گینر واسه افزایش وزنه . چون کربو داره . اگه حجم میخوای گینر بخور. در کل برای بدن سازان آماتور مثل خودم خوبه . معمولا در صد کربوهیدرات بالاتره مثلا 70 کربو و 30 پروتئین
وی پروتیئن خالص هست و فاقد کربو .عضله سازه و بیشتر برای مراحل آخر بدن سازی هست
گینر واسه افزایش وزنه . چون کربو داره . اگه حجم میخوای گینر بخور. در کل برای بدن سازان آماتور مثل خودم خوبه . معمولا در صد کربوهیدرات بالاتره مثلا 70 کربو و 30 پروتئین
وی پروتیئن خالص هست و فاقد کربو .عضله سازه و بیشتر برای مراحل آخر بدن سازی هست
دوستان من وقتی حرکت های سنگین میزنم کمرم درد میگیره ممکنه تو دراز مدت مشکل بشه برام.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .؟
من 1 سال و نیمه که باشگاه میرم ولی رشد چشم گیری نداشتم.فقط جلو بازوم بکم رشد کرده ولی نه چشم گیر.هیچ چیزی هم تاحالا استفاده نکردم.میخواستم بپرسم چی کار باید بکنم؟
قدم 185 وزنم 71
باید مطمئن بشید..خوب گرم میکنید یا نه...بعد از اون باید فرم صحیح حرکت رو انجام بدید..اگه فرم غلط رو انجام بدید اسیب شدیدی به کمرتون میزنید.
خب این عدم رشد از خیلی جهات میتونه باشه..نداشتن برنامه غذایی و تغذیه صحیح ، استراحت نا کافی ، برنامه تمرینی نا مناسب ، تمرین با شیوه ی نا مناسب و .....من 1 سال و نیمه که باشگاه میرم ولی رشد چشم گیری نداشتم.فقط جلو بازوم بکم رشد کرده ولی نه چشم گیر.هیچ چیزی هم تاحالا استفاده نکردم.میخواستم بپرسم چی کار باید بکنم؟
قدم 185 وزنم 71
کراتین یا چه چیزهایی باید مصرف کنم؟باشگاه هم میرم زود خسته میشم.از یه طرفم میخوام چاق بشم.
مسئله اصلا کراتین نیست...شما اول از همه باید تغذیه صحیح رو یاد بگیرید یا خودتون باید اینکار رو بکنید یا به متخصص تغذیه مراجعه کنید.
.
بعد از ا ون باید سراغ یه مربی کاربلد برید تا همه راه و روشها و اصول تمرین رو به صورت حضوری بهتون بگه.. کراتین فقط یک مکمله و بدون تغذیه خوب شاهکار نمیکنه...
دوستان نظرتون درباره این مکملها چیه?
Carbon Vit
Mass tech
اون اولی رو ندیدم و استفاده نکردم تا حالا ولی اسمش رو زیاد شنیدم از بچه ها،میگفتن یه جورایی یه مولتی ویتامین خوبه که مکمل دوره های حجمیه،معمولا با گینر یا پروتئین 100 درصد استفاده میشه.....................
Mass tech هم اگه اصلش پیدا بشه واقعا خوبه،اگه میخواید استفاده کنید از فرد مطمئن تهیه کنید.............
واقعا حجم آور خوبیه،چیز کاملی هم هست،علاوه بر پروتئین و کراتین که پای ثابت حجم آورها هستن ویتامین و کربوهیدارت و انواع آمینو اسیدهای لازم بدن رو هم داره....................
قبلا خودم استفاده کردم
اطلاعات من در همین حد بود،یا علی...........
اینکه برای ست ها زود خسته میشم چی کار باید بکنم؟
به خاطر کمبود انرژی هست...به تغذیه نا درست برمیگرده..شما نیم ساعت تا 45 دقیقه مونده به تمرین از کربوهیدرات پیچیده استفاده کن..
.
مثل سیب زمینی ، ماکارونی..از اون مهمتر اینه که بعد تمرین باز باید یه وعده قند ساده داشته باشه به همراه یه وعده کربوهیدرات پیچیده + پروتئین..
.
اینکار باعث میشه ذخایر قندی بدن تو سطح خوبی بمونه که دفعه بعد که تمرین میکنید .. بدن خالی از انرژی نباشه..
....
اگه کمبود وزن ندارید...هفته دو تا سه بار هوازی کار کنید تا هم از ذخایر چربی بدنتون کاسته بشه هم استقامتتون در تمرینات افزایش پیدا کنه..
.
استراحت بین ستها رو به حداقل برسونید..اینکار هم باعث افزایش استقامت میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)