دوستان تکلیف دانلود شبانه امشب چی میشه؟ از ساعت چند شروع میشه؟ مث همون 12 دیشب؟
دوستان تکلیف دانلود شبانه امشب چی میشه؟ از ساعت چند شروع میشه؟ مث همون 12 دیشب؟
اونش که اره ولی مطمئنی پولش رو قبض نمیاد؟ اخه مگه میشه 300 گیگ الکی شارژ کنن؟ این جماعت از یک قرون نمیگذرن! پولش میشه یک میلیون و دویست! الان این طرح هایی که پولش رو قبض میاد چه جوریه؟
پس بذار فعلا یه گوشه آب خنک بخوره.
اگه دیدی مثلا بعد از یک ماه دیگه همچنان دست نخورده بود و خبری نشد بعد با خیال راحت استفاده کن.
اینم واسه اطمینان بیشتر که بفهمی هزینه تلفن تون چقدره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( روی صورتحساب بدون رمز عبور کلیک کنید )
رو قبض بیاد! میری یه خط دیگه میگیری![]()
من یکبار 128 نامحدود گرفتم( از یه شرکتی) بعد سرعت دانلودم از 90 پایین تر نمیومد ، بکوب دانلود میکردمبعد که رفتم اونجا برا تمدید یارو نگاه کرد گفت چقدر دانلود داشتی!
گفتم من این ای دی اس ال برا خونه گرفتم گفتم نامحدوده تا دلتون میخواد دانلود کنید ، چرا مگه مشکلی پیش اومده
گفت نه
نوع سرویس اینترنتمو نوشته PrePaid یعنی چی؟
بیخیال! تا الان که ده گیگشو استفاده کردم. بعد مدت ها دارم بدون ترس یو*تیوپ نگا میکنم سرعت نت هم انصافا خوبه![]()
Last edited by saeedsh7j; 20-03-2013 at 23:53.
خداییش شب به جای اینکه بخوای رایگان دان کنی با این سرعت، فقط بری توتیوب، Yanni نیگاه کنی با اون آهنگاش!!![]()
بعثت چرا انقد سرعت دانلود شبانش اومده پایین؟! اعصابمو ریخته بهم. 30 بیشتر نمیره
داداش من جای شما بودم یه شبه 300 گیگ رو دانلود میکنم
این 100 گیگ رو من 2 روزه تموم کردم کتملا رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طرح الماس نامحدوده ؟ کسی داره ؟
دوستان امشب شبانه رایگان بعثت از همون 12 شروع میشه؟(یعنی ساعت 1 جدید)
ساعت 24 که همون 00:00 خودمونه، امشب میشه 1 که میتونین راحت شب رایگان دان کنید تا 7 که من امروز رو برای احتیاط تا 6 میزارم(اونایی که شبانه رایگان دارن). درسته دیگه!؟ مشکلی نیست که...
حالا برای احتیاط امشب رو برای دانلود نزارید. با این سرعت... مگه میشه دان کرد! از فردا شروع کنین.![]()
Last edited by E.N.A.Y.A.T; 21-03-2013 at 23:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)