سلام.
شما ببین از طریق اودین میتونی رام نصب کنی یا نه.![]()
سلام.
شما ببین از طریق اودین میتونی رام نصب کنی یا نه.![]()
سلام
من گوشی دوسیمکارته galaxy young s6312 دارم . متاسفانه برنامه log گوشی ، تماس ها و پیام ها رو به طور کامل نشون نمیده. منظورم اینه که بعضی از پیام ها و تماس ها اصلا توی قسمت log نشون داده نمیشه. تنظیم log هم روی all log هست... میشه راهنماییم کنین چیکار کنم این مشکل حل شه؟! برنامه ای سراغ دارین که مشکل log گوشی های دو سیمکارته رو حل کنه؟؟؟
این مورد بیشتر واسه دونستن اینه که بعضی وقتا نمیشه فهمید پیام یا تماسی که دریافت کردی به کدوم یکی سیمکارت هست
سلام دوستان .
عنوان : مشکل قفل کردن گوشی در زمان نصب نرم افزار
گوشی : One Touch آلکاتل
توضیح:
وقتی نرم افزاری رو میخوام نصب کنم گوشی هنگ میکنه و بعد خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه . ورژن os اش هم اندروید 4.2.2 هست
تقریبا دو هفتس خریدمش و نو هست و مورد مشکوکی نداره
ممنون میشم
سلام یه گوشی htc desire v گرفتیم فروشنده میگفت gps داره و نیاز به وصل شدن به اینترنت نداره اما الان دیدم شارژ سیم کارتم رو خورده
با این گوشی نمیشه افلاین به gps وصل شد؟
سلام.
برای استفاده آفلاین شما باید برنامه های مربوط به اینکار رو نصب کنید مثل Navitel یا ساجیک اگر هم میخوای از گوگل مپ استفاده کنی باید ابتدا نقشه ها رو سیو کنی.![]()
سلام
دوستان من یه هواای جی 610 گرفتم ولی با یو اس بی که به لپ تاپ میزنم تو مای کامپیوتر به عنوان درایو نمیاد درضمن درایور preload mt65xx هم نصب نمیشه تو دیوایس منیجر هم نمیاد
چه کار باید کرد؟ممنون
ویندوز چی داری؟ معمولا ایکس پی یکم خنگه در این مورد
ویندوز سون هست ولی درایورش نصب نمیشه اگه جوری میشد که تو لیست دیوایس منیجر میومد میتونستم کاریش کنم ولی اسم mt65xx یه لحظه میاد و میره اونم موقع ریست گوشی
سلام خدمت همه دوستان گلم
یه مشکل اساسی برام پیش اومده عجیب غریب
این گوشی گالاکسی نوت ۲ ما الکی الکی حافظه ram پر شده !!
از تو تسک منیجر هم همه برنامه های در حال اجرا رو کلوز کردم حتی برنامه ram cleaner نصب کردم و ریمو زدم بازم از دو گیگ حافظه رمم ۱۹۰۰ تاش پره
دقیقشو بگم رم گوشیم ۱۷۰۰ هست و الان ۱۶۵۰ تاش پره و باعث هنگ شدن گوشیم داره میشه
من احساسم به ویروسی بودن گوشیم هست
حالا بهترین انتی ویروس اندروید رو اسم ببرن ممنون میشم
بعدشم دوستان اگه نظری دارن سپاسگذار میشم از اطلاعاتشون استفاده کنم![]()
سلام دوست عزیز
از سالم بودن کابل اطمینان دارید؟
شاید کابل قطعی داشته باشد!
جهت اطمینان با یک کابل دیگر تست کنید و نتیجه را اعلام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)