مراحل عجیب غریب کجا بود؟؟؟؟
منظورت موجودات فضائیه؟؟؟؟
مراحل عجیب غریب کجا بود؟؟؟؟
منظورت موجودات فضائیه؟؟؟؟
آره البته بيشتر از اون مرحله كه هواپيما مي روني بدم مياد يا اونجا كه معلقي اصلا سبك بازي جنگي عوض ميشه حس جنگ و اسلحه رو تو آدم ميكشه اون مراحل و شرايط ناجور
خوب اونجا شما به داخل همون شی سقوط کرده رفتید
و باید برای رفتن به تونطرف از داخل اون راه رو پیدا کنین
بله درسته من نميگم كه از آسمون اومده كلا كريسي رو به عنوان بازي در سبك فار كراي و Cod مي دونن اونايي كه بازي نكردنش. مثه من اصلا انتظار نداشتم چنين مراحلي هم داشته باشه. من كه ميگم سبك جنگي با سبك جنگ ستارگان نميسازه
به هر حال اينارو تركيب كرده كراي تك
باید موجودی که رو هواست رو بکشم یا فقط دنبالش برم.
باید خودت رو به قسمتهایی که روی نقشه هست برسونی
اونجا اتش هست و برای کمک به دوستته
اون موجودات رو هم بکشی بهتره....چون کلید می کنن میان دنبالت
البته فراموش نكن كه هرچه سريعتر بهتر مثلا اون آخر بازي بعد كشتن غول هم بايد سريع بري و داخل هواپيما بشي وگرنه پروا مي كنن و ميرن. كلا چاشني سرعت هم هست تو اين كريسيس
ولی من توی مرحله اخر هواپیما راحت منتظرم بود و تا من پیشش نمی رفتم اونا هم نمی رفتن
در کل بازی خیلی خوبیه
مشکل اینجاست که زمان زود تموم میشه راهی وجودداره؟
بله اونجا بايد سريع باشي و مواظب فرمانده باشي كه كشته نشه خيلي زود بايد خودت رو به نقاط برسوني و با احتياط قبلش زياد معطل كردي و جايي سيو كردي كه كار از كار گذشته از سيو قبل تر استفاده كن و سعي كن زمان رو از دست ندي
بله فاشيست منتظر آدم ميشن اون مرحله آخر ولي برا من رفته بودن آسمون منتظرم شده بودند اون دختر عوضي هم هي صدام ميكرد ميگفت بيا سوار شو اخه يكي نيست بهش بگه مونگول رفتين اون بالا من چه جوري مي خوام سوار شم. مجبور شدم سيو قبلي تر رو لود كنم دوباره بكشم و بعدش بلا فاصله رفتم سوار شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)