دوستان با توجه به اینکه عطر های سرد و فرش معمولاً ماندگاری کمی دارند، ماندگارترین عطر سردی که استفاده کردید کدوم عطر بوده؟
دوستان با توجه به اینکه عطر های سرد و فرش معمولاً ماندگاری کمی دارند، ماندگارترین عطر سردی که استفاده کردید کدوم عطر بوده؟
یه ادکلن خوب پسرونه میشه معرفی کنین
من عطر خنک چندان ندارم. یکی 4711 که با وجود بوی دوست داشتنیش ماندگاریش 20 دقیقه است.
ادیداس آیس دایو بوی نسبتا تند و سینتتیکی داره ماندگاری 3 ساعت . شبها میخوام سوار اتوبوس بشم میزنم.
و مالیزیا ویتیور هم ترکیب مرکبات و ویتیور حدود 5 ساعت. البته تا 13 ساعت هم روی پوستم دوام اورده.منتها پخش بو دیگه وجود نداره.
کارهایی هم که تست کردم ماندگاری قابل توجهی نداشتن که یادم بمونه. tere d hermes حدود 7 ساعت بوش رو پخش میکرد. خودم احتمالا برای روزهای باقیمانده تابستان aqua quorum بگیرم.نسبت به قیمتش بو وماندگاریش خوبه.
دوستان ژل یا کف اصلاح چی پیشنهاد میدین؟(نیوا گرفتم.خیلی افتضاحه.هم ژل هم افتر شیو)
راستی چند روز پیش ادکلن Privacy گرفتم.ماندگاریش عالیه.پیشنهاد میکنم یه امتحانی بکنین.(قیمتش هم زیاد نیست.دوست نداشتین میندازین دور)
من بیشتر با ماشین میزنم. ولی چندروز پیش arko را امتحان کردم خیلی خوشم اومد. ژل تو تیوب خمیردندانی بود.سایتش رو پیدا نمی کنم لینک بدم.
در مورد نیوا باهات موافقم. حداقل دئودورانتش که خوب نبود.
انصافا جنس های ترکیه حرف ندارن ولی نمیدونم چرا عادت کردم همش جنس آلمانی و فرانسوی بخرم.اول شامپو پنتن رو عوض کردم بعد صابون الان هم نوبت گذار از ژیلت و نیوا به آرکو هست.
اینم سایتش.شما کدومش رو استفاده کردی؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهاد میکنم دنباله آرکو نری.ژیلت بدک نبود.البته من کف ریش استفاده میکنم+فیوژن
یه مدل ژله ریش داشتم کانادایی .عجب چیزی بود.متاسفانه ماله 5 ساله پیشه یادم نیست اسمش.![]()
بهترین ژل اصلاح gillette Fusion Gel (نارنجی رنگ)
ممنون برای سایت
از مدلهای کرمی بود که به اشتباه گفتم ژل
Arko Men Extra Sensitive
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلا ژل فیوژن داشتم.گفتم تنوع بشه نیوا گرفتم که اصلا خوب نبود.آرکو رو یه امتحانی میزنم ببینم چطوره.اگه خوب نبود همون ژل فیوژنو میگیرم.
افتر شیو چی پیشنهاد میدین؟(به غیر از ژیلت و نیوا)
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)