تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 241 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

اگه نباشه جاش خالی می مونه mosayeb.heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ممنون دوست عزیز الان فایل آپدیت آفلاین رو که از سافت گذر گرفتم دوباره نصب کردم Important Updates.cmd و خدا رو شکر تا الان که ارور نداده ولی این یکی رو نصب نکردم Critical Updates چون دقیق یادم نیست بار قبلی یکی از این دو تا فایل رو که نصب کردم شروع کردن به ارور صحفه آبی البته اون بار 7 ultimate و نصب کرده بودم و این بار 7 Home Premium که نمیدونم به خاطر تغییر نوع ویندوز بوده یا نه !!

به هر حال چهار تا سوال داشتم یکی الان این لیست آپدیت مهم و ضروری کامل هستش یا نه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2) از توی لیست زیر کدوم هاش لازمه که تیکش رو بزنم و آنلاین دانلودشون کنم که تو لیست بالا نیستش ؟ (اصلا لازم هستش ؟)

3) الان این فایل های آپلود ویندوز تو چه مسیری رفته که بخوام ازشون کپی بگیرم برای سری بعدی که ویندوز عوض کردم ؟

4) اون فایلی که گفتید لازم دانلود کنم از خود مایکروسافت تا اون یکی آپدیت 900 مگی هم نصب بشه (:System Update Readiness Tool for Windows 7 for x64-based Systems (KB947821) [February 2013]

الان این 370 مگ هستش دیگه بازم نیاز به نصب اون یکی آپلود هستش (windows6.1-KB976932-X64) که فایل بالا رو دانلود کنم یا نه ؟

ببخشید سوالام زیاد شدن

سلام . خواهش میکنم . ببخشید دیر جواب دادم .
    در مورد سئوال اول اطلاعی ندارم . ممکنه بازم ویندوز نیاز به آپدیت داشته باشه .می تونید توی تاپیک ویندوز 7 توی فروم همین سایت این موضوع رو مطرح کنید.

در مورد دوم هم گزینه .Net framework 3.51. رو فقط تیک بزنید . چون برای نصب بعضی از نرم افزارها نیاز میشه.

در مورد سئوال سوم هم باید بگم تمامی فایل های ویندوز در درایو پیش فرض C و در پوشه Windows نصب میشه ولی کپی گرفتن از فایل های ویندوز و بازگردانی آنها به همین سادگیها هم نیست! شما باید از نرم افزارهایی که مخصوص گرفتن بک آپ هستن برای کپی گرفتن از فایل های ویندوز و سایر نرم افزارها استفاده کنید . بوسیله اینگونه نرم افزارها شما باید یه فایل بک آپ از ویندوز رو در یک هارد اکسترنال (چون حجمش زیاد میشه) ذخیره کنید و در هنگامی که ویندوز دچار مشکل شد از این نرم افزار برای بازگردانی اطلاعات(Restore) استفاده کنید.
    بهترین نرم افزاری هم که واسه اینکار وجود داره نرم افزار تقریباً حرفه ایی Acronis True image هستش که تقریباً میان اینگونه نرم افزارها بی عیب و نقص ترین هست . میتونی فایل نصب و آموزش تصویری این نرم رو در سایت سافت 98 (.ir) پیدا کنی.

در مورد چهارم هم ظاهراً این فایل 370 مگی ارورهای آپدیت ها رو برطرف میکنه و ضروری هست. البته اون فایل 900 مگی رو هم باید نصب کنید .
    Last edited by mosayeb.heydari; 11-04-2013 at 13:16.

2. این کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mahrokh202's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    لپ تاپ من dell مدل e5500 هست و ویندوز 7 32 بیتی روی اون نصبه و چند وقتی هم هست که ارور صفحه ابی رو میده
    مهندسین محترم لطفا مشکل منو بررسی کنن
    خیلی ممنون
    اینم لینک گزارش نرم افزار :

لینک فایل dump البته به صورت زیپ شده هست
    Last edited by mahrokh202; 14-04-2013 at 21:18.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان من قبلا یک مشکل سخت افزاری داشتم که داستانش مفصله ولی بعد از تعویض مادربوردم همه چیر درست شد
    ولی از همون روز با باز بعضی برنامه های برام صفحه ابی میاد.البته کم پیش میاد و نمیتونستم تشخیص بدم برای کدوم برنامه هست ولی جدیدا موقع خروج از برنامه پرو کسی فا یر اون صفحه ابی میاد که فکر کنم مربوط به رمم باشه.
    3تا رم دارم یه دو گیگ و دو تا یک گیگ که باس همشون1066 هست و هر سه مارک ژل
    امروز اتفاقا این تاپیک رو دیدم گفتم مشکل رو مطرح کنم شاید ایراد از ویندوز باشه نه رم؟!!!البته اینم رو هم بگم که باز هم اتفاقا دو سه روز پیش به توصیه دوستان ویندوزم(سون) رو اپدیت کردم(نمیدونم کار درستی هست یا نه) ولی از اون موقع دیگه برنامه مذکور رو باز نکردم ببینم مشکل دوباره پیش میاد یا نه؟؟!!
    تو پوشه Minidump خیلی فایل هست که اخریش رو میزارم ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام

اینم فایل دامپ که تا اومدم ویندوز رو آفلاین آپدیت کنم صفحه بلو اسکرین اومدش (نمیدونم کدوم یکی از فایل ها مشکل داشتش)

ویندوزم 7 ultimate هستش 64 بیتی سرویس پک 1

ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من یه وین 64 سون داشتم که یه بار اومدم درایور گرافیک ATI روش آپدیت کنم
    با درایور سویپر اومدم اول درایور رو پاک کنم و بعد نصب کنم که بعد از ریست لوگوی ویندوز میاد و یه مقدار لود که می کنه صفحه آبی میاد و سیستم ریست میشه
    فکر میکنم یکی از فایل های ویندوز رو اون برنامه پاک کرده
    این فایل ها خدمت شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام وخسته نباشید...ممنون از پیگیریهاتون...
    من ویندوزم 7 64 بیتی هستش الان یکی دو ماهی هست که این مشکل صفحه آبیو دارم اما یکی دو هفتست که خیلی بیشتر شده...قبلا انقد نبود که بخواد اذیت کنه، من شبها لب تابم رو روشن میذارم و برنامه idm رو هم باز میکنم و میذارم واسه دانلود،الان چندین شبه صبح که پا میشم میبینم نصفه شب ارور صفحه آبی داده و چندین بار ریستارت شده و هیچی دانلود نکرده... من قطعه ی جدیدی اضافه نکردم.
    CPU: Intel Core i7
    Ram: 8GB
    VGA: AMD Radeon HD 6770M DDR5 2048 MB
    فایل Minidump: لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فایل general report:لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه دنیا تشکر...

یعنی هیچ کسی نیست بعد از این همه وقت جواب منو هم بده؟
    خواهش میکنم یکی کمک کنه...jafarian عزیز نمیتونی کمکم کنی؟چرا جواب همه رو دادی به جز من؟خواهش میکنم اگه پیغاممو میبینی کمک کن...
    Last edited by maziar_1939; 14-04-2013 at 11:53.

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

یعنی هیچ کسی نیست بعد از این همه وقت جواب منو هم بده؟
    خواهش میکنم یکی کمک کنه...jafarian عزیز نمیتونی کمکم کنی؟چرا جواب همه رو دادی به جز من؟خواهش میکنم اگه پیغاممو میبینی کمک کن...
    از لینک زیر کارت گرافیکتو آپدیت کن ، دقت کن اشتباه دانلود نکنی. درست نشد بازم پست بزار.
    Last edited by mosayeb.heydari; 14-04-2013 at 14:27.

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

من یه وین 64 سون داشتم که یه بار اومدم درایور گرافیک ATI روش آپدیت کنم
    با درایور سویپر اومدم اول درایور رو پاک کنم و بعد نصب کنم که بعد از ریست لوگوی ویندوز میاد و یه مقدار لود که می کنه صفحه آبی میاد و سیستم ریست میشه
    فکر میکنم یکی از فایل های ویندوز رو اون برنامه پاک کرده
    این فایل ها خدمت شما
    dvd ویندوز رو بزار repair کن ببین درست میشه . درست نشد مجبوری ویندوز رو دوباره نصب کنی .

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام

اینم فایل دامپ که تا اومدم ویندوز رو آفلاین آپدیت کنم صفحه بلو اسکرین اومدش (نمیدونم کدوم یکی از فایل ها مشکل داشتش)

ویندوزم 7 ultimate هستش 64 بیتی سرویس پک 1

ممنون
    رمت چنده؟ رمتو عوض کردی؟ اسلات رم رو تغییر ندادی؟
    اگه رمت پایینه رم رو بایستی زیاد کنی . اگرم اسلات رو تغییر دادی برگردون سرجای اولش. اگرم عوضش کردی که ...

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

دوستان من قبلا یک مشکل سخت افزاری داشتم که داستانش مفصله ولی بعد از تعویض مادربوردم همه چیر درست شد
    ولی از همون روز با باز بعضی برنامه های برام صفحه ابی میاد.البته کم پیش میاد و نمیتونستم تشخیص بدم برای کدوم برنامه هست ولی جدیدا موقع خروج از برنامه پرو کسی فا یر اون صفحه ابی میاد که فکر کنم مربوط به رمم باشه.
    3تا رم دارم یه دو گیگ و دو تا یک گیگ که باس همشون1066 هست و هر سه مارک ژل
    امروز اتفاقا این تاپیک رو دیدم گفتم مشکل رو مطرح کنم شاید ایراد از ویندوز باشه نه رم؟!!!البته اینم رو هم بگم که باز هم اتفاقا دو سه روز پیش به توصیه دوستان ویندوزم(سون) رو اپدیت کردم(نمیدونم کار درستی هست یا نه) ولی از اون موقع دیگه برنامه مذکور رو باز نکردم ببینم مشکل دوباره پیش میاد یا نه؟؟!!
    تو پوشه Minidump خیلی فایل هست که اخریش رو میزارم ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون
    ویروس داره فایلت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •