تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 860 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال Harvest_Moon_Iman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

پيش فرض

خواهش میکنم و اینارو با پتوشاپ درست کرده اصلشو دارم اگه احیانن کسی فکرد شهره بگه بزارم

داره خودمونی میشه HARVEST MOON_HASAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

میبینم بازم همتون رفتین سر کار [Automated by GetSmile]

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میبینم بازم همتون رفتین سر کار
    جای تو خالی

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

یعنی شهری نبوده!!!!!!!

سر کاری بود!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

جای تو خالی
    آره باید زود تر میومدم خبر میدادم تا انقدر تو کف نرید.

یعنی شهری نبوده!!!!!!!

سر کاری بود!!
    بد جور سرکاری بود.

شوخی خیلی بدی کرده هر کی بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض شرمنده

سلام...ببخشید یه عدتونو گذاشتم سره کار جا داره اینجا ازتون عذر خواهی کنم....خواستم شوخی کنم باهاتون و به این بحثتون خاتمه بدم....میدونین جریان شهر نرفتن چیه؟!!!!این سیدی هایی که دست ما هست سیدی اصلی نیست و اگه دیده باشین سایز اون حدود 200 مگ هست و طبیعتا این سایز کم نمیتونه بیشتر از این رو در بر بگیره پس دیگه تلاش نکنید که به شهر برید....من اینارو از پیش خودم نمیگم .با یه ژاپنی طرفدار بازیهای شرکت ناتسومی که چت میکردم بهم گفت.میگفت که این بازی بصورت نسخه آزمایشی پخش شد و بعد از چند ماه بصورت کامل عرضه شد...و این سیدیهایی که تو ایرانه همش همون آزمایشیس...البته یه نفر ادعا میکرد کاملشو داره که حدود 500-600 مگ حجمشه ولی هر کاری کردیم بهمون نداد...یا خالی بسته یا زورش میومده بده....امیدوارم یکی پیدا شه کاملشو بده....البته سیو بازی هم تا سیدی کاملشو نداشته باشین بدرد نمیخوره پس دنباله سیوش هم نباشید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

سلام...ببخشید یه عدتونو گذاشتم سره کار جا داره اینجا ازتون عذر خواهی کنم....خواستم شوخی کنم باهاتون و به این بحثتون خاتمه بدم....میدونین جریان شهر نرفتن چیه؟!!!!این سیدی هایی که دست ما هست سیدی اصلی نیست و اگه دیده باشین سایز اون حدود 200 مگ هست و طبیعتا این سایز کم نمیتونه بیشتر از این رو در بر بگیره پس دیگه تلاش نکنید که به شهر برید....من اینارو از پیش خودم نمیگم .با یه ژاپنی طرفدار بازیهای شرکت ناتسومی که چت میکردم بهم گفت.میگفت که این بازی بصورت نسخه آزمایشی پخش شد و بعد از چند ماه بصورت کامل عرضه شد...و این سیدیهایی که تو ایرانه همش همون آزمایشیس...البته یه نفر ادعا میکرد کاملشو داره که حدود 500-600 مگ حجمشه ولی هر کاری کردیم بهمون نداد...یا خالی بسته یا زورش میومده بده....امیدوارم یکی پیدا شه کاملشو بده....البته سیو بازی هم تا سیدی کاملشو نداشته باشین بدرد نمیخوره پس دنباله سیوش هم نباشید
    به نظر من سی دی اصل و سی دی آزمایشیش هم الکیه.شهر بی شهر.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

برو حتما با این حرف هم میخوای به بازی خاتمه بدی.برو یه بار دیگه از این حرفا بزنی یه اخطار برات میفرستما

من خودم تا یه قدمیش رفتم پس تو لازم نیست اصلا حرف بزنی.

اون سه پرسی که تو اول سال 4 میگه من دیدم و رفتم.پس ساکت شو و من را عصبانی نکن. [Automated by GetSmile]

به تو هیچ ربطی هم نداره که این تایپیک باز باشه یا بسته به تو چی میرسه که این تایپیک باز یا بسته باشه.

پروفشنال Harvest_Moon_Iman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

پيش فرض

منم درزمن شهرو دیدم سیدیه کامل و آزمایشی نداره مال من 250 مگابایته با 3000000 کد سازنده که تا الانش حدود 20.5 % شناسایی کردم برو اینارو به یکی بگو که بلد نباشه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

برو حتما با این حرف هم میخوای به بازی خاتمه بدی.برو یه بار دیگه از این حرفا بزنی یه اخطار برات میفرستما

من خودم تا یه قدمیش رفتم پس تو لازم نیست اصلا حرف بزنی.

اون سه پرسی که تو اول سال 4 میگه من دیدم و رفتم.پس ساکت شو و من را عصبانی نکن.
    بایستی شهر باشه.الکی که نیست!!!

منم درزمن شهرو دیدم سیدیه کامل و آزمایشی نداره مال من 250 مگابایته با 3000000 کد سازنده که تا الانش حدود 20.5 % شناسایی کردم برو اینارو به یکی بگو که بلد نباشه

یکی از دوستان صمیمی من هم حدود 5 سال پیش رفته بود و من هم کاملآ بهش اطمینان دارم.می گفت توی عرض چهار سال رفت شهر نه سه سال. در ضمن بهم گفت در صورتی می تونی در طول سه سال بری که واقعآ بدون نقص بازی کنی.بعد از پایان چهار سال با اون کشتی کنار اسکه میرند شهر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •