بالاترین سرعتی که با یه ماشین رفتید چند بوده؟
من الان داشتم تو منو میگشتم برا من 118.45 mph بود
بالاترین سرعتی که با یه ماشین رفتید چند بوده؟
من الان داشتم تو منو میگشتم برا من 118.45 mph بود
نمیدونم. البته من هیچ کس رو نکشتم. ممکنه کشتن آدمای معمولی هم از امتیازت کم کنه!
نمیدونم والا!
اگه کسی بالای 75 نشه یعنی در حالت معمولی 75 درصده . بقیه اش آنلاین هست!! شاید!!!
باید نگاه کنم ولی یه بار با شلبی 125 تا هم رفتم فکر کنم!! ولی بعدش خوردم به گارد ریل قبل از پل ترکیدم!!
داشتم از پلیس فرار میکردم.
من 31 مجله گرفتم و فکر کنم یه 6 تایی هم wanted % رو یادم نیست ولی فکر کنم برای من هم همین حدود باشه باز میبینم میگم
تو ويندور ايس پي كجا رفته؟اگه ویندوزت 7 هست
C:\Users\A O M\AppData\Local
این سیو 100 درصد نیست و 80 درصده تنها فرقشم با سیوی که من رفته بودم که 71 درصد شده بود جمع کردن مجله هاست همین و بس
تازه به قول دوستمون تو بازی هم نمیره
تازی Wanted Poster هم من 3 تا جمع کرده بودم این هیچی جمع نکرده
دوستانی که مشکل کرک دارند پیشنهاد میکنم اگه بازی رو میخواند از اول کرک کنند کرک 5--6 مگی رو بریزند و اگه تا چپتر 7 رفتند و به مشکل بر خوردند کرک ورژن 3 رو که 20 خورده ای حجم داره رو بریزند
هر 2 کرک سالمه اما اگه کرک 6 مگی رو بریزید مجبورید از اول بازی کنید اما کرک 23 مگی همچین مشکلی نداره و از ادامه بازی میکنید توی 6 مگیه من سیو ها رو هم که جایگزین میکردم نمیدونم چرا بازی هنگ میکرد و میپرید بیرون حتی پروفایلم عوض کردم نشد اما 23 مگیه رو که ریختم از ادامه بدون مشکل بازی کردم
پس اگه میخواید از اول بازی کنید 6 مگیه اگه از ادامه 23 مگیه بهتره
من تازه بازی گرفتم تقریبا اوایل بازی هستم
خیلی دوست داشتم بازی تلفیقی از سری بازیهای gta 4,godfather1&2 باشه اما نشد
=======
دوستان اگر میشه یه ترینر برای این بازی بگذارند ممنون میشم
ممکنه یه نفر کرک 23 مگی رو بذاره؟
آقا لطفا کرک 23 مگی رو برای دانلود بزارین
سلام به همه دوستان !
من بازی رو از سعدی فروشگاه شایان خریدم اما رنگ بازی اینطوریه : - ممنون میشم کمکم کنید !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
دوستان به اين لينك مراجعه كنيد
موفق باشيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)