تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 152 از 157 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

خب دیگه بچه ها خوش گذشت.....
    طی 2 سال، واقعه 21 دسامبر 2012 توسط دوستان عزیز بررسی شد.
    بررسی وقایع نجومی ادعایی چون:
    سیاره فرضی نیبرو
    تابش امواج گاما از سیاهچاله ها
    موج تاریکی که قرار بود به زمین برسه

و همچنین:
    پایان تقویم قوم مایا
    پیشگویی های نوستراداموس در این مورد
    حرکت موج فراماسونری و بررسی ارتباط قضیه 2012 با این موضوع و.....

توسط دوستان عزیز بررسی شد...

پایان قضیه 2012 و عدم پایان جهان در 21 دسامبر 2012 ساعت 11:11 GMT

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

سلام خدمت بچه های عزیز
    تاپیک 2012 رو باز میکنیم تا بحث درش ادامه داشته باشه و خیلی از حرفهای نگفته در گلو نمونه...

با توجه به اینکه میدونیم خیلی از عزیزان دوست دارند که تاپیک باز بشه
    تیم مدیریتی انجمن فیزیک نجوم و اخترشناسی تصمیم به جریان انداختن بحث در مورد این مسئله جهانی گرفت.

دوستان عزیز
    خواسته های قلبی شما برای ما مهم است...
    تاپیک دیروز 1 ساعت مونده به لحظه 2012 در حال انفجار بود
    هیجان و لذت و نگرانی و آدرنالین رو میشد در تک تک بچه ها دید...ما هم همینطور
    بخاطر همین تصمیم گرفتیم جلوی تخلیه هیجان رو نگیریم و ضد حال به کسی نزنیم.....

پس لطفآ انتظارات ما را هم مد نظر قرار دهید

. از دادن اسپم خودداری کنید
    . از بحثهای غیرمرتبط خودداری کنید
    . بحث دینی نکنید

با تشکر

3. 21 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه با این که قضیه تموم شده بازم بعضیا ول کن نیستن....جمعه شب که دیگه جهان نابود نشد و تقریبا بحثا تموم شد..چند نفر رو دیدم که میگفتن

تو یه شبکه گفته صبح 22 دسامبر قراره جهان نابود بشه...حالا هم که این خبر پخش شده...

به گفته سایت نشنال جئوگرافیک، قوم مایا یک تقویم شمارش بلند را ابداع کرده بودند که از یک دوره 2152 ساله برخوردار بود و در روز 21 دسامبر 2012 به پایان می‌رسید.

کارشناسان تخمین زده‌اند که این سیستم که از دوره‌های 394 ساله موسوم به «باکتون» ساخته شده، در 3114 قبل از میلاد آغاز شده و حدود 21 دسامبر به باکتون 13 یا 5125 سالگی وارد می‌شود

به گفته کارشناسان عدد 13 بسیار برای مایاها مهم بوده و پایان این دوره یک مرحله برجسته به شمار می‌رود اما پایان جهان نیست.

جالبتر اینجاست که بازماندگان قوم مایا در این روزهای پر هیاهو و تلاطم، زندگی عادی خود را پیش گرفته و به هیچ وجه نگران نبودند. به گفته شانون کرینگ بوست، فیلمساز مستند آمریکایی که با چندی از این افراد مصاحبه کرده بود، تقویم مایاها از صدها سال پیش مورد استفاده نبوده و این حضور مجدد آن در عرصه جهان تنها بخشی از فرهنگ عامه غربی است.

اگرچه آن دسته از افرادی که با تصور پایان جهان در روز جمعه ترسیده و با پایان یافتن آن به زندگی عادی خود برگشته بودند، اکنون باید تا روز یکشنبه نیز انتظار بکشند چرا که به گفته یک باستان شناس مکزیکی پایان دوره باکتون 13 از تقویم شمارش بلند مایاها احتمالا در روز یکشنبه است.

5. 3 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

منتظر
    دگر تاپیک ها هستیم!!!
    مانند 2016 و ...../
    Last edited by 8nights&7days; 22-12-2012 at 17:09.

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

جالبه یه سر بزنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه spermahdi12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خوب باشه ما تایک شنبه هم صبر میکنیم.اگه کسی خواست امان نامه بگیره اعلام کنه!اینم بدونین من از یه استاد دانشگاه درمورد اینکه اگه خورشید سه روز نتابه چه اتفاقی میوفته گفت نگران نباشین زمین سرد نخواهد شد.به علاوه بر فتو سنتز هم تاثیر چندانی نخواهد داشت.به علاوه ی این که اشون گفتند خود ناسا هم این قضیه رو رد کرده وقبول نداره وهمون طور که خودم وبقیه ی دوستان خدمتتون عرض کردیم خود مایاها همه مردم دنیارا انداختند تو حول و ولا خودشون دارن کیف دنیا رو میبرن.تو مدرسه ما هم که چهار شنبه کلی از هم حلالیت گرفته بودن امروز میگفتند حتما یه دوسه روز دیگس.به خاطر این که بالاخره یه سری خطای محاسباتی هم خواهد داشت دیگه!!واین یعنی دقیقا همون چیزی که بقیه ی دوستان در پست های قبلی پیش بینی کرده بودند وگفته بودند بعدا میگن اشتباه محاسباتی بوده ویه روز دیگه میندازنش.این بچه های پیسی ورلد رو دست نوسترو داموس رو هم اوردند!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این مایاها کی بودن این همه بهشون استناد میشه ! هر چی اونا بگن همون میشه ×!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام دوستان.به نظر من که همش دروغ هست.اگر هم خورشید نابود بشه دنیا هم به آخر برسه این گرمای خورشید چند میلیارد سال طول میکشه تا تموم بشه تازه هم اگه دنیا هم به آخر نرسه این نور خورشید تبدیل به خورشید دیگه حالا کوچکتر از اون قبلی میشه.پس نتیجه میگیریم که همش دروغه.حالا فرض کنیم اگه هم خراب بشه به نظر شما بهتون بگن یکماه دیگه نابود میشه.اونایی که تو قم .............هستن کاری میکنن که دنیا نابود نشه.خیالتون راحتتتتتتتتتتتتت

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوستان گذشته از این بحث ها در مود زلزله ای که سال ها قبل توی هایتی اومده بود و کار آمریکا بود اطلاعی دارید ؟
    نکته خوبی در این پست هست ( بدون اینکه قصد زیر سوال بردن فردی خاص رو داشته باشم فقط از این پست به عنوان مثال استفاده کردم)
    در واقع همه چیز سر جاشه. معما هم چو حل گشت اسان شود و این حرفا. و باید منتظر سر کاری بعدی باشیم که این بار به چه روشی این جماعت شیاد و رمال مردم رو ملعبه خودشون میکنن.
    ما بلد نیستیم گزاره هایی که میشنویم رو تحلیل کنیم.
    بلد نیستیم چگونه باید درستی یا نادرستی یک ادعا رو تشخیص بدیم.
    یاد نگرفتیم که هر چیزی که باحال بود یا ازش خوشمون اومد درست نیست. دروغ صرفا کلمات بد نیست. میشه دروغ لذت بخش شنید . اما دروغ در هر صورتی دروغه و اصلا اهمیتی نداره اون دروغ باب میلمون باشه.
    یاد نگرفتیم روی جزییات دقیق بشیم. به ریز گفته ها دقت کنیم و حجم بزرگ کلمات و ادعا ها گولمون نزنه. متاسفانه کلی گویی بخشی از فرهنگ اجتماعی ما شده و با موفقیت هم علیه مون استفاده میشه.

نوشته ای که نقل کردم میتونه و مشکلی هم نیست که به شکل سوالی یا تردید امیر مطرح بشه. اما جوری گفته میشه زلزله کار امریکا بود که انگار جزو بدیهیات قطعی ثبت شده در تاریخه و هیچ تردیدی هم بهش نیست.
    همین چند روز پیش تو یکی از کلاس ها یکی از بچه ها ماجرای 2012 رو پرسید. گفتم که سرکاریه و شایعه است. گفته نه آقا اثبات شده. من در شگفت شدم از این عظمت اثبات که هنوز بعد از اینهمه شواهد رصدی دانشمند ها نمیگن نظریه نسبیت اثبات شد بعد به همین راحتی برای عوام ما ماجرای 2012 اثبات میشه.

من اصلا اشاعه دهندگان این دروغ ها رو مقصر نمیدونم. وقتی در خونت رو باز بزاری نباید ناراحت بشی از اینکه فردی بیاد از خونت دزدی کنه. وقتی دری برای اطلاعات ورودی به مغزمون وجود نداشته باشه هر شیادی میتونه صاحب اندیشه ما بشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

به نظر من این ماجرای 2012 چنتا درس خیلی خوب به هممون داد
    اینکه ادم نباید به راحتی تحت تاثیر قرار بگیره و پس از شنیدن هر خبری اون رو تجزیه تحلیل بکنه و چشم بسته قبول نکنه(البته قرار نیست همه دانشمند باشن پس باید رسانه ای وجود داشته باشه که بشه بهش اعتماد کرد)
    برخلاف دوستانی که فکر میکنن عامه مردم ایران به شدت خرافاتی و تحت تاثیر هستن من فکر میکنم تو بیشتر کشورهای دنیا به همین شکل بود با توجه به رای گیریهایی که انجام میشد
    نکته نگران کننده این اتفاق علاقه تعداد زیادی از مردم به این شایعه بود که این نشون دهنده درصد بالای نارضایتی از سیستم و روش زندگی در حال حاضر هست
    در ضمن روش برخورد علمی با هر پدیده ای یادگرفتنی هست یعنی شما باید اموزش ببینی و تا زمانی که سود عده ای از مردم در نا اگاهی عده دیگه ای از مردم باشه نمیشه توقع اموزش مناسب هم داشت
    با توجه به این نکته دوستانی که قدرت تجزیه تحلیل دارن لطف کنن اطلاعاتشون رو بدون زدن برچسب در اختیار بقیه افراد قرار بدن
    اگر شما زود باور نیستین و اگه قدرت تشخیص دارین این میتونه به دلیل محیطی که درش بزرگ شدین و اموزش صحیحی که دیدین باشه
    یه پیشنهاد هم دارم همه شایعاتی که در مورد این روز وجود داشت جداگانه مورد بحث قرار بگیره

14. 4 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •