ای دون! نمیدونستی ؟![]()
kha (خزیکس) خیلی باحاله خوشم اومد
ای دون! نمیدونستی ؟![]()
kha (خزیکس) خیلی باحاله خوشم اومد
سلام فک کنم Riot بعد از پیک کردن وقتی میخواد بازی استارت شه BUG پیدا کرده یه 5 دقیقه ای باید واستاد
آره واسه منم اینطوری بود
اره باگ بدیه . منتهی چون چت بازه قبل بازی کلی چرت و پرت با هم تیمی ها چت میکنیم .
راستی یه مسئله ای رو چند وقتی میخواستم بپرسم . اخیرا میبینم بعضی افراد که توی بازی نوب هستن و کلی فید میدن به حریف اخر بازی خیلی بهشون از طرف تیم حریف این honorable opponent رو میدن .
روی honorable opponent هم که بری نوشته هر کسی که از بازی باهاش لذت بردی و دوست داری در اینده هم با این بازی کنی .
ایا این باعث میشه که واقعا با طرف توی بازی بیفتی یا نه . چون من بعضی بازی ها که حریف رو فید میکنم اخر بازی بهم این honor رو میدن .
Last edited by Gregar; 17-10-2012 at 13:02.
جدی ؟
منم واسم پیش اومده...
راستی خاصیت این Honorable چیه؟
دوستان از اونجایی که دوتا2 لگ هستم و حال دوتای عادی در گارنا رو اصلا ندارم(و در بقیه بازی ها پینگم عالیه) تصمیم گرفتم به این بازی کوچ کنم.سرور West باید بیام برای پینگ بهتر دیگه؟
بعدش مشکل لگی که ازش حرف میزدید برطرف شده؟
اره دوسته عزیز بر طرف شده
اوه اپدیت اومد 50 مگابایت .............. فعلا سیزن یک بعدی معلوم نیست چقدر...
راستی این اپدیت تغییرات جدید TF هست ویک چیز جالب به نظر تو بازی کوئیست قرار دادن در جزیره سایه فعلا چیزی نمیشه فهمید چی ولی یک صفحه اختصاصی براش ایجاد کردن ..............
یک مورد دیگه برید تو سایت ریوت یک لینک به یک سایت داده که اگر به این بازی vote بدین 10 روز win IP میده .........
دمش گرم فکر کنم حسابی میخوان بترکونن
....
خوب رفتم داخل بازی کوئیست نیست چمپ جدید به نظر یک مپ و مود جدید اضافه شده !؟ من سر در نمیارممممم
اینجا صفحه اختصاصی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان نوشته ولی چی نامفهوم....
Last edited by Fusi0n; 18-10-2012 at 14:15.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به مناسبت هالووین سنگ تموم پذاتن
![]()
شهریار شما که اطلاعاتون خوب من نمفیدم چی دقیقا میشه بیشتر توضیح بدید
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)