از کجا میشه رمز آنلاین رو خرید؟ سایتی هست که بفروشه
؟
از کجا میشه رمز آنلاین رو خرید؟ سایتی هست که بفروشه
؟
بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمره من به بازی 8 هست
1.گرافیکش که اونی که فکر میکردم نیست
2.صداگذاری خوبه ولی توی پاریس دشمنا فارسی صحبت میکنند بعد صدای یارو که فارسی حرف میزنه بد رو اعصابه همش یکنفر حرف میزنه با اون صدای تیزش
3.بازی روی نرمال یکم سخته (نکه سخته ها تا یک تیر میخوری فرت یارو میمیره باید از اول شروع کنی بری جلو)
حالا مورد 3 شاید به خاطر عادت من به کرایسیس باشه که max armor زیاد میزدم
4.بعضی از مراحل بازی من رو نمیگیره یعنی داستان بازی احساس توش نیست. فقط بزن بکش برو جلو...
5.اگر کسی اثری از dx11 قوی توی بازی دید لطفا عکس بگذاره.
حالا وسطای بازی هستم تا ببینم تا آخرش چی میشه.
![]()
امروز Origin بازی رو آنلاک کرد , اونهائی که اورجینالش رو pre-order کرده بودن برن حالشو ببرن!
مولتی پلیرش حرف نداره , فعلا که بخاطر پینگ بالا اوضاع رنک داغونه.
![]()
صب کن وقتی بازیرو تموم کردی نظر بده ،اینطوری بهتره درضمن دسته بندی کن مثلا به گرافیک یه نمره به داستان یه نمره و.....
موفق باشی![]()
Gamespot هم 9.3 داده![]()
کجا 9.3 داده بابا 8.5 داده !
بروبچز اینو :
تو تهرانه
سلام دوستان
من امروز بازی رو یه بار دیگه با درجه سختی HARD رفتم
به جرأت میتونم بگم بخش تک نفره اصلا در حد BAD COMPANY 1 و BAD COMPANY 2 هم نیست .
داستان بازی اصلا درگیرکننده نیست و حالت جدی نداره ( همون داستان خطی خوب و بد BC خیلی بهتر از این بود )
از اونطرف شخصیت پردازی ها بسیار ضعیفه و اصلا دوست داشتنی نیستن ( تو BC کاراکترهایی مثل HAGS بودن که واقعا دوست داشتنی بودن ... )
محیطهای جنگ اسماشون قشنگه وقتی میشنوید بازی تو کردستان عراقه یا تهرانه -- ولی خودشون تعریفی ندارن یعنی هیچ فرقی ندارن همه دشمنا ماشینا لوکیشن ها تقریبا یکی هست و ... - که مخصوصا برای ما ایرانیها اعصاب خورد کنه
گرافیک خیلی بالاست ولی نه اونقدر خیلی خفن ! ( گیم اسپات حتی به نسخه pc هم مدال گرافیکی نداده ...)
ولی نکات ریز جالبی داره - مثلا کاراکتر شما خیلی قشنگ حالت سینه خیز میره و نور میزنه چشم آدم و ... که برای من خیلی جالب بود
از اونطرف فیزیک تخریب پذیری انگار نسبت به BC بدتر شده ( تخریب پذیری خفن یکی از جذاب ترین قسمتهای BC بود ...)
در کل متاسفانه این بازی حرفی برای گفتن تو بخش تک نفره نداره
ولی از لحاظ جهانی اصلا مهم نیست چون همه دنبال مولتی 64 نفره تو این بازی بودن که اونم به نحو احسنت انجام شده و شاهکار اصلی بازی تو مالتی پلیر هست ...
فقط برای ما ایرانیها disappointing هست که اکثرا دسترسی درست حسابی برای بازی مولتی نداریم![]()
Last edited by Abolfazl3007; 26-10-2011 at 20:52.
خوب بالاخره بازی اجرا شد .
اولین اسکرین شات رو میگذارم.
بازی رو با سیستمم ( امضام) دارم با 1680*1050 بازی میکنم روون.
quality هم روی High هست.
وقتی میذارم رو Ultra کمی گیر میزنه. البته گرافیکم رو آپدیت باید بکنم.
الان مرحله سلیمانیه تمام شد و رفتیم خلیج فارس برای سوار شدن جنگنده هورنت ...
خدا لعنت کنه امریکایی ها رو! همچین احساس خوبی نداشتم وقتی طرف مقابل فارسی صحبت میکرد!
یه تیکه هم درگیری تن به تن داره ... .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)