تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 320 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مورینیو: بارسلونا همراه با شانس بود

ژوزه مورینیو مربی تیم رئال مادرید در کنفرانس مطبوعاتی تیمش گفت که بازیکنانش در رختکن ناراحت ولی آسوده خیال هستند. مورینیو همچنین از اینکه رونالدو دو فرصت مهم را از دست داده است ناراحت بود.

وی به خبرنگاران گفت: " نیمه ی اول کاملا بازی پایاپایی بود، اما گل دوم جز یه شانس کامل چیز دیگه ای نبود. "

" بعد از اون گل، بارسلونا از نظر فکری از ما برتر بود و این بهشون کمک میکرد تا هرطور که میخوان پاس بدن و توپ رو بچرخونن. "

" اما شانس هم نقش خودش رو بازی کرد. زمانی که 1-0 جلو بودیم، میتونستیم 2-0 کنیم نتیجه رو، که تحت شراطی معمولی گل هم میکردیم چرا که معمولا رونالدو توپ رو فقط تو گل میفرسته. "

رونالدو در نیمه ی اول بازی میتوانست نتیجه را 2-0 کند و از طرفی در نیمه دوم نیز یک ضربه سر را از دست داد که میتوانست نتیجه را 2-2 کند.

" فعلا فکر میکنم مسی باید اخراج میشد، اما تا وقتی که دوباره ببینم، چیز دیگه ای ندارم که بگم. "

مادرید هفت روز دیگر به دیدار سویا میرود و مورینیو معتقد است که تمیش باید به دور برد بازگردد.

" در حال حاضر در امتیازات مساوی هستیم، اما ما یک بازی کمتر انجام دادیم. اگر بازی سویا رو ببریم، در صدر جدول قرار خواهیم گرفت. "

" تو رختکن همه آروم و آسوده هستن ولی ناراحت. "

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خیلی بد باختیم !!
    مشکل رئال هم خیلی حاد بود !
    موقعیت ها گل نکنیم و دفاع و حمله مون هم اینطوری باشه خوب معلومه می بازیم
    کلا رئال با این خط دفاع اشفته به جایی نمیرسه
    به هر حال فکر کنم با این وضعیت بازی برگشت مون هم رو باید باخت در نظر بگیریم
    و اگه تو تمام بازی های دیگه امتیاز از دست ندیم میتونیم امیدوار به قهرمانی باشیم

تو چمپینز لیگ هم بالاخره به بارسلونا میخوریم و اگه این وضعیت باشه که صد در صد حذف شدیم
    بنظر من اتفاقا اصلا هم بد نباختيم مهم اينكه تا قبل گل دوم كه كاملا شانسي بود بازي دست ما بود و البته تعجب من اين بود كه چرا دي ماريا رو بيرون ميكشه ؟آخه رونالدو ديشب در حد يه بازيكن معمولي لاليگا هم نبود تعويض نشد بعد دي ماريا رو بيرون ميكشه...خداوكيلي اگه تو بود رئال برميگشت به بازي .بعد نميدونم چرا همه ي كاشته هارو ميدن رونالدو بابا انقدر ما كاشته زن رديف داريم الا ماشالا ... اين مارسلو هم هميشه احساسي بازي ميكنه واسه اين تو الكلاسيكو خراب ميكنه. البته تاكتيك تيم هم ميتونست خيلي بهتر باشه و نظر من هميشه اين بوده كه ما بايد با بارسا 4-4-2 بازي كنيم ...

4. 3 کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

عجب باخت بدی بود حالمو حسابی گرفت
    به نظر من مشکل از کادر مشاوره بود. برای بازی الکلسیکو باید روی روحیه تیم کار کرد که اصلا همچین کاری صورت نگرفته بود.
    بازیکنای رئال حتی می ترسیدن توپ رو استوپ کنن. سریع توپ رو از دست می دادن. این نشون نمی ده که تیم از لحاظ فنی مشکل داره بلکه نشون می ده تیم بدون روحیست.
    چون رئال قدرت خودشو به همه ثابت کرده اما جلو بارسا که قرار می گیره دستو پاش می لرزه.
    تعویض های مورینیو هم که شاهکار بود. به نظرم کایخون رو وارد بازی می کرد بهتر از رونالدو بود. هم بازیای اخیر رو خوب کار کرده بود هم جوون بود ، در نتیجه انگیزش واسه گلزنی بالا بود. (فکر می کنم دلیل اینکه کریس رو تو بازی گذاشت این بود که از لحاظ روحی ازینی که هست بدتر نشه. چون واسه بازی های دیگه بهش نیاز داره)
    به جای اوزیل هم باید کاکارو می یاورد. ولی نه اونقدر دیر.
    تعویض دیماریا که اشتباه محض بود. چون خیلی داشت خوب کار می کرد.
    چنین تعویض هایی از مورینیو واقعا بعید بود.
    ولی درس خوبی شد واسه رئال که قبل ورود به زمین تمام جوانب رو در نظر بگیره. گوآردیولا می گفت واسه تک تک دقایق نقشه داره. واقعا هم همین طور بود. با اینکه تیمش زود گل خورد اما انگار نه انگار و نقشه دومشو با آرامش هر چه تمام تر پیاده کرد.
    اما رئال گل رو که زد به جای اینکه بیاد دفاع و از سرعت بالای بازیکناش تو ضد حمله استفاده کنه ، باز به حمله با تعداد زیاد بازیکن ادامه داد. و مسی هم تونست با دریبل چند تا بازیکن و یه پاس خوب ، گل مساوی رو بزنه. و ازون جایی هم که اصلا تیم برنامه نداشت ، خیلی زود پاشید و بعد اون هم فقط روی به بازیه انفرادی آوردن. (البته تیم برنامه داشت اونم این بود که فقط حمله می کنیم و گل می زنیم. غافل از اینکه اگه گل خوردیم باید چیکار کنیم؟)

6. 3 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام.
    خوب تقریبا بازی رو باز بینی کردم یک سری مشکلات تو تیم مشاهده میشه (نسبت به سایر بازی)
    مشکل اول بر میگرده با مارسلو ! که در تمامی بازی ها عضو یکی از بهترین بازیکننان زمین هست هم در دفاع و هم در حمله با فرار سریع و کمک در ضد حمله در گوشه زمین ، ولی وقتی به الکلاسیکو میرسه قسمتی که تحت شعاع اون هست به اتوبان یک طرفه تبیدل میشه....و این نشون دهنده یک ضعف فکری / روحی / روانی.......هست !
    به نظر من بهترین بازی کن زمین کونترائو بود با توجه به اینکه در پست تخصصی خودش بازی نمیکرد و فاقد تجربه کافی ( در حد رونالدو و راموس....) بود تونست بدون افت 100% توانش رو برای تیم بزاره بر خلاف رونالدو و ژابی آلونسو و خدیرا......
    ماسوت اوزیل هم زیاد بد کار نکرد با توجه به شرایطو مدافعان تیم بارسلونا به نظر من بازی قابل قبولی نسبت به سایر بازی کن ها انجام داد ولی این وسط کریس رونالدو واقعا افتضاح بود طوری که حتی قابل مقایسه با بازیکنی مثل گرانرو هم نبود ! اولین گزینه تعویض تیم قطعا رونالدو بود و باید کاکا جایگزین اون میشد و هگوین هم جایگزین بنزما تا خط حمله آماده تر حمله کنه...ولی رونالدو زمانی که جاش رو با دی ماریا در طرف دیگه زمین عوض کرد یک مقدار فقط یک مقدار وضعیت بهتر شد که متاسفانه گل خوردیم و کلا بازی از دست رفت.....!

لاسانا دیارا هم زمانی که تو بازی بود در بعضی از قسمت ها واقعا برتریش نسبت به سامی خدیرا مشاهده میشد ، در اول بازی من مخالف بازی لاس به جای خدیرا بودم ولی الان نظرم چیزه دیگه ای هست...!

---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------

نمرات بازیکنان رئال برابر بارسا

مرجع خبري رئال مادريد : دو سایت مارکا (نمرات) و آس (آنالیز ها) ، عملکرد بازیکنان رئال در الکلاسیکو را مورد بررسی قرار دادند .
    کاسیاس (5) : در آغاز کار مقابل مسی یکی از بهترین توپهایش را گرفت اما در نهایت ، یکی از بی اثر ترین الکلاسیکوهای سالهای اخیر را داشت . سه گل خورد که در مقابلشان کاری نمی توانست کند . وقتی تیم عقب بود به هم تیمی هایش روحیه داد .
    کوئنت رائو (6) : به پست دفاع راست زیاد عادت نداشت . مقابل الکسیس به مشکل خورد . در گل اول آفساید را پر کرده بود . روی گل سوم سسک هم اصلا گم بود . چند تکل خشن زد که می توانست اخراج هم بشود .
    په په (4) : بیش از حد در کل بازی استرس داشت . چند بار تحت فشار قرار گرفت که پر اشتباه هم بود . زیاد به داور اعتراض می کرد .
    سرجیو راموس (6) : به هیچ وجه مثل همیشه نبود . اگر کاسیاس نبود در دقایق آغازین نزدیک بود به خاطر یک اشتباه مهلک دروازه تیمش باز شود . در طول بازی بی حس بود .
    مارسلو (3) : نه در کارهای تدافعی خوب بود و نه در کارهای تهاجمی . روی گل سوم مقصر اصلی بود . زیاد خوب کار نکرد .
    ژابی (4) : زیاد در بازیسازی شرکت نداشت . همیشه تحت فشار حریفان بود . مسی می توانست به خاطر خطا رویش اخراج شود .
    لاس (5) : خیلی پر تلاش بود و در تخریب بازی حریف نقش داشت و همه هم تیمی ها را پوشش می داد . خستگی ناپذیر جنگید و یک شوت از راه دور هم زد . در دقیقه 61 زمانی که تعویض شد جایش را به خدیرا داد .
    اوزیل (6) : مورینیو تصمیم گرفت با حضورش رو در رو با بارسا بجنگد . اوزیل باید در ساختار تهاجمی نقشی به عهده می گرفت که ناکام ماند . روی چند حرکت خوب شرکت داشت اما پاسهایش موثر نبودند .
    دی ماریا (3) : پر تلاش ظاهر شد و چند باری هم توپ را از دست بازیکنان بارسلونا گرفت . اما پاسهایش خیلی بی دقت بودند .
    رونالدو (1) : همچنان نشان داد که در بازیهای بزرگ توانش کاهش می یابد . دو موقعیت مسلم گلزنی را از دست داد . حتی یک کاشته را هم نداد ژابی بزند و همه کاشته هایش را وحشتناک زد .
    بنزما (8) : سریع ترین گل تاریخ الکلاسیکوها را در ثانیه 22 بازی زد . خیلی تلاش کرد و پرس را از جلو شروع می کرد .
    کاکا (4) : برای جبران اشتباه اوزیل به زمین آمد . یک موقعیت خوب را از دست داد چرا که والدس مقابلش خوب واکنش داد . کمی تحرک را به تیم اضافه کرد .
    خدیرا (3) : به جای لاس به زمین آمد که سعی کرد بازی حریف را خراب کند که در واقع هیچ چیز از او دیده نشد .
    هیگوائین (4) : زمانی به بازی آمد که تیم باخته بود و فرصت خاصی هم برای نشان دادن خودش پیدا نکرد .

8. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

بنظر من اتفاقا اصلا هم بد نباختيم مهم اينكه تا قبل گل دوم كه كاملا شانسي بود بازي دست ما بود و البته تعجب من اين بود كه چرا دي ماريا رو بيرون ميكشه ؟آخه رونالدو ديشب در حد يه بازيكن معمولي لاليگا هم نبود تعويض نشد بعد دي ماريا رو بيرون ميكشه...خداوكيلي اگه تو بود رئال برميگشت به بازي .بعد نميدونم چرا همه ي كاشته هارو ميدن رونالدو بابا انقدر ما كاشته زن رديف داريم الا ماشالا ... اين مارسلو هم هميشه احساسي بازي ميكنه واسه اين تو الكلاسيكو خراب ميكنه. البته تاكتيك تيم هم ميتونست خيلي بهتر باشه و نظر من هميشه اين بوده كه ما بايد با بارسا 4-4-2 بازي كنيم ...
    بهتره واقع بین بود
    تا قبل گل دوم بازی اونجوری که میگین دست رئال نبود
    فقط 2 تا ضربه ازاد اوایل نیمه دوم زد که اونها هم هیچی !
    بد باختیم رو این لحاظ گفتم که تو رئال 2 بازی قبلشو مقابل بارسا خیلی بهتر انجام داده بود
    دیشب الونسو اصلا خوب نبود - رونالدو رو هم که همه دیدید - اوزیل هم که اصلا تو جریان نبود و الی اخر !
    تک روی های رئال هم زیاد تو بازی دیده میشد
    اون شوت دیارا هم که واقعا !!!
    کاشته ها رو هم کریس از اول فصل اینطوری میزنه !
    انگار میترسه هوایی بزنه و نمیخواد بیرون بره !
    طوری میزنه که توپ یا تو چارچوب میره یا به دیوار میخوره
    که تو 80 درصد به دیوار دفاعی میخوره

مشکل دوم هم دفاع بود که همه از اول میگفتن
    دفاع رئال تو اسپانیا فقط تو بازی هایی که با والنسیا و بارسا داره ضعف هاشو نشون میده و میشه فهمید مشکلات اساسی داره
    قبول داری که میلان جلوی بارسا خیلی بهتر از ما ظاهر شد ؟
    Last edited by satttanism; 11-12-2011 at 21:02.

10. این کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sus2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دیشب بعد از مدتها منتظر یک برد شیرین از رئال بودیم که اینطور نشد.

دیشب ما به یه علت باختیم اون هم (( ترس )) بود.

اگه مسابقات بوکس فریزر و محمدعلی کلی رو دیده باشید با بازی این دو تا تیم یاد اون موقع میوفتید . فریزر مشت زن جنگنده و هجومی بود و کلی کاملا فنی و خونسرد مشت میزد و اکثر اوقات پیروز بود . رئال مورینیو همون فریزره و بارسای گواردیولا کلی .

بازی رو از یک یک بازیکنای رئال میخوام تحلیل کنم :

کاسیاس : به عنوان کاپیتان تیم کاسیاس در دقایقی از بازی که منجر به گل های بارسا شد کاسیاس دوران جوانیش نبود و اون رفلکس همیشگی و اون شور همیشگی رو نداشت هر چند اگه جای کاسیاس هر کسی دیگه تو دروازه رئال بود الان با اختلاف سنگین تری میباختیم.

راموس : بعد از آسیب دیدن کاروالیو مورینیو ازش به عنوان دفاع وسط استفاده کرد و در بازی های گذشته به نسبت خوب و ولی دیشب نشون دادن جاش سمت راسته نه دفاع وسط .

په په : دفاع جنگنده ی تیم که نشون داده مقابل بارسا برای دفاع کردن نمیاد و فقط برای زدن میاد و اصلا حواسش به دفاع کردن نیست و در درگیرهای نزدیک و سرعتی به راحتی جا میمونه .

کنترائو : به قول یکی از تحلیل گرا آچارفرانسه ی مورینیو . با نبود مارسلو بیشتر سمت تخصصیش بازی میکرد و بسیار عالی بود ولی دیشب با حضور مارسلو به سمت راست فرستاده شد و به غیر از گل سوم که به راحتی گذاشت توپ توسط فابرگاس گل بشه نسبتا خوب بود .( البته چند بار از اینیستا دریبل خورد و اگر کاسیاس نبود معلوم نبود چی میشد)

مارسلو : همانند په په دیشب تنها به فکر این بود که درگیری ایجا کنه و روی آلوس رو کم کنه که در این کار اصلا موفق نبود . گل دوم با دفع ناقصش تبدیل به گل شد و شاید هر کس دیگه بود همین اتفاق میفتاد . گل سوم هم به راحتی اجازه نفوذ آلوس رو داد و اون هم به راحتی سانتر کرد و فابرگاس کار رو تموم کرد . ( یک بار دیگه این اتفاق افتاد و اگر ژاوی با دقت بیشتری میزد...)

آلونسو : هافبک طراح ما هم دیشب اون فروغ همیشگیش رو نداشت و اون هم غیر از اوائل بازی دیگه حرفی برای گفتن نداشت .

دیارا : اگه دیشب به جایه اون تکل از پشت بد مسی رو تحت فشار گذاشته بود گل اول شاید به ثمر نمی رسید . دیشب از بهترین های رئال بود ولی فراموش نکنیم دیارا یک هافبک دفاعی هستش و بعد از عقب افتادن رئال دیگه حضور اون فایده ای برای رئال نداشت .

اوزیل : دو تا از بازیکنای ما مقابل بارسا کاملا با استرس بازی میکنن یک کریس و بعدی هم اوزیل . اگر اوزیل دیشب اوزیل همیشگی بود شاید در طراحی های رئال برای حمله و تغذیه ی مهاجما بهتر میتونست بازی کنه و تاثیر گذارتر باشه ولی اونم چیزی ازش ندیدیم .

دی ماریا : گل اول روی ذکاوت و توپ ربایی قشنگ اون انجام شد . خوب بازی میکرد هم در کار تدافعی و هم هجومی ولی یکم سردرگم بازی میکرد و حرکتاش و پاس های بیهوده زیادی داد .

رونالدو : همانند اوزیل با استرس خاصی بازی میکرد و قصد داشت به طرفدارای رئال ثابت کنه که تو ال کلاسیکو هم بازیکن بزرگیه ولی نتونست بر استرسش فائق بیاد و 2 تا گل مسلم رو خراب کرد .

بن زما ( از این به بعد باید بگیم کریم 20 ثانیه ) : کریم هم جز معدود خوب های رئال بود و دیشب خوب بازی کرد ولی یک تنه کاری ازش بر نمیومد.

تعویضی ها

خدیرا : تعویضش با دیارا به جهت هجومی تر بودنش نسبت به لاس بود و مورینیو به این امید که میتونه میانه میدان رو مال خودش بکنه فرستادش به زمین و اونم کاری انجام نداد .

کاکا : اگه جای اوزیل در ترکیب ثابت بود رئال خیلی در میانه زمین بهتر بود ولی گویا مورینیو هنوز بهش اعتماد کامل نداره . به خوبی میجنگید و فشار میاورد و یک موقعیت عالی داشت و والدس فکر کنم سر خرد تا تونست توپ رو دفع کنه .

ایگواین : عملا هیچ کاری انجام نداد و با بد بازی کردن هافبک های طراحمون کاری از دستش بر نمیومد .

مورینیو : بهترین مربی دنیا از نظر من و خیلی ها ، جلوی بارسا فقط به فکر تدافعی بازی کردنه و از ضدحملات استفاده کردن . اگه با رئاله بازی هایه دیگه جلوی بارسا بازی کنه به نظر من نتیجه ی بهتری میگیره .
    دیشب دیگه کاری از دستش بر نمیومد و این بازیکن ها بودن که کاملا دور از انتظار بازی کردن .
    در مورد تعویض ها به نظر من تعویض خوبی از لحاظ اسمی انجام داد ولی اصلا خوب بازی نکردن .( در مورد رونالدو به نظر من مورینیو یک نابغست اگر رونالدو رو تعویض میکرد از لحاظ روحی تا آخر فصل معلوم نبود چه بلایی سرش میومد)

مسی : دیشب کاملا تحت فشار بود و تنها یک بار تونست زهر خودش رو بریزه ( این بازیکن نمیدونم چرا مصدوم نمیشه با همه ی تیما یک بازیکن مثل غلتک میان از روش رد میشن ولی بازم 90 دقیقه بازی میکنه )

12. 6 کاربر از sus2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

من اینکه رئال بخاطر ترس باخته رو اصلا اصلا قبول ندارم!
    کجاش دیشب تیم با ترس بازی میکرد؟!
    اتفاقا بعد مدتها، این اولین باری بود که بازیکنا میدونستن بارسا رو میتونن ببرن و در نتیجه بدون استرس بازی میکردن!
    فقط بعد از گل دوم که خوردیم، تیم بهم ریخت که اونم بخاطر بدشانسی بود..اینکه این همه حمله کنی و بازی رو داشته باشی اما یه اونطور گلی بخوری، روحیه هر تیمی رو نابود میکنه...

یه نکته هم تعویض لاس هست..عزیزان، اگه در حالت معمولی بازی 500 دقیقه دیگه ادامه داشت، لاس تعویش نمیشد!
    موضوع اون کارتی بود که گرفت چون لاس بازیکن تخریبی تیم بود..
    دیشب چند بار تکل رفت روی پاس مسی مثلا؟ درسته اکثرشون درست بودن اما به هر حال...خوزه مجبور شد خدیرا رو وارد زمین کنه که در ادامه بدشانسی اون شب، خدیرا هم خیلی بد بود..

در مورد تعویض دی ماریا هم، دی ماریا این چند وقته اخیر بهترین بازیکن تیم بوده احتمالا اما تویه این بازی اصلا خوب نبود!
    من تعجب میکنم میگید باید میموند تو زمین! از همون ثانیه 15 که اون پاس بد رو داد به کریم، معلوم بود استرس داره! چندین بار هم دریبل زنی کرد و توپ رو لو داد! در واقع دی ماریا شده بود مثل کریس (یکی دیگه از دلایلی که میگم بدشانسی اوردیم همینا بود..هیچ کدوم از بازیکنایی که بازیهای قبلی عالی بودن، این بازی کارهاشون نمیگرفت!)

بعد دوستمون میگن رئال تدافعی بازی کرد جلوی بارسا دیشب..
    خداییش شما همین بازی رو دیدی؟!!
    رئال بعد از 3-1، با دو مدافع داشت بازی میکرد! این چطور تدافعیه؟!
    یا اینکه فکر کنم دقیقه 50 و خورده ای بود که آمار رو نشون داد که شوت ها 11 به 4 بود برای رئال! این تدافعیه؟!
    یا اینکه ما با همون 4-3-3 همیشگی بازی کردیم که تویه بازیهای قبلی هستیم...

ما متاسفانه مشکلمون اینه که داریم گل های مسخره میخوریم..گل اول، مثل تمام گلهایی قبلی که از مسی خوردیم..از وسط توپ رو گرفت و بازیکنا هیچ کدوم تکل نزدن و هی پا میذاشتن جلوش(مسی دوست داره که بازیکنا اینکار رو به روش بکنن چون راحت جهت توپ رو عوض میکنه و دریبل میزنه)...فقط لاس اومد تکل رو بزنه که مسی تا لاس رو دید، سریع پاسش رو داد!
    گل دوم هم که..گل سوم هم که تیم روحیه نداشت..مارسلو داشت راه میرفت!

میگید بازیکنا از بارسا میترسن اما این شمایید که دارید بارسا رو خیلی بزرگ میکنید!
    بارسا تیم خیلی بزرگیه اما دیشب جز اون 15-20 دقیقه آخر که رئال 2 دفاعه بازی کرد، اصلا بارسا همیشگی نبود و کم اورده بود جلو رئال...
    عمرا اگه خود بارسایی ها اون زمانهای قبل از گل دوم رو، دوست داشته باشن!
    مطمئن باشید کماکان گواردیولا از این رئال خیلی میترسه...

14. این کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

MARCA

پيشخوانِ برجسته:

يكم مادريد،خيلي بارسا

ديگر پيشخوانها:

رئال مادريد 1-3 بارسلونا

مادريد در ثانيه 22 گلزني كرد و كريستيانو موقعيتها را از دست داد

اما بارسا از تواناييهاي ژاوي،اينيستا و مسي بار ديگر به بهترين نحو استفاده كرد

AS

پيشخوانِ برجسته:

بهترين برنده شد

ديگر پيشخوانها:

رئال مادريد 1-3 بارسلونا

استيلِ ظريف،تركيب خشن و جنگنده را شكست داد

مسي و اينيستا فوق العاده،كريستيانو رقت انگيز

بارسا گل خورده در ثانيه 22 را جبران كرد

مورينيو:"با گرفتن امتياز كامل در سه ويا به عنوان صدرنشين به تعطيلات زمستاني خواهيم رفت"

گوارديولا:"فكر نميكنم مادريد با اين باخت از لحاظ روحي دچار مشكل شود"

16. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Хоссейн's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Иран

پيش فرض

تا قبل گل دوم بازی اونجوری که میگین دست رئال نبود
    دست رئال بود
    بارسا تحت فشار بود بازیکناش عصبی بودن و زیاد خطا می کردن
    بعد از گل مسخره دوم همه چی تغییر کرد
    اوایل نیمه دوم مطمئن بودم که بارسا رو می بریم اصلا نمی تونم این باختو قبول کنم
    یه سری از بازیکنام که سنگ تموم گذاشتن بازی قبلی استراحت کردن تا واسه این بازی آماده باشن ولی فاجعه ای بیش نبودن :دي
    در کل باخت بدی بود امیدوارم تو نیو کمپ جبران کنن

18. 3 کاربر از Хоссейн بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رافا نادال: این شکست یک ضربه روانی برای رئال است

تنیسور صاحب نام اسپانیایی معتقد است که رئالی ها فرصت خوبی برای کسب 3 امتیاز این بازی داشتند

سایت گل- رافا نادال تنیسور صاحب نام اسپانیایی شنبه شب درورزشگاه برنابئو حضور داشت و مصاف دو تیم رئال مادرید وبارسلونا را از نزدیک تماشا کرد.

نادال که یکی از هواداران پرو پاقرص رئال است بعد از شکست 1-3 تیم محبوبش مقابل بارسلونا به خبرنگاران گفت:« این یک ضربه روانی به رئال است. البته رئالی ها در نیمه اول این فرصت را داشتند که بازی را به نفع خودشان کنند ولی این طور نشد. ورزش همین است. گاهی وقتها می بری و گاهی می بازی.تنها می توان به آنها تبریک گفت و به تلاش ادامه داد.»

تنیسور برجسته اسپانیایی درادامه صحبتهایش به لاسکستا گفت:« رونالدو می توانست با ضربه سرش بازی را به تساوی بکشاند ولی متاسفانه این اتفاق نیفتاد.این قطعا برای رئال به منزله یک ضربه روانی است. شکست روی تو تاثیر می گذارد ؛ دست کم برای من که اینطور است. و تنها روش تغییر رویه تلاش است و تلاش. تنها مشکلی که هست این است که باید توانایی واکنش نشان دادن را داشته باشی. فوتبال رئال را همه دنیا تحسین می کنند.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/12/11

20. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •