بازی

۱۲-جورج بست ۴۷۰ بازی

۱۳-مارک هیوز ۴۶۷ بازی

۱۴-بریان رابسون ۴۶۱ بازی

۱۵-مارتین بوچان ۴۵۶ بازی

۱۶-جک سیلکوک ۴۴۹ بازی

۱۷-گری پالیستر۴۳۷ بازی

۱۸- جک رولی، ۴۲۹ بازی

۱۹-سامی مک‌ایلروی ۴۱۹ بازی

۲۰-استیو بروس ۴۱۴ بازی

6. 4 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

جانشين دلخواه فرگوسن: رايان گيگز

هنگامي که در مصاحبه هاي عمومي از فرگوسن در باره جانشينش سوال ميشود او هميشه و نه بصورت مودبانه اي موضوع را منحرف مي کند. اما در محافل خصوصي بر انتخاب گيگز تاکيد مي کند.

سر الکس فرگوسن به باشگاه منچستر یونایتد اعلام کرده که اگر روزی قصد ترک نیمکت مربیگری اولترافورد را داشته باشد رایان گیگز مناسب ترین گزینه برای جانشینی وی می باشد. او امروز در مصاحبه ای گفت 2 تا 3 فصل دیگر مربیگری خواهد کرد که این شاید زمانی برای آماده شده گیگز باشد.
    مساله جانشینی فرگوسن در منچستر یونایند همواره یکی از مهمترین سوالاتی بوده است که درباره آینده این باشگاه مطرح بوده. با وجودی که پیرمرد اسکاتلندی با توجه به سلامت جسمانی برای دو فصل آینده همچنان سکان هدایت این تیم رو در دستان خودش نگه میدارد ولی حمایت او از گیگز تاثیر بسزایی در افزایش شانس جانشینی گیگز دارد.

ایندیپندنت شواهدی دال بر حمایت فرگوسن از جایگزینی گیگز برای مربیگری تیم دارد. ولی همواره هنگامی که در مصاحبه های عمومی از فرگوسن در باره جانشینش سوال میشود او همیشه و نه بصورت مودبانه ای موضوع را منحرف می کند. اما در محافل خصوصی بر انتخاب گیگز تاکید می کند.
    گیگز در ماه نوامبر 39 ساله میشود و تا کنون 899 با برای تیم به میدان رفته است.
    او هفته گذشته برای یک سال دیگر قرارداد خود را تمدید کرده است و برعکس ابتدای فصل یکی از مهره های کلیدی در 11 بازیکن اصلی تیم است. بر سر جانشینی فرگوسن همواره مربیانی چون مورینیو و گواردیولا از احتمالات بوده اند. ولی همیشه انتخاب فرگوسن از اهمیت بیشتری برخوردار است. صحبت از جانشینی گیگز در بین هم تیمی های او هم بر سر زبان ها آمده است. پل اسکولز میگوید: "مردم همه از مورینیو صحبت میکنن ولی نظر آنها خیلی زود عوض میشه، چون اکثراً زمان حال حاضر را در نظر میگیرن که چه کسی بهترین است. ولی من در آینده گیگز را بر روی نیمکت مربیگری می بینم"
    یونایتد به دنبال مربی میگردد که شناخت عمیق از این تیم داشته باشد و بدنبال تغییرات کلی در تیمی که طی دو دهه اخیر از موفقترین باشگاه های انگلستان است نباشد در ماه می 2010 گیل در مصاحبه ای با ایندیپندنت گفته است که نظر فرگوسن در انتخاب جانشین وی مهمترین اثر را دارد، چرا که او تنها کسی است که از همه چیز این باشگاه اطلاع دارد.
    گیگز در مصاحبه ای که هفته گذشته داست گفت: "که تاریخ مشخصی برای بارنشستگی ندارد" و هنگامی که از او درباره مربیگری سوال شد گفت: "همه کسانی که هم بازیکن بوده اند هم مربی معتقدند که بازیکن بودن خیلی خیلی آسان تر از مربیگری است."
    البته هنوز هیچ نشانه ای از بازنشستگی فرگوسن نیست و به گفته خود او "تا زمانی که در سلامت کامل به سر میبرد همچنان مربی شیاطین سرخ خواهد بود."

8. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بازی فردا شب ساعت 23:35 از شبکه افغانی راه فردا از ترکست پخش زنده میشه

10. این کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

دوستان گرامی یک خبر فوق العاده!
    منچستر یونایتد-آژاکس ساعت 23.30 شبکه سه سیما!این رو تو سایت ورزش3 زده.
    فرگوسن: رکوردهاي گيگز تکرار نشدني است

اين ستاره باتجربه ولزي در ديدار فردا شب تيمش مقابل آژاکس در ليگ اروپا براي نهصدمين بار براي شياطين سرخ بار به ميدان خواهد رفت.
    سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، معتقد است هیچ بازیکنی نمی تواند رکوردهای رایان گیگز در این باشگاه را بشکند. این ستاره باتجربه ولزی در دیدار فردا شب تیمش مقابل آژاکس در لیگ اروپا برای نهصدمین بار برای شیاطین سرخ بار به میدان خواهد رفت.

گیگز در فینال چمپیونزلیگ سال 2008 مقابل چلسی، با رکورد سر بابی چارلتون در باشگاه منچستریونایتد برابری کرد و از آن زمان تاکنون 140 بازی دیگر انجام داد.
    فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این نظر شخصی من است و ممکن است بقیه با این نظر موافق نباشند زیرا هر کسی نظرات خودش را دارد. حتی اگر بازیکنی به اندازه او در لیگ برتر بازی کند، بعید است بتواند دستاوردهای او را داشته باشد.

سرمربی اسکاتلندی سپس گیگز را با مالدینی مقایسه کرد و گفت:" البته مالدینی بازیکن فوق العاده ای بود اما این دو با هم تفاوت دارند. مالدینی مدافع بود اما هرچقدر هم دوندگی داشت، گیگز بسیار بیشتر از او در زمین فعالیت دارد."

12. 3 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

غيبت روني در ديدار فردا شب برابر آژاکس

وين روني، مهاجم منچستريونايتد، به دليل عفونت گلو، ديدار فردا شب تيمش مقابل آژاکس در ليگ اروپا را از دست خواهد داد.

شیاطین سرخ در دیدار رفت در آمستردام 2-0 مقابل تیم هلندی به پیروزی رسیدند و رونی در آن دیدار 90 دقیقه کامل برای تیمش بازی کرد.
    رونی مطمئنا دیدار فردا شب را از دست خواهد داد اما فرگوسن امیدوار است بتواند از این مهاجم ملی پوش برای دیدار یکشنبه مقابل نوریچ سیتی استفاده کند.
    سرمربی اسکاتلندی به خبرنگاران گفت:" رونی در دیدار فردا حضور نخواهد داشت. او سرما خورده و گلودرد دارد. او هفته گذشته در آمستردام نیز اندکی چنین احساسی داشت و بیشتر آخر هفته را در رختخواب بود."

فرگوسن: رکوردهاي گيگز تکرار نشدني است

اين ستاره باتجربه ولزي در ديدار فردا شب تيمش مقابل آژاکس در ليگ اروپا براي نهصدمين بار براي شياطين سرخ بار به ميدان خواهد رفت.

سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، معتقد است هیچ بازیکنی نمی تواند رکوردهای رایان گیگز در این باشگاه را بشکند. این ستاره باتجربه ولزی در دیدار فردا شب تیمش مقابل آژاکس در لیگ اروپا برای نهصدمین بار برای شیاطین سرخ بار به میدان خواهد رفت.

گیگز در فینال چمپیونزلیگ سال 2008 مقابل چلسی، با رکورد سر بابی چارلتون در باشگاه منچستریونایتد برابری کرد و از آن زمان تاکنون 140 بازی دیگر انجام داد.
    فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این نظر شخصی من است و ممکن است بقیه با این نظر موافق نباشند زیرا هر کسی نظرات خودش را دارد. حتی اگر بازیکنی به اندازه او در لیگ برتر بازی کند، بعید است بتواند دستاوردهای او را داشته باشد.

سرمربی اسکاتلندی سپس گیگز را با مالدینی مقایسه کرد و گفت:" البته مالدینی بازیکن فوق العاده ای بود اما این دو با هم تفاوت دارند. مالدینی مدافع بود اما هرچقدر هم دوندگی داشت، گیگز بسیار بیشتر از او در زمین فعالیت دارد."

14. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خوب نیمه اول 1-1 شد. بازی زیبایی بود. بربا راحت میتونست گل دوم و برای ما بزنه ولی موقعیت عالی و خراب کرد. امیدوارم نیمه دوم سریع گل دوم و بزنیم و کار آژاکس و تموم کنیم.
    بازل هم که بایرن و برد و شگفتی ساز شد! درسته که باختمون به بازل حذفمون کرد ولی دلیل حذفمون از لیگ قهرمانان فقط خودمون بودیم، امیدوارم بازل بایرن و حذف کنه و به دور بعدبره

16. 3 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

تو مرحله بعدی خوردیم به اتلتیک بیلبائو
    بازی اول هم تو OT هست

18. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

خیلی ترکیب بد بود.من هم با فرگوسن موافقم! دفاعامون خیلی بد ظاهر شدند،سایت گل راست میگه که اصلا منچستر به جز ویدیچ و فردیناندی که گاهی وقتی روی اوج هست دفاع مستحکمی نداره!
    فرگوسن: اين شکست نتيجه اشتباهات من بود

سرمربي شياطين سرخ معتقد است در انتخاب نفرات خط دفاعي اشتباه کرده است.
    سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، بعد از شکست 2-1 تیمش مقابل آژاکس در دیدار برگشت مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ اروپا تایید کرد که در انتخاب ترکیب اصلی اشتباهاتی داشته است.

در این دیدار ابتدا یونایتدها با گل خاویر ارناندز از حریف پیش افتادند و به این ترتیب برتری شان در مجموع دو دیدار را به 3 گل افزایش دادند.اما گل های آراس ازبلیز و توبی آلدرویلد آژاکس را در آستانه یک صعود تاریخی قرار داد.

فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ناراحت هستم. باید پذیرفت که من مسئول انتخاب ترکیب اصلی هستم و در دیدار امشب بازیکنان جوان زیادی را در خط دفاعی قرار دادم.
    همه آنها بین 19 تا 21 سال داشتند و این مشکل زیادی از نظر تجربه برای خط دفاعی ما به وجود آورد. این ریسک بزرگی بود که ما انجام دادیم.

آژاکس از نظر حفظ توپ تیم فوق العاده ای است. اصلا انتظار نداشتیم آنها تا این اندازه بر بازی مسلط باشند. گل اول آنها را به بازی برگرداند البته من فکر می کنم قبل از ضربه توپ به دست ازبلیز برخورد کرد.
    آنها برای دقایق زیادی توپ را در اختیار داشتند اما اصلا به نظر نمی رسید بتوانند گلزنی کنند. اما زدن گل اول به آنها جسارت داد و آنها در نیمه دوم خیلی خوب بازی کردند. ما در نیمه دوم تنها یک شوت به سمت دروازه داشتیم و فکر می کنم در این نیمه ناامید کننده بودیم."

ورزش3

20. 3 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •