تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 416 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پویول: شک ندارم كه گواردیولا می ماند

پویول که به دلیل مصدومیت شانس حضور در دیدار مقابل لوانته را از دست داد، امیدوار است که بتواند به دیدار بعدی تیمش در جام حذفی برسد.

سایت گل- کارلس پویول، کاپیتان باشگاه بارسلونا هیچ شکی در مورد ادامه حضور گواردیولا بر روی نیمکت مربیگری بارسا ندارد. پویول در این رابطه گفت:« ادامه می دهد. فکرمی کنم که اینطور است. این همان چیزی است که رختکن تیم این را می خواهد و مثل اینجا در دنیا، هیچ جای دیگری نیست.»

پویول در گفت و گو با بارسا تی وی گفت:« اگر این تیم، ویژگی خاصی دارد، به این دلیل است که تیم همیشه با انگیزه بازی می کند. شاید بهتر یا بدتر شود ولی همیشه تمام تلاشش را در زمین مسابقه به کار می گیرد. این تیم توانایی های بالایی دارد و به همین خاطر فکر می کنم که مربی تیم در جمع ما خواهد ماند.»

پویول که به دلیل مصدومیت شانس حضور در دیدار مقابل لوانته را از دست داد، امیدوار است که بتواند به دیدار بعدی تیمش در جام حذفی برسد:« حالم بهتر است باید صبر کنیم تا زمان تصمیم گیری فرا برسد. عصر سه شنبه تستهای بیشتری انجام خواهیم داد و در آن زمان می توانیم شدت ریسک را بررسی کنیم.»

کنفرانس خبری پویول زمان مناسبی برای شوخی و خنده در مورد صحبتهایی که در توئیتر بین او و سسک و پیکه رد وبدل می شود گفت:« لذت می بریم. در رختکن تیم ما 4 بازیکن هستند که در توئیتر نام کاربری دارند. من احساس آرامش می کنم ، پیکه خطرناک است.»

او در بخش پایانی صحبتهایش در مورد توپ طلا گفت:« هر سه نامزد نهایی شایستگی دریافت این جایزه را دارند چون هر سه آنها خیلی خوب هستند و ما این شانس را داریم که آنها را در رختکن تیممان ببینم. سالهای زیادی از فوتبال آنها باقی است و ما از حضور آنها لذت خواهیم برد.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/1/4

ساندرو روسل: ژاوي مثل بنجامين باتن است

رئيس بارسا معتقد است كه ستاره تيمش در هر ديدار طوري بازي مي كند كه انگار جوان تر شده است.

سايت گل- بارسلونا در حالي اين هفته مقابل لوانته قرار گرفت كه ژاوي، رهبر خط مياني آبي و اناري ها قرار بود پانصد و چهل و نهمين بازي اش با پيراهن اين تيم را انجام دهد و به اين ترتيب با ركورد ميگلي، مدافع باشگاه در دهه هاي 70 و 80 برابري مي كرد.

ژاوي 30 ساله كه يكي از اركان اصلي بهترين بارسلوناي تاريخ است، اولين بازي اش براي اين تيم را در 18 سالگي در سال 1998 انجام داد.

او سال گذشته و زماني كه مشخص شده بود ممكن است به زودي به ركورد بيشترين بازي در تيم بارسا برسد، گفته بود:" تا زماني كه بدنم اجازه بدهد، بازي خواهم كرد، هرچند بازي من مانند بسياري ديگر به سرعت بستگي ندارد.

اميدوارم به ركورد بيشترين بازي با پيراهن برسم. اين افتخار بزرگي براي من خواهد بود. فكر كنيد؛ بيشترين بازي براي بارسا بيشتر از هر كس ديگر؟ هميشه موفقيت تيم مهمتر است اما اين بزرگترين دستاورد من خواهد بود."

ژاوي مطمئنا تا چند روز ديگر اين ركورد را به تنهايي از آن خود خواهد كرد، يا در ديدار فردا شب مقابل اتلتيك بيلبائو در كوپا دل ري يا ديدار شنبه آينده مقابل دپورتيوو لاكرونيا.

او تا سال 2016 با بارسلونا قرارداد دارد و تخمين زده مي شود كه بتواند حداقل 200 بازي ديگر براي بارسلونا انجام دهد و به ركوردي برسد كه رايان گيگز يا سر بابي چارلتون در منچستريونايتد به جا گذاشتند.

ساندرو روسل، رئيس باشگاه بارسلونا در اين مورد گفت:" به نظر مي رسد ژاوي در هر بازي جوان تر مي شود. نمي خواهم حدس بزنم او چند بازي ديگر مي تواند براي بارسا انجام دهد."

پپ گوارديولا، سرمربي بارسا كه قهرمان دوران نوجواني ژاوي محسوب مي شود، نيز گفت:" اين فوق العاده است. فكر مي كنم او مي تواند به ركورد 700 بازي يا بيشتر برسد."

و سرانجام ژاوي در مورد تداومش در همه اين سال ها گفت:" من طرفدار فوتبال هستم و همين باعث شده تا بتوانم در اين سال ها مشكلات مختلف را پشت سر بگذارم. نمي توانيد روي چيزي كه به آن عشق مي ورزيد، قيمت بگذاريد. من مورد انتقاد نيز قرار گرفته ام اما هميشه خواسته ام كه با بارسا به جام هاي مختلف برسم. "

کد:
    2011/1/4

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خب اين هفته بالاخره لاليگا از حالت يه تورنمنت دو جانبه خارج شد
    ميشد احساس كرد كه بارسا و رئال دارن توي يه ليگ بازي ميكنن
    اميدوارم بازيهاي هيجان انگيزتر و فشرده تري ببينيم
    بارسا سال گذشته بالاي 100 گل زد امسال هنوز دو بازي از نيم فصل مونده 53 گل زده
    اگه همينقدر توي نيم فصل دوم بزنه بازم بالاي 100 گل زده و احتمالا بالاي 100 امتياز بگيره
    شايد طرفداراي اين دو تيم خوششون بياد
    اما به نظر من داره يه كم لوس ميشه
    انصافا سالهاي گذشته لاليگا ليگتر بود
    لاكرونياي غول كش
    والنسيا كه محال بود قبلش بشه گفت رئال و بارسا ميبرن يا نه
    اتلتيكومادريد
    مايوركاي هكتور كوپر
    همين سوياي دو سه فصل گذشته
    اسپانيول كه حتي توي قهرماني تيمها تاثير گذار بود
    در كل به نظر من ليگ اسپانيا از نظر كيفي افت كرده
    تيمهاي مقابل اين دو تيم اصلا اعتماد به نفس گذشته رو ندارن
    فوتبال يعني مثلث برد باخت و مساوي
    حذف شدن هر كدوم از اينا يعني دور شدن از ذات فوتبال
    تيمي كه نبازه به مرور از اصالت فوتبال دور ميشه
    به قول باخ در شكست قلبها نزديكتر ميشن
    به قول پل والري انسان تنها در شكست پيشرفت ميكنه
    به قول فلاسفه : « تعرف الشيا به اضدادها» هر چيزي با ضدش تعريف ميشه
    تيمي كه نبازه تعريف درستي از پيروزي نداره
    ولذت واقعي پيروزي رو درك نميكنه
    شايد بگين يه چيزيش ميشه ولي دلم براي باخت بارسا تنگ شده
    منم موافقم باهات...دوست دارم بازی به جاهای سخت بکشه...و البته در نهایت دوست دارم تیم محبوبم ببره...ولی کاش تو لالیگا هم حداقل 5 تا تیم در حد قهرمانی...یا حداقل در حدی که یقه مدعی ها رو بگیرن بود...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خب اين هفته بالاخره لاليگا از حالت يه تورنمنت دو جانبه خارج شد
    ميشد احساس كرد كه بارسا و رئال دارن توي يه ليگ بازي ميكنن
    اميدوارم بازيهاي هيجان انگيزتر و فشرده تري ببينيم
    بارسا سال گذشته بالاي 100 گل زد امسال هنوز دو بازي از نيم فصل مونده 53 گل زده
    اگه همينقدر توي نيم فصل دوم بزنه بازم بالاي 100 گل زده و احتمالا بالاي 100 امتياز بگيره
    شايد طرفداراي اين دو تيم خوششون بياد
    اما به نظر من داره يه كم لوس ميشه
    انصافا سالهاي گذشته لاليگا ليگتر بود
    لاكرونياي غول كش
    والنسيا كه محال بود قبلش بشه گفت رئال و بارسا ميبرن يا نه
    اتلتيكومادريد
    مايوركاي هكتور كوپر
    همين سوياي دو سه فصل گذشته
    اسپانيول كه حتي توي قهرماني تيمها تاثير گذار بود
    در كل به نظر من ليگ اسپانيا از نظر كيفي افت كرده
    تيمهاي مقابل اين دو تيم اصلا اعتماد به نفس گذشته رو ندارن
    فوتبال يعني مثلث برد باخت و مساوي
    حذف شدن هر كدوم از اينا يعني دور شدن از ذات فوتبال
    تيمي كه نبازه به مرور از اصالت فوتبال دور ميشه
    به قول باخ در شكست قلبها نزديكتر ميشن
    به قول پل والري انسان تنها در شكست پيشرفت ميكنه
    به قول فلاسفه : « تعرف الشيا به اضدادها» هر چيزي با ضدش تعريف ميشه
    تيمي كه نبازه تعريف درستي از پيروزي نداره
    ولذت واقعي پيروزي رو درك نميكنه
    واقعا ناکامی‌ها هم واسه خودشون حسی دارن. البته الان از شکست استقبال نمی‌کنم اما چالش و هیجان چرا. تعریف میتونه متفاوت باشه. برای این بارسا باخت نتیجه فقط این نیست که کمتر از گل خورده گل بزنه.

میگی دلم تنگ شده منظورت اینه فوتبالی مغلوب بشیم؟ چون این مدت هم باخت داشتیم. یعنی بازی بهتری از بارسلونای آماده ارائه بشه؟ یا هر هفته تلاش کنیم؟

قدر وضعیت فعلیرم بدونیم.

به خدا نمیدونم اول فصل بارسا چش میشه؟؟؟؟؟پارسال هم فصل رو خوب شروع نکرد....
    اگه امسال بازیهای اول فصل رو هم میبردیم من مطمئن بودم که بدون از دست دادن امتیاز یعنی با حداکثر امتیاز فصل رو به پایان میبردیم و یه رکورد تاریخی میزدیم....ولی حیف که فصل رو بد شروع میکنیم...به هر حال از همین الان مطمئنم که قهرمانیم و بالای 100 امتیاز میاریم...
    رکورد تاریخی رو همین فصل قبل زدیم. 99 امتیاز در اسپانیا، انگلیس، ایتالیا و آلمان سابقه نداشت.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بازگشت مسی به تمرینات بارسا

بدین ترتیب انتظار می رود که لیونل مسی در دیدار چهارشنبه شب تیمش مقابل اتلتیک بیلبائو حاضر باشد.

سایت گل- لیونل مسی، فوروارد آرژانتینی باشگاه بارسلونا از روز دوشنبه به تمرینات بارسلونا بازگشت و انتظار می رود که در دیدار 4شنبه شب این تیم در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی کوپا دل ری (جام حذفی اسپانیا) مقابل اتلتیک بیلبائو به میدان برود. این ستاره 23 ساله، تعطیلات کریسمس به مراتب طولانی تری نسبت به سایر هم تیمی هایش داشت و پپ گواردیولا به او اجازه داده بود که روز دوشنبه صبح در تمرینات بارسا حاضر شود. طبق اعلام وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا، مسی روز یکشنبه به بارسلونا رسید و در دیدار تیمش مقابل لوانته که با برتری 1-2 کاتالونیایی ها همراه بود، غیبت داشت. قابل ذکر است که دیدار رفت دو تیم بارسا و اتلتیک بیلبائو در جام حذفی اسپانیا با تساوی بدون گل دو تیم به پایان رسیده بود و تیم پیروز در دیدار برگشت در زمین بیلبائو، به دور بعد صعود خواهد کرد.

کد:
    2011/1/5

دردسر غيرمنتظره براي ستاره رئال مادريد؛ مادر فرزند رونالدو زير قولش زد!

اشکان کیهان

سایت گل- دختري که فرزند کريس رونالدو را به دنيا آورده، دراوج نااميدي و افسردگي فقط گريه مي کند و آرزو دارد فرزندش را ببيند. اين خانم که مادر مخفي کريستيانو جونيور فرزند کريس رونالدو ستاره پرتغالي رئال مادريد است، در زمان تولد اين نوزاد با رونالدو توافقي کرده بود که براساس آن ده ميليون پوند از ستاره پرتغالي دريافت کند و در ازاي آن براي هميشه از فرزند خود چشم پوشي کند و حتي به والدين خويش هم نگويد که مادر فرزند رونالدو است.

اين توافق با کريستيانو رونالدو اين زن را به ثروتي کلان رساند، ولي ظاهراً و به نقل از افشاگري هاي نشريه ساندي ميرر او احساس مي کند که قلبش شکسته است. اين روزنامه در گزارشي در اين خصوص و به نقل از يکي از دوستان، اين زن که نخواسته نامش فاش شود، نوشته است:«او بشدت از تصميم و انتخابي که کرده ناراحت است و بعد از ماهها افسردگي در مورد اقدام خود تجديد نظرکرده است. او مرتب به رونالدو زنگ مي زند تا بچه را ببيند و حتي به رونالدو گفته که حاضر است همه پول را به او پس دهد تا بتواند فرزندش را ببيند.

شرايط سختي را تجربه مي کند، چون نمي تواند داستان را براي هيچکس تعريف کند و بشدت احساس تنهايي مي کند.» اين نشريه حتي جزئياتي در مورد مادر مخفي فرزند کريس هم فاش کرده و نوشته است: «او يک دانشجوي بيست ساله است که بعد از آشنايي با کريس رونالدو در يکي از کلوپهاي شبانه لندن باردار شد.

رونالدو اين فرزند را نمي خواست ولي وقتي در برابر عمل انجام شده قرار گرفت، اين فرزند را پذيرفت تا بتواند در عين حال خود را به عنوان ستاره تازه پدر شده دنياي فوتبال مطرح کند. او وکلايش را در جريان ماجرا قرار داد و قراردادي معادل ده ميليون پوند با اين دختر امضا کرد. اين دختر به مدت يک سال از انظار محو شد و بدون اينکه حتي به والدين خود بگويد فرزندش را به دنيا آورد و پول را از رونالدو گرفت و غيب شد. ولي اکنون بشدت پشيمان است.

هرشب دير وقت به رونالدو زنگ مي زند و علاوه بر اينکه به او بابت گلهايي که مي زند تبريک مي گويد، به ستاره رئال التماس مي کند تا بتواند فرزندش را ببيند. رونالدو درابتدا هيچ اميدي به او نداده بود. ولي بعد در مورد اين ماجرا کمي فکر کرده و گفته اگر دختر حاضر شود پولهاي او را پس دهد، او هم در مورد ملاقات دختر با فرزندش تجديد نظر مي کند.» اين طور که مشخص است، کريس رونالدو نمي خواهد به خاطراين موضوع با اين دختر وارد يک جدال حقوقي شود.

اگرچه توافقنامه اي که دو طرف امضا کرده اند، هيچ حقي براي اين دختر دانشجو در مورد فرزندش قائل نمي شود و در صورت کشيده شدن ماجرا به دادگاه هم نفعي به حال او نخواهد داشت. در حال حاضر کريس رونالدو نگهداري از فرزند خود را به مادرش دولورس و دوخواهرش اما وليليانا کاتيا سپرده وحتي تصاوير فرزند کوچک رونالدو با خانواده او در جريان تعطيلات ژانويه طي روزهاي اخير در همه نشريات مهم دنيا منتشرشده بود.

کد:
    2011/1/4

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آخه یکی نیست به این رونالدو بگه آخه پسر خوب به اون وکیلات میگفتی قرارداد رو اینجوری تنظیم کنن که دختره 10 میلیون رو به همراه بچه بگیره و بره دیگه هم نیاد سراغت. انصافا دروغ میگم ؟ ولی واقعا دختره بیچاره چقدر ارزون گوهر مادری رو فروخت

راستی در جواب اون دوستمون که گفت بارسا و رئال خیلی راحت تیمهای دیگه لالیگا رو میبرن و لالیگا سطحش پایینه باید بگم من فکر میکنم این دو تا تیم هستن که خیلی قوین. شما اگر به لیگهای دیگه نگاه کنید هیچ تیمی رو با این همه مهره و ستاره نمیبینید. درسته تیمهاشون هم سطح ترن ولی این به دلیله که تیمهای صدر جدول تو اون لیگها اینقدر قوی نیستن. شما مثلا فکر میکنید اگر بارسا یا رئال تو ایتالیا یا انگلیس بودن قهرمان نمیشدن؟ شاید یه کم امتیاز بیشتر از دست میدادن ولی به نظرم قهرمانیشون مسجل بود.
    شما اگر یکی از بازیهای حتی تیمهایی مثل چلسی یا منچستر رو اگر با بازی بارسا مقایسه کنید میبینید که کیفیتها متفاوته. مثلا تو بارسا ژاوی و اینیستا با یه پاس قطری یه دفعه با کمال دقت و ظرافت توپ رو تو یه موقعیت عالی میبرن سمت دیگه (کاری که ژابی آلونسو تو رئال خوب انجام میده) ولی همچین چیزی رو تو بازی تیمهای دیگه نمیشه دید. ممکنه این دو تا تیم با وجود برتری سبک بعضا در مقابل تیمهایی مثل منچستر یا چلسی نتیجه نگیرن اما همین سبکشون که بهشون اجازه داشتن توپ رو تو زمین میده باعث میشه که تیمهای ضعیف تر رو (تیمهای میانه جدول) به مراتب راحت تر شکست بدن در حالی که مثلا منچستر باید برای برد جلوشون دردسر بکشه

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آخه یکی نیست به این رونالدو بگه آخه پسر خوب به اون وکیلات میگفتی قرارداد رو اینجوری تنظیم کنن که دختره 10 میلیون رو به همراه بچه بگیره و بره دیگه هم نیاد سراغت. انصافا دروغ میگم ؟ ولی واقعا دختره بیچاره چقدر ارزون گوهر مادری رو فروخت
    حالا اگه این همه پول میداد تا بچه رو بندازه یه به قول شما که دست از سرش برداره و با بچه بره، از انسانیت دور نبود؟!

شما خودت میگی ارزون گوهر مادری رو فروخت، بعد یهش صفت بیچاره هم میدی؟ همچین شخصی لیاقت مادر شدن نداره...

جالبه، نویسنده مقاله کاملا مشخص که یکی از اون آنتی-رونالدو ها هست چون داره تمام تلاش خودش رو میکنه که رونالدو رو بد جلوه بده. در صورتی که کریس به قول خودمون مثل یه مرد وایستاد و کارش رو قبول کرد و حتی الان سرپرستی بچه رو به عهده گرفته...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

واقعا ناکامی‌ها هم واسه خودشون حسی دارن. البته الان از شکست استقبال نمی‌کنم اما چالش و هیجان چرا
    نگران نباشید ، بازی با هرکولس نزدیکه

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خبر رسمی: گونسالو ایگواین باید زیر تیغ جراحی برود

سران باشگاه مادریدی اعلام کردند که ستاره آرژانتینی شان هیچ گریزی از تیغ جراحی ندارد

سایت گل- طبق خبر منتشره در وب سایت رسمی باشگاه رئال مادرید در روز سه شنبه، گونسالو ایگواین، مهاجم آرژانتینی باشگاه رئال مادرید باید زیر تیغ جراحی برود تا بدین ترتیب مشکل دیسک کمرش را برطرف کند.

این خبر در حالی منتشر شد که چند روز پیش مورینیو اعلام کرده بود که ایگواین نیازبه جراحی دارد ایگواین سال گذشته دچار مشکل کمر درد شد و در اولین هفته های دسامبر با پزشکان مختلفی مشورت کرد.

در خبر منتشر شده در وب سایت رسمی باشگاه رئال می خوانیم:« با در نظر داشتن نظرات همه افراد، اعضای سرویس پزشمی سانیتاس رئال مادرید، خود بازیکن، خانواده او و سران باشگاه، تصمیم گرفته شد تا اقدامات درمانی انجام گرفته شود .با بررسی به عمل آمده پزشکان توصیه کردند که دیسک کمر ایگواین باید مورد عمل جراحی قرار بگیرد و این موضوع از سوی خود بازیکن، خانواده اش و سران باشگاه پذیرفته شد.»

انتظار می رود که تا 48 ساعت آینده تصمیمات نهایی در مورد بیمارستانی که این عمل جراحی در آن انجام خواهد شد نیز اتخاذ شود. بدین ترتیب به نظر می رسد که با توجه به انجام این عمل جراحی سخت برروی کمر این ستاره 23 ساله، ایگواین شانس حضور در نیم فصل دوم رقابتهای لالیگا را نیز از دست خواهد داد.

منبع : بخش فارسی سایت گل

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

برنامه بازیهای دوربرگشت جام حذفی اسپانیا- بارسا به دنبال صعود در باسک

سایت گل- دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی باشگاه های اسپانیا (کوپا دل ری) چهارشنبه و پنجشنبه برگزار خواهد شد و در یکی از حساس ترین دیدارها، بارسلونا در منطقه باسک به مصاف اتلتیک بیلبائو می رود و اتلتیکومادرید در خانه اسپانیول به میدان خواهد رفت. رئال مادرید هم که دیدار رفتش را با پیروزی مقتدرانه مقابل لوانته به پایان برده بود کار آسانی را پیش رو خواهد داشت.

برنامه دیدارهای دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی اسپانیا و نتایج دیدار رفت دو تیم در پرانتز را مشاهده می کنید:

چهارشنبه 15 دی (5 ژانویه)
    *مالاگا- سویا (3-5)
    * دپورتیوو لاکرونیا – کوردوبا (1-1)
    *اتلتیک بیلبائو – بارسلونا (0-0)

پنجشنبه 16 دی (6 ژانویه)
    * ختافه- بتیس (2-1)
    *مایورکا – آلمریا (3-4)
    *ویارئال- والنسیا (0-0)
    *اسپانیول- اتلتیکومادرید (0-1)
    *لوانته - رئال مادرید (0-8)

کد:
    پیغام میلیتو به گواردیولا: می خواهم از بارسا بروم

سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که گابی میلیتو، ستاره آرژانتینی می خواهد رختکن این تیم را ترک کند. این مدافع آرژانتینی که در فکر حضور در ترکیب تیم ملی کشورش در رقابتهای کوپا آمه ریکا است، به فکر ترک بارسا افتاده است و گواردیولا هم دربهای باشگاه کاتالان را به روی او بازکرده تا بدین ترتیب به دنبال تیم جدیدی در بازار نقل و انتقالات زمستانی باشد. پپ بازیکنانی که نمی خواهند در بارسا بمانند را نمی خواهد گواردیولا در این رابطه گفت:« من از گابی راضی هستم.اگر به او اعتماد نداشتم، او الان اینجا نبود. من حساب ویژه ای روی او باز می کنم ولی هرکسی می تواند در مورد آنچه برایش بهتر است تصمیم بگیرد. » در هر صورت مربی باشگاه بارسا معتقد است که شرایط این مدافع آرژانتینی ویژه است و به همین دلیل به او برای ماندن اصرار نمی کند:« ما بارها در این باره صحبت کرده ایم و او می داند که کسی که در این رابطه تصمیم گیری می کند، خود اوست. با شناختی که از او دارم،می دانم که گابی می خواهد برود. من احترام زیادی برای برنامه های او قائلم، برای تمام تلاشهایی که برای حضور در اینجا انجام داده.» ستاره آرژانتینی به دنبال آن است تا به صورت قرضی به تیمی انگلیسی یا ایتالیایی برود تا فرصت بیشتری برای حضور در ترکیب تیمش داشته باشد. او از اینکه گواردیولا در دیدار مقابل لوانته و در حالی که پیکه و پویول در اختیار این مربی نبودند، آبیدال و بوسکتس را به او ترجیح داده، به شدت ناراحت است

کد:

گزارش روز: کاسیاس برای سومین بار، برترین دروازه بان دنیا شد

سایت گل- ایکر کاسیاس، دروازه بان رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا برای سومین بار از سوی فدراسیون بین المللی آمار فوتبال به عنوان برترین دروازه بان دنیا برگزیده شد. کاسیاس که با «قرمزپوشان» در آفریقای جنوبی به عنوان قهرمانی جهان دست یافت، با کسب 304 امتیاز در صدر جدول برترین دروازه بانان دنیا قرار گرفت و ژولیو سسار،رقیب برزیلی اش با 124 امتیاز دوم شد. پتر چک با 56 رای، عنوان سومین دروازه بان برتر دنیا را به خود اختصاص داد. لیست نوزده دروازه بان برتر دنیا در سال 2010، شامل 12 دروازه بان اروپایی، 3 دروازه بان از آمریکای جنوبی، دو دروازه بان از آفریقا، یک دروازه بان از آمریکای شمالی و یک نماینده از قاره اقیانوسیه است. در بین 19 دروازه بان برتر دنیا، نام 4 دروازه بان اسپانیایی و 2 دروازه بان هلندی دیده می شد. هفت دروازه بان برای اولین بار نامشان را در این لیست معتبر می بینند که از این جمله می توان به مارتین استکلنبرگ (در رتبه پنجم)، مانوئل نویر (در رده چهارم) و فرناندو موسلرا ( در رده هفتم ) اشاره کرد.

کد:

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واقعا ناکامی‌ها هم واسه خودشون حسی دارن. البته الان از شکست استقبال نمی‌کنم اما چالش و هیجان چرا. تعریف میتونه متفاوت باشه. برای این بارسا باخت نتیجه فقط این نیست که کمتر از گل خورده گل بزنه.

میگی دلم تنگ شده منظورت اینه فوتبالی مغلوب بشیم؟ چون این مدت هم باخت داشتیم. یعنی بازی بهتری از بارسلونای آماده ارائه بشه؟ یا هر هفته تلاش کنیم؟

قدر وضعیت فعلیرم بدونیم.
    اصولا هر طرفداري خواستار پيروزي تيمشه
    واين يعني شروع جدل بر سر پيروزي
    به قول شما واقعا بايد قدر موقيت فعلي رو هم دونست
    موقعيتي كه سالها براي به وجود اومدنش تلاش شده
    اما همين موقعيت چون در چرخه فوتبال به وجود اومده پس ثباتش به اينه كه به ذات فوتبال متعهد باشه
    شكست تلخه اما چون بخشي از حقيقته لازمه ي رشد يه ساختار فوتباليه
    همه چيز وقتي مطلق ميشه به فساد و نابودي كشيده ميشه
    يك نظام سياسي وقتي قدرت مطلق ميشه خراب ميشه
    وقتي يه تيم فقط ببره يكنواختي اولين دشمن اين تيم ميشه
    تو اين وضعيت هيچ كس تعريف درستي از مسئوليت خودش نداره و مقدار زيادي از وظايف خودش رو فراموش ميكنه
    يكنواختي يعني مردابي كه همه چيز درونش به سمت لجن شدن در حركته (بابت اين تشبيه شرمنده)
    ولي وقتي در اين بين تيم يه باخت بياره همه چيز تازه زنده ميشه و به اصل خودش برميگرده
    منتقد تازه يادش مياد نقد كنه مربي يادش مياد بشنوه بازيكن يادش مياد به بازيكن حريف احترام بزاره تماشاگر از حنجره اش بيشتر مايه ميزاره
    خلاصه يه آفتابي به تن اين مرداب ميخوره
    كريم خان زند يكي از پادشاهان خوش ناممون يه جمله شگفت آور داره به راستي شگفت آوره
    ميگه فرق كساني كه در تاريخ ميمانند و كساني كه محو ميشوند فقط در شكل شكست خوردن آنهاست نه پيروزيشان
    ديوانه كننده اس مفهوم اين جمله
    براي تيمهاي بزرگ و ستاره هاي بزرگ شكست هم زيبا و خاطره انگيزه مثلا:
    مارادونا كلي قهرماني به دست آورد
    اما وقتي به مارادونا فكر ميكنيم بيشتر از هر پيروزيي اشكهاش در فينال جام جهاني 90 رو به خاطر مياريم
    چقدر شكوهمند بود اون تصوير هيچ كس شكست رو از اون چهره استخراج نميكرد مارادونا در واقع خيلي سربلند سربه زير انداخته بود چون تار و پود مارادونا آرژانتين بود با تمام وجودش اون باخت رو حس كرده بود و درواقع ما وقتي به مارادونا نگاه ميكرديم به عظمت و زيبايي شكست نگاه ميكرديم
    مسي همچين لحظه اي رو كم داره سينا جان تعارف كه نداريم مسي برخلاف مارادونا تارو پودش بارسلوناست چه بسا اگر مسي در بارسا همچين لحظه اي رو درك ميكرد دركش از فوتبال به مراتب عميقتر ميشد
    من وقتي ميگم دلم براي باخت تنگ شده
    منظورم يه باخت مولد و بيدار كننده اس
    يه باخت كه نقد توليد كنه تمركز توليد كنه گوش شنوا توليد كنه و ....
    وگرنه منم مثل خودت قدر اين موقعيت رو ميدونم

نگران نباشید ، بازی با هرکولس نزدیکه
    سروش جان انداختي تيكه رو ها
    ولي خيلي قشنگ انداختي دستت درد نكنه
    حال كردم

راستی در جواب اون دوستمون که گفت بارسا و رئال خیلی راحت تیمهای دیگه لالیگا رو میبرن و لالیگا سطحش پایینه باید بگم من فکر میکنم این دو تا تیم هستن که خیلی قوین.
    دوست من سال گذشته بارسا و رئال با اختلاف توي لاليگا اول دوم شدن
    ولي توي ليگ قهرمانان حذف شدن
    چيزي كه نگران كننده اس افزايش فاصله اين دو تيم با تيمهاي ديگه اسپانياست
    براتون جالب نيست كه سال گذشته با اون اختلاف اول دوم شدن و امسال بعد از سالها هر دوتيم دارن 8 تا 8تا ميزنن
    اين يه زنگ هشدار براي مسئولين لاليگاست
    آدم ياد شروع فوتبال ميفته كه رئال پشت سر هم قهرمان ميشد
    البته اينم يه نكته در تاييد حرفام
    رئال اگه اشتباه نكنم (حوصله نداشتم برم تاريخچه رو نگاه كنم) توي شش سال پنج بار قهرمان اروپا شد
    و بعدش نزديك به 40 سال رفت كنار اين آفت در زمان مناسب شكست نخوردنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •