توي بازار با اين قيمت 990 پيدا نميشه؟
توي بازار با اين قيمت 990 پيدا نميشه؟
نمیدونم دوست من اگه شما گیر اوردید خبرم کنید ممنون میشم![]()
فکر کنم چون خیلی تازه هست و فقط 1 2 نفر وارد کردند قیمتش اینطوری نجومی هست، اگه واردکننده ها چند نفر بشن و رقابت باشه سریع قیمت افت میکنه و احتمالا بعد ورود رسمی دیگه حباب قیمت کاملا شکسته میشه!
مثلا وقتی N8 هم تازه وارد شده بود قیمتش حدود 1600 بود ولی کمتر از 10 روز قیمتش رسید به حدودهای 1000 و بعدش هم که حالا رسیده به 500!
اگه تا 1 ماه بعد قیمتش زیر 800 برسه شاید خریدم ولی در غیر اینصورت اگه بخرم دیگه خونه راه نمیدم منو!
من به خاطر سامسونگ جت یه هفته کارتون خوابی رو تحمل کردم
این یکی رو اگه با این قیمت بگیرم از ارث محرومم می کنن![]()
خونه راه نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا؟
مگه با پول خودت نمیخری گوشیرو؟؟؟؟
درسته که با خانوادم زندگی میکنم ولی خودم کار میکنم پول در میارم و هر جور که دلم بخواد خرجش میکنم.توی پول خوشبختانه به خانوادم وابسته نیستم.
ادم وقتی که با تلاش خودش پول بدست میاره و بعد با اون پول وسیله مورد علاقشو میخره خیلی بیشتر بهش میچسبه تا اینکه از خانوادش یا کسی دیگه ای این پولو بگیره.البته این نظر منه
ممنون و موفق باشید![]()
Last edited by kissyou; 08-06-2011 at 19:02.
خوب منم با پول خودم میرخرم ولی خوب جنگ روانی راه میندازن تو خونه!
مثلا 20 روز هر 8 ساعت 10 20 بار میگن مگه دیوانه شدی؟ ادم هم 1 میلیون میده به گوشی؟ مگه گوشی های 1100 صدای آدمو به طرف مقابل نمرسونن؟ ها؟ واقعا که! عقل که نداری! بدم از در اویزونت کنن؟ پدر پدر سوخته؟![]()
kissyou جان اگه خواستی پول رو اینترنتی واریز کنی حتما از IE استفاده کن .. دفعه قبل از چه مرورگری استفاده کردی؟
فایرفاکس با این اینترنت بانک ها مشکل داره
جدا؟
اگه اینجوریه که خیلی کارت گیره پسر
تو خونه کسی به من کاری نداره که چی میخرم و یا چی نمیخرم البته یه مقدار راهنمایی میکنن که برای ایندت نگر دار و از این حرفها{که البته حرفشون هم کاملا درسته}ولی تا همین حدوده.
امیدوارم کارت را بیوفته و این مشکلاتت برطرف شه
موفق باشی
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
سلام مهدی جان
من از اپرا استفاده میکنم
به نظرت خوبه یا بد؟
در مورد واریز کردن ایندفعه ریسک نمیکنم میرم مستقیم بانک پارسیان اونجا واریز میکنم پولو.میترسم دوباره ارور بده.شانسمون هم که شانس نیست ماسته
موفق باشی دوست عزیز![]()
Last edited by kissyou; 08-06-2011 at 19:38.
سلام بچه ها
اینهمه اسپم دادم حالا میخوام یه موضوع رو با شما در مورد گالکسی بررسی کنم که یکم رفع اسپم شه اگه اینطوری پیش بره مدیران محترم منو میندازن بیرون از این سایت
میخوام در مورد usb on to go صحبت کنم این موضوع رو قبلا یادم رفته بود در موردش صحبت کنم
با این قابلیت شما میتونید فلش خودتون رو به گالکسی اس 2 وصل کنید و گوشیتون به طور اتوماتیک فلش رو در حالت plug and play شناسایی میکنه و به هیچ گونه درایوری هم احتیاج ندارید.شما میتونید محتوای فلشتون رو توی گوشی مشاهده کنید یا فایلهای صوتی و تصویری رو پخش کنید و یا فایلها رو از گوشی به فلشتون بریزید و یا برعکس از فلش به گوشیتون کپی کنید.شما همینطور میتونید هارد اکسترنالتون رو هم به این گوشی وصل کنید و تمام کارهایی که با فلشتون انجام میدادید رو میتونید با هاردتون هم انجام بدید
جالب نیست؟دیگه از این گوشی چی میخواید
البته شنیدم که با هیچ نوع فلشی یا هارد اکسترنالی تا حالا مشکل نداشته.این خیلی خوبه مخصوصا برای بکاپ گیری از فایلهای داخل گوشی
ممنون و موفق باشید![]()
Last edited by kissyou; 08-06-2011 at 20:12.
گوشیو گرفتی یادت باشه حتما یه چیزیو با این USB-OTG واسه من تست کنی.
یه فلش مموری وصل کن بعد برو تو ستینگ دوربین ببین فلش رو شناسایی می کنه.
من با ان8 تست کردم نشد اگه با این بشه عالیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)