سلام عزيزان
لطفا دوستاني كه اين گوشي رو دارن راجب مصزف باتري اين گوشي و مدت شارژ نگه داشتنش يكم توضيح بدن...
چون توي مشخصات گوشي نوشته استاندباي 248 ساعت و اين نسبت به گوشي هاي ديگه (مثلا مايلستون كه 360 ساعت هست)خيلي كمه
آيا واقعا همينطوره؟؟؟
سلام عزيزان
لطفا دوستاني كه اين گوشي رو دارن راجب مصزف باتري اين گوشي و مدت شارژ نگه داشتنش يكم توضيح بدن...
چون توي مشخصات گوشي نوشته استاندباي 248 ساعت و اين نسبت به گوشي هاي ديگه (مثلا مايلستون كه 360 ساعت هست)خيلي كمه
آيا واقعا همينطوره؟؟؟
شارژ گوشی به نظر من خیلی خوب هست و در استفاده معمولی 2-3 روز راحت به من کار میده. واقعا خوبه .
دیفای باطریش بهتر از میلستون 1 هست .
دوستان اين گوشي الان تو بازار چنده؟؟
رام با ساپورت فارسي براش هست؟؟آخرين رام رسمي كه براش اومده چنده و آيا از فارسي پشتيباني ميكنه؟؟؟؟
در كل ديفاي بهتره يا مايلستون؟؟
دوستان این لینک رو ببینین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتری 3500 و 2200mah واسه دیفای
ارزش خرید داره؟ تقریبا دو برابر عمر باتری بیشتر میشه
ارزش که داره قیمتش خوبه ولی چطور میخوایی بخری هنوز باطری اورجینال خودش تو ایران نیومده چه برسه این
تا 10 روز دیگه باطری اصلیش میاد ولی این باطری بعید میدونم بیاد
دقت کردی این باطری گوشی رو هم سنگین تر میکنه هم پهن تر میشه
Last edited by boys666; 23-05-2011 at 16:35.
تاپيك رو مطالعه كنيد به همه جوابهاتون ميرسيد...
کسایی که گوشیشون رو ته و اوور کلاک کردن اینم نصب کنن بد نیست...
root] Chainfire3D Pro v1.2]
توضیحات از مبایلستان:
این برنامه یک رابط کاربری بین برنامه ها و چیپس گرافیکی گوشیه برای بهتر پیاده شدن گرافیک همچنین بهتر اجرا کردن بازی ها
قابلیتها :
افزایش عملکرد بازی
کاهش استفاده از رم
افزایش حافظه بالقوه برای افزایش عملکرد
این برنامه برای گوشی هایی که رم بالا 1 گیگ دارند می باشد گوشی هایی که اسمشون در لیست انگلیسی هستش
در ضمن گوشی باید روت باشهمن تست کردم نصب شد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایته ارسال رایگان به تمام دنیا داره...
ایرانم جزئ دنیا حساب میکنن؟؟؟
البته میشه به سایت ایران دلیور سفارش داد که واسمون بخره و پست کنه ! والا من با 2200mah موافقم چون ازش تو xda خیلی تعریف کردندر ثانی اندازش دقیقا مثل باتری اورجیناله
فکر کنم با 2200 یک چیزی در حدود 11 ساعت مداوم شایدم 12 ساعت مکالمه بشه کرد یعنی یک چیزی بالاتر از اتریکس و البته کسانی هم که دیفای رو آپدیت کردن گفتن مصرف باتری کمتر شده .
راستی جریان ضعف آنتن تو froyo واسه دیفای درسته؟
یک رام خوب هم معرفی کنین چه 2.3 یا 2.2 که فارسی همساپورت کنه و سرعتش خوب باشه
این لیسته کشوراییه که بهشون ارسال میکنه:
محتوای مخفی: Can You Ship To
خیلی خوبه ایرانم توش هست...
سایتی هست اکانت پی پال بفروشه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)