خواهش میکنم و اینارو با پتوشاپ درست کرده اصلشو دارم اگه احیانن کسی فکرد شهره بگه بزارم
خواهش میکنم و اینارو با پتوشاپ درست کرده اصلشو دارم اگه احیانن کسی فکرد شهره بگه بزارم
میبینم بازم همتون رفتین سر کار[Automated by GetSmile]
جای تو خالیمیبینم بازم همتون رفتین سر کار![]()
یعنی شهری نبوده!!!!!!!
سر کاری بود!!
آره باید زود تر میومدم خبر میدادم تا انقدر تو کف نرید.جای تو خالی![]()
بد جور سرکاری بود.
یعنی شهری نبوده!!!!!!!
سر کاری بود!!
شوخی خیلی بدی کرده هر کی بود
سلام...ببخشید یه عدتونو گذاشتم سره کارجا داره اینجا ازتون عذر خواهی کنم....خواستم شوخی کنم باهاتون
و به این بحثتون خاتمه بدم....میدونین جریان شهر نرفتن چیه؟!!!!این سیدی هایی که دست ما هست سیدی اصلی نیست و اگه دیده باشین سایز اون حدود 200 مگ هست و طبیعتا این سایز کم نمیتونه بیشتر از این رو در بر بگیره پس دیگه تلاش نکنید که به شهر برید....من اینارو از پیش خودم نمیگم .با یه ژاپنی طرفدار بازیهای شرکت ناتسومی که چت میکردم بهم گفت.میگفت که این بازی بصورت نسخه آزمایشی پخش شد و بعد از چند ماه بصورت کامل عرضه شد...و این سیدیهایی که تو ایرانه همش همون آزمایشیس...البته یه نفر ادعا میکرد کاملشو داره که حدود 500-600 مگ حجمشه ولی هر کاری کردیم بهمون نداد...یا خالی بسته یا زورش میومده بده....امیدوارم یکی پیدا شه کاملشو بده....البته سیو بازی هم تا سیدی کاملشو نداشته باشین بدرد نمیخوره پس دنباله سیوش هم نباشید
به نظر من سی دی اصل و سی دی آزمایشیش هم الکیه.شهر بی شهر.سلام...ببخشید یه عدتونو گذاشتم سره کار جا داره اینجا ازتون عذر خواهی کنم....خواستم شوخی کنم باهاتون و به این بحثتون خاتمه بدم....میدونین جریان شهر نرفتن چیه؟!!!!این سیدی هایی که دست ما هست سیدی اصلی نیست و اگه دیده باشین سایز اون حدود 200 مگ هست و طبیعتا این سایز کم نمیتونه بیشتر از این رو در بر بگیره پس دیگه تلاش نکنید که به شهر برید....من اینارو از پیش خودم نمیگم .با یه ژاپنی طرفدار بازیهای شرکت ناتسومی که چت میکردم بهم گفت.میگفت که این بازی بصورت نسخه آزمایشی پخش شد و بعد از چند ماه بصورت کامل عرضه شد...و این سیدیهایی که تو ایرانه همش همون آزمایشیس...البته یه نفر ادعا میکرد کاملشو داره که حدود 500-600 مگ حجمشه ولی هر کاری کردیم بهمون نداد...یا خالی بسته یا زورش میومده بده....امیدوارم یکی پیدا شه کاملشو بده....البته سیو بازی هم تا سیدی کاملشو نداشته باشین بدرد نمیخوره پس دنباله سیوش هم نباشید
برو حتما با این حرف هم میخوای به بازی خاتمه بدی.برو یه بار دیگه از این حرفا بزنی یه اخطار برات میفرستما
من خودم تا یه قدمیش رفتم پس تو لازم نیست اصلا حرف بزنی.
اون سه پرسی که تو اول سال 4 میگه من دیدم و رفتم.پس ساکت شو و من را عصبانی نکن.![]()
![]()
![]()
[Automated by GetSmile]
به تو هیچ ربطی هم نداره که این تایپیک باز باشه یا بسته به تو چی میرسه که این تایپیک باز یا بسته باشه.
منم درزمن شهرو دیدم سیدیه کامل و آزمایشی نداره مال من 250 مگابایته با 3000000 کد سازنده که تا الانش حدود 20.5 % شناسایی کردم برو اینارو به یکی بگو که بلد نباشه
بایستی شهر باشه.الکی که نیست!!!برو حتما با این حرف هم میخوای به بازی خاتمه بدی.برو یه بار دیگه از این حرفا بزنی یه اخطار برات میفرستما
من خودم تا یه قدمیش رفتم پس تو لازم نیست اصلا حرف بزنی.
اون سه پرسی که تو اول سال 4 میگه من دیدم و رفتم.پس ساکت شو و من را عصبانی نکن.
منم درزمن شهرو دیدم سیدیه کامل و آزمایشی نداره مال من 250 مگابایته با 3000000 کد سازنده که تا الانش حدود 20.5 % شناسایی کردم برو اینارو به یکی بگو که بلد نباشه
یکی از دوستان صمیمی من هم حدود 5 سال پیش رفته بود و من هم کاملآ بهش اطمینان دارم.می گفت توی عرض چهار سال رفت شهر نه سه سال. در ضمن بهم گفت در صورتی می تونی در طول سه سال بری که واقعآ بدون نقص بازی کنی.بعد از پایان چهار سال با اون کشتی کنار اسکه میرند شهر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)