سلام
ممنون من با اون روش تونستم آنلاین بازی کنم ولی صفحه ای که پیتر چک میاد خیلی طول می کشید تا بره که با کمک یکی از دوستان همین انجمن درست شد . تو تنظیمات بازی گزینه Very Low را انتخاب کردم درست شد .
ممنون از همه دوستانی که کمک کردند
سلام
ممنون من با اون روش تونستم آنلاین بازی کنم ولی صفحه ای که پیتر چک میاد خیلی طول می کشید تا بره که با کمک یکی از دوستان همین انجمن درست شد . تو تنظیمات بازی گزینه Very Low را انتخاب کردم درست شد .
ممنون از همه دوستانی که کمک کردند
اقا چرا من وقتی دوتا دسته وصل میکنم به pc ، بازی میپره بیرون ؟
سلام
من وقتی آفلاین بازی می کنم صحنه آهسته گل ها را یکبار نشون میده ولی وقتی آنلاین می زنم حریف که گل می زنه از چند زاویه مختلف نشون میده حتماً مشکل از فیفا من درسته ؟؟ مثل اینکه یک پچی برای این مشکل بود ؟؟ چکار کنم ؟؟
ببین دوست عزیز سیستم قطعاتش چیه برام مشخصات سیستمت رو بزار
دوست عزیز منم مشکل شمارو دارم البته وقتی که دوتا دسته مثل یک نباشن من دسته خودم یه دونه سونی هست با مبدل وصلش کردم ولی مال پسر خالم دوتا محصوص کامپیوتر هست وقتی مال خودم و مال او رو وصل میکنم میپره بیرون ولی هردو دسته اون رو وصل میکنم کار میکنه شاید از تنظیمات دسته باشه که وقتی مال خودم رو درست کردم مال او یه جور دیگه بود مثلا: شماره 1 اون میشد شماره 3 دسته من برای همین مشکل داره (این یه فرضیه هست)اقا چرا من وقتی دوتا دسته وصل میکنم به pc ، بازی میپره بیرون ؟
راستش من جوابشون نمیدونم ولی برای اطلاع رسانی گذاشتم
موفق باشید
سلام اون مشکل من حل شد فکر نکنم از سیستم بود.
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
لطفاً جواب این سوال من را هم بدید.
چرا کسی جواب نمیده؟
آفلاین که همه صحنه هارو یک بار نشون نمیده بعضی اوقات بیشتر نشون میده ولی بیشتر اوقات فقط یک بار تکرار میکنه
چی گفتم![]()
واسه چی میخوای ؟ خیلی واجبه ؟
دوست عزیز متاسفانه شما 4 نفره نمیتونید بازی کنید یعنی 2تا دسته به بالا نمیتونی وصل کنی از بازی میای بیرون 3 نفره میشه بازی کرد 2 نفر با دسته 1 نفر با صفحه کلید مشکل شما نیست فیفا این قابلیت رو نداره من تو خود فروم بازی هم قبلا سوال کردم ازشون گفتن نمیشه غیر ممکنه
من آخرشم نتونستم این مشکل نداشتن صدای گزارشگر رو در XP حل نکنم.هیچ کسی هم که جواب ما رو نداد.بیشتر از یک دقیقه که زحمت تایپ کردنش نمی کشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)