برای Ps3 و 360 آره ! اردیبهشت اومده اما برای Pc نه
برای Ps3 و 360 آره ! اردیبهشت اومده اما برای Pc نه
اگر برای پی سی میگی هنوز نیومده و 18 نوامبر میاد حتما اونی که دیدی نسخه ی کنسولی بوده.
بچه ها به نظر شما کی میاد ایران من بخرم؟
میخوام نفر اول باشم که خریدم
آقا حجت بيخيال ديگه عجب بحثي راه انداختي حالا چه فرقي ميكنه تو هر وقت گيرت اومد بخر اينم بگم هيچ فرقي نميكنه قبل 1 آذر منتشر بشه يا بعدش يه ذره بالا يه ذره پايين خيالي نداره. ول كنين ديگه بابا عجب اسپم بازاري راه ميندازين عجب تاپيكي شده 100 رحمت به تاپيكاي اخبار رمز بازي ها نا سلامتي اينجا زير مجموعه بازيهاي كامپيوتري منتشر شده هست ببين چه وضعيه. من 100 بار گفتم بايد تاپيك Gta Iv رو براي Pc جدا كنن از اين تاپيك ولي هيچ كس گوش نكرد كه نكرد
راست میگی ولی مطمئنا کرک و ریجیستر نشده......![]()
تاييد ميشه
لطفا بحث انتشار بازي توي ايران همينجا تموم بشه ، لطفا انقدر هم تاپيك رو به بيراهه نكشونيد وگرنه اخطار ميگيريد
ممنون![]()
من توي اين تاپيك مشترك بحث شدم كه حداقل جريانات و بحث هايي در مورد بازي بشنوم هرچي باشه اين بازي براي كنسولها منتشر شده ولي ظاهرا كنسول بازهاي اصلا تشريف نميارن تو اين تاپيك كاش حداقل يه نفر بود كه اين بازي رو تموم كرده باشه و مومد اطلاعاتي در مورد بازي ميداد. در مورد تفاوت هاش با نسخه قبلي و تشابهاتش. من الان از وقتي مشترك اين تاپيكم يه پست مفيد اين چنيني نديدم.
krauser جان من بازی رو روی 360 تموم کردم در مورد بازی هم توضیح دادم ولی برای شما دوباره میزارم.اینارو من تو چند پست دادم.
از تفاوت های مهم می توان به:
1-زمین پس از بارون و موقع بارون حسابی خیس می شه و اب این ور و اونور پاشیده می شه و کنترل ماشین
خیلی سخت می شه.
2-در این بازی می توان یه جا کاور گرفت و به صورت کور شلیک کرد.
3-یه موبایل دارین که خیلی کارامده.همه ی ماموریت ها از طریق این موبایل میاد.بعضی وقت ها زنگ می زنن
بعضی وقت ها اس ام اس می کنن.می تونین زنگ بزنین به یه شماره مشخصات اهنگ توی رادیو تون رو بگیرین.
4-اگه شراب بخورین تا یه مدت مستین.وکنترل خیلی سخته.
5-برای رد شدن از اتوبان باید 5دلار ناقابل عوارضی بدین.
6-می تونین زنگ بزنین 911 پلیس یا امبولانس یا اتشنشانی خبر کنید.
7-در این بازی کافی نت هست که میرین ایمیل هاتون رو چک می کنین و هزار کار دیگه که تو اینترنت می شه کرد.
8-می تونین با موبایلتون عکس بگیرین.
9-کارواش هم تو این بازی هست.
10-می تونین بین 2 نفر هر کدوم رو که خواستین بکشین.و مرگ و زندگی دیگران دست شماست
اینم چند نکته ی دیگه که تازه فهمیدم:
11-مردم خیلی طبیعی رفتار می کنند.بعضی ها سرشون تو موبایله.بعضی ها ولگردن.بعضی ها تو کوچه معتادن.
یکی رو دیدم جلوی شرکت روی پله ها زانو زده بود و ناراحت بود.مردم جلوی خونه هاشون رو تمیز می کنند با جارو.شب ها ماشین اشغالی میاد.یه بار یادمه جلوی خونم دعوا شده بود.پلیس اومد هر دونفرشون رو گرفت
خیلی با حال بود.
12-اگه با سرعت به یه جای برخورد کنین از شیشه پرت می شین بیرون.
13-اگه گلوله بخورین لباستون خونی میشه.
14-تو اینترنت می تونید theme موبایل بخرید.اهنگ موبایل بخریدو....
15-مردم تو پارک ورزش می کنن.
16- می تونین تلویزیون هم نگاه کنین.
17-دریا موج هم داره.
18-می تونین دارت و بولینگ بازی کنین.
19-بعضی جاها کارگرا دارن خیابون رو درست می کنن
20-دود و اتش در این بازی خیلی زیبا کار شده است.یه بار تو یه ماشین بودم ماشین جلویم رو منفجر کردم از روش
پریدم.از توی آتیش و دودش رد شدم.خیلی حال داد.
21- توی یک ماموریت یه جارو منفجر کردم.بعد رفتم رادیو گوش دادم.دیدم خبرش رو گفت.
22-یه بار یه چند نفر رو کشتم سریع امبولانس اومد بهشون کمک کرد دست گذاشت رو سینه اش فشار داد چندین بار.
23-اگه با ماشین به یه نفر بزنین اگه اروم بزنین فقط دست و پاش میشکنه ولی اگه محکم بزنین خونش هم درمیاد
و روی جلوی خودرو شما جای خون می مونه.
24-اگر با وینچستر یه ادم بزنین خیلی زیبا پرت میشه.
25-اگر با بازوکا هلیکوپتر بزنین به زیبایی تو هوا میچرخه بعدش سقوط می کنه.
موفق باشی.
آقا کسی میدونه بازی رو این سیستم میاد یا نه؟
Cpu Amd Athlon 64 +3200
Ram 1 Gb Ddr 2
Graphic Nvidia Gforce 7300 Gt 128 Bit
خیلی ممنون
احتمالا اگه تنظيمات تعديل گرافيكي وجود داشته باشه مثل نسخه قبلي شايد بتوني روي مينيمم كيفيت راحت بازي كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)