خوب معلومه دیگه سرعت تا حد زیادی افزایش پیدا می کنه
در ضمن راجب ویندوز xp چند نفر پرسیدن من یه جایی خوندم که رو لپ تاپ با cpu core اکس پی نصب نمی شه.
خوب معلومه دیگه سرعت تا حد زیادی افزایش پیدا می کنه
در ضمن راجب ویندوز xp چند نفر پرسیدن من یه جایی خوندم که رو لپ تاپ با cpu core اکس پی نصب نمی شه.
Last edited by sina.belyad; 07-11-2010 at 20:38.
البته من منظورم کاهش دمای دستگاه بود. با آپدیت بایاس به وضوح باد خنکتری از دریچه های سیستم خارج میشه.
خوب مگه من چی گفتم؟
مگه خنک تر بودن دستگاه مساوی نیست با بالاتر رفتن سرعت؟![]()
سلام دوستان رایتر LightScribe n5010 داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان رایتر LightScribe n5010 داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كلا احساس ميكنم بادي كه از لپتاپم خارج ميشه خيلي گرمه!! مطمئني شما اگه بايوس رو آپديت كنم خنكتر ميشه؟دوستان كهنه كار ديگه نظرشون چيه؟
ضمنا ديشب GTA IV رو نصب كردم الحمدالله و گوش شيطون كر در بهترين حالت و شرايط اجرا شد.بدون برق (فقط با باطري) هم بازي كردم افت فريم نداشت. شارژم وقتي باطري رو 100 درصد نشون ميده زده 2 ساعت و نيم.
هر آپدیت بایوسی صرفا اثری برای خنک کنندگی نداره!! برخی آپدیت های بایوس برای پشتیبانی از پردازنده و رفع باگ های موجود از یک پردازنده می تونه باشه! درست مثل آپدیت بایوس اخیر ( A09 ) که صرفا به رفع مشکلات پردازنده های جدید اختصاص داده شده!! اینکه بگیم با هر آپدیتی خنک تر میشه اشتباهه! ولی بله آپدیت هایی بوده که برای خنک کنندگی و بهبود فعالیت فن ها و خنک کننده و تنظیم میزان ولتاژ مصرفی بوده!
ممنونم.حالا به نظرتون چيكار كنم؟ آپديت كنم بايوس اينارو؟البته توفكر خريد يه كول پد هم هستم.
اگه لينك اپديتارو دارين بزارين.بازم ممنون![]()
بله آپدیت بکنید! چون لازمه!! این لینک بایوس A09
در مورد کول پد هم تنوع زیادی در بازار هست! بعضی ها تک فن هستند بعضی ها دو فن و برخی ها هم 3 فن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم از همین 5 تومنی های 3 فنه دارم خوب کار میکنه خوبم خنک کرده تا به الان!
دوست عزيز اين لينكي كه گذاشتين مشكل داره! دانلود نميشه!!
ميگم اول اينكه: كول پدشما ازين usb هاست؟ مدلي نيست كه بشه مستقيم به برق وصلش كرد؟
دوم اينكه بعضي از دوستان ميگن كه بيشتر از باطري استفاده كن و زماني هم كه به شارژه اگه استفاده كني اونوقت باطري زود خراب ميشه!!
بعضي هم ميگن كه نه ! هميشه به برق وصل باشه! حالا شما چي ميگي؟حق با كيه؟
من خودم ترجيح ميدم با باطري كار كنم و هروقت نيازبه شارژ پيدا كرد بزنم به شارژ تا اينكه هميشه به برق وصل باشه.
Last edited by asemanekavir38; 07-11-2010 at 16:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)