این میاد میگه فقط المانی خوشگله...اصلا انگلیسی زشت...من که خ....له انگلیسی ها نیستم ازشون طرفداری کنم...طرفدار یه تیم انگلیسی هستم...حالا زشت ریبا...شما هی لینک بده که انگلیسی زشته....خوب باشه....
این میاد میگه فقط المانی خوشگله...اصلا انگلیسی زشت...من که خ....له انگلیسی ها نیستم ازشون طرفداری کنم...طرفدار یه تیم انگلیسی هستم...حالا زشت ریبا...شما هی لینک بده که انگلیسی زشته....خوب باشه....
اصلا انگلیسی زشت...من که خ...له انگلیسی ها نیستم ازشون طرفداری کنم....هرجور میخوان باشن...
المانی ها بچه خوشگلن که هم جنس بازی زیاده...شما راست میگی از المان طرفداری کن ما درباره لیگ بحث میکنیم....بازی با چلسی به وقت ابران ساعت چند میشه؟ساعت چند قراره سوراخ بشین؟؟![]()
در تاریخ 19 دسامبر 2010 ساعت 7:30 دقیقه شب به وقت تهران منچستر در ورزشگاه استمفورد بریج لندن اولین باختش رو مقابل چلسی در فصل 2010-2011 پریمیر لیگ متحمل می شودمیکنیم....بازی با چلسی به وقت ابران ساعت چند میشه؟ساعت چند قراره سوراخ بشین؟؟![]()
![]()
علیرضا جان! سامان جان! میلاد جان! دوستان طرفدار تیم های حاضر در پریمیر لیگ!
از این به بعد خواستید نظر شخصیتون رو تو این تاپیک بگید، قبلش از بردیا خان و جناب errmii اجازه بگیرید و باهاشون هماهنگ باشید! نیست که این دوستان عاشق انگلیس و لیگش و تیمهاش مربی و بازیکناس هستند، ممکنه نظر شماها باعث ناراحتی شون بشه!!!
.
.
رک بگم! واقعا با این بحثاتون مسخرشو در آوردید! پیش از شما اون طرفدار لیورپول متخصص این کار بود و باعث بسته شدن تاپیک و معلق شدن خودش شد، الان هم که شماها که با این بحث هاتون زدید رو دست ایشون!
هر تاپیکی یه گروه طرفدار خاص خودش رو داره که اکثریت اون تاپیک رو تشکیل میدن. اینجا هم تاپیک پریمیر لیگ هست و طرفداران خاص خودش رو داره که پست هاشون بیشتر تو این تاپیک زده میشه!
کسی نگفته که طرفدارای تیمای دیگه تو هر لیگی اینجا پست ندن! اما محتوای این پست ها هم نباید تحریک آمیز باشه و یا عامل ایجاد بحث های بیهوده! خیلی از بحث هایی رو که میشه دو به دو و از طریق پ.ع و پ.خ حل کرد رو نباید اصلا تو تاپیک آورد. کما اینکه تو استادیوم هم هیچ طرفدار قرمزی نمیره بین آبی ها و شعاری بر ضد تیم آبی بده یا از اونجا تیمش رو تشویق کنه...
یاعلی![]()
خوشم میاد تا دیدی کم آوردی شروع به فرافکنی و فرار رو به جلو کردی
درباره بحث چرندیم که دوباره مثل دفعات قبل تا کم آوردی مطرح کردی
هر وقت چندتا منبع معتبر از یه آدم کاملا معتبر اوردی اونوقت میشه روش بحث کرد
نه اینکه مدیر برنامه های بالاک بگه چون تیم آلمان ظریف بازی میکنه یعنی بازیکناش همجنسگران
فقط قبلش از من وقت بگیرید چون من یه کم سرم شلوغه نمیتونم دائم مشغول این باشم که اجازه اظهار نظر بهتون بدم
اگه هوادارای فوتبال انگلیس مشکل دارن میتونن جواب ندن نه اینکه بحث رو ادامه بدن و بعد به جایی میرسن که دیگه نمیتونن جلو ببرنش بزنن تو خاکی و سعی بکنن تخریب بکنن
گزارش جنجالی: خانواده جان تری، بازهم خبرساز شد؛پل تری،عامل خودکشی دروازه بان دیاموندز!!
طبق گزارشهای منتشره در مطبوعات بریتانیا، داله رابرتس، دروازه بان تیم دیاموندز،پس از اطلاع از رابطه نامشروع همسرش با پل تری، برادر جان تری، خودکشی کرد
سایت گل- بار دیگر خیانت در فوتبال انگلیس.این بار پرونده این خیانت، پایان تلخی داشت و به خودکشی داله رابرتس،دروازه بان تیم روشدن اند دیاموندز منتهی شد.
طبق گزارشهای منتشره در مطبوعات انگلیسی،جسد این دروازه بان، روز سه شنبه تنها چند ساعت پیش از بازی تیمش مقابل ایستوود تاون، در محل اقامتش در شهر هیگام، پیدا شد.
این دروازه بان جوان پس از اطلاع از رابطه نامشروع لیندسی کوون، با پل تری، برادر جان تری، خودکشی کرد و در نهایت درگذشت.طبق گزارشهای منتشره،پل تری زمانی که برای اقامت در خانه دوستش که دروازه بان این تیم بود، به منزل او رفته بود، با همسر او آشنا شد.
طبق صحبتهای آشنایان رابرتس، بازیکن سابق ناتینگهام فارست، هرگز نتوانست خیانت همسرش به او که حدود هفت ماه از آن گذشته را فراموش کند و در نهایت خودش را در منزل شخصی اش دار زد.
این دومین ماجرای خیانت در خانواده تری است و سال گذشته بود که جان تری با نامزد وین بریج،هم تیمی سابقش در چلسی، رابطه نامشروع داشت.
![]()
نوع جدیدی از حق دادن به طرف مقابل که ساختار وارونه ای داره...!
هوادارای فوتبال انگلیس با پست هایی که عامل تحریک و توهینه مشکل دارن! با پست هایی که حمله میکنن به قصد تخریب!
اما به نظر میرسه هوادارای فوتبال آلمان کلا مشکل دارن! چون اکثرا پست می دن برای ایجاد بحث های بیهوده، برای ایجاد تنش! برای ایجاد جنجال! البته از بابتی هم میشه بهشون حق داد! چون هم پریمیر لیگ معتبرتر هستش هم تاپیکش پربارتر! حسادت هم چیز غریبی نیست...
اینا تا بایرن از رده 10 در بیاد مهمان نا خوندن!!!!
بزار باشن تفلیا روشون نمیشه برن تاپیم المان نظر بدن...میان اینجا....
خوب....طرفدارهای چلسی بیان بالا یاخت 1شنبه رو توجیح کنن...
باز خوبه تا این حد رو فهمیدی ...
[QUOTE=pcforlife;5703256 البته از بابتی هم میشه بهشون حق داد! چون هم پریمیر لیگ معتبرتر هستش هم تاپیکش پربارتر! حسادت هم چیز غریبی نیست...[/QUOTE]
لیگی بس معتبر که 6ساله فقط 2تا تیم قهرمانش میشن،بقیه تیما واسه گرم کردن رقابت هستن
البته باز از لالیگا خیلی بهتره.
ماهم اهل اسپم زدن نیستیم توی تاپیک لیگ آلمان وگرنه اونجارو هم میشه راحت پربار!! کردش
شما یه نگاه به جدول رده بندی بنداز بعد پست بزن
درضمن انگیزه های تیما برای رقابتای اروپایی و داخلی متفاوته
پارسال فیورنتینا توی سری آ آخرای جدول بود ولی توی گروهش با 16امتیاز اول شد و بیشترین امتیاز رو در بین کل تیمای حاضر در چمپیونزلیگ گرفته بود و برای بایرن هم دردسرای زیادی درست کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)