تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 364 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

داداش حله من که گرفتم خیلیم راضیم
    چه مدته استفاده میکنی ؟ پانلش محفظ داره یا نه ؟

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پسیو هست
    چه مدته استفاده میکنی ؟ پانلش محفظ داره یا نه ؟
    خیلی وقت نیست گرفته
    حد اکثر یک ماه
    پنلش هم محافظ نداره 65100

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با تشکر _ ولی بعضی دوستان میگن ممکنه ال جی همون چند ماه اول مشکل پیدا کنه که یه آدم بیکار میخاد با گارانتی دست و پنجه نرم کنه که من وقتشو ندارم - آره 3 بعدیشم میدونم فرق دارن بازم نمیتونم تصمیم بگیرم با اینکه تو بیشتر سایتها ال جی این مدلش نمره خوبی داره ولی پانا هم با کیفیت تصویرش وسوسه انگیزه
    ما نزدیک 4-5 ماهه داریم مشکلی نداشته خدارو شکر
    زیاد نمی شه گفت فلان برند ززود خراب میشه اون یکی عمرشش زیاده
    خرابی تو همه ممکنه پیش بیاد
    البته شاید کیفیت پاناسونیک بالاتر از ال جی باشه
    اما اگر ال جی انقدر جنس هاش بد بود اصلا فروش نداشت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

درخواست راهنمایی از دوستان !
    بین ال جی lw65100 47 , پاناسونیک 50st30 موندم کدومو انتخاب کنم با توجه به اینکه قیمت هر دو نزدیکه ولی امکاناتی که دارن کمی با هم فرق داره - در ضمن دوام و طول عمر tv هم برام مهمه و هم کیفیت تصویرش - اگه
    سلام دوست من
    بنده هم مثل شما بعد از کلی گشتن در نهایت رسیدم به همین مدل الجی و پاناسونیک که کدومو انتخاب کنم
    محاسن ومعایبی که میدونم عرض میکنم تصمیم با شما
    پلاسما پاناسونیک
    محاسن
    هرتز بالاتری داره یعنی شما تو فیلمهایی مثل مسابقات فوتبال و یا فیلمهای خیلی قدیمی که بی کیفیت شده و دوربینشون هی با سرعت میچرخه یا متن نوشته هایی که باسرعت خیلی زیاد حرکت میکنن براتون شفاف تره عقب موندن تصویر رو ندارین و کاملا شفاف هست
    برند ژاپنی هست و تکنولوژی زاپن به هر حال اسم ژاپن روشه و پنلش صدرصد ژاپنی اما مونتاژشون مالزیه
    معایب در مقایسه با الجی
    امکانات کمتر
    تکنولوژی سه بعدی اکتیو که خسته کنندست و سرگیجه میاره (حداقل برا من که اینطور بود نهایت15 دقیقه تونستم استفاده کنم)
    عینکهای سه بعدی گرون و کمی سنگین
    مصرف برق بالاتر
    عینکهای کمتر و گرونتر
    تکنولوژی قدیمیتر نسبت به ال ای دی (تفاوتی شبیه پیکان جوانان و پیکان چراغ بنز )
    نور صفحه کمتر برای استفاده در محلهای روشن مثل اماکن عمومی
    طراحی ظاهر قدیمیتر و نه چندان زیبا (البته از نظر من)

ال جی
    محاسن
    امکانات بیشتر
    اسمارت بودن(اتصال به اینترنت و نمایش صفخات اینترنتی )
    سه بعدی پسیو طوری که میشه راحتتر و به مدت طولانی ازشون استفاده کرد (همین دیروز یه فیلم رو به صورت کامل نگاه میکردم حدود 1.5 ساعت)
    عینکهای سبک و تعداد زیادی که خودش میده
    طراحی ظاهر زیباتر
    نور صفحه بیشتر که مناسب برای اماکن عمومی هست
    معایب
    عیب اصلی که باعث برتری پلاسما در این زمینه میشه همون هرتز پایینتر هست یعنی وقتی مسابقات ورزشی رو نیگاه میکنی (دیروز بازی استقلال)اگه دقت کنین متوجه سرعت کندتر نسبت به پلاسما میشین مثلا یه نفر زمین میخوره هنگام پرت شدن به زمین متوجه تار شدنش میشین البته خیلی جزییه ولی هست
    چیدمان نه چندان جالب دکمه های ریموت کنترل (شایدم من باهاش زیاد حال نمیکنم)
    قدرت کم وایفای که مودم رو باید بیاری نزدیکش که خوب کابل ببری از اون خیلی بهتر میشه
    برند الجی که از نظر دهن پرکنی از پانا ...
    احتمالا مونتاژ ایرانه چون روشون نزده ساخته کجا فقط نوشته الجی الکترونیک حالا تو ایران چه قسمتهایی مونتاژ میشه خدا عالمه اگه بردهاش و پنلش و این صحبتا از کره بیاد و فقط تو ایران سرهم بشه فکر نمیکنم زیاد فرقی بکنه که احتمال هم میدم همینطور باشه

دوام و طول عمر رو نمیدنم
    ولی اگه برات سه بعدی و اسمارت بودن مهم نیست و فقط دو بعدی میخای ببینی مخصوصا مسابقات ورزشی بهت پانارو توصیه میکنم اما اگه سه بعدی یا اسمارت بودن هم مهمه الجی انتخاب اوله
    البته اون سرعت هم برای افرادی که بخان حساسیت به خرج بدن یا دنبال اختلاف باشن مشهوده اما اگه یکی که اصلا این تفاوتهارو بینشون خبر نداره نیگه کنه شاید اصلا متوجهش نشه
    ولی من خودم چون سه بعدی و اسمارت بودن (همش سرمون تو اینترنته ) مهم بود ال جی گرفتم و تو این چند روز که از انتخابم راضیم نخ سوزن سه بعدی اونم خونوادگی دور هم
    Last edited by mehvar; 19-02-2012 at 08:55.

5. 2 کاربر از mehvar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با تشکر _ ولی بعضی دوستان میگن ممکنه ال جی همون چند ماه اول مشکل پیدا کنه که یه آدم بیکار میخاد با گارانتی دست و پنجه نرم کنه که من وقتشو ندارم - آره 3 بعدیشم میدونم فرق دارن بازم نمیتونم تصمیم بگیرم با اینکه تو بیشتر سایتها ال جی این مدلش نمره خوبی داره ولی پانا هم با کیفیت تصویرش وسوسه انگیزه
    من تو دفترم چند تا مانیتور دارم که سه تاشون الجیه یکی که قدیمیترین هست و خودم ازش استفاده میکنم حدود 7 سال داره کار میکنه آخ هم نگفته
    یکیشون اما پارسال مشکل پیدا کرد تو گارانتی بود با خودم گفتم اینم مثل ایران خوروه حتما ببرم یارو میخاد یه جوری بپیچونه از زیرش در ره اما طرف همچین با گشاده رویی تحویل گرفت با کلی احترام .
    عصر بود گفت اینشا... تا فردا تخویل میدیم اما اگه دیدیم تا فردا نمیتونیم یه مانیتور میفرستیم برات کارت لنگ نمونه فرداشم زنگ زد مانیتورت آمادست رفتم دیدم چند تا از قطعاتش سوخته بود تو یه نایلون با چسب زده بودن بقلش فقط یه امضا گرفتو ومانیتورو با یه چایی داغ تنگش تحویل داد
    مادیران گارانتیش مطمعنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام به دوستان
    من جدیدا یک تلویزیون led 42 اینچ سه بعدی lg به مدل 57000 خریدم. توی کاتالوگهاش نوشته بود که ضبط برنامه های تلویزیون روی فلش امکان پذیره ولی نصاب lg که اومد گفت باید هارد اکسترنال بلای 500 گیگ داشته باشی تا بتونی ضبط کنی. البته یک جای دیگه خوندم بالای 80 گیگ باید باشه.
    آیا کسی اطلاعاتی در این زمینه داره؟
    آیا هیچ راهی برای ضبط روی فلش وجود نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام به دوستان
    من جدیدا یک تلویزیون led 42 اینچ سه بعدی lg به مدل 57000 خریدم. توی کاتالوگهاش نوشته بود که ضبط برنامه های تلویزیون روی فلش امکان پذیره ولی نصاب lg که اومد گفت باید هارد اکسترنال بلای 500 گیگ داشته باشی تا بتونی ضبط کنی. البته یک جای دیگه خوندم بالای 80 گیگ باید باشه.
    همه میگن 500 گیگ به بالا باید باشه
    حالا 80 گیگ هم که در نظر بگیری باز هم همچین فلشی وجود نداره که شما بخوای وصلش کنی

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من تو دفترم چند تا مانیتور دارم که سه تاشون الجیه یکی که قدیمیترین هست و خودم ازش استفاده میکنم حدود 7 سال داره کار میکنه آخ هم نگفته
    یکیشون اما پارسال مشکل پیدا کرد تو گارانتی بود با خودم گفتم اینم مثل ایران خوروه حتما ببرم یارو میخاد یه جوری بپیچونه از زیرش در ره اما طرف همچین با گشاده رویی تحویل گرفت با کلی احترام .
    عصر بود گفت اینشا... تا فردا تخویل میدیم اما اگه دیدیم تا فردا نمیتونیم یه مانیتور میفرستیم برات کارت لنگ نمونه فرداشم زنگ زد مانیتورت آمادست رفتم دیدم چند تا از قطعاتش سوخته بود تو یه نایلون با چسب زده بودن بقلش فقط یه امضا گرفتو ومانیتورو با یه چایی داغ تنگش تحویل داد
    مادیران گارانتیش مطمعنه
    گارانتی مانیتور ها مادیران هست ولی تلوزیونها گلدیران
    البته گلدیران هم مثل همونه تقریبا ولی مادیران بهتره

همه میگن 500 گیگ به بالا باید باشه
    حالا 80 گیگ هم که در نظر بگیری باز هم همچین فلشی وجود نداره که شما بخوای وصلش کنی
    منظورش اینه هارد 80 گیگ وصل کنه
    شاید هارد 80 داره و تو این وضعیت و با قیمتهای جدید هارد زورش میاد بنده خدا 150-60بده یه هارد 500 بگیره

10. 2 کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeeiid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان
    دوست عزیز سر این موضوع بالای 10 بار بحث شده و جواب داده شده .
    روی یو اس بی ضبط نمیکنه. فقط هارد اون هم بالای 500 . به گفته کارشناس های خود ال جی .

12. این کاربر از saeeiid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

گارانتی مانیتور ها مادیران هست ولی تلوزیونها گلدیران
    البته گلدیران هم مثل همونه تقریبا ولی مادیران بهتره
    ممنون از یادآوریت باورت میشه من به خاطر تشابه اسمی متوجه این موضوع نشده بودم
    اتفاقا نماینده که اومد برا نصب تلویزیون عموم خونه ما بود صحبت گارانتی شد عموم گفت گارانتی تو ایران همش کشگه یارو برگشت گفت خدا وکلیلی به خاطر نمایندگی بودن نمیگم ولی الجی گارانتیش یه چیز دیگست همیشه به ما فشار میارن که مشتری رو راضی نگه داریم منم تایید کردم که آره بابا من تجربشو دارم بند ه خدا عموهرو بردیم گوشه رینگ الان دوزاریم افتاده خودم از اشتباهم خندم میگیره

14. این کاربر از mehvar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •