[QUOTE=kiana82;7296721]لينك داونلود آخرين بايوس رو بذاريد لطفا.
بعد از آپدبيت سيستم چه تغييراتي ميكنه؟[/
سلام
اینم لینک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تغییر خاصی ندیدم از لحاظ ظاهری
[QUOTE=kiana82;7296721]لينك داونلود آخرين بايوس رو بذاريد لطفا.
بعد از آپدبيت سيستم چه تغييراتي ميكنه؟[/
سلام
اینم لینک :
من تغییر خاصی ندیدم از لحاظ ظاهری
Last edited by MOJEBI; 03-11-2012 at 02:15.
با سلام
کسی نبود بتونه در صفحه قبل به سئوال من یه جوابه درست بده؟
ممنون میشم
با سلام
آیا همینطور که این دوستمون اشاره کردن امکان بالا بردن استفاده از cpu در 5110n به صورت دستی هست؟
اگر امکانپذیر هست لطفا یکی منو هم راهنمائی کنه ممنون میشم
با سپاس
سلام بر همه استادان اهل فن
من یه مشکل واسه نصب وین 8 روی لپتاپم دارم که اینجا گفتم
نمیدونم باید بایوسو اپدیت کنم تا درست شه یا نه ؟ اگه باید اپدیت کنم خواهشا بگید چه جوری ؟
از کجا بفهمم a11 هست یا a9 ؟
فایل اپدیت بایوس همین 2.8 مگه ؟؟؟؟؟
تو رو خدا کمکم کنید من از روزای اول که وین 8 اومد (پارسال) رو پی سی نصب کردم ولی رو لپتاپم نتونستم دارم دیوونه میشم![]()
سلام
چند نکته در مورد آپدیت بایوس
1:آرامش خودتون رو حفظ کنید!
2:اصلا" فکر نمیکنم نیازی به آپدیت کردن بایوس باشه،و پیشنهاد من هم اینه که به ورژن بایوس زیاد توجهی نکنید.
3:در هر صورت این نکته رو به یاد داشته باشین که با آپدیت بایوس به ورژن بالاتر دیگه نمیتونین به ورژن قبلی برگردین. (ورژن بایوس رو میتونین همون موقعی که سیستم میخواد بالا بیاد،ببینید) (دکمه F12 رو بزنین تا وارد تنضیمات بایوس بشید.البته در سیستم های مختلف با برد های مختلف این دکمه فرق میکنه و همون پایین خودش مینویسه که کدوم دکمه رو باید بزنین.)
4:سعی کنید از آخرین ورژن بایوس برای آپدیت استفاده نکنید تا اگه به مشکلی برخوردید راه نجاتی وجود داشته باشه،چون همون طور که گفتم وقتی بایوس رو آپ کنید دیگه نمیتونید به ورژن قبلی برگردید.و باید صبر کنید تا ورژن جدیدش بیاد.
سعی کنید حتما" با یه DVD ویندوز دیگه هم تست کنید.
اینکه همون DVD که دارید روی سیستم دیگه داره جواب میده دلیل خوبی برای بدون مشکل بودن DVD نیست.
برای خود من خیلی پیش اومده که یه ویندوز رو یه سیستم بدون مشکل نصب میشه ولی روی یه سیستم دیگه 50 تا ارور میده!!
Last edited by majid4mi; 07-11-2012 at 11:27.
من کلا تموم نسخه های وین 8 رو دان کردم هیچکدوم جواب نداد ولی تمامش روی لپتاپ پدرم نصب شد این اخریه که از دانلودها دان کردم نسخه all in one بود که رو سه تا لپ تاپ و سیستم امتحان شد بدون مشکل نصب شد ولی بازم روی لپتاپه من همون مشکلو داره فکر کنم مشکل از لپتاپه منه !!!!![]()
من Win8 رو روی این لپ تاپ نصب کردم البته قبلش بایوس رو به A11 آپدیت کردم و بدون هیچ مشکلی کار کرد. بایوس رو هم از خود سایت DELL کردم. فک کنم این آپدیت برای نصب ویندوز لازم باشه.
از این لنک میتونید آخرین درایور ها و بایوس رو دانلود کنید:
قبل از اپدیت نصب نکرده بودی وین 8 رو ؟
اپدیت بایوس به فایلهایی که تو درایوی غیر از درایو ویندوزه اسیبی نمیزنه ؟
چه جوری بایوسو اپدیت کنم !!!
تو رو خدا یکی جواب بده ؟؟!!!![]()
من هم این مشکلو دارم من تمام ورژن های ویندوز 8 رو نصب کردم هنگ کرد
بایوس رو آ11 ارتقا دادم هنگ کرد درایورهای ویندوز 8 رو دانلود کردم هنگ کرد
دیگه موندم چه کنم؟؟؟
یه دوستی گفت بندا سطل آشغال اینم می دونم
ولی اگه به دوستان اهل فن در جهت برطرف کردن این مشکل بخوام کمک کنم اینه که: با باطری بهتر کار می کنه و همین که سیم شارژ رو بهش وصل می کنم به 5 الی 10 دقیقه هنگ می کنه و فقط تو 8 اینجوریه حالا یکی می گفت که یه گزینه برای شارژ باطری هست که نمی دونم چیه دوستان متخصص یه کمکی برسونن لدفن
Last edited by chaboksar; 07-11-2012 at 20:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)