تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 258 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وقتی ایمیلی به کسی ارسال میکنم هنگاهمی که طرف ایمیل را باز میکنه باید کزینه نمایش عکس رابزنه تا عکس نمایش داده بشه .ایا تنظیماتی هست که بشه ایمیل را طوری تنظیم کنیم که عکس از ابتدا نشان داده بشه ونیازی به زدن کزینه نمایش تصویر نباشه ؟واین تنظیمات باید در صندوق ایمیل من انجام بشه یا گیرنده میل ؟
    یاهو و جیمیل این طوری هستند
    شما تنظیم می کنید عکس ها نشان داده بشه یا نه؟
    یا عکس های اینباکس نشان داده بشه و اسپم نه
    و انواع دیگه
    در سرویسهای مختلف
    اگر می خواهید عکستون حتما نشان داده باشه، باید اسمتون مارک زوکربرگ باشه! در غیر این صورت گیرنده تعیین می کنه عکس نشان داده بشه یا نه؟

2. این کاربر از manuch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

می دونم برای همین همون راه حل ها رو پیشنهاد کردم.

تو اون اررور یا هو گفته بود که یا باید با ما تماس بگیری برای ریست پسوردت یا اینکه داری با نام مستعار وارد می شی. چون با نام مستعار وارد نمی شی بهت گفتم که یه کن صبر کن و روباره امتحان کن. از مرورگر دیگر استفاده کن. اگر ف.. شکن یا چیز پی ان داری از حالت فعال و غیر فعال اونا برای وارد شدن استفاده کن. و برای تماس با پشتیبانی یا هو که کارتو راه بندازه گفتم گزینه شوم این پست رو انجام بده. البته به گزینه های دیگم نگا بندازی بد نیست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الآن دو روزه تماس گرفتم باهاشون اما خبری نیست
    اون ایمیل خیلی برای من مهمه ایمیل کاریم هست

4. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

On May 06, 2013, at 06:38 am PDT, you tried to recover your account password for Yahoo! ID ***. You may reset your password on May 07, 2013, after 06:38 am PDT by answering your account secret questions.

For security reasons, the option to reset your password via secret question will expire on May 13, 2013, at 06:38 am PDT.

Not you? Simply [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to your account, and when there is an attempt to recover your account, we will hide your account secret questions recovery option. Please [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . If you forget your password in the future, we will use this information to help you reset it.

If you believe your account has been compromised, please [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] now.

Regards,
    Yahoo! Account Services

این ایمیل امروز از طرف یاهو برای من اومده
    مثل اینکه کسی میخواسته وارد ایمیل من بشه درسته؟

6. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

On May 06, 2013, at 06:38 am PDT, you tried to recover your account password for Yahoo! ID ***. You may reset your password on May 07, 2013, after 06:38 am PDT by answering your account secret questions.

For security reasons, the option to reset your password via secret question will expire on May 13, 2013, at 06:38 am PDT.

Not you? Simply [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to your account, and when there is an attempt to recover your account, we will hide your account secret questions recovery option. Please [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . If you forget your password in the future, we will use this information to help you reset it.

If you believe your account has been compromised, please [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] now.

Regards,
    Yahoo! Account Services

این ایمیل امروز از طرف یاهو برای من اومده
    مثل اینکه کسی میخواسته وارد ایمیل من بشه درسته؟
    یله به نظز می رسه یکی می خواسته پسوزدتونو زیست کنه. حالا پیشنهاد من اینه که ریست کنید اول پسورد رو دوم. و اینکه برو تو همون بخش تنظیمات و سوال امنیتی و عوش کن تمام تنظیماتتم چک کن ببین درست است یا نه.
    همین
    بای

8. 3 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یله به نظز می رسه یکی می خواسته پسوزدتونو زیست کنه. حالا پیشنهاد من اینه که ریست کنید اول پسورد رو دوم. و اینکه برو تو همون بخش تنظیمات و سوال امنیتی و عوش کن تمام تنظیماتتم چک کن ببین درست است یا نه.
    همین
    بای
    سوالای امنیتیو چطور میشه عوض کرد؟
    من گزینشو ندیدم کجاست؟

10. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه geysar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یاهو و جیمیل این طوری هستند
    شما تنظیم می کنید عکس ها نشان داده بشه یا نه؟
    یا عکس های اینباکس نشان داده بشه و اسپم نه
    و انواع دیگه
    در سرویسهای مختلف
    اگر می خواهید عکستون حتما نشان داده باشه، باید اسمتون مارک زوکربرگ باشه! در غیر این صورت گیرنده تعیین می کنه عکس نشان داده بشه یا نه؟
    اگه شخصی برام ایمیلی زده که دارای عکس باشه ومن خودم بخوام طوری تنظیم کنم که مجبور نباشم همیشه گزینه نمایش تصاویر را بزنم و باباز کردن ایمیل تصاویر هم نمایش داداه بشه در ایمیل خودم چطور ؟ایا تنظیماتی داره ویا نه ؟ راستی ایمیلم دریاهو هست

12. این کاربر از geysar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اگه شخصی برام ایمیلی زده که دارای عکس باشه ومن خودم بخوام طوری تنظیم کنم که مجبور نباشم همیشه گزینه نمایش تصاویر را بزنم و باباز کردن ایمیل تصاویر هم نمایش داداه بشه در ایمیل خودم چطور ؟ایا تنظیماتی داره ویا نه ؟ راستی ایمیلم دریاهو هست
    بله عزیز ... از قسمت Mail Options وارد شید و گزینه ای که تو عکس مشخص کردم رو انتخاب کنید و سیو کنید

14. 3 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    میرید رو عکستون گوشه سمت راست بالا. همون جا که گفته
    Hi somebody
    [جای سامبادی اسمت هست
    بعد از منویی که باز می شه میری رو
    account info
    کلیک می کنی. رمزتو دوباره وارد می کنی
    قسمت
    passworld reset info
    رو میاری
    می تونی هم ایمیل آلترناتیوتو عوض کنی
    هم شماره موبایل بدی
    هم سوالارو عوض کنی
    شاد باشی

16. 2 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saba-aria's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    korean-dream

پيش فرض

با سلام
    از دوستان کسی هست که فرصت داشته باشه کار با گروه یاهو رو بهم یاد بده ؟
    و یه قالب برای ارسال ایمیل گروهی طراحی کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان من پسوردم رو میدونم و درست وارد میکنم اما سوال امنیتی ازم میپرسه سوال رو هم فراموش کردم چیکار کنم؟ خیلی هم کار واجب دارم با میلم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •